Güzel anne adayları görüşmeyeli nasılsını kim ne durumda hepinizi çok merak ediyorum beni soracak olursanız bu ay 25-26 da adt olunca gidicem tüp bebek için hepinizi öpüyorummmm
bayanlar Masal dan güzel haberler var... cumartesi günü kendisine 2 embriyo transfer edilmiş..bir beklerken ikinci yumoşu süpriz yapmış annesine... :) çok sevindim onun adına ... inşallah hayırlısıyla bu 12 günün ardından da tututunduklarını duyarız..
her şey güzel fakat ama kendisi gribe yakalanmış .. umarım en kısa sürede toplarlanır ve bu durum bebişleri etkilemez... bu öğlen İizmir e geri dönüyor .. eşiyle birlikte çııktıları yolda ailelerine katılacak iki minik tırtıllar eşiliğinde dönüyorlardır.. şansın en bolundan olsun arkadaşım...
umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı
nazarboncuğum belrtin yok mu kız :))
yaa herkes pıtır pıtır hamile kalsa surdaki enerji yukselse yukselse hepimize gecse.
bugun kontrole gidiyorum ikinci asilama yapilacak ilkinde cok surpriz ve plansiz oldugu ve basima ne gelecegini bilmedigim icin kolaydi. simdi stres yuklendim. ne zor isler! allah hepimize sabir versin moral versin. gecen ay 11. gun asilamam yapilmisti bu ay da yumurta gelismisse yarin asilama olucak. dua edin noolur
şu anda tedavisi bitip sonuç bekleyen 3 kişiyiz sanırımjolly den haber yok ama bi kaç güne gelir oda hakkımızda hayırlısı olsun
umarım herkes çok çok iyidir ...bende cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım artık 14 gün beklemek kalıyo hakkımızda hayırlısı
yumurtlama akintisina takilmayin bence benim asilamadan sonrada gelmisti mesela akinti ama ilk asilamada hamile kaldim hemde hic biseye dikkat etmemistim asilama sonrasi esimle alisveris yapmistik genelde dinlenin derler yinede tuttu
canımmm yaa sana özelden msj atılamıyor kutun doluymuşş haa,bilgin olsunn...
tamam daha erken ama neolcak ki belki çıkarrrr yada kan testi yaptır zaten varsa kanda kesin çıkar....
ayy canımm ya.. sağolasınn... sabahtan beri araştırıyorum nedir bu diye? demek tuttu haa ilk aşılaman
ayy nasıl sevindim yaa anlatamam.. çünkü ben anlamadım o neymiş,ya olmadıysa diye..ben de dikkat ediyorum tabi kendime ama sürekli yatmıyorum..işe gidp geliyorumda.. ayy canım dua et nolur benim içinde cuma günü sonucu öğrencem peki sen kaçıncı gününde öğrenmiştin?yani bugün bi test alıpta baksam mı ki?
ınsallah seninde tutmustur cunku bilirim ne kadar zor oldugunu biz 5 yil ugrastik bebek icin 6. Yilimizda nasip etti allah. Asilamadan sonraki 14. Gunde kan testiyle ogrendim ben ama bir gun oncesinde adet olucakmisim gibi belirtiler vardi ve kesin tutmadi dedim yinede emin olmak icin doktorun dedigi tarihte yaptirdim testi ve degerim 62 cikmisti sanirim. Bu arada doktorum ırenbeden dilek hanim izmirde asilama dusunenlere tavsiye ederim. Senin icinde dua edicem insallah kavusursun bebegine
zor ama düşünmemeye çalışırsan adetin gelir stres ve kistler etkiliyo adeti benim 3-4 ay öyle olmuştu
ayyy allahım inşallah bize de nasip eder canım benim.. Dualarını bekliorum ,sağolasın...
O zaman ben de bekleyim yani 14. Günü zaten doktora gidicem.. Zaten bizimde 3 yıl oldu artık, allahım inşallah tutar hayırlsısıyla.. Sen de böyle dua ediyor mudun, yoksa ben artık kafayı mı yemeye başladım canım yaa
Bugün klomene başladım içtkten sonra mide bulantısı ve halsizlik oldu ögleden sonra geçti .. Bu ilacı kullananlara sormak istiyorum.. Sizdede böyle oluyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?