elcefcim suan senin dondurulmus yok dimi.
Ben iyiyim canım kilo vermeye devam kendimi iyice diyete ve spora verdim 5 kg daha gitti.doğal yoldan denemeye devam bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu 2 gün önce adet oldum hamilelik şüphem vardı ama malesef.normal yollardan olsun istiyorum ama ne zaman olacağı belli değil tabi doktorumda bana sana 1 yıl boyunca hiçbişey yapmıcam dedi aşılama tüp falan yani. Normal yoldan kalacaksın diyo tekrar bende yapmam gerekenleri yapıyorum olsun diye.ama sabrım ne zaman biter ne zamana kadar beklerim bilmiyorum.kg verdiğim için adetler düzene girdi bu ay ovülasyon testi denicem bakalım hayırlısı.bizlerde kavuşalım artık bebeklerimize inşallah.önce hayırlı haberi senden alıcaz inanıyorum canım
kızlar ben de bugün tedaviye başladım 3. günüm. 5 gün sonra ilk endometrium kontolüm olacak. kimyasalı da sayarsak 2 düşüğüm olduğu için coraspin 100 lük önerdi hergün 1 adet içicem. bakalım inşallah bu sefer tutunur.Allah hayırlısını nasip etsin.
sağol superim sen nasılsın kilo vermeye devam ediyorsun sanırım doğal denemeye de devam bebişi inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine tedavi düşünüyormusun yoksa süpriz gelen bebeğin gibi yine doğal akışına mı bırakacaksın?
daha çok erken sen moralini yüksek tut hem ne kadar yırtınırsan yırtın herşey olacağına varıyor moralini yüksek tutsan da dip de yapsan Allah kararladı bu tedaviyi bişeye netice belli aslında Allah katında biz yaşayarak öğreniyoruz sen dua et nasip etmiş olsun yoksa gerisi hikaye boş yere kendini üzme.çok fazla kafana takma ilaçlarını düzenli kullan gez toz yumurtam büyüyomu diye sakın düşünme günlük hayatına devam et kendine aktiviteler bul kafan dağılsın zamanın çabucak geçmesini sağlayacak bişeyler yap düşünmezsen emin ol daha iyi netice alırsın. tüm dualarım sizlerle.
var canım 1 tane daha. ilk opu lu tedavimde 2 embriyom oldu benim geçen sefer birisini aldık 1 tane duruyordu şimdi de onu alacağız. eğer bu da olmazsa malesef yeni bir opulu deneme
en iyisini yapıyosun canım bence tedaviye hiç gerek yok bence de sen 1 sene içinde kendin hamile kalacaksın yine kendine ve vücuduna zaman ver en güzeli doğal yoldan olması tabi. biz yapamadık artık bizimkini doktorlar yapacak :) ama yine de Allahtan ümit kesilmez benim de dinlendiğim aylarda umudum oluyor. kilo verdikçe adetin de düzene girer. ovulasyon testi kullan malum günlerde birlikte ol çok fazla kafana takma akışına bırak ama düzenli ilişki şart. o da oluyorsa ben senden çok ümitliyim bence kendiliğinden nasıl kaldın? yine kalacaksın canım.
var canım 1 tane daha. ilk opu lu tedavimde 2 embriyom oldu benim geçen sefer birisini aldık 1 tane duruyordu şimdi de onu alacağız. eğer bu da olmazsa malesef yeni bir opulu deneme
en iyisini yapıyosun canım bence tedaviye hiç gerek yok bence de sen 1 sene içinde kendin hamile kalacaksın yine kendine ve vücuduna zaman ver en güzeli doğal yoldan olması tabi. biz yapamadık artık bizimkini doktorlar yapacak :) ama yine de Allahtan ümit kesilmez benim de dinlendiğim aylarda umudum oluyor. kilo verdikçe adetin de düzene girer. ovulasyon testi kullan malum günlerde birlikte ol çok fazla kafana takma akışına bırak ama düzenli ilişki şart. o da oluyorsa ben senden çok ümitliyim bence kendiliğinden nasıl kaldın? yine kalacaksın canım.
