Kizlarr herkese gunaydinlarr ve iyi hafta sonları. Bir prenses haberide bendennn:))
kızımız geliyor desene, istediğiniz oldu çok şükür cnm, kucağına da alman nasip olsun inşallah.
jolly demek seninde prensin oluyor.inşallah sağlık ve neşeyle kucağına almak nasip olur...
Allah gönlüne göre vermiş ne güzel...Ben de hep kız istiyodum gerçi şimdi alıştım oğlum olacağı fikrine ama hep kız kıyafetleri beğeniyorum erkek bebeklere güzel şeyler yok malesef.Neyse sen kızını cicili bicili giydirir süslersin artık. Allah kucağınıza aldığınız günleri de göstersin...
Maşalşah jolly cim kız bebeğin sağlıkla doğsun inşallah prenses cicileri prens cicileri den daha tatlı alışveriş daha zevkli olacak :) benim kontrol haberlerimi okudunmu??
Allah kucagına almayıda nasip etsin
Evett cnm sagolasinnn aminnn insallahh milletide sok ettim biliyorsun sen durumuuDarısı en kısa zamanda basına insallahh
Sağol cnmm bizede bir kisce geliyor bakalim hayirlisi :)
Valla cnm yaa Zor tutuyordum kendimi kız alışverişi yapmamak icin bugun artık saldırdım pembelere :) Chicco'da %50 indirim var bak seninde haberin olsun :)Olsun Hayirli evlat olsun erkek bebeklerde cok tatli oluyor annesi :)Âmin ins. O günleride görürüz
Sağoll cnmm başladık cicili bicili alışverişlere :) Simdi gördüm cnm ilacı 4 'e çıkarmış Dr. Dondurulmus tedavisinde eğer rahim kalinligi istenilen seviyeye gelmezse gebelik oluşsa bile 3 aya kadar devam ediliyor . Ben daha yeni bıraktım estrofemiRahim kalınlığında 9'lari 10 'ları görür insallah. Benim transfer zamanında biliyorsun en kalın yeri 8-9 arası birseydi. Zar zor gelmişti o seviyeye. Hiç stres yapma hersey yolunda gidiyor :)
Âmin cnm insallah hepimiz saglikla alırız
Anmam 3 bebe kaptın hee:) Benim sana verdigim ornegi hatırlıyorsun değilim kız Simdi 3 'üzere hamileHayirlisi cnm yaa ins. İçlerinden 1 tanesi senin kuzun olur
Saollll canım ..umarım olur umarım tutunur.. Gerçekten çok zor bir süreçmiş .. Şu proteston iğneleri çok zorluyor beni.. Hazımsızlık,şişkinlik heleki iğne yerleri felaket .. Zevkle katlanıyorum tabi umudum var çok şükür ..senide bu kadar etkilemişmiydi bu iğneler..
Seninde prensesin hayırlı olsun canım.. Güzeller güzelini sağlıkla kucağına al inşallah...
İnşallah canım inşallah tutunurlar ..canım 19: 00 da bitti işim.. 3-4 saat yat dediler bende yattım .. Saatte geç olunca malum Erzurum'da havada çivi gibi soğuk çıkmadım bende yattım sabaha kadar..Sevdecimmmmmm ne. guzell. bi hsberrr insallahhh sana tutunurlarr birakmazlarr..neden hastanede yatiyosun hani eltinde yaticaktin..
Saollll canım benim.. İnşallah çünkü ben ikinci birtüp denemesini düşünmüyorum ..hayırlısı.canım transferin hayırlı olsun 2-3. kalite olması hiç önemli değil allahım verdikten sonra..inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız..
Ah inşallah saol canım benim..Süper bi haber bence bu işallah seni hiç bırakmazlar
Umarım tutunurlar pbsc cim..3 tane bırakanların ellerine sağlık.
Artık ne gelirse razıyım canım takdir Rabb'imin . Umarım güzel haber vermek nasip olurCanım,hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin veya bebişlerin sana tutunurlar. :)) güzel haberlerini bekliyoruz :)))
Abooo 4tanemi... Ihhohuhhh :)))) kem küm...sevdecim kaç gündür girmedim topiğe bi baktımki bebelerini almışsın bile
inşallah hayırlı olur canıııımmm
bu cuma günü hürmetine dua edicem senin için
9 aysonra 4 tane melek annesi olcaksın inşallah
Umarım ercelfcim ..nice 1. Kalite transfer ettikte olmadı diyor embriyoloğum .. Evet keşke daha ii olsaydı embriyolarım...Ama gel gör ki olmayınca olmuyor...genel ortalamaya göre 30 oranı çok mu düşük sence???Sevdeeeeeeeeeeee canımmm hayırlı olsun çok iyi etmişler en az 1 tanesinin tutması için şansı arttırmak için yapmışlardır canım Allah can versin içine orta kalite de gayet iyi canımcım:)
Çok ii canım ii başlamış daha haftaya kadar olması gereken kıvama gelir inşallah... Sende alırsın göbeğine bebişini...bu arada Protestan çok ağır geldi canım yaGünaydın kızlar dün yazamadım ilk kontrolde 6.1 mm çıktı endometrium kalınlığı işk kontrole göre gayet iyi dedi doktorum günde 4 taneye çıkardı hapı sabah 2 akşam 2 içîcem gebelik testine kadar bu şekilde kullanıcakmışım. 2 ocak çarşamba günü tekrar kontrol var o zaman fitil e başlarıZ dedi duruma göre dr 5 ocak cumartesi yada 7 ocak pazartrsi transfer olur dedi.
