Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım rabbim hakkında hayırlısını versin şu mübarek günde inşallahh herşey çok güzel olcak

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.rabbim hepize hayırlı bebişler verir inşaallah hemde çifter çifter .

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.rabbim hepize hayırlı bebişler verir inşaallah hemde çifter çifter .

seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun kuzummmm..seneye bebeişlerimiz yanımızda kutlamak nasip olsun inşalalhh aminnnnnnnn

Canım inşaallah hamilesindir.bu gün kandil dua et.rabbim hepimizin dualrını hayırlısıyla kabul etsin.merakla takip edicem.inşaallah seninle birlikte bizde seviniriz.allahım yüzünü güldürsürsün

inşallah canım bugün hem kendime hemde sizler için dua edicem..allahım bu kandil günümde dualarımı kabul etsin ve hepimizin yüzünü güldürsün..

Rabbim bu mesajı okuyan tüm arkadaşlarımın dileklerini yerine getir.
Açtık ellerimizi tek sığanacağımız liman sensin.
Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu, gönülden duaların kabul olduğu bu mubarek üç aylarda,
benim ve burada bebek için mucadele eden bütün arkadaşlarımın dualarını kabul eyle,
bizleredeevlat nasip et YARABBİM.

Canlarım hepinizin kandili mubarek olsun. Sizleri seviyorum...

Son düzenleme:

cnm inşallah değerin yükselmiştir ve iptal edilmez tedavin..güzel haberlerle gel bizlere..dualarımız seninle..

arkadaşlar merhaba..
öncelkle hepinizin kandili kutlu olsun...
rabbim bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah..

çok fazla giremiyorum bu ara aşılama sürecim boyunca takip etmeye kararlıydım sizleri ama
okulda sınav dönemi yoğun bir hafta o yüzden pek giremedim ama vakit buldukça girip okudum
haberlerinizi aldım..
benim gibi beklemede olan arkadaşlar var ve sonuç alanlar var
öncelikle doktorlardan güzel haberlerle gelen bebişlerinin kalp atışlarını duyan bebişlerini gören arkadaşlarımı
tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini diliyorum..

ecrin.. sende benden bir önce sonuç alacaktın ve almışsın sonucunu..
rabbim inşalalh hayırlısını versin ve enyakın zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin bize de..,yılmak yok çalışmalara tam gaz devam biliyorsun..
ama seni güçlü gördüm ve gerçekten buna çok sevindim.. inşallah sabrının mükafatını bekletmeden versin rabbim..

ve sanırım sonuç alma sırası bende bu ara..
aşılamamın 12. günü az kaldı ama bende hiç heyecan ya da bir beklenti yok diyeyim.
çünkü yoğun bir döneme de denk geldiği için çok fazla kendimi dinleme fırsatı bulamadım
bu da benim için gerçekten iyi oldu pek anlamadım vaktin nasıl geçtiğini..
cumartesi test günüm ama ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum 16. güne kadar...
adeti sürekli geciken biri olarak her ay kan verip o hüsranı sürekli yaşayan biriyim ve bu beni gerçekten çok geriyor
o yüzden 16. güne kadar bekleyeceğim eğerki adet olmazsam pazrtesi bir ümitle gider sonucu öğrenir kurtulurum diye düşünüyorum
önümüzdeki hafta sonuç alacak çok arkadaş var onlarla beraber veririz sonucumuzu...

rabbimden hayırlısını diliyorum herkes için..
tüp aşılama ya da diğer tedavide bulunan tüm arkadaşlarıma da allahtan kolaylık diliyorum..
bu arada superisi senin sonucunun yükseldiği haberini de dört gözle bekliyorum...

cnm benim ya inşallah çoğalır değerim korkuyorum valla inşallah meleğim benimledir..

canı çokk sevindim... bi umut! umarım yükselir. biraz zaman geçsin gene git bitanem kan testine, zaten aşılamaya hazırdın sen... belki kendiliğinden gelir. Rabbim bu mübarek üç aylarda, bnu güzel kandil gününde OL demiştir inşallah bebeişine...

AMİİİİN canım seninde kandilin mübarek olsun.

sağol cnm inşallah değerim yükselirde hep beraber seviniriz..inşallah senin aşılamanda tutacak cnm hayırlısıyla dualar hep bizim için..

günaydın canlarım allahım bugün bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eder ve bizleri en kısa zamanda anne yapar inşallah..

amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur.

senin sonucu ne zaman belli olucak tüp bebeğin tatlım?