Aynı şeyi ben de yaşadım sakın üzülme transferin ertelendiği için şükretmelisin. Yoksa daha köyü olurdun ve embriyon da çöpe giderdi bi iki ay dinlen dinlenmiş rahimle daha iyi tutunur merak etme. Çok geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim zorlu bu yolculukta inişler çıkışlar tam herşey yolunda derken bi aksilikler oluyo işte vakti saati gelmeyince olmuyo gerçekten de ben 2 aşılama yaptırmıştım ilki kimyasal ikinciside tutmamıştı şimdi tüp bebek için hazırlandım her şey güzel gitti taki transfer zamanına kadar 17 yumurtam oldu 13 tanesi döllendi transfere çağırdıklarında 8 embriyom olduğunu söylediler kaliteli olan çok heyecanla gittim ist la transfer için ama maalesef rahim kalınlığım düşüktü transfer işlemim kaldı bakalım ne vakit olacak çok zor okadar heycanlıydım ki kuzucuklarımla buluşacam diye ama olmadı onları oracıkta bıraktım 8 tane dondurulmuş embriyom bekliyo beni nasip olmayınca olmuyo her işte hayır vardır yumoşlar toplandıktan 10 gün sonra karında şişkinlik ve gerginlik oldu iç organlarım sanki bana battılar 2 gün hastanede yattım dr dedi transferin iyiki olmadı yoksa daaha kötü olbilirdin dedi rahimde birazda sıvı olmuştu böyle zorlu bi tedavi sürecim oldu RABbim düşmanımın başına bile vermesin aminn sabırlı olmaktan başka çare yokk sabır gelecekler elbette vakti geldimi hepimizin İNŞALLAH ALLAH IN İZNİYLE
kızlar ben de bugün tedaviye başladım 3. günüm. 5 gün sonra ilk endometrium kontolüm olacak. kimyasalı da sayarsak 2 düşüğüm olduğu için coraspin 100 lük önerdi hergün 1 adet içicem. bakalım inşallah bu sefer tutunur.Allah hayırlısını nasip etsin.
esimde iciyoo ve degeri ikiye katlandi..illa bi sorun olcakta icilcek diye kayde yok olan spermi daha kaliteli hale getiriyoo brnde tavsiye ediyirumm
kızlar bu keçiboynuzuyla iligli bişey sorucam ben eşime içiremedim tadı ve kokusu midesini çok bulandırıyor..bunun için ekstra bişey yapıyormusunuz?içine kattıgınız bisey var mı?
karakedi icine bisey katma ki ise yarasin ama sicakken icmesi daha zor oluyor hem tadi hem kokusu rahatsiz edici kaynattiktan sonra buzdolabinda iyice sogut oyle icir tadi ve kokusu azaliyor sogukken icerken de nefes almasin burnunu kapatip diksin kafasina ben de sevmedigim seyleri icerken oyle yapiyorum:) icsin ama mutlaka
Aynı şeyi ben de yaşadım sakın üzülme transferin ertelendiği için şükretmelisin. Yoksa daha köyü olurdun ve embriyon da çöpe giderdi bi iki ay dinlen dinlenmiş rahimle daha iyi tutunur merak etme. Çok geçmiş olsun.
Gulsultan masallahh ne guzel yumoslarin varmiss..rahim.kalinlini sorun etme dokyorlar ilacla uygun.kivama getirirler onemli olan kaliteli embrio canimm.bak benim gobegim catladi yumurta buyuycek diye pazartesi bakicak belki son verilcek yumurta gelismedigi icinn...haline sukrettmerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim zorlu bu yolculukta inişler çıkışlar tam herşey yolunda derken bi aksilikler oluyo işte vakti saati gelmeyince olmuyo gerçekten de ben 2 aşılama yaptırmıştım ilki kimyasal ikinciside tutmamıştı şimdi tüp bebek için hazırlandım her şey güzel gitti taki transfer zamanına kadar 17 yumurtam oldu 13 tanesi döllendi transfere çağırdıklarında 8 embriyom olduğunu söylediler kaliteli olan çok heyecanla gittim ist la transfer için ama maalesef rahim kalınlığım düşüktü transfer işlemim kaldı bakalım ne vakit olacak çok zor okadar heycanlıydım ki kuzucuklarımla buluşacam diye ama olmadı onları oracıkta bıraktım 8 tane dondurulmuş embriyom bekliyo beni nasip olmayınca olmuyo her işte hayır vardır yumoşlar toplandıktan 10 gün sonra karında şişkinlik ve gerginlik oldu iç organlarım sanki bana battılar 2 gün hastanede yattım dr dedi transferin iyiki olmadı yoksa daaha kötü olbilirdin dedi rahimde birazda sıvı olmuştu böyle zorlu bi tedavi sürecim oldu RABbim düşmanımın başına bile vermesin aminn sabırlı olmaktan başka çare yokk sabır gelecekler elbette vakti geldimi hepimizin İNŞALLAH ALLAH IN İZNİYLE
bebesko canım ya eminim çok acı çekiorsun ama sakın isyan etme.demek ki hakkında hayırlısı buymuş...
