Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Degerim 380 e dusmus arkadaslar uzgunum simdi doktoru bekliyorum

d
Dun 470 di bbugun 500 un uzerine cikmaliydi ama benim ki dustu azicikta kanli akintim var dunden beri adette oluyorum degerim yukselseydi cumartesi alacakti yumurtayi bakalim simdi ne dicek

mda cım kendini çok yıpratıyosun canım nolur üzülme hayırlısı neyse o olsun canım lekelenmen de varmış bak hatta adetlisin belki bu şekilde alınsa bile yumurtalar sağlıklı olmicak kendini yıpratma nolur herşeyi oluruna bırak bu kadar çok stres yaparsan olacağı varsa da olmicak etkileniyor vücudumuz stresten çok. doktorun ne derse onu yap. illa toplansın diye de diretme belki sağlıklı değillerdir canım.

mcan canım çok sevindim senin adına kendine çok dikkat et emi bundan sonra Allah kucağına almayı nasip etsin. senin 3. aşılamandı onu hatırlıyorum da sorununuz neydi unuttum canım merak ettim. ben de kürtajdan sonra 13 ay geçti hala hamile kalamadım hep dua ediyorum muradıma ermek için haziran 10 da adetim onunla birlikte başlicaz 2. aşılamama. 2. aşılama raporum çıktı haftaya pazartesi gidip ilaçlarımı alıcam ve adetimi beklicem.

amin canım bende dün herkes için dua ettim kuran okudum rabbim bu mübarek günde açılan ellerimizi boş cevirmeyecektir...

Allah razi olsun canim...ins dualarin kabul olur..sende bizde aliriz kucagimiza bebislerimizi

allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul etsin bende dün gece hepimiz için dua ettim

kızlar hepinizden de allah razı olsun rabbim dularaımızı kabul etsin inş.. hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin hamiş olmak isteyenlerede tez zamanda göbeklerimizi doldursun rabbim

sana yazdım ara yanlış yere yazmışım hahahahahah tatllım 8.5-10-11-12 ve 18 mm olarak 5 tane vardı ve aşılama yaparkende arkadan gelen yumoşlar var ilişki serbest demişdi.

boşver psikolojik olarak seni rahatlattıysa sorun yok, çok önceden bir gazetede okumuştum, normal agrısı olan birsine igne ile vitamin vermişler adamın agrıları geçmiş emekki herşey ilaç demek degil sen mutluysan saal gitsin

sana yazdım ara yanlış yere yazmışım hahahahahah tatllım 8.5-10-11-12 ve 18 mm olarak 5 tane vardı ve aşılama yaparkende arkadan gelen yumoşlar var ilişki serbest demişdi.

maşallah canım rezervin çok ta kötü degil hatta şöyle söyleyeyim benden çok iyisin ben neler yaptıysam 3 ten fazla bulamadım. o yüzden üzülme benim sol yumurtalıgım bitmiş durumda zaten orada hiç yumi kalmamış. sağ dakilerle idare ediyoruz oda 2-3 anca oluyor

cnm ya benimde aynen sol bitmiş sağdada en fazla iki , ama iğnelerle hiç denemedikinşallah onunla daha güzel sonuç alırız

cuma vakti rabm dualarımızı kabul etsin inşallah.pes etmedim ümidim var,hepimizin de olsun..

manavgat öncelikle hoşgeldin aramıza.hiç umudunu kaybetme ben 3.aşılamamda hamile kaldım.
inşalah 2.de tutar hatta kendiliğinden gellse ne varr:)

manavgat60 canım saolsun canımm bak bu benim 3.:))pes etmedim sende etme inşallah meleğin 2.aşılama gelir[/QUOTE]

inşallah canım.bu arada aşıllamanın tüp bebek merkeznde yapılmasıyla nrml bi kadın doğumcunun yapması arasında ne fark var?[/QUOTE]

