Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah bundan sonra kandeğerlerin daha iyi yükselir dualarım seninle.bebeğin seninle merak etme bugünden sonrada sana daha sıkı tutunacak inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın canım allaha emanet ol

arıyom heeeeeeeeeee

saol canım inşallah bugün güzel haberler gelirde hep beraber sevinirizzz....dualrınızı eksik etmeyin meleğinle sen

rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürsün sevinçlere boğsun seni inşalllah aynı sevinçleri bizlerede yaşatsin en kısa zamanda inşallah

inşallahh yüzümüz gülcek hepimizin tez zamanda canımmmm.hepimiz anne olcazzzzzzz

inşallah meleğim benledir teyzesiii ...dualarını eksik etme canımmm seni arıyorum açmıyon yien beni araa

inşallahh yüzümüz gülcek hepimizin tez zamanda canımmmm.hepimiz anne olcazzzzzzz
canımmm aminn inşallah herkese duaettim bu cuma saatinde rabbim sen kimsenin kucağını boş bırakma bizlere sabır ve dayanma gücü ver tez zamnda bizleri müjdele inşallah AMİNNNN

Ecrin'cim hep dua ediyorumm.Rabbim en kısa zamanda olmayan arkadaşlarıma nasip etsin diye. inşallah bu kez gelir bebişin. Benim için bebiş rüya gibi bişeydi o yüzden adını RÜYA koydum. Güzel dileklerin için sağol.

Kızın çok tatlı maşallah.Allah nazardan saklasın. Sen rüyana kavuştun.Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah.Darısı hepimizin başına.

Hestia az kalmış canım sabret. Darısı başına inşallah.

Ay ben senin saçlarını yerim ne tatlı bişeysin sen öyle. İsmide çok güzelmiş maşallah Rüya bebeğee darısı hepimizin başına olsunn bizde o günleri görelimm

Jolly sorma gebelik boyunca o saçlar ben gaviskonla yaşamaya mahkum etti :)

maşallah bebeğine canım çok tatlı allah sizlere bağışlasın,yavaş yavaş oğlumun arkadaşları geliyolar

birde hamilelikte mide yanması saçla alakası yok, ben hamileliğimi öğrendiğimden doğurana kadar hep midem yandı,kaç şişe renni içtim sayısını unuttum,bide benim ki kel doğdu düşün

bebesko çok fazla bi düşüş yok moralini yüksek tut canım bakarsın 2 gün içinde yükselir hep pozitif ol hep bu konuyu düşünme yükselcekmi düşecekmi diye tamam

canım beni bi çaldırsa bi tlf bulup

Arkadaşlar ekimde bir aşılama hikayem olmuştu ama tutmadı, o zamandan beri güc alıp tekrar yaptıramadım şubatta bismillah deyip başladık, adetimin 4. günü klomenle basladık, şimdi kontrolden geldim iki tane yumuş oldum biri 17 ml digeri küçük dedi ne kadar oldugunu söylemedi doktor, pazartesi bir daha kontrol edip , çarşamba asılama olacakmış sizce gec olmazmı bilemedim, ama bugün sayfaları dolaştımda o zamanlar dua ettiğim bütün bayanlar hamile buna cok sevindim, Allah bebişlerinizi sağ selamet kucağınıza aldırsın, darısı başımaıza inşallah, Allaha emanet olun, dualarınızdan bu reyhan arkadaşınızı eksik etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…