Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bende bugün kontrolden geldim herşey yolunda,haftaya perşembe son kontrolüm artık ondan sonra doğuma gidiyorum .

canım hamilelik takvimindeki o elini yiyen yumiş bebek çok tatlı aynen tam doğucak kıvama gelmiş. Allah yardımcın olsun hayırlı bir doğum olsun bütün hazırlıklar tamamlanmıştır hani herşeyini tamamlayınca bizimle fotoğraflarını paylaşıcaktın :) merak ediyoruz eklersen seviniriz neşemiz yerine gelir :)

sağol canım Allah a şükür ki çok doktor koşturmadık bazı insanları doktorlar oyalıyor ard arda yapılan aşılamalar gereksiz klomen kullanımları rahim filmi çekilmeden yapılan tedaviler vs.. biz çok vakit kaybetmeden rabbim imkanlarımızı kullanmamıza izin verdi devletten yararlandık maddi olarak öyle bile zorlanıyoruz ama ödeyebiliyoruz yine de çok şükür. merkezim hakkında hep olumlu şeyler okuyorum inşallah benim mutluluğuma da vesile olur canım. sen de sabret 1-2 ay hazırlan tüp bebeğe histeroskopi ve fsh ın düşmesi başarı oranını arttıracaktır.

Mavicim gebelik takvimindeki bebişin acayip tatlı olmuş yahuu doğucak kıvama gelmiş o :)Çok az kaldı heyecanla bekliyorsunuzdur Çınar bebişi . Bizde o günleri görürüz inşallahh

jolly nasılsın canım herşey yolunda mı kalp atışlarını duydun mu sıpa nın. ben de bekliyorum adet 18. günü bugün şafak sayar gibi :)

Günaydın tatile az kaldı :)))

çarşamba günü bebişimi göreceğim cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah :)))

saol canım,bütün hazırlıklar tamamlandı bir tek beyimiz teşrif edecek, maalesef yükleme yapamadım kablom bozuk olduğundan kaldı....

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar....

MAVİ hamileliğin süresince kaç kilo aldın? Araştırma yapıyorumda:)) Bakalım ben kaç kilo alacağım.bir de sana bişey soracaktım.Bebekler için zıbın var içlerine giydiriliyo sanırım.Sen kaç tane aldın onlardan.acaba çok kullanılıyormuki?? Ona göre alayım bende.sen araştırmışsındır diye sorayım dedim..

jolly nasılsın canım herşey yolunda mı kalp atışlarını duydun mu sıpa nın. ben de bekliyorum adet 18. günü bugün şafak sayar gibi :)

İyiyim cnm sağolasınn duydum duydum bebişin kalp atışların hızla büyüyor teyzesi :)Haftaya yine kontrolümüz var. 15 günde bir çağırıyorlar. O şafak hiç bitmiyor biliyormusun herhalde doğana kadar bitmiycek. Sürekli birşeyler bekliyoruzz:)
Günaydın tatile az kaldı :)))

çarşamba günü bebişimi göreceğim cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah :)))

Günaydınn :)

Ayy çok helecanlıı. Hadi bakalımm merakla bekliyoruzz :)

Topiğimiz ne kadar sessizleşti.

Evett ne yazikki Mda ve Superiside gelmiyor artık İnş. en kısa zamanda eski formuna kavuşur Senin nasıl gidiyor bakalım taze anniş. Ne zaman gidiceksin kesecikle tanışmaya :)

hayırlı cumalar canım.12 kilo aldım her ay 1 kilo gidiyodum ama son 2 ay arttı ödemimde.hani ilk günler giydirilen iç zıbından bahsediyosan 2 takım aldım 1 tanede hasta.çıkışının içinde oluyo.fazla almadım çünkü hemen büyüyo bebişler biliyosun..göbeği düştükten sonra normal çıtçıtlı atletlerden kullanacağım...kafana takılanları sorabilirsin canım

inşallah doğumdan sonra doğum hikayemi yazacağım buraya.hastanede neler lazım oldu neler yaptım vs.herşeyi ,fikir edinmiş olusunuz...

maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah prensenin kontrolünüz de iyi geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin.
sağol canım rabbim inşallah bu yolda emek veren herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah hep dualarımdasınız

canım nasılsınız bebişle.. bu hafta yasinlerde sana sıra geldi ..
sağol ayşem çok duygulandım bana okunacağını hiç tahmin etmemiştim hepininizn ağzına yüreğine sağlıkben ve bebğim iyiyiz çok şükür burdaki teyzelerinin kızıma biran önce arkadaş getirmesi için dua ediyoruz

Son düzenleme:

Ne güzel çok kilo almamışsın. 10-12 ideal aslında.Bende 5. ayı bitirdim 4 kilo aldım ama 3 kilosunu 1 ayda aldım.Moralim bozuldu sanırım fazla alacağım...Evet hastane çıkışlarında oluyo iç zıbın.ayrıda satılıyo. daha almaya başlamadım bebek için bişeyler ama kafamda tasarlıyorum ne alırım diye.Bunlar çok işe yaramayabilir diye düşünmüştüm bende.Çok almayaım o zaman:)) Asıl doğumdan sonra merak ettiklerim olacak ama sende bebişinle ilgileneceksin normal olarak.Nadir de olsa bizi görmeye gel:))

canım fazla umıtlenme derım.benımkıde oyle camurlu gelmıştıı ve addet oldum.ınsallahh sneınkı baska turludurde hamılesındırr

elcefcım mrbbb hıstereskopı oldum cok sukur bısı cıkmadı..bayagı tırmıstım ama cok kolaymış...
Umdum gııbı cıkmadı ınsallahh herseyyy guzel gıder ve bebiişleirmizi kucagımıza allırızz

canım kilo alıyorum diye moralini bozma doğumdan sonra hepsi gidecek çünkü,bebeğinde sende iyi beslen,ben çok fazla kıyafet almadım abartıpda çünkü çabuk büyüdükleri için ihtiyacına göre alacağım...doğumdan sonra gelmeye çalışcam tabi sizlerin güzel haberlerinizi almak için,uyudukça bende mola veririm kendime inşallah...

herkese merhaba epeydir giremiyorum sayfalarda ilerlemiş bayağı.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.

herkese merhaba epeydir giremiyorum sayfalarda ilerlemiş bayağı.geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.

Oo senin bebiskoda kocaman olmuş :) Dogum tarihi belli oldu mu cnm sezeryan olacak zaten seninde degil mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…