Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınnnn

iki gündür inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum dün akşam 8'de uyudum belki geçer diye ama kaldığı yerden devam ediyor ((
ilaçta kullanmıyorum artık kendi isteği ile ne zaman geçerse.

Günaydınn;

Geçmiş olsun Hamileliğin belli dönemlerinde sık sık baş ağrsı olabiliyormuş. Günde 3 taneye kadar minoset kullanabilirsin. Dr 'unada söyle ağrı için sadece minosete izin var zaten

1 çorba kaşığı acı pul biber ye:) yemeğinede ekleyebilirsin, doğal ağrıkesicidir.

yaşımız aynı ben de nisan 2008 de evlendim canım. ben de özelde 1 aşılama denedim 1000 tl yi buldu. baktım ki bunun sonu yok devlet e geçtim. ben de istanbul anadolu yakasında zeynep kamil kadın doğum araştırma hastanesine gittim. orda başladım tedaviye. aşılamam oldu 2 tane rapor çıkartma süreci ile birlikte 4 ayı falan buldu. 1 tane de iptal edildi ama zaten tüpe geçmek için 2 aşılama yapılması şart onlar da yapıldı ve tutmadı sonra tüp bebek raporumu aldım o hastanenin de tüp bebek ünitesi var ama kararsız kaldım devlet hastanesi şartları malum bir de laboratuvarının pek iyi olmadığına dair duyumlar aldım. bir de üniv. hastanesi değil. o zaman güvenebilirdim ama raporum çıktıktan sonra özel merkez seçtim işte kendime. raporla ilaçlarım 700 tl tuttu. eurofertil de başladım kurul raporu olanlara 1500 tl fiyatları var herşey dahil tedavinin sonuna kadar. bir de ilk ultrason ücreti o kadar. devlette yaptırsaydım da 500 tl transfer ücreti ödeyecektik 1000 tl fazladan oldu bize ama içime sindi özel ilgi başka bişey. senin izlediğin yol da çok doğru aşılamalarını atlatıp tüpe geçmişsin tedavini raporlu yaptırıcaksın sanırım devlette ilaçlar da uyguna gelir. ilk denemeni orda yaptır. histeroskopi de aslında güzel birşey yani herşeye baştan bakmaları. bu arada da inşallah düşer fsh ın birkaç ay sabredince bence sonu güzel olacak doğru yoldasın canım.

maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah prensenin kontrolünüz de iyi geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Saol canım ben zaten antepliyim Gaziantep eurofertilde Ruşen Atmacaya yaptırdım ben memnun kaldım tavsiye ederim sana .

canım ben de istanbul eurofertil e gidiyorum sık sık duyuyorum bu merkezin başarılarını benim de opum falan yapıldı 2 embriyom donduruldu ohss oldum. birdahaki ay rahimi hazırlayıp birtane donmuş bebik alıcaz inşallah. darısı başıma :)

slm kızlar bende bugün kontrolden geldim herşey yolunda,haftaya perşembe son kontrolüm artık ondan sonra doğuma gidiyorum .

kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum sizleri fakat yazmak bugüne kısmetmiş.dün aşılama oldum,ilk aşılamam.doktorum kesinlikle grip olma dedi ve ben bugün gribim(şimdi grip aşılamayımı olumsuz etkiliyo nooluyo?çok tedirginim lütfen bilen varsa yazsın lütfeennn

Elcefcim sagolasin.bekliyiruz bakalim fsh duddin diye ilaclara devam..senin kilinikte coj duydum hep olumlu seyler duydum.bence sende dogru yoldasin.bizim burdada keske oyle 1000tl farkla ozel olsa bende giderim.arastiruyim bakayim.insallahh bebislerimizz gelirr canimm yaa bu hasret cok uzadii

aşılaman hayırlı olsun canım.bende aşılamadan 2-3 gün sonra grip oldum ve hiç etkilemedi ilaçda alamadığım için çok zor oldu,sen bol bol c vitamini ıhlamur falan tüket sıcak tut kendini rabbim nasip etmişse hiçbirşey engel değil....

