Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yetercim sozun bittigi yerdeeee hayirlisi olsunnnnn denirr..demekki var bundada bi hayir.canim yasin kac.dondurulmuslarin varmi.inan bende cokk uzuldumm
canım yaş 36 donmuş yok
hep dualarımdaydın ama yıne olucaksın allahım hayırlısını bılıyordur ve en dogru zamanı beklıyordur hepımız ıcın. Cok uzmemeye yipratmamaya calis kendini

ne söylenebilir kii gemis olsun ins. En kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine ..

kızlarr üzülmemek mükün değil Ama geçecek geçmek zorunda:26::26::26::26::26: Toparlanacağım allah büyükk inşşş verdiği sıkıntıyı atlatmayı nasip eder

canim yasin ve fsh ve varsa amh durumunu yazarsan sana yardimci olabilirum ve en azindan ssilama ile ugrasma diyebilirim.cunku ben cok oyalandim.tecrubeleri.i aktarabilirim

benim merkezde tanıştığım bir arkadaşım 2. denemesinde doktorla ters düştüğü için embriyolarının transferini talep etti, memorialdan embriyolog eşlerden biri ile dondurulmuş embriyoları almıştı. riskli bir durum olmuyormuş, hatta demişler bu kadar iyi dondurulmuş olabileceğini beklemiyorduk diye. ama karakedinin kendi kararı. sonuçta ortada bir embriyo var, x veya y merkezde transfer edilmiş çok farketmez ama sayı konusunda bir şey diyemeyeceğim. maalesef maddi imkanlar devreye girince bir ümittir deyip 1 değilde 2 olsun diyor insan.[/QUOTE]

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim degerli fikirlerinizi benimle paylaştıgınız için ben hala çok kararsızım eşimle daha oturup ölçüp biçemedik bu olayı biraz üstü soğusun die bekliyoruz..ama galiba jolly ve cy_76 nın düşündüğü gibi düşünmeye daha yakınım eger 1 tane koyarsam tutmazsa aklım diğerinde kalıcak ve onuda ne zaman tekrar koydurabilirim maddi olarak hiç bilmiyorum aklım onda kalıcak içim içimi yiyecek..bakalım biraz daha zaman gecsin fikirlerim ne olucak kızlar..sağolun iyiki varsınız...

ercelf canım çok sevindim..hadi bakalım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunucak ve seni hiç bırakmıycak annesi..dualarımızı seninle...

kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

canım gercekten sözün bittiği yer 2 gün önce negatif sonuc almış biri olarak senin duygularını okadar iyi anlayabiliyorum ki..ama sabrediyoruz elimizden gelen başka hiçbirşey yok malesef..

canım senin bahsettiğin su devletin kampanyası varya ben ona gidip kaydımı yaptırdım canım..eger yeterli sayıya ulaşılırsa ssk lılarda ücretsiz yararlanabilicekmiş tüp bebek kampanyasından..bence sende evraklarını alıp götür canım..inşallah yeterli sayıya ulaşırsa birde orada deneriz sansımızı napalım..

bebeşko sonucun ne oldu çok merak ettik seni bizi böle merakta bırakmazdın sen inşallah hersey yolundadır canım...

Ancak girebildim. Rüya'm 28 günlük oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :)
Resmini atıyomm size...

Eklentiler

• $20130226_152252.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 63
kızlar az önce kan sonucumu aldım değerim 2.45 çıkmış malesef negatiff yine yeniden sözün bittiği yerdeyimm

çok üzüldüm yeter cim insan neden nedenn diye sormadan edemiyor bu senin kaçıncı başarısız denemen oluyor bilmiyorum ama eğer yeni bir deneme yaptırırsan araştırmadan yaptırma gerçi sen de çok tecrübelisin genetik testler rahim içi araştırma vs.. muhakkak biliyosundur ama ard arda tutmamasının bir sebebi olmamalı canım.

canım ya çok zor bir durum ben de kimyasal dediğinde doktor sıfırlansın diye dua ettim hep aklıma geldi zaten 1 tek tüpüm var o da dış gebeliğe kurban giderse ömür boyu tüp bebeğe mahkum olucam diye çok tedirgin oldum herne kadar tüp bebekte tüpe ihtiyaç duyulmasa da tüpü alınan bir kadın ömür boyu hiç kendi kendine hamile kalamaz adetin geciktiğinde test bile yapamazsın ama sende 2 tüp varsa yine de şanslısın birisine bişey olursa diğeri var. değerin çok yüksek değil canım inşallah ilaçla atlatırsın

Resmini atıyomm size...

canım Allah analı babalı büyütsün, çok tatlıymış rüyan.adıda çok anlamalı olmuş bizim gibiler çin böyle bir bebeği kollarında görmek ancak rüya olur zaten, rabbim bizim rüyalarımızıda gerçekleştirsin inş. dualarını bizden esirgeme canım biz seninle aynı dönemde aşılama olmuştuk ve ben şu sıralar 2. tüp denemem için hazırlıklara başlıyacağım inş..Allaha emanet olun meleğinle beraber Rabbim nazarlardan korusun sizi.

canım kesinmi dışgebelik belki sonradan tutunbuştur bebeğin 90 ilk değerinden kaçgün sonraki değerin.mesele benim 5.gün embriyasu 12. gün değerim 27 idi ve kanamamda vardı ama değerim 6 bine kadar yükseldi 15.gün kanamam çok parçalı hale döndü doktora gittim doktor baktı bebek düşmüş ve parça kalmış demişt,yani bana dış gebelik demedi hiç .ondan sonrada değerim sıfırlanana kadar takip etti.

