Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pazartesi tekrar kan verecemmm

Çokk Geçmiş olsun cnm yaa Benim ilk aşılmada ve ilk tüp bebekte öyle olmuştu. Arkası bebek derler . İnş. sende kavuşucaksın bebeğine. Sağlık olsun yeterki. İnan direk negatifi almaktansa bu şekilde olması daha iyi oluyor. Kısa sürelide olsa bu duyguyu yaşamak güzel. Hayırlısı böyleymiş demekki. Pes etmek yok tedaviye devam ..

Yeni tedavin hayırlı uğurlu olsunnn . Bu sefer sağlıcakla gelsin bebişin inşallahhh

bitanem yaa moralini bozma sakın doktorunla görüştün mü düşmesi hakkında bişey dedi mi?

bebesko çok fazla bi düşüş yok moralini yüksek tut canım bakarsın 2 gün içinde yükselir hep pozitif ol hep bu konuyu düşünme yükselcekmi düşecekmi diye tamam

canım çok düşmemiş değerin belki tekrar yükselir,hem öyle hemen umutsuzluğa kapılma bu olmazsa birdaha deneriz taki allah'ın izniyle o inatçı bebişler gelene kadar

ben değerin yükseliceni sanmıyorum artık düşer o yavaş yavaşş yavrumun sevincini yaşıyamadan kaynettim hayırlısı buymuş demekkii Insan en çok eşi için üzülüyoo biliyomusunuz ona nasıl dicem diye o kadar çok istiyoki hayel bile kuruyodu her sabah bebeğime iyi bak diyip işe gidiyodu Dün akşamda eltimin 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendik eltim evleneli 3 ay olmuştu 1,5 ay sonra hamile kalmış darısı bizlerin başına tez zamanda inşallahh rabbim daha fazla bekletmesin inşallahh dualarınızı eksik etmeyinnn

Canım Allah'tan ümit kesilmez bir umut belki değerin yükselir.ben çok inanmıştım senin için biliyosun allahım hayırlısını versin canım her zaman umut var İnan bizde elbet anne olucaz..

bebesko canım beni duygulandırdın kız.bende abimin hanımının hamile olduğunu öğrendim dün 3.ye hemde bi kızı bi oğlu vardi 3de yoldaymış ama çok sevindim.anne olamadım ama allah 3.kez hala olmayı nasip etti bu arada yengem 39 yaşında.sağ sağlim doğar inşallah.allah bizede nasp etsin inşallah.

canım allah'tan ümit kesilmez bir umut belki değerin yükselir.ben çok inanmıştım senin için biliyosun allahım hayırlısını versin canım her zaman umut var inan bizde elbet anne olucaz..

tabiki kesilmez ama ben çok üzdüm kendimi tutacağı varsada tutmadı dr ile görüşemdim ama hemşire 67 çok kötü bi değer değil dedi pazartesi kesinleşir hiç belli olmaz dedi ama ben sanmıyorum canımm

canımmm allah tamamnına erdirsin hala olmak çok güzel bi duygu bence bende hala olcam 2,5 aylık bizmkide ilk yegenim olcak rabbim bizlerede verecek inşallah tez zamanda nasip etsin daha fazla bekletmesin

ah bebeskom ah! insallah hemsirenin dedigi gibi olur yine de dua edelim allahtan umut kesilmez

ah bebeskom ah! Insallah hemsirenin dedigi gibi olur yine de dua edelim allahtan umut kesilmez

ben zannetmiyom canım çıkıcanı hemşire istediğini desin.yer gök dua ile rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize inşaallah dualarda buluşmak dileğiylee

ben zannetmiyom canım çıkıcanı hemşire istediğini desin.yer gök dua ile rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize inşaallah dualarda buluşmak dileğiylee

amin canim ne gelirse allahtan guzel haberleri paylastigimiz gunler de gelecek insallah ve biz o gunlerin kiymetini cok iyi bilicez dolu dolu yasicaz sen de inan uzuntunu yasarken bile umudun olsun.

Pazartesi tekrar kan verecemmm

Benimde ilk tüp denememde değerim düşük çıkmıştı.Kimyasal gebelikti benimki.Ama ben ilk defa pozitif sonucu gördüğüme bile o kadar çok sevinmiştimki anlatamam.Sonra kaybettiğime üzüldüm tabi ama artık daha umutluydum.Demekki olabiliyor dedim ve ertesi ay o rahatlıkla belkide kendiliğinden hamile kaldım.Ben inanıyorumki sende kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın. Çok üzme kendini.Sabrın sonu selamet.

