Salı günü test günüm cnm 5 günüm kaldı :)
Cnm yaa ağır büyür belki iptal olmaz ben 14 gün iğne kullandım. Ağır ağır yükselir belkim değerin. Kanama neden olmuş olabilir ki Allah allah o çok ilginç :/ Hadi bu mübarek günde inş. hayırlı haberle dönersin cnmm dualarımız seninlee
canım Allah yardımcın olsun bence gebesin çünkü 29 una daha çok var 5 gün öncesinden yaptırmışsın çok erken. değerin yükselecek bak gör. ve adet günün geçmeden kan testini tekrarlama. dualarımız seninle.
41 meryem suresi bitti 4444 salavatı tefriciye 'ye devamm :) İnş. dualarımız kabul olurrHerkese iyi kandillerr :)
tatlım inş. hamilesindir ki bence hamilesin neden dersen daha adetine 6 gün var bu değer 2 gün sonra 20 olsa kaldı 4 gün 2 gün daha 40 olsa kaldı 2 gün 2 gün sonra 80 olsa ki genelde adet geçiktikten 2 gün sanra falan test yapıyoruz ve bu 80 değeri bence 160n falan olur ayyy çok güzel bir sağlama yaptım inş. hamilesindir bitanemkızlar ya çok karmaşık duygular içerisindeyim..öğleden sonra diyetisyen kontrolüm vardı gittim 10kg vermişim neyse benim adet tarihimi sordu haftaya salı dedim..rüyalarımdan bahsettim oda bana 3.haftada kanda çıkar gebelik dedi onun oğluna hamileyken öyle olmuş..bende bir heyecan yaptım bana test yaptır dedi iyi dedim bende gittim kan verdim..ama nasıl heyecanlıyım anlatamam..1 saat sonra sonucu aldım sonuç 5,3 çıktı..3.haftada bu değer çıktı..yani negatifmoralim çok bozuldu bir umuttu sadece ama ne bileyim..ablamla konuştum onun bir arkadaşı yeni hamile kaldı 4.hafta değeri 9,70miş ve hamileliği devam ediyo..sizce benim değerim nasıl ve yükselme ihtimali varmıdır?bana bir akıl verin nolur
canım valla bende aşılamada başıma gelmedik kalmadı ben pes etmiştim ama rabbiminde mücizeleriyle e2 değerim ve yumoşum pes etmemişti ki çok şükür aşılama yaptık seninde inş.. e2 değerin yükselmiştir rabbim yardımcın olsun canım benim bu mübarte günde dualarımızı kabul etsin rabbim AminCanlarim merhaba hepinizin kandilini kutlarim allaahim herkesin gonlune gore versin.bendeyse haberler kotu dun tam doktora girdik ultrason oncesi wc ye girdim birde baktimki pembe leke var hemen doktora soyledim ultrasonla bakti yumurtalar orada ama elindeki alette hafif kan oldu .simdi gene yoldayim e2 bakiliacak. 4te muayene var egerki deger yukselmisse catlatma ignesi yapilip cumartesi toplanacak.yukselmemisse malesef iptal edilecek.sanirim bu surecte olmamasi gereken herseyi yasadim sizlerde haklarinizzi helal edin tekrar iyi kandiller hepinize dualariniza cok ihtiyacim var
sagol canım denemeye çalışıcam ALLAHIM isteyen herkese versincanım ınan hıc zor degıl bende kendım yaptım hep hata aılem bıle ınanamadım nasıl yaptıgıma ama cok fazla acıtmıyo kı normal ıgne kadar ıgnenı yap sonra otur bı yarım saat ve yaptıktan sonra kolanyalı pamukla bastırmayı unutma ve herzaman aynı saate yap gercekten sende yapınca cok kolaymıs dıyceksın Rabım yardımcınız olsun bebıslerınızı versın sıze hayırlısıyla ve tez zamanda ınsallah
tatlım inş. hamilesindir ki bence hamilesin neden dersen daha adetine 6 gün var bu değer 2 gün sonra 20 olsa kaldı 4 gün 2 gün daha 40 olsa kaldı 2 gün 2 gün sonra 80 olsa ki genelde adet geçiktikten 2 gün sanra falan test yapıyoruz ve bu 80 değeri bence 160n falan olur ayyy çok güzel bir sağlama yaptım inş. hamilesindir bitanem
Rabbim bu mesajı okuyan tüm arkadaşlarımın dileklerini yerine getir.
