Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hmmm..çokmuş yaa fayda etmedi derken?bitti mi tedavin?

canım şimdiden Allah yardımcın olsun. Rabbim gönlüne göre versin. gelir inşallah bebişin.

Manavgat geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişineee.

Perimmmm superimmmmm canımm üzülme herşeyde bi hayır vardır. Şimdiden teyzoşluğunu kutlarım canımm. erkekn annelik provaları yaparsın hemmm.

Kızlarrr inanın her açtığımda topiği hepiniz için dua edyorummm.
isimlerinizi bilmesemde hepinizin en kısa zamanda anne olmasını canı gönülden diliyorummmm.
Biliyorum sizde hepimiz için aynı temenni ve dualar içindesiniz.

Bu gün aşılamada 9. günü bitiriyorum. Tek belirti göğüs uçları hassasiyeti.
Bilyosunuz benim 2. aşılamam. Bu kez çok rahat geçti.
Çarşamba sonuç alıcam. size hemen yazarım...

Bu gün grip oldum. burnum kulaklarım fena.acaba bu engel teşkil edermi?
olmaz ise Haziranda yine burda sizinle aşılamaya devammmm.
İyiki varsınız. Rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah.
Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.

sorma canım..inan pişman oldum bende...bi sürü masraf can sıkıntısı da yanıma kaldı...dün trabzona gittim..katü de bi prof varmış..tüp bebekte trbzonda 1 nurama dediler..üşenmedim gittim ..yorumlattım...ofis için günün geçmiş ama ultrosonda bakalım dedi..canım 7mm lik bir et parçası imiş...hamile kalmana kesinlikle engel değil dedi...sperm akışını etkilemezmiş...bence hiç gerek yok ofis e dedi...içim rahatladı...yalnız eğer tüp bebek e karar verimsem alması gerekiyormuş..yumurtalıkları alırken aletlerin geçişisin engelleyebilir dedi..ama aşılama için hiç gerek yok dedi...canım haklısın..artık tüp bebek aşamasına geldim bende..bu ay ilaç kullanmadım biliyorsun geçen ayda...yumartalıklarıma baktı fena değil dedi..yani yeterince büyümüyorlar ilaçsız..bir kez daha belli oldu...doktorum istersen önümüzdeki ay aşılama yapalım..olmassa tüp e geçeriz dedi...bende öyle yapacağım..yalnız haziranda izine cıkıyoruz..aşılama işi ni nasıl yapacağım düşünüyorum şimdi..eylül ayına kadar dinlensem mi.billmiyorum,,rahatlamana ve huzurlu birlikteliğin için cok sevindim..keşke moralimizi bozmamayı öğrenebilseydik..

Son düzenleme:

yarabbim bu okudugum gercek olamaz gercekten var işte böyle şeyler..çok kızıyorum bu hediyeye zarar verenlere..(((

kızlar selam ,

doktordan geldim çatlatma iğnemi yaptılar yarın öğleden sonra aşılamam olucak.2. aşılamam olucak biliyorsunuz hepinizin dualarına ihtiyacım var pazar pazarteside evde olucam işten izin aldım yatıcam 3 gün boyunca hiç iş yapmayayımki bişey olmasın diyorum.

rabbim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder melegimi bana gönderir hepinizi çok seviyorummm lutfen dualarınızı esirgemeyin

canım benim aşılamamda yarın olacak beni listeye 2. aşılama olarak eklersin.senin aynı gün oluyor aşılamamız hadi bakalım hayırlısı inşallah ikimizde hayırlı sonuc alacagız bugün yumurtalarımı gördüm içime güzel birşey dogdu.rabbim hayılrısı ne ise bize onu nasip eyler inşallah..

Ne guzel seylervyazmissin hepimizin dualari kabul olsun.. İns sende cars gunu güpgüzel haberle ver bize
Bende mutlu oluyorum yazilarinizi okuyunca guzel haberler alinca

Karakedi

Karakedicim ins sende guzel haberler verirsin bizlere...mda ve sen bakalim kim once haber verecek
İkinize de hayirli olsun diyorum

sağol canımm erken annelik provaları başlasın istiyorum bir an önce :)

tatlım aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah son olur ve sonunda meleğine kavuşursun hayırlısıyla..dualarımız seninle..

Akkahım şu mübarek recep ayının hürmetine hepimize yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 2 aşılamamda tutmadı artık şansımızı tüp bebekde deneyeceğiz rabbim yardımcımız olsun

tüp bebek fiyatlarını merak ediyorum.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar..
Benim 6.000 civarında tuttu. Ama cok fazla ilaç kullanmadım ben.
Oyyy gecmis olsunn bende dün fena grip oldum.Belirti takip edemiyorum o yüzden iyi oldu belkide:)Salı gunu sonuc alıcım bende:)
Hadi bakalimm hayirli olsun simdidennn ins. Gelir bebisinn:)

Hadi bakalimm ins. 2 yumostan bir tanesi bebis olmak icin hazır ve nazır seni bekliyodur

amin canım allah razı olsun inşallah sende benim gibi 3.yaptırıcan inşallah meleklerimiz 3.aşılamada gelir bize aminnn.....

canımmm dualarımız senle inşallah 2.aşılamadnda gelcek meleğin sana aminnn.bende 3.aşılamad 3 gün izin aldım yattım evde hiç bişe yapmadım valla allah razı olsun kayın valdem baktı :))))) sende yapma bırak kalsın meleğinden dahamı önemli sanki :)

mda canımmmm inşallah allahında izniyle meleğin sana aşılam ile gelcek 15 gün sonra buraha hamileyimmmmmmm kızlar diye yqazcan bu defa mutluluktan alıcazzz seni seviyoruzzz kuzzuuuuuuu

Günaydın kızlar aşılamanın 10. günü ve grip oldum boğazlarım şiş! Çok üzgünüm.Grip aşılamaya zarar verirmi sizce?
Sorumu sorduktan sonraaaaa;

MDA VE KARAKEDİ aşılamanıız hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar bebişlerinizzzzz.

Sevgili Jolyy'cimmmm yaaaa tam zamanını buldu bu grippp doktorumu aramatı düşünüyorum huzursuz oldummm
Senin aşılamadan sonraki grip süreciyle ilgili bilgin varmı zarar verirmi acabaaaa... Çok geçmiş olsun canımcımmm.

göbişi en büyük olan sensin aramızda canımm :)))) darısı bizlerin başına inşalah bende salı günü yapcam testi ama gün yaklaştıkça tutmadı galiba diyorum ((( o kadar çok istiyorum ki anlatamam evimde onun sesi onun kokusu olsun artık allahım ne olur duy sesimiii

Bebesko inşallah gelir bebişin canım benimmm. İnşallah salı pozitif sonuç alırsınnnn.Rabbim salı günü buraya pozitif haberlerini yazdırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…