kizlar yeni ewe girdim aldim pc elime bebesko aradi gozlerim acim bi kat daha artti.ama insallahh yukselir allahtan umit kesilmez
kizlarr morel sifir bendede iki tane 5mm olan yumurta 9olmusİKİ TANE 9MM ve 8-7-5MM BOYUTLARİNDA UC YUMURTAM DAHA VARRR....UMUTLU KONUSMADİ DOZU ARTTİRDU HİC BOYLE UGRASMAZDİN YUMURTA BUYUTMEK İCİNBU SEFER COK DRENCLİ CİKTİLARRRR.ELİNDEN GELSE BİRAK DİYCEK TEDAVİYİ DEVAM DEDİM VE NE YAPCAMİ BİLMİYORUM.KADER DİYORUM VE UMUDUMU KESMİYORUM HAYİRLİSİ..20GUNDUR GİT GEL COKK BUNALDİMMM.

benimde meleğim kendiliğinden gelir tedavi görmeden allahın izniyle seninki gibi canımm

kizlar ben birsey daha paylasmak istiyorum. tup bebekten once 4 kez asilama yaptirdigimi paylasmistim sizinle bu asilamalar 12 milyon spermle basladi ve son asilamada 7 milyondu. hatta 10 milyonun altinda belki iptal olur diye bile dusunmustum. doktor spermin sinirda oldugunu ama bunun infertelite sebebi olmayabilecegini soylemisti. neyse ben o ara arastirdim ve pek cogu gibi keciboynuzu kuru yaptim. tam 3 ay icti ve tup bebek de 4. aya denk geldi. transferden sonra bana teslim edilen belgeleri dosyalarken bir baktim son alinan ornekte sayi 44 milyon olmus gozlerime inanamadim. 7den 44'e. detaylardan pek anlamiyorum ama sayi gercekten beslenme ve bu kurlerle degisebiliyor. sayisi disinda icerigi kalitesi de artmistir eminim. yapmamis denememis olan varsa mutlaka yapsin sayi sorunu yoksa da belki kalitesi degisir bebekler gelir hatta tup bebek icin bile kalite onemli bence herkes denemeli. bu da bir umut:)

ben 4 senedir sürekli yaptım ama en düzenli şekilde 3 aydır eşime içirdim.şimdi 3 ay doldu bakalım nolcak belkide kalırım
benim eşimin sperm sayısı çok iyi ama ilri hızlı düşük ileri hızlının en az yüzde 25 enfazla yüzde 50 olması gerekiyomuş ileri yavaş bide yerinde hareketlileride hızlandırıyomuş keçi boynuzu kürü.

insallah sen de fayda gorursun. muhakkak iyi gelir sizin soruna da valla ben hala inanamiyorum:) ben ilk 1 ay sabah aksam sonrasinda sadece aksam icirmistim.cok duzenli olmamisti hatta seyahatlerim vs oldu kac hafta dolayisiyla aksamisti. sen yine de istikrarli sekilde devam et

beni örnek al canım benim ilk tüp bebekte yani bundan 4 ay önce 15 yumurtam oldu bunun 7 ad 1.kalite olarak döllendi ve 5.gün beriyosu oldu 1 transfer edildi kalan 6ad donduruldu o donmuşlarda bu ay tranfer edildi hemde 3ad 1.kalite hemde ama bak düşmüş 70 den 67 ye dahada düşer hafta içi sonra sonlanır gebelik belki senin bu yumuşların sana bebek olcak 1 olsun senin olsun canımm hepimiz yorgunuz seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün göz pınarlarım kurudu ama inancımızı yitirmedik çok şükür hestaininde dediği gibi emn azında hamile kadığımı gördüm rabbim tez zamanda anne olmayı hepimize nasip etsin dularım senle canımmm

kızlar bu keçiboynuzuyla iligli bişey sorucam ben eşime içiremedim tadı ve kokusu midesini çok bulandırıyor..bunun için ekstra bişey yapıyormusunuz?içine kattıgınız bisey var mı?

Ya bu Dr dalga mı geliyor seninle. 3 gun gelişen yumurtadan hayirli gelirmiş . Milletin yumurtasi hizli buyuyor diye tedavi iptal ediliyor. Ben Simdi iğne takvimime baktım son tup bebekte 8. Gun igne kullanip kontrole gitmişim en büyüğü 9-10 olarak ölçümüs. 15. Gunde catlama iğnemi olmuşum. Senin gidişata gore 15. Gunu bulmaz. Hiç moralini bozma yavaş büyüsün sağlıklı olsun.

Bebeskom vücudun en akıllı organı rahimimis.Bir kere hamile kalmayı kaydetti o bı kere. Bunu unutmayacak emin ol. Raporun var. Bu sefer yumoslarin dahada guzel ve saglikla gelişecek belki. Yılmak yok olucak olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…