2 embriyom ayrı ayrı dondurulmuş önce birisini çözecekler iyi durumdaysa onu alıcaz diğerine dokunulmayacak. Her halukarda ikisinden birisini alırsınız dedi doktorum çözündüklerinde yaşama oranı %95-98 oranında dedi. İnşallah transferi görebilirim kızlar.
.sevde transferin hayırlı olsun umarım
jolly demek seninde prensin oluyor.inşallah sağlık ve neşeyle kucağına almak nasip olur...
Saol canım benım umarım hepimiz alırız
Sağol canım işte ilk kalınlığın 6 olmasına bile şükrettim yani daha 1 hafta yada 9 gün var transfere inşallah ben de 9 un üzerini görebilirim çok rahatmış bu tedavi hiç kasmıyorum sık sık doktor kontrolleri de yok vücudumu acayip dinlenmiş hissediyorum sanki bebek istiyor bünye tutacak gibime geliyorEvett cnm sagolasinnn aminnn insallahh milletide sok ettim biliyorsun sen durumuuDarısı en kısa zamanda basına insallahh
Sağol cnmm bizede bir kisce geliyor bakalim hayirlisi :)
Valla cnm yaa Zor tutuyordum kendimi kız alışverişi yapmamak icin bugun artık saldırdım pembelere :) Chicco'da %50 indirim var bak seninde haberin olsun :)Olsun Hayirli evlat olsun erkek bebeklerde cok tatli oluyor annesi :)Âmin ins. O günleride görürüz
Sağoll cnmm başladık cicili bicili alışverişlere :) Simdi gördüm cnm ilacı 4 'e çıkarmış Dr. Dondurulmus tedavisinde eğer rahim kalinligi istenilen seviyeye gelmezse gebelik oluşsa bile 3 aya kadar devam ediliyor . Ben daha yeni bıraktım estrofemiRahim kalınlığında 9'lari 10 'ları görür insallah. Benim transfer zamanında biliyorsun en kalın yeri 8-9 arası birseydi. Zar zor gelmişti o seviyeye. Hiç stres yapma hersey yolunda gidiyor :)
Âmin cnm insallah hepimiz saglikla alırız
Progestan iğneleri öyledir ama en kuvvetli takviyer bak gör çok iyi gelecek direk kana karışıyor çünkü. Kalçalarını dinlendirerek yaptır bi gün sağdan bi gün soldan vurulduktan sonra hemen kalkla biraz uzan ve alkollü yada kolonyalı pamuğu orda bırak çok iyi gelir evde kolonyayla masaj yapabilirsin sertleşince yada banyodayken kalıp sabunu al eline onunla ov dağılması için ilacın kalçalarının sertleşmemesi lazım. Canım benim dondurulmuş tek embriyo tedavisinde de şansım %25 . Seninki de çok iyi bir oran Allah nasip ettikten sonra biri tutar inşallah. Sen yay bikaç gün sadece tuvalet ve yemek için kalk. İzin al işten alabiliyosan. Sürekşi yatmakda iyi değil ama bikaç gün dikkat et.Anmam 3 bebe kaptın hee:) Benim sana verdigim ornegi hatırlıyorsun değilim kız Simdi 3 'üzere hamileHayirlisi cnm yaa ins. İçlerinden 1 tanesi senin kuzun olur
Saollll canım ..umarım olur umarım tutunur.. Gerçekten çok zor bir süreçmiş .. Şu proteston iğneleri çok zorluyor beni.. Hazımsızlık,şişkinlik heleki iğne yerleri felaket .. Zevkle katlanıyorum tabi umudum var çok şükür ..senide bu kadar etkilemişmiydi bu iğneler..
Seninde prensesin hayırlı olsun canım.. Güzeller güzelini sağlıkla kucağına al inşallah...
İnşallah canım inşallah tutunurlar ..canım 19: 00 da bitti işim.. 3-4 saat yat dediler bende yattım .. Saatte geç olunca malum Erzurum'da havada çivi gibi soğuk çıkmadım bende yattım sabaha kadar..
Saollll canım benim.. İnşallah çünkü ben ikinci birtüp denemesini düşünmüyorum ..hayırlısı.
Ah inşallah saol canım benim..
Umarım tutunurlar pbsc cim..
Artık ne gelirse razıyım canım takdir Rabb'imin . Umarım güzel haber vermek nasip olur
Abooo 4tanemi... Ihhohuhhh :)))) kem küm...
