karakedi icine bisey katma ki ise yarasin ama sicakken icmesi daha zor oluyor hem tadi hem kokusu rahatsiz edici kaynattiktan sonra buzdolabinda iyice sogut oyle icir tadi ve kokusu azaliyor sogukken icerken de nefes almasin burnunu kapatip diksin kafasina ben de sevmedigim seyleri icerken oyle yapiyorum:) icsin ama mutlaka[k/QUOTE]
Karakedicim charmsa katiliyorummmmmm....soguttun burnunuzu tikayip icsin arkasindan yudum su icsin agzinin pasini alirr.karakedicim nasilsin ¿¿¿
Charmss insallahh oylee olurrr gidipp gozune sokucam.cok umitlerimi kirdi yani suan o igneler bile Allaha olan inancimla vurunuyomm.orda bi kizda oyle demiss hatta iki transfer etmus kalitesiz diye umursamamis tutmaz diye tutmuss nasippsa olcak insallahh
iyiyim bitanem bu sefer cok fazla bir yıkım olmadı bende..asıl sen nasılsın..kafana takma nolur söylemek kolay biliyorum yasayana cok zor bu süreçler ama dogru zamanda yapılan her zaman daha iyi olucaktır..belkide pazartesiye yumoşların büyüyecek istenilen büyüklüğe gelicek..biliyorsun 1 tanesi yeterli saglıklı birtane olsun oda annesini bırakmasın yeter..ama yumoşların büyümemişsede sakın üzülme biraz dinlenir öyle devam edersin..elbet herseyde var bir hayır bitanem...
canım sağolasın rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün çok zor beklemek ama beklemekten başka çare yok bizimde imtihanımız böyleymiş rabbim hayırlısıyla bu sınavlardan geçmek nasiplendirsin inşallah
bebesko canım ya eminim çok acı çekiorsun ama sakın isyan etme.demek ki hakkında hayırlısı buymuş...
ercelf yeni tedavn hayırlı olsun.umarım bu defa sağlıklı bir gebelik yakalarsın...
cansu ümidini hiç bir zaman kaybetme.çünkü tamdaartık herşey bitti dediğin anda geliyor mucizeler...
gulsultanepeydir yoktun.meğğer tup bebek surecindeymişin.transfer için üzülme belki olsada tutmayacaktı.inşallah en uygun zamanda apılır ve pozitifle sonuçlanır transferin...
su perisi kilo vermeni takdir ediyorum ama tedaviyede ara verme.bende pco luyum ve benim farklı sorunlarımda vardı.üstelik senin kilondan o kadar çok fazla kilom varki bunlara rağmen iyi bir tedaviyle hamilelik nasip oldu.yani herşey kilo verince çözülmüyor.iyi bir doktorla tedaviye yeniiden başla bence...
saolun kızlar cevapladığınız için desenize benim daha çok yolum var ama sabrım çok azaldı(( acaba özel tüp yaptırsak nekadara mal olur tahmininiz var mı ??? mesela charms canım sen özelde tedavi oluyorsun sanırım senin tedavin nekadar tuttu tabi tüp yaptıysan..... ben özelde 4000 ile 4500 arası yapılabiliyormuş die duydum buaralardamıdır gerçekten :44::44::44:
beklemek gerçekten zor ama düşünsene birdahaki adetine zaten az kaldı. transferin olmadıysa 1 hafta- 10 gün sonra hastalanırsın. sonrasında da zaten 30 gün var ikinci adete. biraz dinlen kafanı dağıtacak bişeyler yap. benim de 2 adet ertelendi sonra yapıldı tuttu ama kimyasal oldu. yine 1 ay dinlendim şimdi 2 denememi yapıcam.
