Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nerdesin canım ya dün testi tekrarlıcaktın sesin çıkmadı öldük meraktan burda yaa..inşallah değerin tavan yapmıştırda sevinçten bize haber verememişsindir..

Kizlarr yumurtalarim cuma gunu toplaniyooo..bugun catlatma ignesi vurulcam 7bucukta.kizlar hepinizin duasina ihtiyacimmm varrrr...insallahh kalitelidir.rabbim transferide gosterir insallahh..

bu gün dr daydım muayene oldum rahim kalınlığı ilaç kullandığım halde dahada düşmüş yarın sabah gidip tahlil verecem yeniden hormon beklemek çok zor bebişlerim beni bekliyolar ne zaman bana kavuşacaklar bilmem sabırr rabbim sabır

İnsallah en yakin zamandaaa kavuscakssinizz biraz daha sabir

nerdesin canım ya dün testi tekrarlıcaktın sesin çıkmadı öldük meraktan burda yaa..inşallah değerin tavan yapmıştırda sevinçten bize haber verememişsindir..

canım dün kan verdim kan değerim 1 düşmüş zaten akşamada rengli oldum Hemşireler normal yolla daha kolay olur artık sizin dedi hamile kalabildiğini öğrendik dedi buda başarı dedi o yüzden 3-4 ay siz sıkı bi çalışma yapın olcak inşallah dedi.içim çok yandı ama toparlandım inanıyorum ki tez zamanda rabbim meleğimi normal yolla nasip edecek inşallah dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim ne olurr

Elbette canimm hemsireler dogru solemiss...bi kere kaldinmi gerisi gelecektir..Allahin izniyle.bide su prengle jelle ovulasyon testi al cok isini gorur ewde ona gore iliski girin.inaniyorum cok yakin bi zamanda gelicek

bende sen son dondurulmuşlarla denedim benimde rahim kalınlığım düştü estrofem kullanıyodum günde 2ad sonra düşünce 4 e çıkardı tarferim olurlen 10.50 olmuştu merak etme seninde yükselir canımmm

Elbette canimm hemsireler dogru solemiss...bi kere kaldinmi gerisi gelecektir..Allahin izniyle.bide su prengle jelle ovulasyon testi al cok isini gorur ewde ona gore iliski girin.inaniyorum cok yakin bi zamanda gelicek

bizlerde olmadı allahın izni ile senle mutlu olcaz meleğini nasip edecek rabbim opun cuma günüymüş hadi hayırlısı bütün yumoşun sana bebek olarak dönsün inşalahh canım prengle jelle ne benim evde ovulasyon testim vardı dünde çörekotu yağı sipariş verdik bugün gelcek eşimde bende kullanıcam bide preseed jel aldım kadınlar kulubunden okudum çok faydasını gören olmuş bu jeli ilişkiden 15 önce rahme sıkıyomuşun o jel sipermlerin daha kolay gitmesini ve daha uzun yaşamasını sağlıyomuş bu ayda bunları denicem bakalım allahın izni ile meleğim normal yolla olcak inşalalhh

şok oldum kuzucum değerinin düştüğğünü görünce:26::26: rabbimin bi bildiği var demekki en kısa zamanda bebişin kendiliğinden gelsin inşallah

şok oldum kuzucum değerinin düştüğğünü görünce:26::26: Rabbimin bi bildiği var demekki en kısa zamanda bebişin kendiliğinden gelsin inşallah

dualrınızı eksik etmeyin canım meleğim kendiliğinden gelcek inşalalhh yer gök dua ile

Corek otu yag ne ise yariyoi bak onu duymadim canimm

Opu icin bugun yatiyorum yarin sabah opu giriyorumm ve cokkk korkuyorummmm canlarimm..dualarinizi bekliyorum.

beni yine çok merak etmişiniz haklarınızı hellal edin kan değerim 1 e düşmüş şimdi tekrar muane için dr gidecem gelince yazarım

çok üzüldüm bebesko cum inan demekki seninki de kimyasal gebelikmiş ama üzülme gerçekten kimyasalın ın arkası gebelik derler ben de jolly den öğrendim artık kaç ay sonrası bilemiyorum ama bana nasip olmadı ben başladım tekrardan. inşallah 2. denemem tutar ve devam ederi.

Kizlarr yumurtalarim cuma gunu toplaniyooo..bugun catlatma ignesi vurulcam 7bucukta.kizlar hepinizin duasina ihtiyacimmm varrrr...insallahh kalitelidir.rabbim transferide gosterir insallahh..

canım opu ya girecekmişsin hiç korkma uyuyosun ve uyanıyosun çok basit bir işlem inşallah herşey istediğin gibi olur canım. dualarımız seninle.

canım bebesko nun da öyle olmuştu ama ilaçlarla yükselttiler tekrardan belki öyle yapabilirler senin de. ama eğer olmuyorsa da fazla zorlama iptal edilsin belki hayırlısı böyledir canım rabbim vereceği zamanı biliyor da biz kullar çok sabırsızız işte

Corek otu yag ne ise yariyoi bak onu duymadim canimm

Opu icin bugun yatiyorum yarin sabah opu giriyorumm ve cokkk korkuyorummmm canlarimm..dualarinizi bekliyorum.

canım çörek otu normalde balla karıştırp yersen yumuşlara çok iyi çörek otu yağı ile çok hamiş kalan olmuş kayınvaldem aylardır diyo kadıncaz tv izliyomuş hamiş kalanlar anlatıyomuş bu ayda biz kullanamlım dedil 500gr mı 148 tl 1ay gidiyomuş karı koca içersen biz 3-4 ay içmeyi düşünüyoz bakalım hayırlsıı
canım sen niye bugün yatıyosun hastaneye onu anlamadım

canım seninde bu defa meleğin sımsıkı tutunur ve sağlıcakla kucağına almak nasip olur allahın izniyle.bizim dondurulmuş kalmadı malum kullandık hepsini o yüzden ilaçlı tedaviye başlamak istemiyorum 3-4 ay en az ara vercem normal yolla denicez herkes düşüğün arkası hamilelik diyo inşalah ezan okunuyo şuan onun yüzü suyu hörmetine rabbim meleğimi normal yolla vercek 3-4 içinde nedense çok umut doluyum hiç böyle olmamıştım bundada vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…