EVET GERÇEKTEN SÖZÜN BİTTİ YER BURADAN NEFRET EDİYORUM(sözün bittiği yerden)AMA YOLUM HEP BU YERE GELİYOR İŞTE..................... CANIM BENDE YAPTIRDIM KAYDIMI BEKLİYORUMMMM NE ÇIKAR BİLİNMEZ

CANIM TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BİLİRLER BU DURUMUM ÇOK FAZLA BİR AÇIKLAMASI YOKTUR MALESEF MERKEZİNE GİDİP NEDEN BÖYLE OLDU DEDİĞİNDEE OLMAMAMSI İÇİN HİÇ BİR SEBEBEP YOKTU DİYORLAR SANA HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ DİYORLAR .BENN ARAŞTIMA YAPTIRDIM HİSTERSKOPİ YAPILDI GENETİKLER KAN PIHTILAŞMASI VS VS ELİMDE (evde ) KOCAMAN BİR DOSYADA HEPSİİİİ

kızlar bebeskodan haber getirdim size bebesko biraz rahatsiızlanmış dün bugün de işe gitmemiş evde.kan değeri 70 çıkmış.

kızlar bebeskodan haber getirdim size bebesko biraz rahatsiızlanmış dün bugün de işe gitmemiş evde.kan değeri 70 çıkmış.

kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor

Bebeskoya geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.Bende dünden beri çok merak etmiştim onu.Aslında değerin tam ikiye ktlaması gerekmiyor diye biliyorum.İkiye yakın katlanması yeterli.Onunda ikiye yakın katlamış aslında.sanırım yarın bir daha kan verir.İnşşallah değer daha da artar.Biz burda neler gördük.Allahtan umut kesilmez.Umutsuzluğa düşmesin,moralini bozmasın. Allah nasip ettiyse olacaktır inşallah..

Maşallah maşallah bebişe :) Benim ilki 81 2. test 145 çıkmıştı. İlk test ile 2. test arasında %60 artış yeterliymiş. Bana öyle demişlerdi. 3. testtede zaten 145 'ten 330 'lara çıkmıştı 2 katınıda geçmişti yani. Onun bebişte benimkisi gibi sonradan karar verdiği için yavaş büyüyo :)Oda nazlı bir kız bebek sanırım erkeklerde değerler daha yüksek oluyormuş

canim yasin ve fsh ve varsa amh durumunu yazarsan sana yardimci olabilirum ve en azindan ssilama ile ugrasma diyebilirim.cunku ben cok oyalandim.tecrubeleri.i aktarabilirim

selam cansucum saol ilgin için 25 yaşındayın ilaçsız yumurtlamam olmuyo dha doğrusu oluyo ama gebelikiçin yeterli olmuyo bu ay yeni dr a başladık manisada yaşıyorum dr um tayfun özçakır grandmedical hastanesinde tüp bebek ünitesi açmışmethini çok duydk uzun yıllar çocuğu olmayanları anne yapmış hep kimisi 18 kimisi 20 yıllık 10 yıl 8 yıldır hamile kalamynlar anne oldular 1 senede 80 in üzerinde bebek dünyayay gelmiş hepsi tedaviile bende çok umutluyum

Resmini atıyomm size...

Kızın çok tatlı maşallah.Allah nazardan saklasın. Sen rüyana kavuştun.Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah.Darısı hepimizin başına.

ah jolly dogru diyorsun secimi yanlis yapti benimki eminim kendide pisman olmustur:)) tabiki hersey allahtan buna da sukur umarim saglikla bu is de biter yeniden bebek icin ugrasiriz. transfer sekliyle ilgili olabilecegini hic dusunmemistim iyi ve tecrubeli bir doktor eger oyleyse de sansima basima geldi. saglik olsun

insallah ilaca da gerek kalmaz gider kendi kendine. ugrastigimiz sey zor zaten bi de bunlar oluyor. neyse bekleyim pazartesiyi bakalim nolucak. seruvenden seruvene suruklenecek miyim?

bebeşkoyu çok merak ettik dünden beri öncelikle Allah senden de razı olsun bize haber getirdin.bu arada geçmiş olsun rahatsızmış sakın ümitsizliğe kapılmasın 3. testi 2ye katlıyacak bence bebişi tutunacak Allah'ın izniyle dualarımız onunla, bizi habersiz bırakmayın canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…