sağol canım senin umutsuzca 3. aşılamanın da negatif olduğunu düşünürken bebeğine kavuştuğunu hatırlıyorum. şimdi kucağında. zor olmamalı. inşallah bize de nasip olacak o günler. nasıl kızın iyi mi ismini ne koymuştunuz? değdi mi bu kadar çırpındığına :) nasıl bir duygu hiç anlatmıyorsun :)
4000 den başlar 8000 e hatta 10000 e kadar çıkabilir merkeze ve kullanılan ilaca göre değişir. kimi yerlerin paket fiyatı var 3000 tl ye de maleden var. ama çok zor bir süreç başladımmı da bırakamazsın. aceleci olup paralarını harcamamanı ve devlet haklarından yararlanmanı tavsiye ederim.
iyiyim bitanem bu sefer cok fazla bir yıkım olmadı bende..asıl sen nasılsın..kafana takma nolur söylemek kolay biliyorum yasayana cok zor bu süreçler ama dogru zamanda yapılan her zaman daha iyi olucaktır..belkide pazartesiye yumoşların büyüyecek istenilen büyüklüğe gelicek..biliyorsun 1 tanesi yeterli saglıklı birtane olsun oda annesini bırakmasın yeter..ama yumoşların büyümemişsede sakın üzülme biraz dinlenir öyle devam edersin..elbet herseyde var bir hayır bitanem...
Sagolasinnn karakedicimm o gun uzuldumm hemde cok sonra topladimm kendimii nerden bilinir belkii pazartesi guzell haberlerle doncem bide kizlarrda dedi daha eerken diyee buyur dediler bugun yattim kalktim okudum dua ettim Allaha kalmis bisi artik elden bisi gelmezz..hayirlisii cokk zormuss tup bebekk
bebesko canım ya eminim çok acı çekiorsun ama sakın isyan etme.demek ki hakkında hayırlısı buymuş...
ercelf yeni tedavn hayırlı olsun.umarım bu defa sağlıklı bir gebelik yakalarsın...
cansu ümidini hiç bir zaman kaybetme.çünkü tamdaartık herşey bitti dediğin anda geliyor mucizeler...
gulsultanepeydir yoktun.meğğer tup bebek surecindeymişin.transfer için üzülme belki olsada tutmayacaktı.inşallah en uygun zamanda apılır ve pozitifle sonuçlanır transferin...
su perisi kilo vermeni takdir ediyorum ama tedaviyede ara verme.bende pco luyum ve benim farklı sorunlarımda vardı.üstelik senin kilondan o kadar çok fazla kilom varki bunlara rağmen iyi bir tedaviyle hamilelik nasip oldu.yani herşey kilo verince çözülmüyor.iyi bir doktorla tedaviye yeniiden başla bence...
ercelf canım kızım hızla büyüyor çok şükür sağlıklı bir bebek.yaşadığım hiç bir şeyi unutmadım ama inan onu bir kez kucağıma almak için bile çektiklerimin on katına bile değermiş.her kucaklayışımda sizlere adınıza dua ediyorum ve tabi tüm bebek özlemi çekenlere.ben inanıyorum günün birinde sizlerde tadacaksınız bu duyguyu.sakın umudunuzu kabetmeyin ve mücadeleden vazgeçmeyin...
içim çok yanıyoo aklıma geldikçe ama dua ediyorum rabbim tez zamanda bana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et diye olacağınada inanıyorum bu pozitifi bile görmek çok güzel bi duygu genelde düşükten sonra hamile kalmak daha kolay olurmuş allahın izniyle tez zamnada kendiliğinden hamile olacağımm
ercelf canım kızım hızla büyüyor çok şükür sağlıklı bir bebek.yaşadığım hiç bir şeyi unutmadım ama inan onu bir kez kucağıma almak için bile çektiklerimin on katına bile değermiş.her kucaklayışımda sizlere adınıza dua ediyorum ve tabi tüm bebek özlemi çekenlere.ben inanıyorum günün birinde sizlerde tadacaksınız bu duyguyu.sakın umudunuzu kabetmeyin ve mücadeleden vazgeçmeyin...
