Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun canım cok sukur kalp atısını duydun..kandilin mubarek olsun insallah kandil gunu dualarım kabul olurda bende hayırlısı ile gebis kalırım

doacım inşallah en kısa zamanda Allah sanada yaşatır bu duyguyu

su perisi inşallah yarına değerin artar hamile haberini alırız.
ayyy gözün aydın kuzum yaa süper hep güzel haberlerle gel inş.

amin canım inşallah hepimizde hep güzel haberler veririrz.

Arkadaslar merhaba ilk tup bebek tedavim ipptal oldu .e2 degeri dusunce yumilerin kaliteside dusuyormus ama halen 2 side oradalar birissi 18 mm birisi 15mm ve ben onlara sans vermek istedim doktorumla kararlastirdik cumartesi asilama yapacak .goz gore gore onlari cope gondermeye gonlum elvermedi. Sans yok ama umudum var ben bugun hayirlisi diye dua etmistim belkide hayirlisi budur

allah gonlune gore versin insallah ; ser gordugunde vardır bi hayır , hayır gordugunde vardır bir ser ...
insallah bu mubarek gunde allah dualarını kabul eder ctesı guzel bı asılama gecırırsın

yüreğinin götürdüğü yere gidiyorsun :) bugün güzel bi karar vermişsin canım tabii ki göz göre göre tamamen iptal etmek olmazdı...inşallah daha güzel haberler vereceksin bize

kuzum ya inşallah böylesi daha hayırlı olacaktır senin için.tüm kalbimle senin için dua edeceğim sende çok çok dua et bugün böyle bir gecede eminim Allah hiçbir kulunuın elini boş çevirmeyecektir.

canım benim belkide aşılamada olacak bundada vardır bir hayır.iyi düşünmüşsün mübarek gündeyiz inşallah allahın izniyle sende kavuşucaksın bebeğine....

cnm inşallah hayırlısı olur bu mübarek günün hürmetineee
e 2 değeri hakkında hiç bilgim yok cnm kaç olmalıki bu değer
aklıma takıldı şimdi :26:

tatlım en doğru kararı vermişsin yumurtalarını kaybetmektense aşılama yapmak daha mantıklı..belkide bu şekilde gelicek bebeğin ve bahane oldu sana..bu mübarek günde duaların,dualarımız kabul olucaktır inşallah senin adına..hayırlısı olur inşallah canım..

ayyy evet pelikancım benimde aynı gögüs üçlarım çok fena yanıyo mu acıyo mu anlayamadım bende onun dışındada pek bi belirti yok.....
aşılamamın 7. günü hissetmem normal mi bide normalde çok küçüktür uçları biraz kabarmışlar uçları bide beyaz beyaz gibi...

melegin inşallah aşılamayla gelir hayırlısı

canım sağolasın,, ama bak ben sana her iki durumda da izah ettim ..bu değerler tedavi neticesi için yetersiz ,,sonuçlar ortada hamile kalanlar la bizim çıkanları karşılaştırdığında AMA SEN TEDAVİ GÖRMEDİN BU AY o yüzden elbette umudun var adet olmaz isen beklediğin günde nasılsa yaptıracaksın test kaldı ki ay sonu dfemiştin 29 'u gibi şunun şurasında ne kaldı ki az daha sabret boş yere hem para verip hem üzülme diye dedim inşallah hamilesindir canım benim

merhaba ,herkesin kandili mübarek olsun..yaklaşık 1 aydır sizleri ilgiyle,merakla takip ediyorum,aşılama öncesi ve sonrası yaşadıklarınızı...çok şey öğrendim desem yalan olmaz.benimde aşılamada 13.günüm

İzmir'de çok feci dolu yağıyor...Sanki Kasım ayındayız :)))

evet canım ben o dolunun mağdurlarındanım günlerdir izmir' e de yağacak şimdi yağar derken bugün patladı artık ve ben meteorolojiyi bir haftadır yalancı çoban ilan ettiğimden bugün hazırlıksızdım arabaya gidene kadar ayaklarımda ki babetler küçük su teknesine döndü bile...saç baş kalmadı(

canım gözünaydın devamı sağlıkla olsun inşallah ...kandilinde mübarek olsun.

Mda'cım her şerde bir hayır var biliyorsun ,,,varolan yumurtalarını elbette boşa bırakmaktansa değerlendirmek en doğru karar neye niyet neye kısmet hiçbirşey planlayamıyoruz malesef,, ama hiç üzülecek bir şey yok bakarsın tüpe neden gerek kalmadığını aşılama sonucunda hamile kalınca anlayacaksın..İnşallah Rabbim az kaldı olacak gelecek bu bebekler öyle yada böyle bu gece dualardasın arkadaşım lütfen umuduna sarıl ...hakkında hayırlısı olsun canım

selam hoşgeldin ....seninde kandilin mübarek olsun aşılaman da hayırlısı olsun sona gelmişsin ama belli ki test yaptırmamışsın umarız hamilesindir :)

selam hoşgeldin ....seninde kandilin mübarek olsun aşılaman da hayırlısı olsun sona gelmişsin ama belli ki test yaptırmamışsın umarız hamilesindir :)

test günüm yarın.ama yaptırsam mı kararsızım.günümün(hayırlısıyla inşallah)geçmesini mi beklesem bilemedim.

Seninde kandilin mubarek olsun tabii asilamanda..ins guzel haberler verirsin sende bizlere..dayanmissin test yapmamissin sanirim ben dayanamayip testi erken yaptiranlardanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…