Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sana bişey sormak istiyorum. histeroskopi ile laparoskopi arasında ne gibi bir fark var? yani laparoskopi göbekten ve hem tanı hem tedavi amaçlı oluyor onu biliyorum. histeroskopi rahim ağzından mı giriliyor sadece karıniçine bakmak için? aneztezi aldın mı ve zorlu bi tedavimiydi?
bana da doktorum tüp bebeğe geçmeden önce yapabilirde. doğumsal rahim anomalim sebebiyle her muaynede soruyor sana histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum hsg ve pelvik mr ım var. gerek var mı dedim en son şuan yok dedi. yani belki tüpe geçmeden önce isteyebilir de ondan soruyorum. bu arada memorial, gayrettepe memorial mi?

ben kardeşimde kalmıştım canım hastaneye de oldukça yakındı bu açıdan şanslıydım sen nerde kalcaksın

ben de yeni sayılırım zaten ayşecim tüp bebek yaptırdıktan sonra internette araştırma yaparken dahil oldum konuya. çok teşekkür ederim canım şimdiki tek temennim bebişlerimi sağlıkla kucağıma almak

ben kardeşimde kalmıştım canım hastaneye de oldukça yakındı bu açıdan şanslıydım sen nerde kalcaksın

çok güzel tatlım benimde arkadaşım var gerçi yakın degil evi esenlerde ve memorialde arkadaşımızın kardeşi çalışıyor onunda evi yakın ama eşim kimseyi rahatsız etmek istemiyor,otel araştırdık çok pahalı geldi sonra forumdaki kızlardan demircan otel diye kasımpaşada ucuz bir otel bulduk amacım yalnız kalmak ancak onada pek ısınamadık bu gidişimizde eşimle beraber orada kalalım ve test edelim dedik bakalım.

canım sendede FSH yüksekliği ve yumurta rezervi azlıgı var sanırım.Kaç senedir yükse FSH ve kaç lardaydı.

amin inşallah.. Hani dedin ya hamilelerin duaları kabul olur diye bize dua et ben de birazdan dr. A gidicem sanırım klomen tedavisine başlayacağız dualarında unutma bizi

canım bazı hastanelerin anlaşmalı oteli oluyor,şehir dışından gelenler için benim çalıştığım hastanenin vardı mesela,çok uygunda oluyor ayrıca hastaneye çok yakın yerleri seçiyorlar hastaneyle görüşsen öyle sistemleri varmı diye en azın ulaşım yönünden maddi anlamda rahat edersiniz...

konuştum tatlım kendi misafirhaneleri varmış hastahanede ancak geceliği kişi başı 83 euro yaklaşık sadece ben 15 gün gibi kalmam gerekebilir 1 haftada eşim orada kalacak olurda bir tüp bebek parası kadarda konaklama tutuyor. Başka topiklerde olan kızlar bu otelde kalmış çok lüks degilmiş ancak geceliği 35 tl miş iki kişi bile kalsak 70 tl yapar.Ve önünden direk hastahaneye minibusler varmış 10-15 dk sürüyormuş ulaşım , ilk hafta kardeşim izin alacak, onunla kalırım ikinci hafta eşim gelir tabi eger tüp bebege başlayabilirsek.

canım bende yumurta rezervi azdı ve yumurtalar az gelişiyordu eşimdede hareketlilik ve morfoloji ile ilgili ciddi sorun vardı. ilk dört gün yumurtalıklar ilaçlara cevap vermedi dr um tedaviyi yarıda bıracak diye çok korktuk ek ilaçlar ve yüksek dozlarla 14 gün bunları kullandım ama artık moralim iyice bozulmuş ümidim de azalmıştı çok zorlu bir dönemdi benim ve eşim için. çok şükür artık sadece bebişlerimi düşünüyorum. ultrason görüntülerini aldık müthiş bi duygu. kalp atışlarını duymak kim bilir ne kadar da güzeldir. umudunu kaybetme . kafanı rahat tutmaya çalış. ve istanbulda bol bol gez. hastanedeki ekip süper. onlara güven canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan

hayırlısı canım,gerçekten hastanenin misafirhanesi pahalıymış,inşallah güzel sonuçlarla dönersin emeklerinizin karşılığını alırsınız...

Ah elyesa cım , ah arkadaşım öyle bir zamanda geldinki anlatamam içim fazlasıyla rahatladı sen bunları anlattıkça , benimde iptal edilmiş bir tüp bebegim var dediğin gibi ilk 4 gün hiç folikül yoktu sonradan 2 tane çıktı ama opudan 1 gün önce e2 düşmeye başladı ve yumurtalarım kist oldu. Bende hep acaba diyordum taki sen anlatıncaya kadar seni allahmı gönderdi bize umut ol diye şimdi. Canım bebeklerinide allah bagışlasın.

hayırlısı canım,gerçekten hastanenin misafirhanesi pahalıymış,inşallah güzel sonuçlarla dönersin emeklerinizin karşılığını alırsınız...

inşallah canım, dediğin gibi çok pahalı hani şöyle 70-80 tl bile olsa en azından kimseleri rahatsız etmezdim eşi kardeşim ekstra izin almazlardı ama nerde çok uçuk fiyat tabiki bizler için.

kızlar masalcıgımında beklenen adeti başlamış bugün , yarın ilk randevusu var, allahım yüzünü güldürsün inşallah.

slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. küçük bi yerde yaşadığım için tüp bebeği kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum sizlerle paylaşmak için burdayım. 1 kez aşılama yaptırdım olmadı malesef. şimdide ilk tüp bebek denemem. bügun 6. günümdeyim. çok merak ediyorum,çok heyecanlıyım.

hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğine kavuşusun bir an önce.

kızlar hapşururken bile çok korkar oldum artık. şiddetli hapşurmaktan bişey olur mu?

bence korkma aşılammın 3.gününde grip olmuştum ve geçmeside çok uzun sürmüştü,ayrıyetten alerjim var benim akşama kadar öyle hapşururum ki yaz kış demeden allahın izniyle bişey olmaz tedirgin olma rabbim kısmet etmişse zaten hiçbirşey engel olmaz...

mavi-58 çok teşekkür ederim ilgin için. peki aşılaman tuttumu onu yazmamışsın. allah hepimizin yavrularını kucağına versin inşaallah.
bana 2 emriyo transfer edildi. ikiz olmasını çok istiyorum, tabi önce hayırlısı.

mavi-58 çok teşekkür ederim ilgin için. peki aşılaman tuttumu onu yazmamışsın. allah hepimizin yavrularını kucağına versin inşaallah.
bana 2 emriyo transfer edildi. ikiz olmasını çok istiyorum, tabi önce hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…