Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimseleri tanımıyorum ama sayfanıza tesadüf eseri geldim. bu zamana kadar da yazıyorum,okuyorum hatta dediklerinizi yapmaya bile çalışıyorum..
Sizleri tanımasam da emin olun Allah ım yazıştıgım arkadaslarıma da tüm isteyenlere de hayırlı bebişler nasip et diyorum..
Önce başkası için sonra kendiniz için dua edin denilmiş..bende bunu yapıyorum..
özellikle bu hafta ya da bugünlerde sonuç bekleyen arkadaşlar sizler için ayrıca dua ediyorum inşallah rabbim dualrını kabul eder güzel haberler verirsiniz bizlere de...
Sevgiyle kalın...
Hayırlı kandiller diliyorum..
Dualarınız kabul olsun..

mavicim çalışmayı düşünüyordun. işten neden ayrıldın. hamile olduğunu öğrenince gıcıklık mı yaptılar yoksa.

yok gıcıklık yapmadılar.benim belimde fıtık var çok zorlanıyorum şimdiden ilerde daha da zor olacak ve orası yeni bir yer benden tam verim alacakları dönem ben doğum izinine ayrılcam ve onlar da yerime birini bulup oraya adapte etmeleri zaman alcak vs.vs doğumdan sonra çalışalım dediler bir yandan üzüldüler bir yandan hamile olduğuma sevindiler sen sağlıklı şekilde kucağına al sonra gel dediler.hayırlısı olsun diyorum bir yandan geri döneceğim içinde mutluyum her iş yeri çalışanına bu sözü vermez.kısmet diyorum canım....

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN RABBİM bütün isteyenlere özellikle sana saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.sonuç bekleyenlerin ve hamile kalmak isteyenlerin bir an evvel bebeklerine kavuşmalrını dilerim.

tatlım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı bebişine odaklan keyfini çıkar.bende bu ay sonu çıkıyorum aşılama sonucunu stressiz bir şekilde evde bekleyeceğim inşalllah.bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah.

tatlım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı bebişine odaklan keyfini çıkar.bende bu ay sonu çıkıyorum aşılama sonucunu stressiz bir şekilde evde bekleyeceğim inşalllah.bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah.

Kandiliniz mübarek olsun.
Allah'ım bu mübarek günde dualarınızı kabul etsin.hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşalım.

Bugün Doktora gittim...E2 98 FSH 11 çıktı...3.aşılamaya başladık 5 gün puregon 300 75 ml kullancam salı e2 için yine gidicem.Bakalım değere göre ilacın dozunu ayarlayacak doktor.

inşallah hiç birimizin emekleri boşa çıkmaz....

değerinin kaç olması gerekiyordu lütfen yine yiyip bitirme kendini, bir görüş muayene ol bakalım hadi bekliyorum şu mübarek günde iyi haberini

Canım hemen salma kendini önce doktorunla bi konuş geçen seferde hemen pes etmiştin.Üzme kendini lütfen...
d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

canım hayırlı duaların kabul olsun Rabbim razı olsun senden. hoşgeldin sefalar getirdin...

Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum

mda'cım üzülme lütfen, sen çok çaba gösteriyosun Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah. Bu gün dua et bol bol. Allah yardımcın olsun tatlım.

canım 3. denemende bebişini yakalarsın inşallah. İnşllah bu kez olur bebişin cnaım benim.

superim canım arkadaşım...gece girmedim neler olmuş bitmiş oku oku bitmedi sayfalar ,,öncelikle bir umut taşımana inan çok sevindim herkes gibi bende bu umut ışığının parlayıp büyümesini diliyorum fakat keşke keşke yaptırmasaydın testini neden böyle söylüyorum çünkü aklını takmışsın şimdi haklı olarak eğer değilse çok üzülürüm de demişsin..şayet adetini bekleseydin bir hafta daha en azından kendini yemezdin,ama denk gelmiş yaptırmışsın güzelim benim değerimi hatırlıyor musun bilmem 9.90 dı .Bu değer üzerine kızlara hamile değilim diye burada haberimi verdiğimde çok konuşuldu çoğu arkadaşım 5 ten yüksek neden ki dedi neyse uzatmayayım hamile kalan arkadaşlarımızın değerlerini açıkladıkça neden olmadığım net şekilde anlaşıldı ,,gülsultan arkadaşım benden düşük bir değerle hamile olduğunu kendisine öyle söylendiği için haklı olarak açıkladığında şaşırmıştım malesef ki neticesine çok ta şaşıramadım hiç yere o buruk heyecanı yaşadı ama sorun değil çünkü son değil kayıp değil ..
aşılama ve tüp yada herhangi dışarıdan destekli tedavi sonuçlarında bu değerler düşük değerler hamilelik için ancak sen bu ay tedavi görmediğinden jolly arkadaşımıza katılıyorum ne olursa olsun 5,3 bir küçük umut olabilir senin için yinede testini tekrarlama adet gününü bekle derim zaten çok az sayılı gün kaldı sen bilirsin elbet yine de ,,
keşke keşke aşılama başlayacak derken hamile olmuş olsan nasıl nasıl güzel olur hakkında hayırlısı olsun güzelim...

nimesay....canım ne dediysen katılıyorum benden de sana sevgiler..selamlar:))

Senin durumunu hatırlıyorum gulsultancım her yaşanan bir tecrübe ders oluyor insana...bir daha ki sefere gerçek ve beklenen değerlerle karşılaşman dileğim ile...

bizde seni seviyoruz canım ,,aynı dileklerle öpüyorum seni.

Sana katılıyorum arkadaşım

pelikancım seninde kandilin mübarek olsun....niyeti güzel arkadaşım duaların dualarımız kabul olur inşallah...öpüyorum çok

hakkıında hayırlısı olsun gökçencim merakla bekliyoruz hepinizi.....

günaydın canlarım allahım bugün bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eder ve bizleri en kısa zamanda anne yapar inşallah..

Amin canım inşallah...

Adet gününü bekle güzelim

kızlarrrr kandiliniz mübarek olsunnnn

inşallah yapılan ibadetlerimiz dualarımız kabul olur , mevlam herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

slm kızlar nasılsınız hepinizin kandili mübarek olsun bu güzel gecede rabbim dualarımızı kabul edip bize çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallah....ve evlat isteyen tüm insanlara

hadi hayırlısı bakalım inşallah bu sefer olucak hepimizin canım..

inşallah benim bebeğimde şuan benledir mavi teyzesi salı günü test günüm ne olur bu akşam bol bol dua et benim içinde ve tüm arkadaşlarım için salı günü ben tgbesr ve jollyy nin test günü .akşam eşim diyoki bana hamile ol seni çalıştırmıcam diyo (( bebeğim içinse katlanacaz canım beniimm yeterki onlar sağlıklı olsun aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…