bebeskom vücudun en akıllı organı rahimimis.bir kere hamile kalmayı kaydetti o bı kere. Bunu unutmayacak emin ol. Raporun var. Bu sefer yumoslarin dahada guzel ve saglikla gelişecek belki. Yılmak yok olucak olucak
benim minik kelebeğim seninki kadar inatçı çıkmadı bıraktı annesiniInşallah diğer tedavime gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğimm annesini hiç bırakmaz
ben değerin yükseliceni sanmıyorum artık düşer o yavaş yavaşş yavrumun sevincini yaşıyamadan kaynettim hayırlısı buymuş demekkiiınsan en çok eşi için üzülüyoo biliyomusunuz ona nasıl dicem diye o kadar çok istiyoki hayel bile kuruyodu her sabah bebeğime iyi bak diyip işe gidiyodu Dün akşamda eltimin 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendik eltim evleneli 3 ay olmuştu 1,5 ay sonra hamile kalmış darısı bizlerin başına tez zamanda inşallahh rabbim daha fazla bekletmesin inşallahh dualarınızı eksik etmeyinnn
Canım geçen yıl Şubat'tan beri birlikteyiz ikimiz kaldık sadece anne olmayan ve bebeğine kavuşamayan.ben hamile kaldım kaybettim bebeğimi umudumu kaybetmiştim olmaz tekrar diye ama insan zaman geçtikçe daha çok güçleniyor. Yeniden umut beslemeye başladım bizim ikimizde aynı zamanlarda hamile kalırız inşallah 40mız karışır
canımmmmm ne diyeyimmm benzer şeyler yaşıyoruzzz
Aslında nasıl başlıycağımı ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum işallah en kısa sürede atlatırsın .Eşinede sanada sağlıklı bir ömür versin .En kısa zamanda sizede hayırlı bir evlat nasip etsin.
Canım geçen yıl Şubat'tan beri birlikteyiz ikimiz kaldık sadece anne olmayan ve bebeğine kavuşamayan.ben hamile kaldım kaybettim bebeğimi umudumu kaybetmiştim olmaz tekrar diye ama insan zaman geçtikçe daha çok güçleniyor. Yeniden umut beslemeye başladım bizim ikimizde aynı zamanlarda hamile kalırız inşallah 40mız karışır
allah razı olsun canımm rabbim bizede nasip etsin sizler gibi inşalalh tez zamanda dualarınız eksik etmeyinn bizlerden allah rızası içinnn
Herkese hayırlı akşamlar kızlarr.. sizlere bir sorum olacak şimdi ben 2010 eylül 19 da evlendim tabi evlendiğim zamandan beride bebek istiyorduk ama olmadı ve ben tedaviye başladım eşimin hareket sorunu var o yüzden 2 defa klomen hap ile aşılama denendi ama tutmadı maalesef en son dr bir daha aşılama demişti ama aynı zamanda eşimde hareket sorunu olduğu için tüp bebekte şansınız yüksek dedi aşılamada sperm hareketi az olanlarda genelde tutması zor demişti. şimdi benim anlamadığım neden 2. aşılamadan sonrada tekrar aşılama yapalım dedi dr yani ben direk tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum ama dr lar yine aşılama deniliyor acaba tüp bebek için şartlar nelerdir bir bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi ? buarada yaşım 30 oldu((
Pazartesi tekrar kan verecemmm
kizlar yeni ewe girdim aldim pc elime bebesko aradi gozlerim acim bi kat daha artti.ama insallahh yukselir allahtan umit kesilmez
kizlarr morel sifir bendede iki tane 5mm olan yumurta 9olmusİKİ TANE 9MM ve 8-7-5MM BOYUTLARİNDA UC YUMURTAM DAHA VARRR....UMUTLU KONUSMADİ DOZU ARTTİRDU HİC BOYLE UGRASMAZDİN YUMURTA BUYUTMEK İCİNBU SEFER COK DRENCLİ CİKTİLARRRR.ELİNDEN GELSE BİRAK DİYCEK TEDAVİYİ DEVAM DEDİM VE NE YAPCAMİ BİLMİYORUM.KADER DİYORUM VE UMUDUMU KESMİYORUM HAYİRLİSİ..20GUNDUR GİT GEL COKK BUNALDİMMM.
