8 günüm kaldı kızlar :18: evdeki son hazırlıkları yapcam hafta içi.kayınvaldemlerde memleketten geliyolar hangi gün olduğunu bilmiyoruz ama.gelen giden için tatlı,börek yapıp hazırlicam,sarma sarcam,bir sürü planım var bakalım çınar bey 8 gün daha acelede etmez durursa....
Oo senin bebiskoda kocaman olmuş :) Dogum tarihi belli oldu mu cnm sezeryan olacak zaten seninde degil mı?
Geçmiş olsun canım o zaman tüp bebeğin tutmaması için rahimde hiç bir engel yol demektir inşallah fsh da düşünce başarılı bir tedavi ile kavuşacaksın bebeğineelcefcım mrbbb hıstereskopı oldum cok sukur bısı cıkmadı..bayagı tırmıstım ama cok kolaymış...
Umdum gııbı cıkmadı ınsallahh herseyyy guzel gıder ve bebiişleirmizi kucagımıza allırızz
Maşallah canım ne tatlı heyecanlar hazırlıklar rabbim bize de doğumu mürüvet görmeyi nasip etsin çok yorma kendini.8 günüm kaldı kızlar :18: evdeki son hazırlıkları yapcam hafta içi.kayınvaldemlerde memleketten geliyolar hangi gün olduğunu bilmiyoruz ama.gelen giden için tatlı,börek yapıp hazırlicam,sarma sarcam,bir sürü planım var bakalım çınar bey 8 gün daha acelede etmez durursa....
merhaba jolly benim doğumda sezeryan olacak.doğum tarihim net değil ama herhalde ocak ayının ilk haftası olur.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...
merhaba jolly benim doğumda sezeryan olacak.doğum tarihim net değil ama herhalde ocak ayının ilk haftası olur.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...
8 günüm kaldı kızlar :18: evdeki son hazırlıkları yapcam hafta içi.kayınvaldemlerde memleketten geliyolar hangi gün olduğunu bilmiyoruz ama.gelen giden için tatlı,börek yapıp hazırlicam,sarma sarcam,bir sürü planım var bakalım çınar bey 8 gün daha acelede etmez durursa....
maviiiiii az kaldi az kaldi cok heyecanli bu gunlerin de kiymetini bil sabirsizlansan da bence hamileligin en keyifli gunleri dusunsene gunu belli hersey yolunda daha ne olsun:)
beni biraz etkiledi burdaki olumsuzluklar zaten cok umutlu diil durumum bi sure girmedim. sonucta ben de anne olmaya calisiyorum habire negatif gorup duruyorum bir de burda dusukler olunca resmen dert sahibi oldum herkes icin uzulmekten.
benim bir sorum var. fikrinizi soylerseniz cok sevinirim.
simdi bende kan tesleri disinda bir de rahim filmi cekildi herhangi bir problem yok denildi. ancak yapilan farkli tekkikler var laparoskopi, histeroskopi bunlar hangi durumlarda yapiliyor. bir topicte sebepsiz infertelite denildiginde bunlar yapildi mi diye sormuslar benim kafam karisti
Cok heyecanlı günlerr sanki daha dün gibi hamile haberini aldıkKendini cok fazla yorma bebis dogunca yorulacaksın zaten.Enerjini topla Son 1 hafta sür saltanatını donsünler anneler kayınvalideler etrafında anane babane olmak kolay degil öyle
aslında varya saydığım şeyleri çok zorlanarak yapcam artık ağırlaştım gözüm kesmiyor ama yapıyorum,yeterki doğsun yorulmaya razıyım belim beni mahvetti resmen süründürüyor....enerji falan hiç yok desem yeridir gece uyku yok gündüz uyku yok öyle dolanıyorum ortalıktaokadar alıştım ki uykusuzluğa antreman oldu bebeğim doğduğunda uyku konusunda inşallah zorlanmam...
annemde bana ne kadar yardımcı olacak muallakta kadıncağız yiğenime bakıyor 2,5 yaşında hiperaktif peşinde pervane oluyor kadın,yengemde doğumumda izin almıyor zaten benim yanımda olacak epiduralimi o yapacak ve o günde hastanede nöbetçi kalacak,abim artık yiğenimle ilgilenirse o gün yanımda annem olur.eşim de var,ertesi günüde çıkacağım için bizim ev birkaç gün cümbür cemaat olacağından herkes bişey yapar o sırada bende bebeğimle ilgilenirim sadece...
