Kizlarr yumurtalarim cuma gunu toplaniyooo..bugun catlatma ignesi vurulcam 7bucukta.kizlar hepinizin duasina ihtiyacimmm varrrr...insallahh kalitelidir.rabbim transferide gosterir insallahh..
canım dün kan verdim kan değerim 1 düşmüş zaten akşamada rengli oldumHemşireler normal yolla daha kolay olur artık sizin dedi hamile kalabildiğini öğrendik dedi buda başarı dedi o yüzden 3-4 ay siz sıkı bi çalışma yapın olcak inşallah dedi.içim çok yandı ama toparlandım inanıyorum ki tez zamanda rabbim meleğimi normal yolla nasip edecek inşallah dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim ne olurr
Canım benim zor zamanlardan geçiyoruz ama inanki sonunda bizimden yüzümüz gülecek..inşallah bebeğin normal yollardan gelir tedaviye hiç gerek kalmaz bak benim öyle olmuştu biliyosun..allahım çok büyük o zamanlar yakındır inşallah dualarım hep seninle hayırlısı neyse o olsun
inşalalh su perim meleğim biran önce normal yolla gelir bana teyzesiibu bizim sınavımız bunu biliyoruz rabbim daha çok bekletmesin bizleri inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin yer gök dua ile dularda buluşmak dileğiyle canım allaha emanet ol
bebeskocum umudunu hiçbir zaman kaybetme bir kere hamile kalabildin rahmin bundan sonra bu duruma hazır olacaktır.
herkese hayırlı cuma lar arkadaşlar. Cansu nun yumoşları toplanacak bugün allah yardımcısı olsun hepsi olgun çıksın döllensin inşallah. Benim de 2. Kontrolüm pazartesi ilk rahim kalınlığı 6.2mm. Ilacımı 2 katına çıkarttı. Sanırım haftaya bugün de benim transferim olacak :)
canımm umudum hep var allahın izniylede olcak hemde normal yollaa seninde dediğin gibi çok kişi öyle diyor rahim algıladı hamileliği normal yolla olur diyolar sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ne olurSen nasıl hamile kalmıştın canım benim akıl gitti bu aralar hatırlıyamadım
sanada hayırlı cumalar canımm ilk kont rahim kalınlığın çok güzel çıkmış maşallahh sen hangi ilaçları kullandın canım 6.2 oldu .rabbim bu defa meleğini nasip edecek inşalalh canımm
bizlerde olmadı allahın izni ile senle mutlu olcaz meleğini nasip edecek rabbim opun cuma günüymüş hadi hayırlısı bütün yumoşun sana bebek olarak dönsün inşalahhcanım prengle jelle ne benim evde ovulasyon testim vardı dünde çörekotu yağı sipariş verdik bugün gelcek eşimde bende kullanıcam bide preseed jel aldım kadınlar kulubunden okudum çok faydasını gören olmuş bu jeli ilişkiden 15 önce rahme sıkıyomuşun o jel sipermlerin daha kolay gitmesini ve daha uzun yaşamasını sağlıyomuş bu ayda bunları denicem bakalım allahın izni ile meleğim normal yolla olcak inşalalhh
hamile olmaklada bitmiyo bacım bak ben hamile oldum ama devamı gelmedi rabbim sana nasip edecek bu tüp bebek demenende inşalalh kucağına almayı banadan normal yolla gebe kalmayı allaha emanet olun
Canım benim zor zamanlardan geçiyoruz ama inanki sonunda bizimden yüzümüz gülecek..inşallah bebeğin normal yollardan gelir tedaviye hiç gerek kalmaz bak benim öyle olmuştu biliyosun..allahım çok büyük o zamanlar yakındır inşallah dualarım hep seninle hayırlısı neyse o olsun
Canım inşallah yumurtaların sağlıklı bir şekilde toplanır ve güzel embriyolar olur.inşallah sonunda bebeğine kavuşursun..dualarım seninle olucak..
Herkese hayırlı cuma lar arkadaşlar. cansu nun yumoşları toplanacak bugün Allah yardımcısı olsun hepsi olgun çıksın döllensin inşallah. benim de 2. kontrolüm pazartesi ilk rahim kalınlığı 6.2mm. ilacımı 2 katına çıkarttı. sanırım haftaya bugün de benim transferim olacak :)
Kizlar dualariniz ve yazilariniz icin cokbtesekkurr opum sabah 7:30 idi catlatma ignemle ayni saat..kizlarr dokuz adet toplandi.anestezi etkisi kasik agrisi dun uyuyamadim uykusuzluj gebermis haldeyim olsun tek kaliteli ciksin bide donmus olsun yeter diyom.cok korkuyim yarin belli olucak kalitelerii asil simdi basliyo..eger. dollenirsee tutuncak bana tek korkum kalitelerii
cansucum hayırlı olsun opun..maşallah toplanmış yumurtaların...bundan sonra elbetteki heyecan daha da artacak ama beni kendine örnek al ve lütfen kalitelerine takılma...hatırlarsın benimkilerde 2. kaliteydi ve bende cok problem ettim bunu...acabalar kafamı cok karıştırda..ama cok şükür ki 2.kalite olmasına rağmen bugün hamileyim ve cok şükür herşey yolunda...çarşamba günü 2li test için gittim ve ultrason dan da bakıldı..hatta doktora dedim ki embryolar 2.kaliteydi hocam..o da bana takıldı bebek 1. kalite olmuş ama:))) diye...diyeceğim o ki sen her durumda rahat ol...nasibinde var sa gelir meleğin sana...sen kendine dikkat et..ohss olmazsın inşallah..bol bol su içip (normal içtiğinden daha fazla) şimdiden önlemini al canım...hayırlı haberlerini bekliyorum bende...
Yarın sabah test yaptırmaya 26 ocak tan beri adet olmadım :18:
tabiki herzaman dua ediyorum canım.ben tüp bebek yaptırdım.eşimde sorun vardı çok şükür allahım herkese nasip etsin kızım olacak
Canım inşallah yumurtaların sağlıklı bir şekilde toplanır ve güzel embriyolar olur.inşallah sonunda bebeğine kavuşursun..dualarım seninle olucak..
cansucum belki şuan opun yapılıyodur..... rabbim bu mübarek günün hatırına bebişini nasip etsin inşallah
canım sizîn estrofem diye bildiğiniz ilacın bir benzerini kullanıyoum cyclo progynova sabah 1 akşam 1 içtim adetin 3.gününden itibaren 8. Günde gittim kontrole 6.2 dedi işte şimdide sabah 2 akşam 2 içiyorum pazartesi ikinci kontrol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?