canım ben istanbul tüp bebekte yaptırdım şuanda 16 haftalık hamileyim 3yıl konusuna gelince onu raporla tüp bebek yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir inşallah enkısa zamanda bebeşin gelir göbüşüne
canım maşallah baya büyümüşsünüz kuzucuğunlarabbim esirgesin ikinizide
sen dra gitmeden ben bi tahmin yapayımbence bebişşin pipili olcak tabi öncelik hayırlı ve sağlıklı olması
kızlar merhaba,
ılk tup bebek denememı yaptıracagım ıstanbul avrupa yakasında onerebecegınız tup bebek merkezı varmı acaba?
bırde nette 3 yıl evlılık kosulu ıstendıgı yazıyordu. 5 ay daha beklemek zorunda mı kalacagım yoksa ıstedıgım zaman yaptırabılırmıyım?
canım cevabın ıcın tesekkur ederım. rabbım bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallh darısı basıma tez zamanda...bruksel tup bebegı oneren cok oldu .ıstanbul tup bebegıde duymustum.hemen onuda arastıracagım. pekı nekadar mal oldu.yanı ılacı tedavısı,mıkro ıslemeler vss.. ılgı alaka nasıl? ben erkek faktorunden dolatı tup bebek ıstıyorum bu konuda arastırmam lazım..
benım esımın spermıgramı 0 cıktıgından asılama yapmadan dırek tup bebek dedı doktorum ama 3 yılım nısanda doluyor ..
bu konuda bılgısı olan varsa cevap verırlerse sevınırım.rabbım saglıkla hepımıze nasıp etsın
Günaydın kızlar dün yazamadım ilk kontrolde 6.1 mm çıktı endometrium kalınlığı işk kontrole göre gayet iyi dedi doktorum günde 4 taneye çıkardı hapı sabah 2 akşam 2 içîcem gebelik testine kadar bu şekilde kullanıcakmışım. 2 ocak çarşamba günü tekrar kontrol var o zaman fitil e başlarıZ dedi duruma göre dr 5 ocak cumartesi yada 7 ocak pazartrsi transfer olur dedi.
2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuş önce birisini çözecekler iyi durumdaysa onu alıcaz diğerine dokunulmayacak. Her halukarda ikisinden birisini alırsınız dedi doktorum çözündüklerinde yaşama oranı %95-98 oranında dedi. İnşallah transferi görebilirim kızlar.[/QUOT
Elcefcimmmm elbette goreceksinnn..be guzeelll bi haberr buu insahhhh herseyyy yolunda gidicekk gozun aydin.sende etrafinda bi cocugu sevindir ALlAh bak seni sevindirdii.yasama oranida cokk yuksekmiss masalllahhhhhh
Günaydın kızlar dün yazamadım ilk kontrolde 6.1 mm çıktı endometrium kalınlığı işk kontrole göre gayet iyi dedi doktorum günde 4 taneye çıkardı hapı sabah 2 akşam 2 içîcem gebelik testine kadar bu şekilde kullanıcakmışım. 2 ocak çarşamba günü tekrar kontrol var o zaman fitil e başlarıZ dedi duruma göre dr 5 ocak cumartesi yada 7 ocak pazartrsi transfer olur dedi.
2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuş önce birisini çözecekler iyi durumdaysa onu alıcaz diğerine dokunulmayacak. Her halukarda ikisinden birisini alırsınız dedi doktorum çözündüklerinde yaşama oranı %95-98 oranında dedi. İnşallah transferi görebilirim kızlar.
