kizlar sabah hastane aradik.ben arayamiycam kalbim durcak dedim esime sen konus dedim.esim embrioglagla konusmus ve 4-5adet dollenen var demis dahada yarina kadar dollenenler olabilir demis.sewoncten havaya uctuk.sanki hamile haberini almis gibi;-);-)sizler napiyosunuzz niye duygun topik boylee
bebeskom canim buyuk gecmis olsun allah gonlundekini sana tez zamanda nasip etsin. calismalara devam.
cansucum opun olmus bebeklerden haber gelmis gozun aydin haydi senden gelen haberle gulsun yuzumuz sansin acik olsun
saol canım allah razı olsun tek tesellim meleğimin bana normal yolla gelmesi tez zmanda inşllah hepimiz anne oluruz
cansucum belki şuan opun yapılıyodur..... rabbim bu mübarek günün hatırına bebişini nasip etsin inşallah
bebeskom canim buyuk gecmis olsun allah gonlundekini sana tez zamanda nasip etsin. calismalara devam.
cansucum opun olmus bebeklerden haber gelmis gozun aydin haydi senden gelen haberle gulsun yuzumuz sansin acik olsun
Kizlar dualariniz ve yazilariniz icin cokbtesekkurr opum sabah 7:30 idi catlatma ignemle ayni saat..kizlarr dokuz adet toplandi.anestezi etkisi kasik agrisi dun uyuyamadim uykusuzluj gebermis haldeyim olsun tek kaliteli ciksin bide donmus olsun yeter diyom.cok korkuyim yarin belli olucak kalitelerii asil simdi basliyo..eger. dollenirsee tutuncak bana tek korkum kalitelerii
cansu inşallah kaliteli embriyoların sayesinde bebeie kavuşursun sende
cansucum belki şuan opun yapılıyodur..... rabbim bu mübarek günün hatırına bebişini nasip etsin inşallah
cansu inşallah kaliteli embriyoların sayesinde bebeie kavuşursun sende
İnsallahh mcancimmm hersey yolunda gider ve bebislerimi alirim kucagima.belkide ikiz olur Allahinn keske ikiz olsaa
Charmss insallahh oyle olur onunuzu acayim teker teker bebis haberlerini alalimm.insallahh bebeskonunnn da kendinden olurr..cok heyecanli oluyomuss bu isler ilk denememm
cansu canım yumoşların toplanmış hayırlısıyla birtanesi sana bebiş olarak dönücek inşallah...bak boşuna yıprattın kendini ne güzel 4-5 tane kaliteli yumurtan varmış..inşallah dondurulmuşa gerek kalmadan ilk denemede sana gelicek meleğin canım benim...
ercelf canım seninde hayırlısıyla haftaya yapılıcak galiba transferin bu sefer buz bebeğin inşalah seni bırakmıycak canım..biz veremedik ama inşallah siz cansuyla hayırlı haberler vericeksiniz bizlere...
bebeşko canım jolly ninde dediği gibi rahmin bir kere hamile kalmayı öğrendi inşallah meleğin kendiliğinden gelir sana...ben o sevinci bile tadamadım çok isterdim bende bir kere hamile kalma duygusunu yaşamayı ama zamanı var demekki..
bana gelince ben bu ay ovulasyon testiyle yumurta takibi yapıyorum kızlar..belki tuttururuz umuduyla deneyecegiz bakalım..testler kırmızıya dönmeye başladı bakalım hepimiz için hayırlısı..inşalllah en kısa zamanda hayırlı haberler verebiliriz..çok girip yazmıyorum artık kızlar ama sürekli takip ediyorum sizleri...hepinizi öpüyorum
Kizlarr napiyosunuzzzz nereletdesinizz
kızlar nasılsınız bakamıyorum takip edemiyorum sizleri ama hep dualarımdasınız inanınnn
ben iyiyim çok şükür ,inşallah sizlerde güzel haberler vardır
öpüyorum sizleriii
Aldın bebişini göbüşüne ohhh maşallahh unuttun bizi
Allahıma emanet olun canımm yeğenmize iyi bak ananas suyu iç veya yee
kızlar nasılsınız bakamıyorum takip edemiyorum sizleri ama hep dualarımdasınız inanınnn
ben iyiyim çok şükür ,inşallah sizlerde güzel haberler vardır
öpüyorum sizleriii
kızlar topik yine çok sessiz olmuş. cansu cum dinlenmededir.
benim de transfer günüm belli oldu 16 mart cumartesi alıyorum bebeğimi Allahın izniyle. yarın da progestan iğnelere başlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?