kızlar topik yine çok sessiz olmuş. cansu cum dinlenmededir.
benim de transfer günüm belli oldu 16 mart cumartesi alıyorum bebeğimi Allahın izniyle. yarın da progestan iğnelere başlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin bakalım :)
karakedıcımm senı ozledık yaa nerelerdesın anlat hergun ne yaptını ovulasyon testı ıcınde kactane cıkıyoo.fıyatı ne kadar?
canım cok yıprattım ama doktor korkuttu benı yaa....
bıde benım yasımda cogu ınsanın yumurtası bos cıktı yanı benım yuzum falan cok sarardı cok strese gırmısım daha yenı yenı kendıme gelıyomm...yarında transfer var cok sukur bu gunleı gormekte varmsı kaderde
cansucum kaç yumuşun döllenmiş ve transferin ne zaman canım benim bak heyecanla seni bekliyoz
karakedicimm rabbim bizlerede tez zamanda normal yolla hamile kalmayı nasip edecek inanıyorum buna inşallahh.bende bu ay çörekotu yağı aldım eşimde içiyo bende.ovulasyon testi aldım bide pre seed jel aldım bakalım inşalalh nasip edecek rabbimm dularda buluşmak dilegiyle canım öpüyorum allahıma emanet olunn
kızlar topik yine çok sessiz olmuş. cansu cum dinlenmededir.
benim de transfer günüm belli oldu 16 mart cumartesi alıyorum bebeğimi Allahın izniyle. yarın da progestan iğnelere başlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin bakalım :)
canım ben internetten almıştım cok uyguna..20 tane test 6 tanede gebelik testine 20 tl verdim..gitti gidiyorda cok uygun ama inşallah senin meleğin göbişine kondu bunlara hiç gerek kalmıycak..bende özlüyorum canım sizi ama artık çok yazıcak bişi bulamıyorum..girip bakıyorum okuyorum çıkıyorum..inşallah bende hayırlı haberler yazarım buraya..
canım bende ovulasyon testi almıştım önceden bu ay onu yapıyorum bugün yarın yumurtlarım sanırım yavas yavas akıntım başladı tutturamazsak cok arayı açmadan diger buz bebeklerimi alacagım inşallah..bakalım herseyin hayırlısı diyelim..
CANIMM BENDE SENİN GİBİ GİT DEN ALDIM 20 ADET OVULASYON 6 ADET GEBELİK TESTİ 20 TL YEE ..SİZİN NE GÜZEL DONDURULMUŞUNUZ VAR BENİM ODA KALMADIBEN 4 AY FALAN BEKLİCEM OVULASYON TESTİNİ VE PRESEED JELİ DENİCEM TABİ ÇÖREK OTU YAĞI BAKALIM İNŞALLAH BENİMDE NORMAL YOLLA GELİR MELEĞİM
Kizlar yaxilarinizi okudum cok sagolun dun transfer oldum 2.kalite yani yedi hucreliymiss.bes yumurtada dollenmis ama dondurmadi ikinci kalite diye.canimi sikan su kizlar bugun kahveremsi akintilar geldi onun onceside akinti icindede kirmizi noktalar vardi bebegim gitti kizlar sanirimm cok uzgunum bu kadar erken kaybetmek istemezdim yavrumu
.doktora soramadim cikmis sorsamda ne olcak giden gitti.esimede anlatamadim.kafayi yemis halde napcami dusunuyorumm.hayirlisi boylemis
canım benim moralini bozma hersey yaradnın elinde hiç belli olmaz..sen 12 gün boyunca dinlen bence yorma kendini ve içini ferah tut..sürekli dua et..inşallah hayırlı haberler alırsın bitanem...Kizlar yaxilarinizi okudum cok sagolun dun transfer oldum 2.kalite yani yedi hucreliymiss.bes yumurtada dollenmis ama dondurmadi ikinci kalite diye.canimi sikan su kizlar bugun kahveremsi akintilar geldi onun onceside akinti icindede kirmizi noktalar vardi bebegim gitti kizlar sanirimm cok uzgunum bu kadar erken kaybetmek istemezdim yavrumu
