canım kesinmi dışgebelik belki sonradan tutunbuştur bebeğin 90 ilk değerinden kaçgün sonraki değerin.mesele benim 5.gün embriyasu 12. gün değerim 27 idi ve kanamamda vardı ama değerim 6 bine kadar yükseldi 15.gün kanamam çok parçalı hale döndü doktora gittim doktor baktı bebek düşmüş ve parça kalmış demişt,yani bana dış gebelik demedi hiç .ondan sonrada değerim sıfırlanana kadar takip etti.
bebeşkoyu çok merak ettik dünden beri öncelikle Allah senden de razı olsun bize haber getirdin.bu arada geçmiş olsun rahatsızmış sakın ümitsizliğe kapılmasın 3. testi 2ye katlıyacak bence bebişi tutunacak Allah'ın izniyle dualarımız onunla, bizi habersiz bırakmayın canım.
sana da buyk gecmis olsun zor bu haller negatif olsa daha kolay....benimki de 5.gun embriyosuydu. 12. gun 28 14. gun 38 21. gun 90 cikti. ben de adet oldum ama doktor dun dis gebelik oldugunu dusunuyorum dedi. ben zaten sasirdim adet oldugum halde gitmedi diye hic bilmedigim isler:) sonuc olarak kendiliginden gider deger dusuk pazartesi tekrar gel test yapalim dedi. o zamana kadar beklicem ama inan baska bi fikrim yok. neden muayne etmedi onu bile anlamadim.
Ancak girebildim. Rüya'm 28 günlük oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :)
Resmini atıyomm size...
kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor
Ancak girebildim. Rüya'm 28 günlük oldu teyzeleri.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :)
Resmini atıyomm size...
sana da buyk gecmis olsun zor bu haller negatif olsa daha kolay....benimki de 5.gun embriyosuydu. 12. gun 28 14. gun 38 21. gun 90 cikti. ben de adet oldum ama doktor dun dis gebelik oldugunu dusunuyorum dedi. ben zaten sasirdim adet oldugum halde gitmedi diye hic bilmedigim isler:) sonuc olarak kendiliginden gider deger dusuk pazartesi tekrar gel test yapalim dedi. o zamana kadar beklicem ama inan baska bi fikrim yok. neden muayne etmedi onu bile anlamadim.
canım öncelikle geçmiş olsun. bende dış gebelik geçirdim. normal gebelik beklediğimiz bir dönemdi. beklenen adet günüm 1 gün varken değerim baya yüksekti. hatta ikinci günde çok güzel artış göstermişti. ama değerime göre görünmesi gereken kese görünmedi. ve ben ne olduğunu anlamadan sancılar başladı. bebek tüpe yerleşmişti. tespit etmek bile çok zor oldu. en son tüpte kanama tespit ettiler öyle anladılar. sonra ben laparoskopi oldum. henüz küçük olduğu için. o tüpümü aldılar. ameliyat sırasında zaten o tüpümün hasarlı olduğu hatta rahmimin o tarafınında sorunlu olduğu öğrendik filan. bizim için vesile oldu bir yerde. bir başka arkadaştan ilaçla düşürüldüğünü okumuştum. ama yakın bir arkadaşımda adet görüyordu. hamile olabileceği aklına bile gelmemişti. dr.larda zor buldu zaten ama onunki büyümüş onu sezeryan yaptılar. ve tüpünü aldılar. duruma göre değişiyor yani. inşallah tüpünde sorun yoktur ve almazlar. ilaçla düşürürsün. pazartesiye kadar senin tüpünede zarar verebilir gibi geldi bana. dış gebelik olup olmadığnı anlayabilecek başka bir dr.a görünmende fayda var bence.
kizlarrr bugun hastanedeydim yarinda gidixem.yumurtalar buyumemis uc adet ve hepsi 5-6-6 kixlar kafam oyle dagibikki sozun bittigi yerdeyim memegon iki katina cikti.kalca gobek kol vurunuyorumm..cok kotuyunm
kizlarrr bugun hastanedeydim yarinda gidixem.yumurtalar buyumemis uc adet ve hepsi 5-6-6 kixlar kafam oyle dagibikki sozun bittigi yerdeyim memegon iki katina cikti.kalca gobek kol vurunuyorumm..cok kotuyunm
Cansucum kac gun oldu iğne olalı ? Benim ilk asilama hariç diğerlerinde ve tüplerde 15 gun iğne vuruldum Anca büyüdüler. Hem Gonal f hem menegon kullandım. Bırak ağır büyüsünler . Benimkiler 10 gun cok direniyorlar 9'u geçmiyor büyüklükleri. Sonra hergün 3mm birden büyüyorlar. Sağlıklı olsunlarda zamanın önemi yok :)
valla cansucum hiç canını sıkma ben 1. aşılamamda çok streliydim yumurtalarım hiç gelişmedi 13mm yumurtayla aşılama yaptılar bana .2. aşılamada çok ferah durdum ister büyüsün ister büyümesin düşüncesindeydim kafaya hiç takmadım 2.sinde yumoşlar bi büyüdüki bende inanamadım o yüzden üzülme canını sıkma hiç oluruna bırak canım valla değmez hiç üzülme
sagol rukışimmm ınsallahhh olurunaa bıraktımm ve ıncır yıyorumm sureklıı herseyın hayırlıısı orda cok yumurta toplanmıs ama bı tane bıle kalıtelı cıkmayan yumurtalar duydukcaa bundada bı hayır var dedımm ınsallahhh dedınızz gıbı olurr
hurmada çok iyi geliyo canım ben tp bebek tedavisinde sabah hastaneye giderken çantama koyuyodum yiyodum aç karnına çok iyi gelmişti benim yumurtalara.birde sana moral olsun bi arkadaşım var 14 senelik evli ondada pko vardı 3 tane yumurtası varmış tüp bebek yaptılar tutmuş 5aylık hamile arkadaşım şimdi. bide kiloluki bi görsen şimdi hamile valla 3,de tuttu.o yüzden hiiiiiç o yumurtaları düşünme bırak kendi hallerine onları
kızlar bebesko yorumlarınızı bekliyor kan değeri 1 kat katlamış sizce nasıl yarın bi daha verecekmiş ona göre gebelik devam edicekmi etmicekmi belli olacakmış şimdi yine konuştuk yorumlarınızı bekliyor hanımlar sizce katlanırmı kan değeri dualarınızı bekliyor
rukiss demekki olcak olduktan sonraa elden gelen bisii yokk dimiii..yaradan yazdi alnimizaa insallahh bu sefer tutarrr
cansu sen cebeci tıp fakültesindemi başladın bu sefer ztb daydın yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?