- 16 Ekim 2011
- 126
- 64
- 98
teşekkür ederim kuzular, allah razı olsun
canım ben izmirde yaptırıyorum ilaçlar hariç 3500 tl ilaçla fiyat degişiyor kimisi 1000 tl ilaç alıyor kimisi 3000 tl o belli olmaz tabi bu rakamlar özelde ben 2500 tl sadece ilaç aldım ama onlarda fayda etmedi. kısmet yani 5000-7000 tl arası toplamda
iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum gece telefondan takip ederim sizi, yarın sabah erken izmir yolcusuyum, saat 9 da eşim sperm verecek 11 de de aşılamam olacak .
Allaha emanet olun sizleri öpüyorum hepiniz benim bebeklerimsiniz.
sevdecim canım sıkma kendini nolur herşeyde bir hayır vardır.sıkma kendini bırak artık keşke çektirmeseydin şu rahim filmini de ben de inan kafamın daha fazla karışmasından korktum. baloncuk falan hikaye de olabilir bütün bunlar. kabarcıkmış vesaire bence çok ciddi bir problemin yok canım. artık bırak bence uğraşma.rahatlar biraz kafanı koşturma. bence sen de tüp bebekle anne olacaksın artık. kendini ona hazırla. git gel zaten yeterince masraf yapııyosun.tüp bebeği düşünmelisin artık. rahim filmi bence insanın 1 kez çektirmesi yeterli daha fazla kurcalattırmamak lazım. olmuyorsa tüp bebeğe geçersin. kendini hazırlarsın. yani ben artık yıldım canım ya bıraktım artık inan tıkalıysa tıkalı diyorum tüpe geçmeye hazırladım kendimi. hem olacaksa olur rabbim ol dedikten sonra.bu ay çok rahatım. inanırmısın eşimle çoook uzun bir aradan sonra ilk kez istediğimiz için birlikte olduk. unutmuşuz bu duyguyu. çok tuhaf hissettim ve bir o kadar da mutlu oldum.inan hiç mi hiç bebek olucak diye de düşünmedim belki olur tabiki nasip belki ilaçların etkisi devam ediyordur dün 15. günümdü Allah nasip ederse olur elbette ama ondan önce ben eşimle stresten uzak bir beraberlik yaşadığım için çok mutlu oldum. belki 1 yıldan beri her birlikteliğimiz hesap kitapla ve stresle bazen de zorla görev bilinciyle oluyordu.bu da aşılması gereken çok ciddi bir sorun hep konuşurduk seninle.bunu aştığım için çok mutluyum.çocuk olayını da normal sürecimize devam edicez bakalım nasip olucak inşallah. ben çok rahatım artık ya maşallah diyorum kendime:)
5 Ekim: Bugun var edildim. Buradayim. Varim. Muthis bir duygu bu. Var oldugumu henuz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma cekirdeginden bile kucugum. Ama ne de olsa, ben benim. Varim ya! Bu bana yetiyor. Henuz bedenim belli belirsiz, yuzum yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve baharda cicekleri sevecegim.
19 Ekim: Biraz buyudum. Kimildamam mumkun degil. Annem henuz farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolasip gelen simsicak kan bana
geliyor. Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini simdiden hissediyorum. Annem beni cok sevecek. Annem icin guzel bir surpriz olacagim.
23 Ekim: Hic goremedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi.Dudaklarimda
onun dokunusunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagim damagim
oluyor. Dogumumdan bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessumler acacak, gulecegim. Dudagimdan ve dilimden sozler dokulecek. Herhalde once "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konusacagim. Sana gulecegim.
Kimilerine gore hala daha var degilmisim. Nasil olur? Varim ve gulucukler sunacak dudaklarim da olmak uzere ya. Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar
kucuk olursa olsun yine ekmektir. Oyle degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem!
27 Ekim: Bugun pek mutluyum.Icimde tatli bir kipirti basladi. Artik bir
kalbim var. Kalbim atmaya basladi. Hayatim boyunca boyle atip duracak. Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya basladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?
2 Kasim: Her gun biraz daha buyuyorum. Kollarim ve bacaklarim da bicimlenmeye basladi. Hele bir buyusun kollarim bak nasil kucaklayacagim
seni annecigim. Su ayaklarim da tamamlansin da, beraber cicekli bahcemizde
yarisiriz. Belki birlikte okula gideriz.
12 Kasim: Ah evet. Bunlar, bunlar ne kadar sevimli seyler. Aman Allah'im
parmaklarim da cikmaya basladi. Bunlarla cicek toplayacagim, annemin elini
tutacagim, kalem tutacagim. Belki de guzel bir siir yazacagim. Annecigim,
orada misin? Ellerimi ellerinin arasina koymak icin sabirsizlaniyorum.
20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ogrendi..
Yasasin! Doktor teyze ozel bir cihazla gordu beni. Ultrason diyorlarmis. Resmimi bile cekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim.
25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henuz kiz ldugumun farkinda degiller. Onlara surpriz yapacagim..
10 Aralik: Bugun yuzum tamamlandi. Artik iki guzel gozum, bir kucuk burnum,
dudaklarim ve yanagim var. Anneme benziyorum galiba.
13 Aralik: Artik cevreme bakabiliyorum. Etrafim cok karanlik ama olsun.
Yine de mutluyum. Yasiyorum ve varim. Kisa bir sure sonra gun isigini gorebilecegim, renkleri ve cicekleri taniyacagim. Ruyamda gordum. Dunyada gokkusagi diye bir sey varmis.. Onu cok merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yuzunuzu de gorecegim. Tanisacagiz.. Mutlu olacagiz. Gulusecegiz..
