canım evet geliyoruz hatta masalım şimdi oralarda , her zaman aklımızdasınız bişeye ihtiyaç olursa çalarız kapnızı.Ende gel memorial e bence
canım bende bu sefer sadece muayene olacagım geriye kalan 1 hafta tatil yapacagız düşüncesi ile geliyoruz hemde biraz ortama alışmaya çalışalım diye umarım herşey güzel olur, tatlım sen nerede kalmıştın İstanbul' da?
Selam seninle daha tanışmak nasip olmadı ama inan okadar mutlu oldum ki hamilelik haberine ve de ikizlere yaaa..rabbim hayırlı hamilelik geçirmeni ve hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah..
ben kardeşimde kalmıştım canım hastaneye de oldukça yakındı bu açıdan şanslıydım sen nerde kalcaksın
ben de yeni sayılırım zaten ayşecim tüp bebek yaptırdıktan sonra internette araştırma yaparken dahil oldum konuya. çok teşekkür ederim canım şimdiki tek temennim bebişlerimi sağlıkla kucağıma almak
canım bazı hastanelerin anlaşmalı oteli oluyor,şehir dışından gelenler için benim çalıştığım hastanenin vardı mesela,çok uygunda oluyor ayrıca hastaneye çok yakın yerleri seçiyorlar hastaneyle görüşsen öyle sistemleri varmı diye en azın ulaşım yönünden maddi anlamda rahat edersiniz...
ekleriz tatlım eger istersen hep beraber sayarız günlerini bana özel mesajla bilgilerini verirmisin.
allahım ya süper elyesa cım umut eşiğimi artırıyorsun , daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum sendeki problem neydi, sorduysamda kusuruma bakma.
amin inşallah.. Hani dedin ya hamilelerin duaları kabul olur diye bize dua et ben de birazdan dr. A gidicem sanırım klomen tedavisine başlayacağız dualarında unutma bizi
konuştum tatlım kendi misafirhaneleri varmış hastahanede ancak geceliği kişi başı 83 euro yaklaşık sadece ben 15 gün gibi kalmam gerekebilir 1 haftada eşim orada kalacak olurda bir tüp bebek parası kadarda konaklama tutuyor. Başka topiklerde olan kızlar bu otelde kalmış çok lüks degilmiş ancak geceliği 35 tl miş iki kişi bile kalsak 70 tl yapar.Ve önünden direk hastahaneye minibusler varmış 10-15 dk sürüyormuş ulaşım , ilk hafta kardeşim izin alacak, onunla kalırım ikinci hafta eşim gelir tabi eger tüp bebege başlayabilirsek.
canım bende yumurta rezervi azdı ve yumurtalar az gelişiyordu eşimdede hareketlilik ve morfoloji ile ilgili ciddi sorun vardı. ilk dört gün yumurtalıklar ilaçlara cevap vermedi dr um tedaviyi yarıda bıracak diye çok korktuk ek ilaçlar ve yüksek dozlarla 14 gün bunları kullandım ama artık moralim iyice bozulmuş ümidim de azalmıştı çok zorlu bir dönemdi benim ve eşim için. çok şükür artık sadece bebişlerimi düşünüyorum. ultrason görüntülerini aldık müthiş bi duygu. kalp atışlarını duymak kim bilir ne kadar da güzeldir. umudunu kaybetme . kafanı rahat tutmaya çalış. ve istanbulda bol bol gez. hastanedeki ekip süper. onlara güven canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan
hayırlısı canım,gerçekten hastanenin misafirhanesi pahalıymış,inşallah güzel sonuçlarla dönersin emeklerinizin karşılığını alırsınız...
slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. küçük bi yerde yaşadığım için tüp bebeği kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum sizlerle paylaşmak için burdayım. 1 kez aşılama yaptırdım olmadı malesef. şimdide ilk tüp bebek denemem. bügun 6. günümdeyim. çok merak ediyorum,çok heyecanlıyım.
kızlar hapşururken bile çok korkar oldum artık. şiddetli hapşurmaktan bişey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?