Umarım ercelfcim ..nice 1. Kalite transfer ettikte olmadı diyor embriyoloğum .. Evet keşke daha ii olsaydı embriyolarım...Ama gel gör ki olmayınca olmuyor...genel ortalamaya göre 30 oranı çok mu düşük sence???
Çok ii canım ii başlamış daha haftaya kadar olması gereken kıvama gelir inşallah... Sende alırsın göbeğine bebişini...bu arada
Protestan çok ağır geldi canım ya
.
Saol canım benım umarım hepimiz alırız
Sağol canım işte ilk kalınlığın 6 olmasına bile şükrettim yani daha 1 hafta yada 9 gün var transfere inşallah ben de 9 un üzerini görebilirim çok rahatmış bu tedavi hiç kasmıyorum sık sık doktor kontrolleri de yok vücudumu acayip dinlenmiş hissediyorum sanki bebek istiyor bünye tutacak gibime geliyorçok rahatım rabbim nasip eder inşallah sen de gömül alışverişe tadını çıkart
Progestan iğneleri öyledir ama en kuvvetli takviyer bak gör çok iyi gelecek direk kana karışıyor çünkü. Kalçalarını dinlendirerek yaptır bi gün sağdan bi gün soldan vurulduktan sonra hemen kalkla biraz uzan ve alkollü yada kolonyalı pamuğu orda bırak çok iyi gelir evde kolonyayla masaj yapabilirsin sertleşince yada banyodayken kalıp sabunu al eline onunla ov dağılması için ilacın kalçalarının sertleşmemesi lazım. Canım benim dondurulmuş tek embriyo tedavisinde de şansım %25 . Seninki de çok iyi bir oran Allah nasip ettikten sonra biri tutar inşallah. Sen yay bikaç gün sadece tuvalet ve yemek için kalk. İzin al işten alabiliyosan. Sürekşi yatmakda iyi değil ama bikaç gün dikkat et.
bende tüp bebekle hamile kalmış biri olarak digebilirimki çok fazla yatmayın ama sadece evde dolanın ama iş yapmayın sevdiginiz insanlarla hoşlandıgınız ortamlarda bulunun enönemlisi moral
Jollyy canimm hayirli olsunnn kizinn...gelsin pembislerr desene;-);-)benimm yerimede bol bol alisveris yap.ne guzel seyler var kizlar icin.hep magazalarin icinden girip girip cikiyorum insallah bizletede nasipp ederr. rabbimm..fazla yormaa kendinii amaa
Sağol canım işte ilk kalınlığın 6 olmasına bile şükrettim yani daha 1 hafta yada 9 gün var transfere inşallah ben de 9 un üzerini görebilirim çok rahatmış bu tedavi hiç kasmıyorum sık sık doktor kontrolleri de yok vücudumu acayip dinlenmiş hissediyorum sanki bebek istiyor bünye tutacak gibime geliyorçok rahatım rabbim nasip eder inşallah sen de gömül alışverişe tadını çıkart
Canım sen progrstan iğnesi mi kullandın donmuş tedavisinde? Doktorum bana genellikle fitil uygulaması kullanıyoruz donmuş da dedi. Ben iğne istiyorum ama belkide onu gebelik oluşunca verir. Fitil de direk rahim içine uygulandığı için etkilidir belki ama yine de iğne daha iyi gibi geliyor. Sen fitil kullandın mı canım?
mutlu huzurlu dualarımızın kabul olduğu bi hafta olur inşallah
jollyy canım kızın hayırlı uğurlu olsunsağlıkla gelsin minik kuşun bende yanıldım bu arada
Evet cnm iğne kullandım 10 hafta bitene kadar. Birde crinone jel kullandım her gün onuda 12 haftaya kadar kullandım. Ben transferden 3 gün önce başladım iğnelere. Hatta transferden sonra yurtdışına çıkıcam sadece o dönemde fitil kullansam dedim olmaz dedi dr kocam iğne vurmayı öğrendi mecburHer dr'un uygulaması farklı olabiliyor . Vardır senin dr'unda bir bildiği. Mutlaka fitilinde direk faydası vardır. Sadece dondurulmuşta ilaç süresi daha uzun ve daha fazla oluyormuş taze transfere göre
Sağoll cnmm minik kelebeğim kızmış :)) Dönmez inş. bu vakitten sonra bi sürü pembe şeyler aldık. :)
Evet cnm iğne kullandım 10 hafta bitene kadar. Birde crinone jel kullandım her gün onuda 12 haftaya kadar kullandım. Ben transferden 3 gün önce başladım iğnelere. Hatta transferden sonra yurtdışına çıkıcam sadece o dönemde fitil kullansam dedim olmaz dedi dr kocam iğne vurmayı öğrendi mecburHer dr'un uygulaması farklı olabiliyor . Vardır senin dr'unda bir bildiği. Mutlaka fitilinde direk faydası vardır. Sadece dondurulmuşta ilaç süresi daha uzun ve daha fazla oluyormuş taze transfere göre
Sağoll cnmm minik kelebeğim kızmış :)) Dönmez inş. bu vakitten sonra bi sürü pembe şeyler aldık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?