Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

beklemek gerçekten zor ama düşünsene birdahaki adetine zaten az kaldı. transferin olmadıysa 1 hafta- 10 gün sonra hastalanırsın. sonrasında da zaten 30 gün var ikinci adete. biraz dinlen kafanı dağıtacak bişeyler yap. benim de 2 adet ertelendi sonra yapıldı tuttu ama kimyasal oldu. yine 1 ay dinlendim şimdi 2 denememi yapıcam.

sağol canım senin umutsuzca 3. aşılamanın da negatif olduğunu düşünürken bebeğine kavuştuğunu hatırlıyorum. şimdi kucağında. zor olmamalı. inşallah bize de nasip olacak o günler. nasıl kızın iyi mi ismini ne koymuştunuz? değdi mi bu kadar çırpındığına :) nasıl bir duygu hiç anlatmıyorsun :)

4000 den başlar 8000 e hatta 10000 e kadar çıkabilir merkeze ve kullanılan ilaca göre değişir. kimi yerlerin paket fiyatı var 3000 tl ye de maleden var. ama çok zor bir süreç başladımmı da bırakamazsın. aceleci olup paralarını harcamamanı ve devlet haklarından yararlanmanı tavsiye ederim.

ercelf canım kızım hızla büyüyor çok şükür sağlıklı bir bebek.yaşadığım hiç bir şeyi unutmadım ama inan onu bir kez kucağıma almak için bile çektiklerimin on katına bile değermiş.her kucaklayışımda sizlere adınıza dua ediyorum ve tabi tüm bebek özlemi çekenlere.ben inanıyorum günün birinde sizlerde tadacaksınız bu duyguyu.sakın umudunuzu kabetmeyin ve mücadeleden vazgeçmeyin...

kızlar nasılsınız ercelf yeni tedavin hayırlı olsun allahın izniyle bu defa gelcek meleğin
cansu canım senin yumuşlarında sana bebek olarak dönecek dualarım seninlec
karakedicim sen naparsınn
bana gelince bugün yine eşim idar testi yaptırdı 2 çizgide kop koyu çıktı eşim hale umutlu
yarın gidip tekrra kan verecem allahtan umut kesilmez eşim haklı veren rabbim diyo alanda o bakalım ne olcak ama yarın düşmüş olsada kan değerim ben bundan sonraki aylarda normal yolla hamile olcağıma inanıyorum nedense :26::26:

içim çok yanıyoo aklıma geldikçe ama dua ediyorum rabbim tez zamanda bana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et diye olacağınada inanıyorum bu pozitifi bile görmek çok güzel bi duygu genelde düşükten sonra hamile kalmak daha kolay olurmuş allahın izniyle tez zamnada kendiliğinden hamile olacağımm

Bebeskooo kiz ben daa o cift cizgi birak hafif cizgisini bile goremedim nasil bi duyguuu cnmcimm bakk ne guzel duygular yasadin bunada sukret belki pazartesi guzell haberlerle gelirsinn..belkide kendilinden kalirsinn bilinmezx

Kizlarr inanirmisiniz cokk korkuyorumm yaa napcam ben yarin yaa buyumedilerse herseyi arkamda birakip hic bisi olmamis gibi cikmak cok agrima gidiyoo yani iptal olursa ..ne olur dua edin cok ihtiyacim var duLarinizaa yarin herseyi yazarim buraya

Mcancimm insallahh bizlerede nasip olurr bu guzell duygular anlatilmaz yasanir dimi ..tarifsiz duygular diyelim en iyisi..sende cok sikintilar cektin ama sinavin bitti sukur mutlusun bizde oluruz insalllahhhhh

Merhaba kızlar, ben de aşılama yaptırdım. cuma günü 12. gündü. test yaptırdım 4,68 çıktı. normalde 0,1 çıkardı, niye bu şekilde çıktı bilen varsa yardımcı olabilir mi? Değerin yükselmesi pek muhtemel gözükmüyor. Yani ben negatif olarak algıladım ama 12. güne kadar ara ara kasık ağrım vardı, cuma gününden beri o da yok. kesildi . Ben ağrı olunca olumsuza yormuştum, ama şimdi 4,68 çıkınca kafam da karıştı. Her ne kadar aklım negatif dese de sizce bir test daha yapmalı mıyım.? Yarın 15. günüm. Yarın yapsam mi ki??????cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba Kızlar

