benim transferin yapıldıgında rahim kalınlıgım 8.5 iki emriyo transfer edildi ve günde bir tane vajinal jel 4tane bantım vardı 4 günde bir degiştirilen birde kan sulandırıcı ignelerim vardı bence doktorumuza güvenmeligiz her insan farklı benim ona göre tedavi uyguluyorlar bir de Allah ol desin yeter gerisi boş şuanda tüm bebek isteyen bu yolda tedavi gören yada tedavi görmek istegipte ekonomik imkansızlıklardan dolayı tedavi olamayan her kese RABBİMden hayırlı evlatlar diliyorum hamile arkadaşlarımızada evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah HERKESE SAĞLIKLI MUTLU ÇOÇUK AÇISINSAN BEREKETLİ YILLAR:
selamun aleykum
arakadaslar kafam çok karısık
dun rahatsızlandım acilde gebelık testı yaptım 43.31 çıktı sonucum
2 gun sonra tekrar yaptırmam gerekıyormus katlanacak dedı degerım duser mı
ben sımdı hamılemıyım kızlar dua edın luften
ayşecim herhangi bir ilaç kullanıyor musun ki biliyorsun eğer ki kullanmıyorsan hamile olma ihtimalin çok yüksek ki inşallah hamilesindir. Merakla ikinci kan sonucunu bekliyoruz. :))
selamun aleykum
bazen çatlatma iğnesinin etkisinde dolayı testler yüksek çıkıyo erkende yaptırmışsın testi ama hamile olma ihtimalin daha yüksek..inşallah hamilesindir hayırlı haberini bekliyoruz..
geçmiş olsun, kürtajdan sonra antibiyotik kullanmadın galiba!herkese merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun bu yılda güzel ve mutlu haberler vermek ümidiyle..yeni yılın son günü kabustu benim için bitmedi..dün öğlene doğru şiddetli kasık ağrısyla doktorumu aradım fakat yurtdışındaki diğer merkezde olduğu için ulaşamadım hemşiresiyle konuştum ve hemen merkeze gelmemi söyledi..ağrıdan yerlerde süründüm resmen kürtaj olalı 41.günümdü..gittim farklı bir doktor elle muayane etti karnıma bastırdı bağırdım canım acıdı ultrsonla baktı muayene etti ve bhcg,tam kan sayımı ve iltahap için test istedi kan verdim socumun çıktı doktorla görüştüm tekrar ve ciddi derecede enfeksiyon var dedi operasyondan sonra olabilirmiş bula bula beni buldu antibiyotik ağrı kesici falan verdi 10 gün sonra kontrol dedi kendi doktorumada mesaj atıp bilgilendirdim onu..dün yoğun bir şekilde adetim gelmeye başladı sonunda ve ağrım hala dünden beri geçmedi..yeni yıla ağrılarla girdim ama bunada şükür diyorum artık..
sevınemıyorum canım ..korkuyorum sonra uzulmesı çok zor olur ..
herkese merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun bu yılda güzel ve mutlu haberler vermek ümidiyle..yeni yılın son günü kabustu benim için bitmedi..dün öğlene doğru şiddetli kasık ağrısyla doktorumu aradım fakat yurtdışındaki diğer merkezde olduğu için ulaşamadım hemşiresiyle konuştum ve hemen merkeze gelmemi söyledi..ağrıdan yerlerde süründüm resmen kürtaj olalı 41.günümdü..gittim farklı bir doktor elle muayane etti karnıma bastırdı bağırdım canım acıdı ultrsonla baktı muayene etti ve bhcg,tam kan sayımı ve iltahap için test istedi kan verdim socumun çıktı doktorla görüştüm tekrar ve ciddi derecede enfeksiyon var dedi operasyondan sonra olabilirmiş bula bula beni buldu antibiyotik ağrı kesici falan verdi 10 gün sonra kontrol dedi kendi doktorumada mesaj atıp bilgilendirdim onu..dün yoğun bir şekilde adetim gelmeye başladı sonunda ve ağrım hala dünden beri geçmedi..yeni yıla ağrılarla girdim ama bunada şükür diyorum artık..
herkese merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun bu yılda güzel ve mutlu haberler vermek ümidiyle..yeni yılın son günü kabustu benim için bitmedi..dün öğlene doğru şiddetli kasık ağrısyla doktorumu aradım fakat yurtdışındaki diğer merkezde olduğu için ulaşamadım hemşiresiyle konuştum ve hemen merkeze gelmemi söyledi..ağrıdan yerlerde süründüm resmen kürtaj olalı 41.günümdü..gittim farklı bir doktor elle muayane etti karnıma bastırdı bağırdım canım acıdı ultrsonla baktı muayene etti ve bhcg,tam kan sayımı ve iltahap için test istedi kan verdim socumun çıktı doktorla görüştüm tekrar ve ciddi derecede enfeksiyon var dedi operasyondan sonra olabilirmiş bula bula beni buldu antibiyotik ağrı kesici falan verdi 10 gün sonra kontrol dedi kendi doktorumada mesaj atıp bilgilendirdim onu..dün yoğun bir şekilde adetim gelmeye başladı sonunda ve ağrım hala dünden beri geçmedi..yeni yıla ağrılarla girdim ama bunada şükür diyorum artık..
korkma cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun..iyi güzel düşün güzel şeyler olsun..
Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))
geçmiş olsun, kürtajdan sonra antibiyotik kullanmadın galiba!
çok geçmiş olsun canım,inşallah bu yıl sana yaşadığın bütün ağrıları acıları unutturur seneye bebeğinle yeni bir yıla girersin...
canım sana iltihap için bısey yazacağım özelden ..onu yap mutlaka ben yaptım bıdaha öyle bı problemım olmadı
Ayae cim okuyunca çok sevindim canım inşallah hamilesindir hep senin çok kısa sürede hamiş kalacağın doğuyordu içime umarım öle olur hamile olabilirsin kendini fazla yorma canım hayırlısı olsun.selamun aleykum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?