İşallah canım.Bu cumartesi gidicem tanışmaya.Çok korkuyorum jolly hiç belirtim yok hasta olmamaktan ve akıntıdan başka.Çok tedirginim sen nasılsın nasıl gidiyor kusma falan varmı kalp atışına nezaman gittin
8 günüm kaldı kızlar :18: evdeki son hazırlıkları yapcam hafta içi.kayınvaldemlerde memleketten geliyolar hangi gün olduğunu bilmiyoruz ama.gelen giden için tatlı,börek yapıp hazırlicam,sarma sarcam,bir sürü planım var bakalım çınar bey 8 gün daha acelede etmez durursa....
slm kızlarr nasılsınızzz ?
bebişler büyüyooo takvimlerinizden takip ediliyo maşallahhh
Biz İyiyiz Seyhan yaa sen neler yapıyorsun bakalımm .? Ne zaman başlıyorsun yeni maratona :) Benimki hala sinek kadar maşallah görüşmeyeli anca bu kadar büyütebildim
Biz İyiyiz Seyhan yaa sen neler yapıyorsun bakalımm .? Ne zaman başlıyorsun yeni maratona :) Benimki hala sinek kadar maşallah görüşmeyeli anca bu kadar büyütebildim
mavicim çok az kalmış zaman su gibi aksın oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah
hayatın geri dönüşsüz bir şekilde değişecek hazır mısın peki:))
canım benim oğlun yuvanıza ailenize hayırlar getirsin inşallah
allah isteyen herkese bu güzel günleri görmeyi nasip etsin
herkese merhaba nasılsınız..ben hiç iyi değilim bebeğimi kaybedeli 2 hafta oluyo ve toparlanamıyorum içim acıyo sürekli ağlıyorum..allahım ne kadar zormuş bu durum dayanmak ne kadar zormuş..hayallerim umutlarım söndü..allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı..beni merak edenler vardır diye girip yazmak istedim..umarım hepiniz iyisinizdir..ve unutmadan Mavicim doğumuna az kaldı allahım sağsalim kucağına almaya nasip etsin yavruna kavuştursun seni..benim için doğduğunda kokla meleğini..kendinize iyi bakın..
herkese merhaba nasılsınız..ben hiç iyi değilim bebeğimi kaybedeli 2 hafta oluyo ve toparlanamıyorum içim acıyo sürekli ağlıyorum..allahım ne kadar zormuş bu durum dayanmak ne kadar zormuş..hayallerim umutlarım söndü..allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı..beni merak edenler vardır diye girip yazmak istedim..umarım hepiniz iyisinizdir..ve unutmadan Mavicim doğumuna az kaldı allahım sağsalim kucağına almaya nasip etsin yavruna kavuştursun seni..benim için doğduğunda kokla meleğini..kendinize iyi bakın..
Merhaba kızlar nasılsınız ben donmuş bebeğimi alabilmek için 12 aralık adetimi bekliyorum dinlenmek de iyi geldi bugüb de tiroid için tahlil yaptırmıştım yine yükselmiş 50 mg çok geliyor 25 mg az bıktım artık inanın bu böyle dahiliyeci ile olmayacak bir endokrin uzmanına gitmem lazım. izmit öncelikli olmak üzere istanbul anadolu yakasında bildiğiniz bir endokrin uzmanı varmı?
endokrine sıra almak çookkk zorr ben anca marmara araştrma hastanesine alabildim pendikteki.yoğunda değil. internetten alamazsan kadın doğuma al o seni yönlendirir umut beye alabilirsen ona gtmeni tavsiye ederim
ay canım çok teşekkür ederim ya normalde hep özellerde var muayne ücretleri de 150-200 den aşağı değil zaten tüp bebek de çok harcama yaptık.
ben şimdi internet randevu sisteminden baktım bu hastaneye zaten endokrinoloji diye bir bölüm yok. kadın doğum umut bey e alsam aslında ben endokrinoloji için geldim desem adam kızmaz mı sıra aldım desem tüp bebek sürecindeyim ilacımı ayarlayamıyoruz desem anlayışlı olur mu acaba?
bir de bugünün randevu sisteminde umut bey yok. infertilite polk. var gebe izlem var. ikitane de kadın hastalıkları polk. var.soyismi nedir canım ben ara sıra bakayım.
sende de mi var tiroid. benimkisi çok yüksek değil 4.5 ile ilaca başladım 25 mg içiyordum 3 ayın sonunda yetmemeye başladı. 50 mg a çıkardık 3 ayın sonunda sıfırlara düştü. doktorum haftasonları 25 iç haftaiçi 50 iç demişti ben onu dinlemedim eşim de çok düştüğü için içme haftasonları dedi kızdı dünkü tahlilde de yine 4.6 çıkmışşuan için haftaiçi 50 haftasonu 25 mg içicem ama en kısa zamanda bulmam lazım bir endokrin uzmanı. gebelikte çok korkuyorum hemen yükseliyor.
hmm ozaman internetten endokrine vermiyolar. umut bey endokrin doktoru canım. ben oraya bebek tedavisi için gittim. prl hormonum yüksekti infertilite endokrine yolladı hç randevuyla gtmedm yani. internetten doktor seçemiyosn araştrma hastanelerinde. oraya gittiğinde sekretere rica et umut beye verebilirse versin. diğerleri stajer çünkü.
infertiliteye git tahlil sonucunuda göster tedavi için geldim de:) tsh yüksekken tedaviye başlamazlar ztn endokrine yollar seni. ama belki muayne eder oda karın olur:)
hee bide evin oraya yakınsa direk endokrinede randevu alabilirsin hastaneden. biraz uzak tarihe verebilirler işin aceleyse inferliliteye al işte o seni yönlerdirsin
hmm ozaman internetten endokrine vermiyolar. umut bey endokrin doktoru canım. ben oraya bebek tedavisi için gittim. prl hormonum yüksekti infertilite endokrine yolladı hç randevuyla gtmedm yani. internetten doktor seçemiyosn araştrma hastanelerinde. oraya gittiğinde sekretere rica et umut beye verebilirse versin. diğerleri stajer çünkü.
infertiliteye git tahlil sonucunuda göster tedavi için geldim de:) tsh yüksekken tedaviye başlamazlar ztn endokrine yollar seni. ama belki muayne eder oda karın olur:)
hee bide evin oraya yakınsa direk endokrinede randevu alabilirsin hastaneden. biraz uzak tarihe verebilirler işin aceleyse inferliliteye al işte o seni yönlerdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?