ercelf yeni tedavn hayırlı olsun.umarım bu defa sağlıklı bir gebelik yakalarsın...
cansu ümidini hiç bir zaman kaybetme.çünkü tamdaartık herşey bitti dediğin anda geliyor mucizeler...
gulsultanepeydir yoktun.meğğer tup bebek surecindeymişin.transfer için üzülme belki olsada tutmayacaktı.inşallah en uygun zamanda apılır ve pozitifle sonuçlanır transferin...
su perisi kilo vermeni takdir ediyorum ama tedaviyede ara verme.bende pco luyum ve benim farklı sorunlarımda vardı.üstelik senin kilondan o kadar çok fazla kilom varki bunlara rağmen iyi bir tedaviyle hamilelik nasip oldu.yani herşey kilo verince çözülmüyor.iyi bir doktorla tedaviye yeniiden başla bence...
karakedi icine bisey katma ki ise yarasin ama sicakken icmesi daha zor oluyor hem tadi hem kokusu rahatsiz edici kaynattiktan sonra buzdolabinda iyice sogut oyle icir tadi ve kokusu azaliyor sogukken icerken de nefes almasin burnunu kapatip diksin kafasina ben de sevmedigim seyleri icerken oyle yapiyorum:) icsin ama mutlaka[k/QUOTE]
Karakedicim charmsa katiliyorummmmmm....soguttun burnunuzu tikayip icsin arkasindan yudum su icsin agzinin pasini alirr.karakedicim nasilsin ¿¿¿
Charmss insallahh oylee olurrr gidipp gozune sokucam.cok umitlerimi kirdi yani suan o igneler bile Allaha olan inancimla vurunuyomm.orda bi kizda oyle demiss hatta iki transfer etmus kalitesiz diye umursamamis tutmaz diye tutmuss nasippsa olcak insallahh
CANIM KLOMENLE YAPILAN AŞILAMALAR RAPOR İÇİN DİKATE ALINMAZ (işte bu yüzden)2 DEFA İĞNE İLE AŞILAMA .... 24 İLA 39 YAŞ ARALIĞI ...5 YILIK SGK YA GİRİŞ...900 İŞ GÜNÜ PİRİM YATIRMIŞ OLMANIZ GEREKİYOR EVLİLİKTE 3 YILI DOLDURMUŞ OLMANIZ GEREKİYOR ...BİRDE EĞERKİ İLK EVLİLİĞİ DEĞİLSE HASTANIN ÖNCEKİ EVLİLİĞİNDE HER İKİ ÇİFTİNDE ÜZERİNE ÇOCUK OLMADIĞINA DAİR NÜFUSTAN BELGE
aaaa medne seni hatirladim asilama topigin vardi:)))) nasilsin? devlet hastanesinde tedavi gormedigim icin bir yorum yapamadim senin durumuna insallah artik sen de sonuca ulasirsin
bebesko canım ya eminim çok acı çekiorsun ama sakın isyan etme.demek ki hakkında hayırlısı buymuş...
ercelf yeni tedavn hayırlı olsun.umarım bu defa sağlıklı bir gebelik yakalarsın...
cansu ümidini hiç bir zaman kaybetme.çünkü tamdaartık herşey bitti dediğin anda geliyor mucizeler...
gulsultanepeydir yoktun.meğğer tup bebek surecindeymişin.transfer için üzülme belki olsada tutmayacaktı.inşallah en uygun zamanda apılır ve pozitifle sonuçlanır transferin...
su perisi kilo vermeni takdir ediyorum ama tedaviyede ara verme.bende pco luyum ve benim farklı sorunlarımda vardı.üstelik senin kilondan o kadar çok fazla kilom varki bunlara rağmen iyi bir tedaviyle hamilelik nasip oldu.yani herşey kilo verince çözülmüyor.iyi bir doktorla tedaviye yeniiden başla bence...
saolun kızlar cevapladığınız için desenize benim daha çok yolum var ama sabrım çok azaldı(( acaba özel tüp yaptırsak nekadara mal olur tahmininiz var mı ??? mesela charms canım sen özelde tedavi oluyorsun sanırım senin tedavin nekadar tuttu tabi tüp yaptıysan..... ben özelde 4000 ile 4500 arası yapılabiliyormuş die duydum buaralardamıdır gerçekten :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?