kızlar bende varım sizle aynı kaderi yasayan bende gecen sene ocakta başladım önce yumurta takipleriyle nisandada ilk aşılama sonraki süreçleride biliyorsunuz zaten..inşallah bizde anne olacagız kızlar yeter bebeşko superim ben inşallah hepimizin bu sene içinde güzel haberleri alacagız..rabbim ugraslarımızı görüyor elbet birgün bunların mükafatınıda bize vericek kızlar..
bebeşkom moralini yüksek tut dediğin gibi yer gök dua üzerine sabredip dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok...canım sende sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına basvur istersen..tüm illerden toplanıcak kayıt dediler...bir umut çıkar belki belli mi olur
kizlar yeni ewe girdim aldim pc elime bebesko aradi gozlerim acim bi kat daha artti.ama insallahh yukselir allahtan umit kesilmez
kizlarr morel sifir bendede iki tane 5mm olan yumurta 9olmusİKİ TANE 9MM ve 8-7-5MM BOYUTLARİNDA UC YUMURTAM DAHA VARRR....UMUTLU KONUSMADİ DOZU ARTTİRDU HİC BOYLE UGRASMAZDİN YUMURTA BUYUTMEK İCİNBU SEFER COK DRENCLİ CİKTİLARRRR.ELİNDEN GELSE BİRAK DİYCEK TEDAVİYİ DEVAM DEDİM VE NE YAPCAMİ BİLMİYORUM.KADER DİYORUM VE UMUDUMU KESMİYORUM HAYİRLİSİ..20GUNDUR GİT GEL COKK BUNALDİMMM.
kızlar ben de bugün tedaviye başladım 3. günüm. 5 gün sonra ilk endometrium kontolüm olacak. kimyasalı da sayarsak 2 düşüğüm olduğu için coraspin 100 lük önerdi hergün 1 adet içicem. bakalım inşallah bu sefer tutunur.Allah hayırlısını nasip etsin.
kızlar ben de bugün tedaviye başladım 3. günüm. 5 gün sonra ilk endometrium kontolüm olacak. kimyasalı da sayarsak 2 düşüğüm olduğu için coraspin 100 lük önerdi hergün 1 adet içicem. bakalım inşallah bu sefer tutunur.Allah hayırlısını nasip etsin.
Cansucum niye hemen pes ediyorsun moralini bozuyorsun psikolojin vücudunu etkiliyo biliyosun.yumurtalar hiç belli olmuyo bir anda 3-4mm büyüyebiliyolar hiç umudunu kaybetme bence.
kizlar ben birsey daha paylasmak istiyorum. tup bebekten once 4 kez asilama yaptirdigimi paylasmistim sizinle bu asilamalar 12 milyon spermle basladi ve son asilamada 7 milyondu. hatta 10 milyonun altinda belki iptal olur diye bile dusunmustum. doktor spermin sinirda oldugunu ama bunun infertelite sebebi olmayabilecegini soylemisti. neyse ben o ara arastirdim ve pek cogu gibi keciboynuzu kuru yaptim. tam 3 ay icti ve tup bebek de 4. aya denk geldi. transferden sonra bana teslim edilen belgeleri dosyalarken bir baktim son alinan ornekte sayi 44 milyon olmus gozlerime inanamadim. 7den 44'e. detaylardan pek anlamiyorum ama sayi gercekten beslenme ve bu kurlerle degisebiliyor. sayisi disinda icerigi kalitesi de artmistir eminim. yapmamis denememis olan varsa mutlaka yapsin sayi sorunu yoksa da belki kalitesi degisir bebekler gelir hatta tup bebek icin bile kalite onemli bence herkes denemeli. bu da bir umut:)
Çokk Geçmiş olsun cnm yaaBenim ilk aşılmada ve ilk tüp bebekte öyle olmuştu. Arkası bebek derler . İnş. sende kavuşucaksın bebeğine. Sağlık olsun yeterki. İnan direk negatifi almaktansa bu şekilde olması daha iyi oluyor. Kısa sürelide olsa bu duyguyu yaşamak güzel. Hayırlısı böyleymiş demekki. Pes etmek yok tedaviye devam ..
