Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8 günüm kaldı kızlar :18: evdeki son hazırlıkları yapcam hafta içi.kayınvaldemlerde memleketten geliyolar hangi gün olduğunu bilmiyoruz ama.gelen giden için tatlı,börek yapıp hazırlicam,sarma sarcam,bir sürü planım var bakalım çınar bey 8 gün daha acelede etmez durursa....

maviiiiii az kaldi az kaldi cok heyecanli bu gunlerin de kiymetini bil sabirsizlansan da bence hamileligin en keyifli gunleri dusunsene gunu belli hersey yolunda daha ne olsun:)

beni biraz etkiledi burdaki olumsuzluklar zaten cok umutlu diil durumum bi sure girmedim. sonucta ben de anne olmaya calisiyorum habire negatif gorup duruyorum bir de burda dusukler olunca resmen dert sahibi oldum herkes icin uzulmekten.
benim bir sorum var. fikrinizi soylerseniz cok sevinirim.

simdi bende kan tesleri disinda bir de rahim filmi cekildi herhangi bir problem yok denildi. ancak yapilan farkli tekkikler var laparoskopi, histeroskopi bunlar hangi durumlarda yapiliyor. bir topicte sebepsiz infertelite denildiginde bunlar yapildi mi diye sormuslar benim kafam karisti

slm kızlar
bende 2 yıldan beri bebek hasretiyle yananlardanım evlendiğim ilk yıl 2010 da malesef bi dış gebelik geçiridim ameliyatla sonuçlandı ve sağ tüpüm alındın geçen ay da bi negatif aşılama oldu şimdi dr pazartesi laporoskopi ve histereskopi yapacak sol tüpte herhangi bi yapışıklık varmı diye bakacakmış rahimde de polip kist yani hamileliği engelleyen bi durum var diye bakacakmış inşş herşey yolunda gider allahım çok büyük tez vakite bana da hayırlısıyla verir evladımı rabbim isteyen herkese verisin

bide ultrasonda baktı biraz pko görünümü var dedi glifor diye ilaç verdi sabak akşam kulanıyorum onu yemeklerden 40 dk önce inş bi faydasını görürüm

Oo senin bebiskoda kocaman olmuş :) Dogum tarihi belli oldu mu cnm sezeryan olacak zaten seninde degil mı?

merhaba jolly benim doğumda sezeryan olacak.doğum tarihim net değil ama herhalde ocak ayının ilk haftası olur.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...

Geçmiş olsun canım o zaman tüp bebeğin tutmaması için rahimde hiç bir engel yol demektir inşallah fsh da düşünce başarılı bir tedavi ile kavuşacaksın bebeğine
Maşallah canım ne tatlı heyecanlar hazırlıklar rabbim bize de doğumu mürüvet görmeyi nasip etsin çok yorma kendini.

merhaba jolly benim doğumda sezeryan olacak.doğum tarihim net değil ama herhalde ocak ayının ilk haftası olur.bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...

Canım merhaba senin de büyümüş beneğin maşallah mavi nin ardından sen de alacaksın kızını kucağına. Herşey tamam mı hazırlıklar falan:) hamileliğin nasıl geçiyor?

Bizim bebeler zor geldigi icin herhalde normal dogum yaptırmıyor Dr'lar. .Benimde isime geliyor açıkcası belki sorasında zorlanicaz ama normal doğumunda stresi cok olur yahu 2013 'un ilk bebiside senden gelicek o zamann .Hadi bakalim hayirlisi şimdiden. Benim şimdilik iyi gidiyor şükür çabuk yorulmak dısında bir şikayetim yok. Akşamları 8 buçukta uyuyorum gun içinde de miskinligim devam ediyor. Ablam hamileliğinde cok uykusuzluk cekti bebeği hala Cook uykusuz bende cok miskinim ya ins. benimkide uykucunun teki olur :)

Cok heyecanlı günlerr sanki daha dün gibi hamile haberini aldık Kendini cok fazla yorma bebis dogunca yorulacaksın zaten.Enerjini topla Son 1 hafta sür saltanatını donsünler anneler kayınvalideler etrafında anane babane olmak kolay degil öyle

canım hsg ve ultrasonda herşey normal görünüyor ama bir türlü hamile kalınmıyorsa doktorlar laparoskopi öneriyor,benim öyle oldu mesela en son laparoskopi oldum olay çözüldü. meğer kanalda genişleme olduğu için olmamış orayı kapattı ve artık normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi...benim önceki doktorum saolsun beni 1 yıl oyaladı hiçbişey yok stres dedi,yumurta takibi yok ilaçlar falan beni mahvetti,doktoru değiştirdik ve hemen laparoskopi olman lazım bende ona göre normal yollamı yoksa tüp bebek mi cevabını vercem dedi,laparoskopiden bir kaç saat sonra eşimle tedirgin bir şekilde doktorun yüzüne bakarken adamın bize ilk söylediği şey şu oldu,kocaman ucsuz bucaksız bir denize olta atıp durmuşsunuz dedi yazık olmuş sana hormon almaktan mahvolmuşsun dedi,istediğin zaman bebeğin sana gelebilir diyince öyle bir oh çekişim vardıki iyikide laparoskopi olmuşum iyikide doktorumu değişmişim dedim....