öncelikle evlat isteyen herkese allah nasip etsin. Bende aşılama yaptım tutmadı 10 ay sonra tüp bebege karar verdim. Bu ayda adet olmadım.

napıym cnm ben bu sefer negatifi cok cabuk kabullendim kırmızıların erken görünmesinden zaten anlamıştım biliyorsun..ama donmuşlar için sanırım 1-2 ay dan daha fazla ara verecegim sanırım yoruldum biraz kendimi toparlamaya ihtiyacım var yeniden bu süreçleri yasayacak gücü bulamıyorum sanki kendimde..bilmiyorum yani kafam feci karısık...inşallah seninde yarın hayırlı haberlerin olur bize belkide eşinin dediği gibi değerin yeniden yükselir belli mi olur?

rabbim bu güzel duyguları bizimde yasamamızı nasip eyler inşallah canım yaa...

Kizlarr inanirmisiniz cokk korkuyorumm yaa napcam ben yarin yaa buyumedilerse herseyi arkamda birakip hic bisi olmamis gibi cikmak cok agrima gidiyoo yani iptal olursa ..ne olur dua edin cok ihtiyacim var duLarinizaa yarin herseyi yazarim buraya

canım dualarımız seninle iyi düşün inan hersey çok güzel olucak..

canım aşılamada degerin yükselmesi olabiliyor eger hala hastalanmadıysan bence testini tekrarla canım...

Merhaba Kızlar

öncelikle evlat isteyen herkese allah nasip etsin. Bende aşılama yaptım tutmadı 10 ay sonra tüp bebege karar verdim. Bu ayda adet olmadım.

canım inşallah hamilseindir bebeğin kendiliğinden gelmiştir sana..sonucunu bizimlede paylaş mutlaka...

canım naptın verdin mi kan?merak ediyorum seni...

canım naptın verdin mi kan?merak ediyorum seni...

verdim canım bu sabah biraz geç gittiğim için öğleden sonraya kaldı bakalım ne durumdayım kesin düşmüştür iyice Sadece korkum kürtaş olmak çünkü geçen ayın 11 de tarnsferim olmuştu bugün tam 21 gün olmuş yani 3 hafta olmuş tam

canım içini ferah tut inşllah kötü şeylerle karsılaşmıyacaksın canım benim..

Kürtaj olmaz cnm merak etme o değerlerle Kimyasal gebeliklerde kendiliğinden düşüyor. Eğer kese oluşup bebiş düşseydi o zaman kürtaj yapıyorlar. Onun içinde değerinin en az 5.000'leri geçmesi gerekiyor. Rahat ol yani :)

mednecim ben gecen ay yaptirdim bahcecide 4800 lira odedim tup icin ancak o kadar cok test ve ilac parasi verdim ki kesinlikle 8000 harcamisimdir. yani ne yazikki 4-5'le bitmiyor. ustelik ben bir eczane buldum ilaclara acaip indirim yapti uc arkadas hep ordan aldik. eger karar verirsen ve istanbuldaysan ozelden yaz eczane ismini veriyim en azindan ordan biraz kar edersin.

kizlaaar ben bugun kontrole gittim yeniden test yapildi sonuc 16ya dusmus artik bitti kimyasalmis bu dis gebelik diil dedi doktor. korunmana gerek yok istersen nisan-mayis gibi dondurulmuslarini deneyelim dedi. ben hem dinlenmek hem de sansimi bir kez daha dogal yolla denemek istiyorum bir sure dusunmuyorum tup tedavisi. haber bekleyen tedavisi devam eden arkadaslar allah sansinizi acik etsin guzel haberler icin takip ediyor olucam.

Ohh çok şükür hadi gözün aydın. Vallahi insan böyle olunca sanki hamile kalmış kadar seviniyor. Nacizhane fikrim korunmanıza zaten gerek yok doğal yollardanda bu beklediğin sürede gelebilir bebiş ama sen yinede çok fazla bekleme. İlk bahar tüp bebek tedavilerinde başarı oranlarının en yksek olduğu mevsim olarak okumuştum bir köşe yazısında. :)

tam da oyle oldu cok rahatladim odum koptu zarar gorucek rahmim isim daha da zorlasicak diye. ilkbaharla ilgili boyle bisey duymamistim:0
ama vucudun baharda kendini yeniledigini biliyorum acaba bunla mi alakali ah tupsuz gelse ya bu bebek de tam bahar yasasak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…