Açtık ellerimizi tek sığanacağımız liman sensin.
Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu, gönülden duaların kabul olduğu bu mubarek üç aylarda,
benim ve burada bebek için mucadele eden bütün arkadaşlarımın dualarını kabul eyle,
bizleredeevlat nasip et YARABBİM.
Canlarım hepinizin kandili mubarek olsun. Sizleri seviyorum...
canım benim ne güzel yazmışsın sağlama yapmışsın valla yazını okuyunca umutlandım birdeninşallah dediğin gibi değerim yükselir ve hamileyimdir..bugün hepimiz için dua edicem inşallah seninde aşılaman tutmuştur..
günaydın canlarım allahım bugün bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eder ve bizleri en kısa zamanda anne yapar inşallah..
AMİNNNN İNSALLAHHH canım herkesin dualarını allah kabul etsin insallahh.. bu arada canımmm degerin 5 cıkmıss belki cok yenidirrr)))) tekrardann denemeni isterim acıkcası insallahhh artarrr.. normalde bukadar cıkıyomuydu? benim kan degerlerimin negatif oldugunu 1-2 arası cıkınca dıyorum olmadı dıye.
ama seninki sanki bana yuksek geldi .. diger kızlarda olumlu konusmus okudum hepsini..hadi hayırlısıı guzel haber bekliyorumm senden
inşallah canım ya bakalım inşallah güzel haberler veririm hepinize..zaten olmazsada önemli değil adetimle beraber 2.aşılamaya başlıcaktım biliyosun kendimi ona odakladım
insallahhhh varyaa cok harika olur asılama oncesi allahın bi lutfu:) olmasa bile sen zaten farkındasın bak ne guzel 10 kılo vermısın harikaaa bisey bu :)bende 2 haftada 2 kilo verdim malum pko var bendede bboyle devamm edicem uyguladıgım sisteme her verdigim kilo benim yararıma gebelik icin
bende regl olmayı beklıyorum baya gecikti dun idrar yaptım cıkmadı umudumda yok zaten.yarın doktora gitcem kontrol ve sonucunda
adet sokturucu verir sanırım..ve sonra cok istiyorum 2. asılamaya gecmeyi...
mavi _58 canım sen hamişdin demi ya benim gögüslerimdeki acı yok olmaya başladı azaldı bide adet sancısı gibi ağrılarım ara ara oluyo hamişler bi yorum yazın nolur yaaaaa
canım bendede öyle olmuştu sonucu öğrenmemiştim daha hatta eşimede dedim benim ağrım azaldı şişlik gitmeye başladı adet olcam demiştim...adet sancısı gibi kramplar ağrılar oluyor ilaç kullanıyorsan onunda etkisi var çünkü.... batma ve krap şeklinde ağrılarım olmuştu ve midemde yanıyordu...belirtilere fazla aldırma derim inşallah hamilesindir canım ve bunlarda belirtilerindir....
Bu gece, Hz. Âmine’nin âlemlere Rahmet olan âhir zaman peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e hâmile olduğunu anladığı gece olmakla şeref kazanmıştır...REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUNN..
arkadaşlar inşallah herkes bebeklerine kavuşur bu gece çok dua edin bende herkes için dua edeceğim tabiki....dünden beri çok canım sıkkın artık evdeyim kızlar işe doğumdan sonra devem edeceğim...evde nasıl zman gececek bilmiyorum ama hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?