24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin kalbinin
seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atislarini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne kadar tatli. Hic duymadigim bir sey bu. Guzel ve saglikli bir kiz olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yuzune bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim. Benim icin ninni de soyleyecek misin annecigim? Sen de beni ozluyorsundur mutlaka. Beni koklayacaksin.. Cok seveceksin, degil mi?
28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakiyor
boyle... Sen aci cekiyor gibisin. Kalp seslerin degisti... Sustun. Benimle niye konusmuyorsun anne? Anne. Anne. Annecigim. Yuzumde soguk bir sey hissediyorum. Anne, yüzumü p....Anne bir seyler yap. Anne. Kolumu cekiyorlar anne. Canim yaniyor anne... Anne. Ayaklarim anne... Beni sana baglayan damari kopardilar anne. Anne kalbim. Annecigim. Anne. Anne. An. Ah!
Kurtajiniz tamamlandi hanimefendi. Gecmis olsun !..
iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum gece telefondan takip ederim sizi, yarın sabah erken izmir yolcusuyum, saat 9 da eşim sperm verecek 11 de de aşılamam olacak .
Kızlarrr inanın her açtığımda topiği hepiniz için dua edyorummm.
isimlerinizi bilmesemde hepinizin en kısa zamanda anne olmasını canı gönülden diliyorummmm.
Biliyorum sizde hepimiz için aynı temenni ve dualar içindesiniz.
Bu gün aşılamada 9. günü bitiriyorum. Tek belirti göğüs uçları hassasiyeti.
Bilyosunuz benim 2. aşılamam. Bu kez çok rahat geçti.
Çarşamba sonuç alıcam. size hemen yazarım...
Bu gün grip oldum. burnum kulaklarım fena.acaba bu engel teşkil edermi?
olmaz ise Haziranda yine burda sizinle aşılamaya devammmm.
İyiki varsınız. Rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah.
Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.
kızlar selam ,
doktordan geldim çatlatma iğnemi yaptılar yarın öğleden sonra aşılamam olucak.2. aşılamam olucak biliyorsunuz hepinizin dualarına ihtiyacım var pazar pazarteside evde olucam işten izin aldım yatıcam 3 gün boyunca hiç iş yapmayayımki bişey olmasın diyorum.
rabbim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder melegimi bana gönderir hepinizi çok seviyorummm lutfen dualarınızı esirgemeyin
canım benim aşılamamda yarın olacak beni listeye 2. aşılama olarak eklersin.senin aynı gün oluyor aşılamamız hadi bakalım hayırlısı inşallah ikimizde hayırlı sonuc alacagız bugün yumurtalarımı gördüm içime güzel birşey dogdu.rabbim hayılrısı ne ise bize onu nasip eyler inşallah..
canım şimdiden Allah yardımcın olsun. Rabbim gönlüne göre versin. gelir inşallah bebişin.
Manavgat geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişineee.
Perimmmm superimmmmm canımm üzülme herşeyde bi hayır vardır. Şimdiden teyzoşluğunu kutlarım canımm. erkekn annelik provaları yaparsın hemmm.
kızlar selam ,
doktordan geldim çatlatma iğnemi yaptılar yarın öğleden sonra aşılamam olucak.2. aşılamam olucak biliyorsunuz hepinizin dualarına ihtiyacım var pazar pazarteside evde olucam işten izin aldım yatıcam 3 gün boyunca hiç iş yapmayayımki bişey olmasın diyorum.
rabbim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder melegimi bana gönderir hepinizi çok seviyorummm lutfen dualarınızı esirgemeyin
Benim 6.000 civarında tuttu. Ama cok fazla ilaç kullanmadım ben.tüp bebek fiyatlarını merak ediyorum.yardımcı olurmusunuz arkadaşlar..
Oyyy gecmis olsunn bende dün fena grip oldum.Belirti takip edemiyorum o yüzden iyi oldu belkide:)Salı gunu sonuc alıcım bende:)Kızlarrr inanın her açtığımda topiği hepiniz için dua edyorummm.
isimlerinizi bilmesemde hepinizin en kısa zamanda anne olmasını canı gönülden diliyorummmm.
Biliyorum sizde hepimiz için aynı temenni ve dualar içindesiniz.
Bu gün aşılamada 9. günü bitiriyorum. Tek belirti göğüs uçları hassasiyeti.
Bilyosunuz benim 2. aşılamam. Bu kez çok rahat geçti.
Çarşamba sonuç alıcam. size hemen yazarım...
Bu gün grip oldum. burnum kulaklarım fena.acaba bu engel teşkil edermi?
olmaz ise Haziranda yine burda sizinle aşılamaya devammmm.
İyiki varsınız. Rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah.
Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Hadi bakalimm hayirli olsun simdidennn ins. Gelir bebisinn:)kızlar selam ,
akkahım şu mübarek recep ayının hürmetine hepimize yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 2 aşılamamda tutmadıartık şansımızı tüp bebekde deneyeceğiz rabbim yardımcımız olsun
kızlar selam ,
doktordan geldim çatlatma iğnemi yaptılar yarın öğleden sonra aşılamam olucak.2. Aşılamam olucak biliyorsunuz hepinizin dualarına ihtiyacım var pazar pazarteside evde olucam işten izin aldım yatıcam 3 gün boyunca hiç iş yapmayayımki bişey olmasın diyorum.
Rabbim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder melegimi bana gönderir hepinizi çok seviyorummm lutfen dualarınızı esirgemeyin
göbişi en büyük olan sensin aramızda canımm :)))) darısı bizlerin başına inşalah bende salı günü yapcam testi ama gün yaklaştıkça tutmadı galiba diyorum((( o kadar çok istiyorum ki anlatamam evimde onun sesi onun kokusu olsun artık allahım ne olur duy sesimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?