Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sevindim canımmmm senin adına Onlarda bebiş olcak allahın izniyle çok üzüldün ama bak şimdiden 4-5 adt bebişin olmuş bile çok güzel maşalalhh dondurulmuşunda çıkacak inşalalhh öpüyorum senii

bebeskom canim buyuk gecmis olsun allah gonlundekini sana tez zamanda nasip etsin. calismalara devam.

cansucum opun olmus bebeklerden haber gelmis gozun aydin haydi senden gelen haberle gulsun yuzumuz sansin acik olsun

bebeskom canim buyuk gecmis olsun allah gonlundekini sana tez zamanda nasip etsin. calismalara devam.

cansucum opun olmus bebeklerden haber gelmis gozun aydin haydi senden gelen haberle gulsun yuzumuz sansin acik olsun

saol canım allah razı olsun tek tesellim meleğimin bana normal yolla gelmesi tez zmanda inşllah hepimiz anne oluruz

cansucum belki şuan opun yapılıyodur..... rabbim bu mübarek günün hatırına bebişini nasip etsin inşallah

Charmss insallahh oyle olur onunuzu acayim teker teker bebis haberlerini alalimm.insallahh bebeskonunnn da kendinden olurr..cok heyecanli oluyomuss bu isler ilk denememm

cansu canım yumoşların toplanmış hayırlısıyla birtanesi sana bebiş olarak dönücek inşallah...bak boşuna yıprattın kendini ne güzel 4-5 tane kaliteli yumurtan varmış..inşallah dondurulmuşa gerek kalmadan ilk denemede sana gelicek meleğin canım benim...

ercelf canım seninde hayırlısıyla haftaya yapılıcak galiba transferin bu sefer buz bebeğin inşalah seni bırakmıycak canım..biz veremedik ama inşallah siz cansuyla hayırlı haberler vericeksiniz bizlere...

bebeşko canım jolly ninde dediği gibi rahmin bir kere hamile kalmayı öğrendi inşallah meleğin kendiliğinden gelir sana...ben o sevinci bile tadamadım çok isterdim bende bir kere hamile kalma duygusunu yaşamayı ama zamanı var demekki..

bana gelince ben bu ay ovulasyon testiyle yumurta takibi yapıyorum kızlar..belki tuttururuz umuduyla deneyecegiz bakalım..testler kırmızıya dönmeye başladı bakalım hepimiz için hayırlısı..inşalllah en kısa zamanda hayırlı haberler verebiliriz..çok girip yazmıyorum artık kızlar ama sürekli takip ediyorum sizleri...hepinizi öpüyorum

karakedıcımm senı ozledık yaa nerelerdesın anlat hergun ne yaptını ovulasyon testı ıcınde kactane cıkıyoo.fıyatı ne kadar?

canım cok yıprattım ama doktor korkuttu benı yaa....

bıde benım yasımda cogu ınsanın yumurtası bos cıktı yanı benım yuzum falan cok sarardı cok strese gırmısım daha yenı yenı kendıme gelıyomm...yarında transfer var cok sukur bu gunleı gormekte varmsı kaderde

Kizlarr napiyosunuzzzz nereletdesinizz

cansucum kaç yumuşun döllenmiş ve transferin ne zaman canım benim bak heyecanla seni bekliyoz

karakedicimm rabbim bizlerede tez zamanda normal yolla hamile kalmayı nasip edecek inanıyorum buna inşallahh.bende bu ay çörekotu yağı aldım eşimde içiyo bende.ovulasyon testi aldım bide pre seed jel aldım bakalım inşalalh nasip edecek rabbimm dularda buluşmak dilegiyle canım öpüyorum allahıma emanet olunn

Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz inşallah ben yakın durakta bebişlerimiz gelir :) İnsallah bol bol döllenmiş yumurta transfer edilir en az bir taneside bebiş olarak geri gelir inşallah, bende 2. aşılamamı oldum, haftaya sonucu belli olur, dualarınızı eksik etmeyin, rabbim hayırlı, saglıklı evlatlar nasip etsin aminnnnnnnn

Aldın bebişini göbüşüne ohhh maşallahh unuttun bizi

Allahıma emanet olun canımm yeğenmize iyi bak ananas suyu iç veya yee

kızlar nasılsınız bakamıyorum takip edemiyorum sizleri ama hep dualarımdasınız inanınnn
ben iyiyim çok şükür ,inşallah sizlerde güzel haberler vardır
öpüyorum sizleriii

kızlar nasılsınız bakamıyorum takip edemiyorum sizleri ama hep dualarımdasınız inanınnn
öpüyorum sizleriii

Daha gecen gun aklıma geldin nerelerde bu kız diye :) Kocaman olmuş bebis masallahhh iyi geciyordur umarim hamilelik. Habersiz bırakma bizi dikkatte kendine

Aldın bebişini göbüşüne ohhh maşallahh unuttun bizi

Allahıma emanet olun canımm yeğenmize iyi bak ananas suyu iç veya yee

Hakikaten hee Cansu aldı bebisi sallamıyor bizi:)) İyi olsunlarda elbet girer haber verir diye düşünüyorum . Bugun dinlenmede herhalde. Hem anneliğe hemde bebeğine alışmaya çalışıyor tabi :)

öpüyorum sizleriii

benim de sen geldin geçenlerde aklıma nasıl acaba dedim herşeyin yolunda olmasına sevindim düşük tehtidim var yatıyorum yazmıştın en son umarım düzelmişsindir. herşey gönlünce olsun canım.

kızlar topik yine çok sessiz olmuş. cansu cum dinlenmededir.
benim de transfer günüm belli oldu 16 mart cumartesi alıyorum bebeğimi Allahın izniyle. yarın da progestan iğnelere başlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin bakalım :)

hadi hayırlısı canım bu sefer buz bebeğin bırakmayacak seni..güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…