Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben istanbul tüp bebekte yaptırdım şuanda 16 haftalık hamileyim 3yıl konusuna gelince onu raporla tüp bebek yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir inşallah enkısa zamanda bebeşin gelir göbüşüne

canım cevabın ıcın tesekkur ederım. rabbım bebegını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallh darısı basıma tez zamanda...bruksel tup bebegı oneren cok oldu .ıstanbul tup bebegıde duymustum.hemen onuda arastıracagım. pekı nekadar mal oldu.yanı ılacı tedavısı,mıkro ıslemeler vss.. ılgı alaka nasıl? ben erkek faktorunden dolatı tup bebek ıstıyorum bu konuda arastırmam lazım..

benım esımın spermıgramı 0 cıktıgından asılama yapmadan dırek tup bebek dedı doktorum ama 3 yılım nısanda doluyor ..
bu konuda bılgısı olan varsa cevap verırlerse sevınırım.rabbım saglıkla hepımıze nasıp etsın

Sevdeeeeeeeeeeee canımmm hayırlı olsun çok iyi etmişler en az 1 tanesinin tutması için şansı arttırmak için yapmışlardır canım Allah can versin içine orta kalite de gayet iyi canımcım:)

canım maşallah baya büyümüşsünüz kuzucuğunla rabbim esirgesin ikinizide

sen dra gitmeden ben bi tahmin yapayım bence bebişşin pipili olcak tabi öncelik hayırlı ve sağlıklı olması

Sağoll cnmm bakalim yarın gorucez minik kelebek ne kadar buyumuss Anamm erkek bebik mı gelicek yoksam kendimi hep kıza hazırlamıştım erkeğede hazırlamam gerek sanırım soka girmişim yarın Dr'da :) Hayirlisi bakalim artık ilk bebe ne olsa seviniriz artık :)

Selamm ; Ben İstanbul tup bebekte yaptırdım . Su an 13 haftalik oldu bebik. Raporlu olunca nasıl oluyor bilmiyorum ama sanırım dediğin gibi 3 yıl evlilik koşulu olabilir. Sen hastaneleri iyice araştır icine sinen guven duyduğun yere başla derim en önemlisi o çünkü. Hakkında hayirli olsun şimdiden

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün yazamadım ilk kontrolde 6.1 mm çıktı endometrium kalınlığı işk kontrole göre gayet iyi dedi doktorum günde 4 taneye çıkardı hapı sabah 2 akşam 2 içîcem gebelik testine kadar bu şekilde kullanıcakmışım. 2 ocak çarşamba günü tekrar kontrol var o zaman fitil e başlarıZ dedi duruma göre dr 5 ocak cumartesi yada 7 ocak pazartrsi transfer olur dedi.
2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuş önce birisini çözecekler iyi durumdaysa onu alıcaz diğerine dokunulmayacak. Her halukarda ikisinden birisini alırsınız dedi doktorum çözündüklerinde yaşama oranı %95-98 oranında dedi. İnşallah transferi görebilirim kızlar.

Canım eğer eşin azospermi ise evlilik yılı şartı kesinlikle yok ortadan kalkıyor direk tüp bebeğe başvurabiliyosun. Raporun hemen çıkar. Merkezlerden de raporlu hastalara en uygun fiyat istanbul tüp bebek veriypr. 750 tl ödüyosun hastameye birde muayne ücreti reçetelerin hepsini de sgk ile alıyosun. Umut 2000 tl eurofertil 1500 tl alıyor ve sgk sız özel alıyosum reçetelerini.opu sonrası bana yazdıkları reçete 100 tl tuttu.

Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))

slm kizlar bilmem beni hatirlar misiniz? Haziran ayinda asilama yaptirmistim ne yazik ki tutmadi.bu ay tup bebek yaptirdik.sonuc pozitif ama ben sevinemiyorum degerlerim yavas artiyor.ilk testi sali aksam yaptirdim(transferin 9.gunu) 45 cikti.ikinci testi cuma sabah yaptirdim 128 cikti.cok korkuyorum bisey olacak diye sizin bi fikriniz var mi?

Elcefcimm bisi sorcammm bu endometrii normalde kac olmali mesela adetin 2.gunu kac olmali ne kadar artmali. veya azalmali..yavas yavas ogreneyumm tup bebege hazirlik olsunn

İnsallahh bundan sonraki cabalarin bosa cikmazz canimnm..rabbim kimsenin kollarini bebeksizz birakmasinn.herkes anne ve baba olmayi hakketetiyo tabi anne baba olmak isteyenler icin diyorumm.sende gel aramiza beraber destek olalim birbirimizee

[canım haberler nasıl bakalım seninki belli olmuştur bugün benim onuncu günüm lekelenme var inşallah kanamaya dönüşmez allahım sen yardım et başka bi işlem yapılsın istemiyorum artık seni çok merak ettim morpheus doğru yazmışımdır umarım hadi anlat umut olsun bize de

sevde transferin hayırlı olsun umarım emeklerinin karşılığını alabilirsin.

Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))

jolly demek seninde prensin oluyor.inşallah sağlık ve neşeyle kucağına almak nasip olur...

Maşalşah jolly cim kız bebeğin sağlıkla doğsun inşallah prenses cicileri prens cicileri den daha tatlı alışveriş daha zevkli olacak :) benim kontrol haberlerimi okudunmu??

Elcefcimm bisi sorcammm bu endometrii normalde kac olmali mesela adetin 2.gunu kac olmali ne kadar artmali. veya azalmali..yavas yavas ogreneyumm tup bebege hazirlik olsunn
7 mm nin üzerinde olması gerek canım en fazla da 14 mm kalınlıkta olmalı ortalama 9-10 mm iyi dir 7 de sınırdır aştında olursa transfer olmaz. Ama benim ilk kontrolde 6.1 ise 1 hafta sonrasında inşallah 10 mm nin yukarısında olmasını diliyorum..

İnşallah transferi de göreceksin, pozitif sonuç aldığını da.Moralini hep yüksek tut, aklına kötü şeyler getirme.Pozitif olmak çok önemli.Bak zaten herşey yolunda gidiyor.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah gönlüne göre vermiş ne güzel...Ben de hep kız istiyodum gerçi şimdi alıştım oğlum olacağı fikrine ama hep kız kıyafetleri beğeniyorum erkek bebeklere güzel şeyler yok malesef.Neyse sen kızını cicili bicili giydirir süslersin artık. Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin...

canım benim 4bin kira merkeze veriyosun bende yumurta rezervim azdı 3bin liraya yakın ilaçlarım tuttu ve ancak 7yumurta toplandı eşimde hareket azlıgı vardı ama tüpbebege yetecek kadar sperm bulundugu için ona bir işlem uygulanmadı maliyet konusunda merkezden randevu alıp bilgi alabilirsin rapor çıkarırsan maliyet düşüyo

ve ben on gün erken adet olmuş oldum bugün başladı ... bebek fln yok istemiyorum artık oramla buramla oynatmak

Rabbimm transferin icin uygun jalinlikta haxirlasinn rahminiii insallahh hayirlisiyla girersinn transfere opuyorummm

ladinay arkadasim asilaman tutmadimi eminmisin uzulme demicem agla bagir cagir icini bosalt. toparlaninca yeniden baslarsin allah yazmayinca olmuyor ama olucak bunu hic unutma. sakin umudunu kaybetme. biraz dinlen ve yoluna devam et emin ol bebegine kavusacaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…