sehriban siz o zaman vakit kaybetmeden tup bebege gectiniz dimi
Günaydın kızlarrrr 2 gündür size yazamadım çok hastaydım boğazlarım falan şişti işe gelemedim leptomumda işyerinde kaldı yazamadım sizelere ama beni çok merak etmişiniz tek tek okudum yazdıklarınızı allah hepinizden tek tek razı olsunn..şimdi işteyimm birzadan çıkıcam kan vermek için bakalım bugün ne çıkacak değerim çok korkuyorumm kızlar ya katlamazsa değerim diye ne olur dua edin bana bol bolll çok ihtyacım var meleğim benimledir inşlalah hiç bırakmaz annesini
canım hiç merak etme meleğin seninle olucak değerinde yükselicek gör bak içini ferah tut..merakla değerini bekliyorum..
canım inşallah bundan sonra kandeğerlerin daha iyi yükselir dualarım seninle.bebeğin seninle merak etme bugünden sonrada sana daha sıkı tutunacak inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın canım allaha emanet ol
canım yeni gördüm haberini maşallah hamileymişsinher zaman iki katına katlanmasını bekleme inşallah bebeğin seninledir sıkma canını Rabbim yardımcın olsun Bu yazıyı yazarkene kızımda tepik atıyo ..dua edicez size
rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürsün sevinçlere boğsun seni inşalllah aynı sevinçleri bizlerede yaşatsin en kısa zamanda inşallah
canım inşallah bundan sonra kandeğerlerin daha iyi yükselir dualarım seninle.bebeğin seninle merak etme bugünden sonrada sana daha sıkı tutunacak inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın canım allaha emanet ol
inşallah meleğim benledir teyzesiii ...dualarını eksik etme canımmm seni arıyorum açmıyon yien beni araa
canımmm aminn inşallah herkese duaettim bu cuma saatinde rabbim sen kimsenin kucağını boş bırakma bizlere sabır ve dayanma gücü ver tez zamnda bizleri müjdele inşallah AMİNNNNinşallahh yüzümüz gülcek hepimizin tez zamanda canımmmm.hepimiz anne olcazzzzzzz
bacım tel yok ki
bugünde bizi fazla bekletme
canım Allah analı babalı büyütsün, çok tatlıymış rüyan.adıda çok anlamalı olmuş bizim gibiler çin böyle bir bebeği kollarında görmek ancak rüya olur zaten, rabbim bizim rüyalarımızıda gerçekleştirsin inş. dualarını bizden esirgeme canım biz seninle aynı dönemde aşılama olmuştuk ve ben şu sıralar 2. tüp denemem için hazırlıklara başlıyacağım inş..Allaha emanet olun meleğinle beraber Rabbim nazarlardan korusun sizi.
Kızın çok tatlı maşallah.Allah nazardan saklasın. Sen rüyana kavuştun.Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah.Darısı hepimizin başına.
ahhh sana maşallah yaa nasıl güzel birşeysin sen ölerabbim analı babalı büyümesini nasip eylesin inşallah..
Sağol canım benimmmm :)
ohh yaa sonunda bir haber aldık..çok çok gecmiş olsun bebeşkoya..eminim degeri yarın dahada katlanıcaktır içini ferah tutsun meleği onu bırakmıycak canım..
Ay ben senin saçlarını yerim ne tatlı bişeysin sen öyle. İsmide çok güzelmiş maşallah Rüya bebeğee darısı hepimizin başına olsunn bizde o günleri görelimm
tlf ne oldu kızzzz sonucumu 2 de arıcam alcam
Pazartesi tekrar kan verecemmm
tlf ne oldu kızzzz sonucumu 2 de arıcam alcam
bebesko çok fazla bi düşüş yok moralini yüksek tut canım bakarsın 2 gün içinde yükselir hep pozitif ol hep bu konuyu düşünme yükselcekmi düşecekmi diye tamam
Pazartesi tekrar kan verecemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?