BENCE İKİSİDE AYNI AŞILAMA CANIMM

BENİM SOLDA 1AD 20 VARDI 2AD DE 8.5 VARDI HEMŞİRE DEDİKİ BİZİM İÇİN 1AD SAĞLIKLI OLANI YERE DEDİ CANIM İNŞALLAH ONLARDA BEBİŞ OLMUŞTUR AMİNNNN

manavgat60 canım saolsun canımm bak bu benim 3.:))pes etmedim sende etme inşallah meleğin 2.aşılama gelir

inşallah canım.bu arada aşıllamanın tüp bebek merkeznde yapılmasıyla nrml bi kadın doğumcunun yapması arasında ne fark var?[/QUOTE]

BENİM SOLDA 1AD 20 VARDI 2AD DE 8.5 VARDI HEMŞİRE DEDİKİ BİZİM İÇİN 1AD SAĞLIKLI OLANI YERE DEDİ CANIM İNŞALLAH ONLARDA BEBİŞ OLMUŞTUR AMİNNNN[/QUOTE]

dualarımız seninle canım inşallah bebeğin gelmiştir sana

manavgat60 canım saolsun canımm bak bu benim 3.:))pes etmedim sende etme inşallah meleğin 2.aşılama gelir

BENİM SOLDA 1AD 20 VARDI 2AD DE 8.5 VARDI HEMŞİRE DEDİKİ BİZİM İÇİN 1AD SAĞLIKLI OLANI YERE DEDİ CANIM İNŞALLAH ONLARDA BEBİŞ OLMUŞTUR AMİNNNN[/QUOTE]

bebesko m canım arkadaşım az kaldı sabret hem bana teselli verirsin ama heyecandanda kendini alamazsın seni yerim az kaldı sık dişini geç olsun güç olmasın umarım burada büyük kutlama yaparız

inşallah canım.bu arada aşıllamanın tüp bebek merkeznde yapılmasıyla nrml bi kadın doğumcunun yapması arasında ne fark var?

bebesko m canım arkadaşım az kaldı sabret hem bana teselli verirsin ama heyecandanda kendini alamazsın seni yerim az kaldı sık dişini geç olsun güç olmasın umarım burada büyük kutlama yaparız[/QUOTE]

BENİM İÇİNDE SENİN İÇİNDE BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIM İÇİNDE YAPCAZ KUTLAMAYI BURDA İNŞALLAH ....:))) BİRBİRİMİZ BIRAKMAK YOK ÖYLE ANNE OLMADAN .ANNE OLSAK DAHİ AŞILAM VE TÜP ANNELERİ BURAYA DİYE TOPİK AÇARIZ :))))

ben nisanda yumurta takibi bu ay aşılama yapmıştım.2.aşılama için dr umla görüştüm 1 ay dinlen dedi

inşallah canım.bu arada aşıllamanın tüp bebek merkeznde yapılmasıyla nrml bi kadın doğumcunun yapması arasında ne fark var?

dualarımız seninle canım inşallah bebeğin gelmiştir sana[/QUOTE]

HEPİNİZİ TANIMIYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BURDA MOREL BULUYORUM

dualarımız seninle canım inşallah bebeğin gelmiştir sana[/QUOTE]

HEPİNİZİ TANIMIYORUM AMA ÇOK SEVİYORUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BURDA MOREL BULUYORUM[/QUOTE]

aynen cnm bende burada moral buluyorum hemde sayenizde bilmediğim bir sürü şeyi öğrendim bu tedavi süreçleriyle ilgili..

beni çok duygulandırdın okuyunca agladım ALLAHIM SANA EN KISA ZAMANDA HATTA BU AŞILAMAN DA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN...................... bunu yaşamayan bilemez biz bizi anlarız cuma saatinde hepinize dua ettim herzaman ediyorum ALLAHIN İZNİYLE bir gün hepimiz anne olucaz

Canım benim dualrım seninle.rabbim yardımcın olsun

Seni ne kadar iyi anladığımı tahmin edemezsin.çok üzülücem demişsin ya hani.aslında bu cümlenin içinde neler var tahmin edebiliyorum.allahım yardımcın olsun.dua etmekten başka elimizden bişey gelmez.benim olmadı ama rabbim sizlere nasip etsin inşaallah