ah bebeskom ah! insallah hemsirenin dedigi gibi olur yine de dua edelim allahtan umut kesilmez
beni örnek al canım benim ilk tüp bebekte yani bundan 4 ay önce 15 yumurtam oldu bunun 7 ad 1.kalite olarak döllendi ve 5.gün beriyosu oldu 1 transfer edildi kalan 6ad donduruldu o donmuşlarda bu ay tranfer edildi hemde 3ad 1.kalite hemde ama bak düşmüş 70 den 67 ye dahada düşer hafta içi sonra sonlanır gebelik belki senin bu yumuşların sana bebek olcak 1 olsun senin olsun canımm hepimiz yorgunuz seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün göz pınarlarım kurudu ama inancımızı yitirmedik çok şükür hestaininde dediği gibi emn azında hamile kadığımı gördüm rabbim tez zamanda anne olmayı hepimize nasip etsin dularım senle canımmm
İnşallah bu sefer bebeğin sağlıklı bir şekilde tutunur cnm sana allahım hakkında hayırlısı neyse onu versin.hayırlı haberini alırız inşallah
ahhh elcefimm benimm insallahh yen tedavin sana bebeginii hatta bebeklerini getirir.coraspirin ic cnm aman.unutma.suan dondurulmus kalmadi dimi senin¿¿bana gelincede yatiyom kalkiyom okuyom ufluyom yani bencede kotu dgl durum ama bana kritik dedii ;-)tek dedim tas gibi iki yumurtam var 9MM NASİL KRİTİK DEDİM.YANİ YUMURTALARİN İCİNE BAKMİS GİBİ KONUSUYO SALAKKKKK ONEMLİ OLAN İKİ OLSUN KALİTELİ OLSUN BİRİ DONDURULSUN DGERİ BANA YERLESSİN TEK İSTEGİMM BUUU
sağol superim sen nasılsın kilo vermeye devam ediyorsun sanırım doğal denemeye de devam bebişi inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine tedavi düşünüyormusun yoksa süpriz gelen bebeğin gibi yine doğal akışına mı bırakacaksın?
daha çok erken sen moralini yüksek tut hem ne kadar yırtınırsan yırtın herşey olacağına varıyor moralini yüksek tutsan da dip de yapsan Allah kararladı bu tedaviyi bişeye netice belli aslında Allah katında biz yaşayarak öğreniyoruz sen dua et nasip etmiş olsun yoksa gerisi hikaye boş yere kendini üzme.çok fazla kafana takma ilaçlarını düzenli kullan gez toz yumurtam büyüyomu diye sakın düşünme günlük hayatına devam et kendine aktiviteler bul kafan dağılsın zamanın çabucak geçmesini sağlayacak bişeyler yap düşünmezsen emin ol daha iyi netice alırsın. tüm dualarım sizlerle.
sağol superim sen nasılsın kilo vermeye devam ediyorsun sanırım doğal denemeye de devam bebişi inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine tedavi düşünüyormusun yoksa süpriz gelen bebeğin gibi yine doğal akışına mı bırakacaksın?
daha çok erken sen moralini yüksek tut hem ne kadar yırtınırsan yırtın herşey olacağına varıyor moralini yüksek tutsan da dip de yapsan Allah kararladı bu tedaviyi bişeye netice belli aslında Allah katında biz yaşayarak öğreniyoruz sen dua et nasip etmiş olsun yoksa gerisi hikaye boş yere kendini üzme.çok fazla kafana takma ilaçlarını düzenli kullan gez toz yumurtam büyüyomu diye sakın düşünme günlük hayatına devam et kendine aktiviteler bul kafan dağılsın zamanın çabucak geçmesini sağlayacak bişeyler yap düşünmezsen emin ol daha iyi netice alırsın. tüm dualarım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?