mavi-58 çok teşekkür ederim ilgin için. peki aşılaman tuttumu onu yazmamışsın. allah hepimizin yavrularını kucağına versin inşaallah.
bana 2 emriyo transfer edildi. ikiz olmasını çok istiyorum, tabi önce hayırlısı.
slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. küçük bi yerde yaşadığım için tüp bebeği kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum sizlerle paylaşmak için burdayım. 1 kez aşılama yaptırdım olmadı malesef. şimdide ilk tüp bebek denemem. bügun 6. günümdeyim. çok merak ediyorum,çok heyecanlıyım.
kızlar hapşururken bile çok korkar oldum artık. şiddetli hapşurmaktan bişey olur mu?
kızlar masalcıgımında beklenen adeti başlamış bugün , yarın ilk randevusu var, allahım yüzünü güldürsün inşallah.
canım sana bişey sormak istiyorum. histeroskopi ile laparoskopi arasında ne gibi bir fark var? yani laparoskopi göbekten ve hem tanı hem tedavi amaçlı oluyor onu biliyorum. histeroskopi rahim ağzından mı giriliyor sadece karıniçine bakmak için? aneztezi aldın mı ve zorlu bi tedavimiydi?
bana da doktorum tüp bebeğe geçmeden önce yapabilirde. doğumsal rahim anomalim sebebiyle her muaynede soruyor sana histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum hsg ve pelvik mr ım var. gerek var mı dedim en son şuan yok dedi. yani belki tüpe geçmeden önce isteyebilir de ondan soruyorum. bu arada memorial, gayrettepe memorial mi?
canım bende yumurta rezervi azdı ve yumurtalar az gelişiyordu eşimdede hareketlilik ve morfoloji ile ilgili ciddi sorun vardı. Ilk dört gün yumurtalıklar ilaçlara cevap vermedi dr um tedaviyi yarıda bıracak diye çok korktuk ek ilaçlar ve yüksek dozlarla 14 gün bunları kullandım ama artık moralim iyice bozulmuş ümidim de azalmıştı çok zorlu bir dönemdi benim ve eşim için. çok şükür artık sadece bebişlerimi düşünüyorum. Ultrason görüntülerini aldık müthiş bi duygu. Kalp atışlarını duymak kim bilir ne kadar da güzeldir. Umudunu kaybetme . Kafanı rahat tutmaya çalış. Ve istanbulda bol bol gez. Hastanedeki ekip süper. Onlara güven canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan
kuzucum hoşgeldin , allahım ya hepimiz burada olunca çok seviniyorum tadıından yenmiyo,
anlat şekerim sen neler yaptın yediğin içtiğin senin olsun
hoşbuldum bitanem..sıcaklıkta izmir kadar olmasa da nem oranı bakımından istanbulu tek geçiyorum hayatım..bu ne nem yaa..şanslısın sen havalar serinledikten sonra geleceksin daha gelmeye vaktin var..burada da akmaya devam yani...birazdan duşa gireceğim..oturduğum yerde sırılsıklam oldu altım üstüm...size yazıyorum bir yandan uyap sistemine giriş yaptım dava dosyalarımı ve ofisi kontrol ediyorum kamera var pc de ofistekileri izliyorum:))))) şiştt pişştt yapıyorum yokum diye yayılmışlar fırçaları attım az önce
amin inşallah.. Hani dedin ya hamilelerin duaları kabul olur diye bize dua et ben de birazdan dr. A gidicem sanırım klomen tedavisine başlayacağız dualarında unutma bizi
kızlar masalcıgımında beklenen adeti başlamış bugün , yarın ilk randevusu var, allahım yüzünü güldürsün inşallah.
slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. küçük bi yerde yaşadığım için tüp bebeği kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum sizlerle paylaşmak için burdayım. 1 kez aşılama yaptırdım olmadı malesef. şimdide ilk tüp bebek denemem. bügun 6. günümdeyim. çok merak ediyorum,çok heyecanlıyım.
kızlar bişey sormak istiyorum. transferin 4.günü proluton depot iğne vurdurdum. iğneden 1 saat sonra başım döndü, midem bulandı bayılacak gibi oldum. acaba bu iğnenin sebep olduğu bişey mi yoksa bir umut hamilelik belirtisi olabilir mi.
Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
tatlım üzülme dualarımız seninle emin ol bebegin hiç bir yere gitmeyecek. Bazı arkadaşlarımızdada sorun olmuştu böyle sonra düzeldi herşey hiç kendini üzüp strese sokup işleri kötüleştirme. Bulundugun anın keyfini çıkart dinlen yat uyu bebeginle başbaşa kalmaya bak. Senin için ayrıca dua edecegim.
Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
Uzun zamandir takip ediyorum topigi. Hemen hemen her gun girip bakiyorum tedavileriniz ne asamada diye ve umudunuz inanciniz beni cok mutlu ediyor. Simdiden hepinizi ayri ayri kucaginizda bebislerinizle hayal ediyorum. Allah bu mubarek ayda eminim kimsenin kucagini bos birakmayacak. Gecen yil ramazan ayinda her sahura kalktigimda, ya da iftarimi yaparken hep bir bebek icin dua ettim. Bu yil ise oruc tutmamak icin harika bir sebebim var. yureginizde yavrulariniza yer hazir ve eminim en kisa surede de yuvalariniza tesrif edecekler supheniz olmasin.
Ve MASALCIM sen ne buyuk yurekli bir kadinsin. Burdaki her kadinin yureginde yaptigin dokunuslar ne guzel izler birakiyor. Istanbula gelme kararini yurekten destekliyorum cnm. Insaallah yuvana karninda bebisinle hatta bebislerinle donersin. Cesaretin, inancin, kararliligin, sogukkanliligin herkese ornek olucak nitelikte. Umarim bu ay guzel haberlerle renklendirirsin burayi. Bana gelince cok sukur 4 ay su gibi gecti. Besinci ayin icindeyim. OGLUMUN hareketlerini hissetmeye basladim. Evet cinsiyeti belli oldu :))
Herkese yurudugu bu yolda bol sans, mutluluk, huzur ve SAGLIK diliyorum. Sizi takip etmeye devam ediyorum. Hayirli haberlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?