merhaba hanımlar. öncelikle tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun. inşallah allahım bu cumalar yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmaz bizi bebeklerimize kavuşturur. gerçekten bebek hasreti çok zor okadar zor bir sınavki ama allah sabrınıda veriyor. ben 4 buçuk yıllık evliyim ve tüplerim tıkalı çıktı hemen tüp bebek yaptık blastokist yani 5 gün embiriyosu olduğu halde tutmadı.4 ay sonra dondurulmuş 5 gün embiriyomu kesin tutacak umuduyla denedim malesef. okadar yattım iş yapmadım malesef allah yazmayınca olmuyor. 10 milyar paramız gitti ama olmayınca olmuyormuş ağladım ağladım sustum. bazen bütün bunların bir kabus olduğunu düşündüm ama bu forumları okuyunca yanlız olmadığımı anlayınca rahatladım. yıkılmak yok dedim gücümüzün yettiği yere kadar deniyeceğiz eşimle karar aldık. allah eşimden razı olsun hep destek oldu beni teselli etti hep. onun omzunda çok ağlamışımdır. hatta donmuş embiriyo tutmadığında beraber ağladık. eşimin ağlaması beni kahretti arkadaşlar dedimki ben bu adamın kucağına bebeğini vericem. baş koydum buyola ekimde laproskopi oldum tüplerim açıldı şimdi ocak ayında aşılamamvar özelde. gece gündüz hemkendime hem size dua ediyorum. forumda bulduğumbütün duaları ediyorum. allah kabul etsin yılmayın bıkmayın olmadı birdaha deneyin. umut bitmiyor. dimdik durun allah sabredenlerin mükafatını veriyor eninde sonunda. bu forumda bebeği olmayankalmayacak inşallah. o negatifler insanı daha güçlü yapıyor. 2013 e bebekleimiz karnımızda gireriz inşallah sevgiler...
Evet maalesef orta kalite embriyolar yüzde 30 civarında gebelik ihtimali .. Üç veya iki tane koymak daha kuvvetli ihtimal imiş tek Embriyoya göre.. 3üz olma ihtimali yüzde sadece 5 oranında .. İyimi oldu nasıl oldu bilmiyorum saat 19 da bitti işim hastanede yatıyorum sabahlayacagim ..Artık ne gelirse rAziyim .. Hayırlısını diliyorum
Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))
Maşalşah jolly cim kız bebeğin sağlıkla doğsun inşallah prenses cicileri prens cicileri den daha tatlı alışveriş daha zevkli olacak :) benim kontrol haberlerimi okudunmu??Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))
7 mm nin üzerinde olması gerek canım en fazla da 14 mm kalınlıkta olmalı ortalama 9-10 mm iyi dir 7 de sınırdır aştında olursa transfer olmaz. Ama benim ilk kontrolde 6.1 ise 1 hafta sonrasında inşallah 10 mm nin yukarısında olmasını diliyorum..Elcefcimm bisi sorcammm bu endometrii normalde kac olmali mesela adetin 2.gunu kac olmali ne kadar artmali. veya azalmali..yavas yavas ogreneyumm tup bebege hazirlik olsunn
2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuş önce birisini çözecekler iyi durumdaysa onu alıcaz diğerine dokunulmayacak. Her halukarda ikisinden birisini alırsınız dedi doktorum çözündüklerinde yaşama oranı %95-98 oranında dedi. İnşallah transferi görebilirim kızlar.
Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))
canım cevabın ıcın tesekkur ederım. rabbım bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallh darısı basıma tez zamanda...bruksel tup bebegı oneren cok oldu .ıstanbul tup bebegıde duymustum.hemen onuda arastıracagım. pekı nekadar mal oldu.yanı ılacı tedavısı,mıkro ıslemeler vss.. ılgı alaka nasıl? ben erkek faktorunden dolatı tup bebek ıstıyorum bu konuda arastırmam lazım..
benım esımın spermıgramı 0 cıktıgından asılama yapmadan dırek tup bebek dedı doktorum ama 3 yılım nısanda doluyor ..
bu konuda bılgısı olan varsa cevap verırlerse sevınırım.rabbım saglıkla hepımıze nasıp etsın
Maşalşah jolly cim kız bebeğin sağlıkla doğsun inşallah prenses cicileri prens cicileri den daha tatlı alışveriş daha zevkli olacak :) benim kontrol haberlerimi okudunmu??
7 mm nin üzerinde olması gerek canım en fazla da 14 mm kalınlıkta olmalı ortalama 9-10 mm iyi dir 7 de sınırdır aştında olursa transfer olmaz. Ama benim ilk kontrolde 6.1 ise 1 hafta sonrasında inşallah 10 mm nin yukarısında olmasını diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?