Salı günü test günüm cnm 5 günüm kaldı :)

Cnm yaa ağır büyür belki iptal olmaz ben 14 gün iğne kullandım. Ağır ağır yükselir belkim değerin. Kanama neden olmuş olabilir ki Allah allah o çok ilginç :/ Hadi bu mübarek günde inş. hayırlı haberle dönersin cnmm dualarımız seninlee

mda'cım canım inşallah herşey yolunda girer. bu mübarek günde dularımız seninle. hakkında hayırlısı olsun güzelim.

kızlar içimden bir ses hamilesin diyo ama sanırım değilim..çünkü değer az değilmi dünden beri deli gbi netten araştırıyorum..yaptırdığım hastanede geçen seferki sonucumda aynı çıkmış 5,3.. çok korkuyorum inanın..kaptırdım kendimi çok kötü eğer sonuç yükselmezse çok üzülücem..test yaptırmaktan vazgeçtim adetimi beklicem 29unu eğer gelirse zaten aşılamaya geçicez..gelmezse o zaman tekrarlarım testi..

Son düzenleme:

ben de menogon kullandım özel de ki aşılamamda hiç işe yaramadı diyebilirim. puregon çok iyi geldi ama. benim aşılama raporu çıkarken hormonum ultrasonum smear testim eşimin üroloji raporu var benim rahim filmim var yani yok yok :) tüp bebek için de benzer şeyler istiyolar bir de psikolog raporu akciğer filmi falan.bakalım nasip zamanı geldikçe öğreneceğiz.

olsun canım nelere para harcıyoruz imkanlarınız yettikçe umarım karşılığını alırsın.

bana da menogon iyi gelmedi puregon çok iyi geldi 2. aşılamada da puregon kullanırım sanırım. gonal f yi tüp bebeğe bırakmak istiyorum:)

canım seninle durumumuz benziyor.sağ tüpün mü tıkalı yumurtalığın mı anlamadım ama benim doğuştan sağ tüpüm yok. sol yumurtalığım da senin gibi zayıf çalışıyor.ben de devlette 2. aşılamamı yaptırıcam kısmetse haziran ayında. olmaz sa ben de tüp bebeğe geçicem. bizim şansımız daha düşük oluyo tüp olmayyan tarafta gelişiyo genelde yumurtalarım o yüzden.

sevdecim canım sıkma kendini nolur herşeyde bir hayır vardır.sıkma kendini bırak artık keşke çektirmeseydin şu rahim filmini de ben de inan kafamın daha fazla karışmasından korktum. baloncuk falan hikaye de olabilir bütün bunlar. kabarcıkmış vesaire bence çok ciddi bir problemin yok canım. artık bırak bence uğraşma.rahatlar biraz kafanı koşturma. bence sen de tüp bebekle anne olacaksın artık. kendini ona hazırla. git gel zaten yeterince masraf yapııyosun.tüp bebeği düşünmelisin artık. rahim filmi bence insanın 1 kez çektirmesi yeterli daha fazla kurcalattırmamak lazım. olmuyorsa tüp bebeğe geçersin. kendini hazırlarsın. yani ben artık yıldım canım ya bıraktım artık inan tıkalıysa tıkalı diyorum tüpe geçmeye hazırladım kendimi. hem olacaksa olur rabbim ol dedikten sonra.bu ay çok rahatım. inanırmısın eşimle çoook uzun bir aradan sonra ilk kez istediğimiz için birlikte olduk. unutmuşuz bu duyguyu. çok tuhaf hissettim ve bir o kadar da mutlu oldum.inan hiç mi hiç bebek olucak diye de düşünmedim belki olur tabiki nasip belki ilaçların etkisi devam ediyordur dün 15. günümdü Allah nasip ederse olur elbette ama ondan önce ben eşimle stresten uzak bir beraberlik yaşadığım için çok mutlu oldum. belki 1 yıldan beri her birlikteliğimiz hesap kitapla ve stresle bazen de zorla görev bilinciyle oluyordu.bu da aşılması gereken çok ciddi bir sorun hep konuşurduk seninle.bunu aştığım için çok mutluyum.çocuk olayını da normal sürecimize devam edicez bakalım nasip olucak inşallah. ben çok rahatım artık ya maşallah diyorum kendime:)

canım Allah yardımcın olsun bence gebesin çünkü 29 una daha çok var 5 gün öncesinden yaptırmışsın çok erken. değerin yükselecek bak gör. ve adet günün geçmeden kan testini tekrarlama. dualarımız seninle.

canımmm ne güzel yazmışsın bir umut diye inşallah umudum gerçek olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…