Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım topik kaç gündür çok sessiz şimdiden hayırlı olsun rabbim bu defa bebeğini nasip edecek inşalllah ben 4 ay denicem canımm normal yolla geleek meleğin inşalalhh rabbim büyük

canım ben internetten almıştım cok uyguna..20 tane test 6 tanede gebelik testine 20 tl verdim..gitti gidiyorda cok uygun ama inşallah senin meleğin göbişine kondu bunlara hiç gerek kalmıycak..bende özlüyorum canım sizi ama artık çok yazıcak bişi bulamıyorum..girip bakıyorum okuyorum çıkıyorum..inşallah bende hayırlı haberler yazarım buraya..

canım bende ovulasyon testi almıştım önceden bu ay onu yapıyorum bugün yarın yumurtlarım sanırım yavas yavas akıntım başladı tutturamazsak cok arayı açmadan diger buz bebeklerimi alacagım inşallah..bakalım herseyin hayırlısı diyelim..

evet cnm gün gectikce sessizleşiyor burası inşallah yine cıvıl cıvıl olur burası..canım benim hayırlı ugurlu olsun inşallah 16 martta meleğin seni hiç bırakmamacısına gelicek sana..dualarımız sizlerle kızlar..

Teşekkürler kızlar benim hamilelik haberim ile coşacak inşallah bu topik. tabi benden önce cansu nun ve sırasıyla hepinizin :)

Kizlar yaxilarinizi okudum cok sagolun dun transfer oldum 2.kalite yani yedi hucreliymiss.bes yumurtada dollenmis ama dondurmadi ikinci kalite diye.canimi sikan su kizlar bugun kahveremsi akintilar geldi onun onceside akinti icindede kirmizi noktalar vardi bebegim gitti kizlar sanirimm cok uzgunum bu kadar erken kaybetmek istemezdim yavrumu
.doktora soramadim cikmis sorsamda ne olcak giden gitti.esimede anlatamadim.kafayi yemis halde napcami dusunuyorumm.hayirlisi boylemis

Cnm ya dondurulmamışının olması kötü olmuş ama 7 hücrelide kötü değilki 2. değil 3. kalitede bile tutunan bebişler var. O yüzden hiç moralini bozma. Transferden sonra anlatan hemşire 12 gün boyunca akıntı ve kırmızı lekelenme olabilir dedi. Embriyo asla geri gelmez. Tutmasa bile rahimde eriyip kaybolur dedi. Yani kanama gelse bile düştü diye düşünmemen gerekiyor demişti. Ama diğerlerinide imha edene kadar sana 3 tane transfer etselerdi ya fena olmazdı

canım benim moralini bozma hersey yaradnın elinde hiç belli olmaz..sen 12 gün boyunca dinlen bence yorma kendini ve içini ferah tut..sürekli dua et..inşallah hayırlı haberler alırsın bitanem...

canım bek yapma böyle üzme bebeğini beni5.gün ebriyosu idi 1.sınıf ama olmadı biliyosun takılma böyle rabbim nasip edecek inşalalh burda kutlama yapcazzz allahın izniyle allaha emanet olunn

canım bek yapma böyle üzme bebeğini beni5.gün ebriyosu idi 1.sınıf ama olmadı biliyosun takılma böyle rabbim nasip edecek inşalalh burda kutlama yapcazzz allahın izniyle allaha emanet olunn

Bebeskomm kaliteye takilmiyomm.olursa ikinci kalitede olur .akintili kahveremsi bosiler vardir. ona takildim:-(

Yani canimm aynenn elleri kopacak iki dene fazla koysalar.birinin ucuncu tup denemesiydi ona iki adet embrio koydular....canim icime su serptinAllahhh Razi olsunnn insallahh bebegim benimledirr.sagoll jollyy cok morel oldu.belki morel veriyon bana olsun bu bile beni toparladi

merhaba arkadaşlar dün itibari ile iğnelerimi kullanmaya başladım fostimon 75 lik 2 doz bu iğneyi kullananı çok duymadım genelde gonalf duyuyorum herkesden bu iğneyi kullanan var mı dün adetimn 2.günüydü kanımı verdim aynı anda dahiliyeye gnderdiler rapor için 5 ekadar hastanedeydim sonuçlar normal çıktı doktorum her zamanki gbi yine çok kalabalıktı hatta geçen ay gittiğimde gördüğüm bi arkadaş vardı ya aşılama yada tüp dü sormadım çünkü dün hamile olduğunu öğrendi içerde nasıl çığlıklar attı eşiyle ağlayarak çıktı dışarı içim eridi oanda rabbim herkese nasip etsin banada bugün ikici iğnemi vurdum kendim bu yaşına kadar iğne olmamış ödlek korkak ben nasıl cesaretlendim rabbim boşa çıkarmasın bu acıların karşılığını yarın gdip kan vericem bakalım:44::44::44::44:

Cansucum neden böyle düşünüosun? Lekelenme olabilir belki de yerleşiyordur bebeğin ilk 1 hafta çok önemli bence benim de 4 ve 5. Günlerde inanılmaz bel ağrılarım olmuştu 10. Günde de hafif lekelenme ve tutmuştu biliyosun bence bu kadar erken lekelenme adet belirtisi olamaz moralini yüksek tut:)

Elcefcim insallahh oyledirr..bu arada surekli lem yelid cek cnmm insallahh bu seferr olucakkkk tutuncalkkk bebecikk sanaa

Sejribancimmm o cigliklari atmayii bizede nasippp etsinn rabbbimmm fostimon ilk defa duydumm cnmm ben gonal f menrgon kullandimm

cnm transferin hayırlı olsun almışsın sonunda bebeğini..gelen lekeleri hiç kafana takma bebeğin rahimden hemen düşmesi o kadar kolay değil..dikkat et kendine dinlenmeye çalış kötü şeyler düşünme inşallah sonunda güzel haberini alıcaz..

Yeni tedavileriniz hayırlı olur işallah

Cansucum jolly dediği gibi embriyo öle gitmez hemen zaten bana doktorum dediki işlem yapılıp seni odaya çıkaran kadar zaten o tutunur öle lavaboda idrarla çıkması falan olmaz dedi.İçin raha olsun herşeyin başı moral biliyorsun her başına gelni iyiye yor belkide tutunma kanamsıdır.Bol bol kivi ve ananas ye .Yeşillikleden ve soğandan uzak dur .Güzel haberlerinizi bekliyorum

İnsallahh superimm dedigin gibii cikar.su topikte artik hamile haberleri olsun..bu kadar cabuk dusmez dimi yani embrio nasil bisi onuda bilmiyorum.vercek olan Allahh belkide karnimda da yada dun terkedip gitti.nasipp

Onurumsunn insallahhh oyledirr..salatadami yemiyim.esime ananas getir dedim kivide ye diyolarr.ay canimda eksili acili seyler istiyo cig kofte dermisimm;-);-)

Onurumsunn insallahhh oyledirr..salatadami yemiyim.esime ananas getir dedim kivide ye diyolarr.ay canimda eksili acili seyler istiyo cig kofte dermisimm;-);-)

süper benimde canım çiğköfet istedi.Yeşillikten kastım söktürücü özelliği olanlar mesala hastalığı geciken bayanların soğan kabuğuı ve maydonoz kaynatıp içmeleri veya ısrgan otu felan dikka etmende fayda var.Ama salatalık domates ye bence tutunana kadar dikkat etsen yeter ben artık yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…