Merhabalar kızlar.. Dün 2. Aşılamam yapıldı..bakalım hayırlısı ne ise o olsun..hepiniz bütün isteyenler için dualarım sizlerle.. :) bu durumların nasıl olduğunu bildiğim için başka kimse sıkıntı çeksin istemiyorum..allahım herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah... Buarada 2. Aşılaması tutanlar varsa aranızda anlatabilir misiniz neler yaşadınız?neler yaptınız?nasıl davrandınız falan..ben evdeyim yatıyorum bu sefer.. Haa çok umutlu muyum değilim..çünkü ilk aşılamamda inanılmaz yıkılmıştım ben yine öyle olmak istemiyorum doğrusu... Haberlerinizi bekliyorum.. Ona göre istatistik belirlicem kendime tutar tutmaz falan diye :) bide benim dün o spekulum denen alet girerken canım çok yandı..ve dr kendini kasarsan olmaz bak falan dedi.. Yine kafam karıştı o anlamda da ..

aşılaman hayırlı olsun canım.beim 1.aşılamaydı....spekulumdan benimde canım çok yandı çatımçok dar hatta gözümden yaşlar akmıştı ağrıdan buna istinaden 2 -3 gün lekenlenme olabilir demişti doktorum,öylede oldu.bende hiç umutlu değildim sallamıştım resmen bide gripde olmuştum çünkü umutla beklediğinde olmadığında hayal kırıklığı çok fazla oluyor.kendimi dinlemedim belirtilere takılmadım rabbim nasip etmişki oldu...inşallah rabbim bu sefer nasip eder kavuşursun bebeğine....

CANIM BENİMM SAĞOLASINN...evet yaa benimde çatım çok dar ne biçim şey bu anlamadım zaten ...aynen bende resmen ağladım..ilk aşılamanında o spekulum kısmı acımıştı da.. ve dün ööle pembemsi bi lekelenme oldu..ama nasipse tutar valla canım yaaa..bilmiyorum..?bu sefer kendimi dinlememeye çalışıyorum..ama burda da sormadan yapamıyorum,nasıl işse :) yaa bide şey sorcam sana,dr ilişki önerdi mi?:26:

Mavicim gebelik takvimindeki bebişin acayip tatlı olmuş yahuu doğucak kıvama gelmiş o :)Çok az kaldı heyecanla bekliyorsunuzdur Çınar bebişi . Bizde o günleri görürüz inşallahh

Mavicim gebelik takvimindeki bebişin acayip tatlı olmuş yahuu doğucak kıvama gelmiş o :)Çok az kaldı heyecanla bekliyorsunuzdur Çınar bebişi . Bizde o günleri görürüz inşallahh

seninki de çok tatlı yahuuu, sen de göreceksin o günleri inşallah canım.

hayırlısı canım,dr bizede ilişki önerdi aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı dedi tarih verdi,o şansı dahada artırıyor aşılamada olmassa eğer normal olabiliyor,ben laparoskopi olmuştum sonrasında dr bana normal olabilir dedi,kontrole gitmiştik ameliyattan sonra aşılama yapcam tutacağındanda eminim demişti öylede oldu,tabiki ilk önce rabbim nasip etti...

valla o takvimi görünce bende dayanamıyorum artık çok tatlı.onu kucağıma alacağımı hayal ediyorum hep,senin bebişinde büyoyo annesi inşallah sizde bu günleri göreceksiniz...

seninki de çok tatlı yahuuu, sen de göreceksin o günleri inşallah canım.

2 cm 'ilk bebe ,azicikta tipsiz duruyor burda ,aslında ultrasonda daha sevimli görünüyordu yahuu ins. hepimiz bir gun yasiycaz o duyguyu

valla o takvimi görünce bende dayanamıyorum artık çok tatlı.onu kucağıma alacağımı hayal ediyorum hep,senin bebişinde büyoyo annesi inşallah sizde bu günleri göreceksiniz...

Cok az kaldi vallah minicik mis kokulu bebecik gelicek evine :) Büyüyor büyüyor daha 40 fırın ekmek yemem gerek insan kıvamına gelmesi icin

kizlar selam sormak istedigim sey bugun asilamamin 12.gunu ve dunden beri camurumsu bi lekelenmem var doktorum beklememi soyledi ama beklemek cok zor boyle olupta hamile kalan varsa yada baska bir tecrubesi olan lutfen cevap yazsin insallah en yakin zamanda isteyen herkez bebegine kavusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…