Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
peki iğne yerine bunu vermesi normal mi???

Valla Derya'cım benim ilk aşılamam serepohne ile oldu tutmamıştı,ikinci aşılama puregon 300 iğne ile oldu,gerçi o da tutmadıya :) 3.aşılamaya yine aynı iğne ile devam edicem.

Sonuç olarak ilk aşılamaları genelde hap ile yapıyorlar,senin kaçıncı aşılaman?

ayyy içime su serptin walla kendi doktorum olmayınca bi yanlışlık oldu sandım.çok sağol canım...

merhaba cnm, yumurtlamanda bir problem görünmüyorsa iğne yerine hap verirler, zaten normalde yumurtlamada sorun yoksa destek olması açısından hap daha uygun olur, iğne ile yumurta sayısı çok olabilir, aşılamada iptal olabilir. benim gittiğim bir doktor destek olması açısından hap kullanımı veririz demişti.

arkadasım sana birsey soracam; bende 2 kez klomen ve catlatma ignesiyle hamile kalmıstım ve subattada 1 kez asılama yaptık klomen kullanmıstım ama tutmadı:;(
aklıma takıldı daha once ilk sefer kullanısta tutmustu asılamada tutmadı.hazirandada 2.asılamamı yapıcam .sence klomen mi olsa yoksa igneli tedavimi? benim bildigim
klomene cevap vermiyosa igneye geciyolar..acaba bende nasıl olur bi fikrin varmı ?

canım umutsuzluk yok belki hamilesindir senin yerinde olsam yarın test yapardım eyer hamile degilsen ikinciye beraber devam ederiz belki senin aşılamaya gerek kalmıcak belki melegin seninle

canım umutsuzluk yok belki hamilesindir senin yerinde olsam yarın test yapardım eyer hamile degilsen ikinciye beraber devam ederiz belki senin aşılamaya gerek kalmıcak belki melegin seninle

canım eşimlede konuştum yarın 2.kere test yaptır diyo en azından haftaya kadar içim içimi yemez..sabah erkenden yaptırcam bakalım inşallah öyledir..değilsede zaten hemen aşılamaya başlıcam beraber gün sayarız

Sana zahmet olacak ama listemizi yayınlarmısın tatlım son halini.
(musait olduğun zaman öptmmm çokkkkkk)

canım benim dua etmem mi hiç inşallah akşam dua edeceğim hepimiz için...aslında insanın içinmden ne geçiyorsa kendisi için o oluyor inşallah senin ve diğer arkadaşlarımında bebişleri şuan yerleşmiş bekliyodurrabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize...artık evde onu vitaminlerle güzel şeylerle besleyip oturcam doğana kadar,eşimde çalışmamı istemiyodu aslında duamı etti naptı diyorum

canım dunden berı senı beklıyorum cok sukur guzel habeelerle gelmıssın kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun Rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah

Mvicimmmm keşke bizimde bebişlerimiz gelse otursak evdeeee. Bol bol dinlen bebişinle evin tadını çıakr tatlım. stresten sıkıntıdan uzak durrr.
bebeskocum Benim Çarşamba test günümmm :))) inşallah tutunmuştur bebişimmm. Dualarınızdan benide eksik etmeyinnn.
önümüzdeki hafta çok hareketli geçecek anlaşılan :)))

canım varmı bi belirtin bende hiç belirti yok (((

senin eşinde benim eşim gibi demekki hiç istemiyo çalışmamı evde otur gez dolaş diyo :))) sende yegenimize iyi bak annesi güzel şeyler ye iç dinlen ohhhh darısı bizlerin başına inşallahh

Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum

d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek
ay tatlım anlamadım şimdi nasıl adet gördün yaa yumurtalar toplancak ne adeti bu yaa ayy hayırlısı olsun balım yaaaa
ayyy gözün aydın kuzum yaa süper hep güzel haberlerle gel inş.
ay tatlım kesinlikle ne beklicen 1 haftayı yap gene test o zaman belli olur ayy inş........ kuzummm artarrr

kızlar bişey sorcam bu iğneleri kullanırken kasıklarınızda sıcaklık oluyor muydy? bi de ara verip bu şekilde hisseden var mı?

kızlar bişey sorcam bu iğneleri kullanırken kasıklarınızda sıcaklık oluyor muydy? bi de ara verip bu şekilde hisseden var mı?

canım ben öyle bişey yaşamadım bu topikte bu zamana kadar da kimseden duymadım

Son düzenleme:
canım varmı bi belirtin bende hiç belirti yok (((

yok be canımmm. ilk aşılamamda çok belirtim vardı (meğer psikolojikmiş. değer 1 çıktı)
bvu kez göğüs uçları hassasiyeti dışında hiç bişey yok. daha 6 günüm var...
umarım bu kez bebişlerimiz gelir .. .. ..

Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum
canım inşallah dr.un güzel haberler verir. merakla bekliyourz.
peri bencede yarın yaptır testini, kaç gün merakla beklemektense.

bende yaşamadım kasık ağrısı.

sağol canım bende oluyodu ama ilaç kullandığımda . şimdi bişey kullanmıyorum ama yine sıcaklık var bikaç gündür etkisi devam mı ediyor acaba dedim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…