.doktora soramadim cikmis sorsamda ne olcak giden gitti.esimede anlatamadim.kafayi yemis halde napcami dusunuyorumm.hayirlisi boylemis
Kizlar yaxilarinizi okudum cok sagolun dun transfer oldum 2.kalite yani yedi hucreliymiss.bes yumurtada dollenmis ama dondurmadi ikinci kalite diye.canimi sikan su kizlar bugun kahveremsi akintilar geldi onun onceside akinti icindede kirmizi noktalar vardi bebegim gitti kizlar sanirimm cok uzgunum bu kadar erken kaybetmek istemezdim yavrumu
canım bek yapma böyle üzme bebeğini beni5.gün ebriyosu idi 1.sınıf ama olmadı biliyosun takılma böyle rabbim nasip edecek inşalalh burda kutlama yapcazzz allahın izniyleallaha emanet olunn
Teşekkürler kızlar benim hamilelik haberim ile coşacak inşallah bu topik. tabi benden önce cansu nun ve sırasıyla hepinizin :)
Cnm ya dondurulmamışının olması kötü olmuş ama 7 hücrelide kötü değilki 2. değil 3. kalitede bile tutunan bebişler var. O yüzden hiç moralini bozma. Transferden sonra anlatan hemşire 12 gün boyunca akıntı ve kırmızı lekelenme olabilir dedi. Embriyo asla geri gelmez. Tutmasa bile rahimde eriyip kaybolur dedi. Yani kanama gelse bile düştü diye düşünmemen gerekiyor demişti. Ama diğerlerinide imha edene kadar sana 3 tane transfer etselerdi ya fena olmazdı
Cansucum neden böyle düşünüosun? Lekelenme olabilir belki de yerleşiyordur bebeğin ilk 1 hafta çok önemli bence benim de 4 ve 5. Günlerde inanılmaz bel ağrılarım olmuştu 10. Günde de hafif lekelenme ve tutmuştu biliyosun bence bu kadar erken lekelenme adet belirtisi olamaz moralini yüksek tut:)
merhaba arkadaşlar dün itibari ile iğnelerimi kullanmaya başladım fostimon 75 lik 2 doz bu iğneyi kullananı çok duymadım genelde gonalf duyuyorum herkesden bu iğneyi kullanan var mı dün adetimn 2.günüydü kanımı verdim aynı anda dahiliyeye gnderdiler rapor için 5 ekadar hastanedeydim sonuçlar normal çıktı doktorum her zamanki gbi yine çok kalabalıktı hattageçen ay gittiğimde gördüğüm bi arkadaş vardı ya aşılama yada tüp dü sormadım çünkü dün hamile olduğunu öğrendi içerde nasıl çığlıklar attı eşiyle ağlayarak çıktı dışarı içim eridi oanda rabbim herkese nasip etsin banada bugün ikici iğnemi vurdum kendim bu yaşına kadar iğne olmamış ödlek korkak ben nasıl cesaretlendim rabbim boşa çıkarmasın bu acıların karşılığını yarın gdip kan vericem bakalım:44::44::44::44:
cnm transferin hayırlı olsun almışsın sonunda bebeğini..gelen lekeleri hiç kafana takma bebeğin rahimden hemen düşmesi o kadar kolay değil..dikkat et kendine dinlenmeye çalış kötü şeyler düşünme inşallah sonunda güzel haberini alıcaz..
Yeni tedavileriniz hayırlı olur işallah
Cansucum jolly dediği gibi embriyo öle gitmez hemen zaten bana doktorum dediki işlem yapılıp seni odaya çıkaran kadar zaten o tutunur öle lavaboda idrarla çıkması falan olmaz dedi.İçin raha olsun herşeyin başı moral biliyorsun her başına gelni iyiye yor belkide tutunma kanamsıdır.Bol bol kivi ve ananas ye .Yeşillikleden ve soğandan uzak dur .Güzel haberlerinizi bekliyorum
Onurumsunn insallahhh oyledirr..salatadami yemiyim.esime ananas getir dedim kivide ye diyolarr.ay canimda eksili acili seyler istiyo cig kofte dermisimm;-);-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?