kızlar nasılsınız ercelf yeni tedavin hayırlı olsun allahın izniyle bu defa gelcek meleğin
cansu canım senin yumuşlarında sana bebek olarak dönecek dualarım seninlec
karakedicim sen naparsınn
bana gelince bugün yine eşim idar testi yaptırdı 2 çizgide kop koyu çıktı eşim hale umutlu
yarın gidip tekrra kan verecem allahtan umut kesilmez eşim haklı veren rabbim diyo alanda o bakalım ne olcak ama yarın düşmüş olsada kan değerim ben bundan sonraki aylarda normal yolla hamile olcağıma inanıyorum nedense :26::26:
Kizlarr inanirmisiniz cokk korkuyorumm yaa napcam ben yarin yaa buyumedilerse herseyi arkamda birakip hic bisi olmamis gibi cikmak cok agrima gidiyoo yani iptal olursa ..ne olur dua edin cok ihtiyacim var duLarinizaa yarin herseyi yazarim buraya
Merhaba kızlar, ben de aşılama yaptırdım. cuma günü 12. gündü. test yaptırdım 4,68 çıktı. normalde 0,1 çıkardı, niye bu şekilde çıktı bilen varsa yardımcı olabilir mi? Değerin yükselmesi pek muhtemel gözükmüyor. Yani ben negatif olarak algıladım ama 12. güne kadar ara ara kasık ağrım vardı, cuma gününden beri o da yok. kesildi . Ben ağrı olunca olumsuza yormuştum, ama şimdi 4,68 çıkınca kafam da karıştı. Her ne kadar aklım negatif dese de sizce bir test daha yapmalı mıyım.? Yarın 15. günüm. Yarın yapsam mi ki??????cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Merhaba Kızlar
öncelikle evlat isteyen herkese allah nasip etsin. Bende aşılama yaptım tutmadı 10 ay sonra tüp bebege karar verdim. Bu ayda adet olmadım.
canım naptın verdin mi kan?merak ediyorum seni...
verdim canım bu sabah biraz geç gittiğim için öğleden sonraya kaldı bakalım ne durumdayım kesin düşmüştür iyiceSadece korkum kürtaş olmak çünkü geçen ayın 11 de tarnsferim olmuştu bugün tam 21 gün olmuş yani 3 hafta olmuş tam
verdim canım bu sabah biraz geç gittiğim için öğleden sonraya kaldı bakalım ne durumdayım kesin düşmüştür iyiceSadece korkum kürtaş olmak çünkü geçen ayın 11 de tarnsferim olmuştu bugün tam 21 gün olmuş yani 3 hafta olmuş tam
saolun kızlar cevapladığınız için desenize benim daha çok yolum var ama sabrım çok azaldı(( acaba özel tüp yaptırsak nekadara mal olur tahmininiz var mı ??? mesela charms canım sen özelde tedavi oluyorsun sanırım senin tedavin nekadar tuttu tabi tüp yaptıysan..... ben özelde 4000 ile 4500 arası yapılabiliyormuş die duydum buaralardamıdır gerçekten :44::44::44:
kizlaaar ben bugun kontrole gittim yeniden test yapildi sonuc 16ya dusmus artik bitti kimyasalmis bu dis gebelik diil dedi doktor. korunmana gerek yok istersen nisan-mayis gibi dondurulmuslarini deneyelim dedi. ben hem dinlenmek hem de sansimi bir kez daha dogal yolla denemek istiyorum bir sure dusunmuyorum tup tedavisi. haber bekleyen tedavisi devam eden arkadaslar allah sansinizi acik etsin guzel haberler icin takip ediyor olucam.
Ohh çok şükür hadi gözün aydın. Vallahi insan böyle olunca sanki hamile kalmış kadar seviniyor. Nacizhane fikrim korunmanıza zaten gerek yok doğal yollardanda bu beklediğin sürede gelebilir bebiş ama sen yinede çok fazla bekleme. İlk bahar tüp bebek tedavilerinde başarı oranlarının en yksek olduğu mevsim olarak okumuştum bir köşe yazısında. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?