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun, hepimize uğur getirsinn
canım hsg ve ultrasonda herşey normal görünüyor ama bir türlü hamile kalınmıyorsa doktorlar laparoskopi öneriyor,benim öyle oldu mesela en son laparoskopi oldum olay çözüldü. meğer kanalda genişleme olduğu için olmamış orayı kapattı ve artık normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi...benim önceki doktorum saolsun beni 1 yıl oyaladı hiçbişey yok stres dedi,yumurta takibi yok ilaçlar falan beni mahvetti,doktoru değiştirdik ve hemen laparoskopi olman lazım bende ona göre normal yollamı yoksa tüp bebek mi cevabını vercem dedi,laparoskopiden bir kaç saat sonra eşimle tedirgin bir şekilde doktorun yüzüne bakarken adamın bize ilk söylediği şey şu oldu,kocaman ucsuz bucaksız bir denize olta atıp durmuşsunuz dedi yazık olmuş sana hormon almaktan mahvolmuşsun dedi,istediğin zaman bebeğin sana gelebilir diyince öyle bir oh çekişim vardıki iyikide laparoskopi olmuşum iyikide doktorumu değişmişim dedim....
bence doktorunla bir görüş yada başka iyi bir doktor bul derim...
herkese merhaba epeydir giremiyorum sayfalarda ilerlemiş bayağı.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
8 günüm kaldı kızlar :18: Evdeki son hazırlıkları yapcam hafta içi.kayınvaldemlerde memleketten geliyolar hangi gün olduğunu bilmiyoruz ama.gelen giden için tatlı,börek yapıp hazırlicam,sarma sarcam,bir sürü planım var bakalım çınar bey 8 gün daha acelede etmez durursa....
hayırlısı canım,dr bizede ilişki önerdi aşılamadan 1 gün sonra gün aşırı dedi tarih verdi,o şansı dahada artırıyor aşılamada olmassa eğer normal olabiliyor,ben laparoskopi olmuştum sonrasında dr bana normal olabilir dedi,kontrole gitmiştik ameliyattan sonra aşılama yapcam tutacağındanda eminim demişti öylede oldu,tabiki ilk önce rabbim nasip etti...
Evett ne yazikkiMda ve Superiside gelmiyor artık İnş. en kısa zamanda eski formuna kavuşur Senin nasıl gidiyor bakalım taze anniş. Ne zaman gidiceksin kesecikle tanışmaya :)
mavıcım cok az kalmışşş:))) yaşasınn cınar bebekk gelıyoo ..
Evınızın altın topu gelıcekk..
Senden bı rıcam var dogum yaparken bızlerı unutma ne olur hayırlı evlatalr dıle kk dakı arkadaslara dersen bızlerı cok mutlu edersın...
Bu arada fazla yorma kendını emıı
ben antalya merkezde yaşıyorum canım....hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana gelecekayy canımm yaaa maşallah ne iyiymiş senin dr...tutacağından emin miş yaaa...hangi şehirdeydin sen?ahh ahh canım benimmm,darısı başımıza valla :) allahım hayırlısını versin inşallah....buarada kasığımdaki ağrı ilk aşılamada olduğundan daha fazla sanki.. Aslında yine yapıyorum yapacağımı valla,takılmayım belirtiye falan diyorum,olmuyor yaaa...
herkese günaydın,
Mutlu,bol güzel haberli bir hafta diliyorum :)))
Mavicim, çok az kaldı ne mutlu sana, kendini yorma herkes bir işin ucundan tutar her şey yolunda gider merak etme :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?