bence doktorunla bir görüş yada başka iyi bir doktor bul derim...

aslında varya saydığım şeyleri çok zorlanarak yapcam artık ağırlaştım gözüm kesmiyor ama yapıyorum,yeterki doğsun yorulmaya razıyım belim beni mahvetti resmen süründürüyor....enerji falan hiç yok desem yeridir gece uyku yok gündüz uyku yok öyle dolanıyorum ortalıkta okadar alıştım ki uykusuzluğa antreman oldu bebeğim doğduğunda uyku konusunda inşallah zorlanmam...

annemde bana ne kadar yardımcı olacak muallakta kadıncağız yiğenime bakıyor 2,5 yaşında hiperaktif peşinde pervane oluyor kadın,yengemde doğumumda izin almıyor zaten benim yanımda olacak epiduralimi o yapacak ve o günde hastanede nöbetçi kalacak,abim artık yiğenimle ilgilenirse o gün yanımda annem olur.eşim de var,ertesi günüde çıkacağım için bizim ev birkaç gün cümbür cemaat olacağından herkes bişey yapar o sırada bende bebeğimle ilgilenirim sadece...

Tabi cnm son zamanlar zaten ister istemez heyecandan stresten uykusuzlukta yasarsın yükünde ağır yorgunlukta yasarsın. İns. Uyuyan bir bebek olur ama dediğin gibi antremanlisin zaten :) Valla anneler kaca bolunsun zaten Benimkide abimin 2 tane ablamın 2 tane bebeğine bakıyor . Benimkide evdeki 5. Bebe olucak. Tam cocuk yuvası modunda Ayy nasil bakicaksin diyenlere eskiden insanlar 5-6 tane dogurup bakiyormus ben neden bakamiyim diyor İlk günler dediğin gibi zaten yalnız kalmaya fırsatın kalmiycak sen sadece bebisinle ilgilenirsin . Son 1 hafta artık hadi bakalim

aslinda doktorum cok iyi cok da memnunum ama hakli olabilirsin. ben bi doktoruma sorayim bakiim ne dicek.tesekkur ederim cevap icin hergun yeni bisey duyuyor ogreniyorum bakalim anne olana kadar daha neler duyucaz:)

herkese merhaba epeydir giremiyorum sayfalarda ilerlemiş bayağı.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.

Mcancım epeydir karşılaşamadık.Doğumunada az kalmış.Hazırlıklar tamamlanıyordur artık.Ben daha başlamadım bile:)) Kızının adı ne olacak? Buldunuz mu isim?

mavıcım cok az kalmışşş:))) yaşasınn cınar bebekk gelıyoo ..
Evınızın altın topu gelıcekk..
Senden bı rıcam var dogum yaparken bızlerı unutma ne olur hayırlı evlatalr dıle kk dakı arkadaslara dersen bızlerı cok mutlu edersın...
Bu arada fazla yorma kendını emıı

ayy canımm yaaa maşallah ne iyiymiş senin dr...tutacağından emin miş yaaa...hangi şehirdeydin sen?ahh ahh canım benimmm,darısı başımıza valla :) allahım hayırlısını versin inşallah....buarada kasığımdaki ağrı ilk aşılamada olduğundan daha fazla sanki.. Aslında yine yapıyorum yapacağımı valla,takılmayım belirtiye falan diyorum,olmuyor yaaa...

Evett ne yazikki Mda ve Superiside gelmiyor artık İnş. en kısa zamanda eski formuna kavuşur Senin nasıl gidiyor bakalım taze anniş. Ne zaman gidiceksin kesecikle tanışmaya :)

İşallah canım.Bu cumartesi gidicem tanışmaya.Çok korkuyorum jolly hiç belirtim yok hasta olmamaktan ve akıntıdan başka.Çok tedirginim sen nasılsın nasıl gidiyor kusma falan varmı kalp atışına nezaman gittin

Allah kolay kurtarsın canım oğluna kavuşmana az kaldı.

herkese günaydın,

Mutlu,bol güzel haberli bir hafta diliyorum :)))

Mavicim, çok az kaldı ne mutlu sana, kendini yorma herkes bir işin ucundan tutar her şey yolunda gider merak etme :))))

unuturmuyum canım aklımdasınzı hep

ben antalya merkezde yaşıyorum canım....hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana gelecek

herkese günaydın,

Mutlu,bol güzel haberli bir hafta diliyorum :)))

Mavicim, çok az kaldı ne mutlu sana, kendini yorma herkes bir işin ucundan tutar her şey yolunda gider merak etme :))))

günaydın canım. hiç sorma az kaldı,ve belim iflas etti dün artık yürüyemiyorum, bir sürü planım vardı son haftayıda yatarak geçircem yaaaa annem ve babannem benim yerime yapacaklar herşeyi saolsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…