Eminimki evlat edinemye gerek falan kalmayacak.allah büyüktür bunu hepimiz biliyoruz.onun sadece ol demesi yeter.sen ona sığın herşeyi ona bırak.o en hayırlısı neyse onu nasip edecektir.olanlara kafanı fazla takma.ve olmayacakmış gibi düşünme yeter

5 Ekim: Bugun var edildim. Buradayim. Varim. Muthis bir duygu bu. Var oldugumu henuz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma cekirdeginden bile kucugum. Ama ne de olsa, ben benim. Varim ya! Bu bana yetiyor. Henuz bedenim belli belirsiz, yuzum yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve baharda cicekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz buyudum. Kimildamam mumkun degil. Annem henuz farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolasip gelen simsicak kan bana
geliyor. Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini simdiden hissediyorum. Annem beni cok sevecek. Annem icin guzel bir surpriz olacagim.

23 Ekim: Hic goremedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi.Dudaklarimda
onun dokunusunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagim damagim
oluyor. Dogumumdan bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessumler acacak, gulecegim. Dudagimdan ve dilimden sozler dokulecek. Herhalde once "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konusacagim. Sana gulecegim.

Kimilerine gore hala daha var degilmisim. Nasil olur? Varim ve gulucukler sunacak dudaklarim da olmak uzere ya. Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar

kucuk olursa olsun yine ekmektir. Oyle degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem!

27 Ekim: Bugun pek mutluyum.Icimde tatli bir kipirti basladi. Artik bir
kalbim var. Kalbim atmaya basladi. Hayatim boyunca boyle atip duracak. Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya basladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasim: Her gun biraz daha buyuyorum. Kollarim ve bacaklarim da bicimlenmeye basladi. Hele bir buyusun kollarim bak nasil kucaklayacagim
seni annecigim. Su ayaklarim da tamamlansin da, beraber cicekli bahcemizde
yarisiriz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasim: Ah evet. Bunlar, bunlar ne kadar sevimli seyler. Aman Allah'im
parmaklarim da cikmaya basladi. Bunlarla cicek toplayacagim, annemin elini
tutacagim, kalem tutacagim. Belki de guzel bir siir yazacagim. Annecigim,
orada misin? Ellerimi ellerinin arasina koymak icin sabirsizlaniyorum.

20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ogrendi..
Yasasin! Doktor teyze ozel bir cihazla gordu beni. Ultrason diyorlarmis. Resmimi bile cekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim.

25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henuz kiz ldugumun farkinda degiller. Onlara surpriz yapacagim..

10 Aralik: Bugun yuzum tamamlandi. Artik iki guzel gozum, bir kucuk burnum,
dudaklarim ve yanagim var. Anneme benziyorum galiba.

13 Aralik: Artik cevreme bakabiliyorum. Etrafim cok karanlik ama olsun.
Yine de mutluyum. Yasiyorum ve varim. Kisa bir sure sonra gun isigini gorebilecegim, renkleri ve cicekleri taniyacagim. Ruyamda gordum. Dunyada gokkusagi diye bir sey varmis.. Onu cok merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yuzunuzu de gorecegim. Tanisacagiz.. Mutlu olacagiz. Gulusecegiz..

24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin kalbinin
seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atislarini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne kadar tatli. Hic duymadigim bir sey bu. Guzel ve saglikli bir kiz olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yuzune bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim. Benim icin ninni de soyleyecek misin annecigim? Sen de beni ozluyorsundur mutlaka. Beni koklayacaksin.. Cok seveceksin, degil mi?

28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakiyor
boyle... Sen aci cekiyor gibisin. Kalp seslerin degisti... Sustun. Benimle niye konusmuyorsun anne? Anne. Anne. Annecigim. Yuzumde soguk bir sey hissediyorum. Anne, yüzumü p....Anne bir seyler yap. Anne. Kolumu cekiyorlar anne. Canim yaniyor anne... Anne. Ayaklarim anne... Beni sana baglayan damari kopardilar anne. Anne kalbim. Annecigim. Anne. Anne. An. Ah!

Kurtajiniz tamamlandi hanimefendi. Gecmis olsun !..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…