Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

opu yapılacağı dönem nasıl adet görüyosun anlayamadım ki ben kafam karıştı merakla bekliyorum seni

canım benim dediklerine katılıyorum bu saatten sonra hamile olduğumu düşünmüyorum zaten..nettende araştırdım 3.hafta olsa bile değerin daha yüksek olması gerekiyomuş hamilelik belirtileride yok bende..senin değerinide yazdıklarınıda okuyunca hatırladım haklısın canım sadec bir umuttu benimki belki olur diyodum ama sanmıyorum artık..biliyosun aşılamay odakladım kendimi bir an önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum..hamile olmadığıma üzüldüm tabi ama unuttum bile..yeni başlangıçlar olacak haftaya inşallah..beraber yaşıcaz 2.aşılama heyacanını..kandilinde mübarek olsun aynı zamanda öpüyorum seni

herkese merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.iki gündür hiç giremedim internete sayfalarda ilerlemiş bayağı hiç okuyamadım.bu arada dün doktora gittim çok şükür kalp atışınıda duydum keseyide gördüm.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

canım niye hemen bu kadar üzdün kendini doktor ne diyecek onu bekleyelim bırakma kendini lütfen..haberini merakla bekliyorum

kızlar fikri olan yok mu???

açıkçası bende anlamadım,benim bildiğim ya hapla yumurta takibi yapılıyor yada iğne ile, sana neden ikisini de dedi bilmiyorum.İğne dediği çatlatma iğnesi olabilir.Sordun mu ne iğnesi olduğunu?

cnm bende serephoneyi kullanmıştım ama ne için kullandığımı hatırlayamıyorum inanki..yoksa yardımcı olucam sana
teşekkürler.yaaa kafam karıştı şimdi benim doktorum yurt dışında olduğu için başka doktor baktı bana acaba yanlış bişey mi oldu???

d

Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum

mda kuzum üzülme nolur.

su perisi inanmıyorum ya sen ne zaman test yaptırdın ikinci test ne zaman olacak.inşallah hamilesindir canım

mda kuzum üzülme nolur.

su perisi inanmıyorum ya sen ne zaman test yaptırdın ikinci test ne zaman olacak.inşallah hamilesindir canım

canım dün test yaptırdım adetime daha 5 gün var ama yeniden test yaptırmayı düşünmüyorum adetimi beklicem eğer gelmezse o zaman yenilicem testi..inşallah hamileyimdir cnm..

hayırlı olsun canım cok sukur kalp atısını duydun..kandilin mubarek olsun insallah kandil gunu dualarım kabul olurda bende hayırlısı ile gebis kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…