göbişi en büyük olan sensin aramızda canımm :)))) darısı bizlerin başına inşalah bende salı günü yapcam testi ama gün yaklaştıkça tutmadı galiba diyorum((( o kadar çok istiyorum ki anlatamam evimde onun sesi onun kokusu olsun artık allahım ne olur duy sesimiii
Ayyyyy azicik kalmis bebeskohadi bakalim insallllllllah pozitif haberler verirsin.boyle HAMİLEYİM kizlar yazarsn bizlere
Günaydın kızlar aşılamanın 10. günü ve grip oldum boğazlarım şiş! Çok üzgünüm.Grip aşılamaya zarar verirmi sizce?
Sorumu sorduktan sonraaaaa;
MDA VE KARAKEDİ aşılamanıız hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar bebişlerinizzzzz.
Sevgili Jolyy'cimmmm yaaaa tam zamanını buldu bu grippp doktorumu aramatı düşünüyorum huzursuz oldummm
Senin aşılamadan sonraki grip süreciyle ilgili bilgin varmı zarar verirmi acabaaaa... Çok geçmiş olsun canımcımmm.
inşallah salı günü yazcam buraya kızlar hamileyimmmmmmmm diyee :) düşünmesi bile çok güzel gerçeği nasıl olur allahım o duyguyu hepimize yaşatsın inşallah canımm en kısa zamanda aminnnn.dualarınızı eksik etmeyin sizlerde
göbişi en büyük olan sensin aramızda canımm :)))) darısı bizlerin başına inşalah bende salı günü yapcam testi ama gün yaklaştıkça tutmadı galiba diyorum((( o kadar çok istiyorum ki anlatamam evimde onun sesi onun kokusu olsun artık allahım ne olur duy sesimiii
Bebesko inşallah gelir bebişin canım benimmm. İnşallah salı pozitif sonuç alırsınnnn.Rabbim salı günü buraya pozitif haberlerini yazdırsın inşallah...
Cnmm var mı bı degisiklik ne hissediyorsun :)
canımm salı günü benle tgbesr ve jollyy alcak sonucunu sonra sen inşallah 4dümüzde hamileyizdir şuan meleklerimiz bizimledir allahım sana yalvarıyorum ne olur anne olalım artık hayırlısı ile tabi senin hazinen büyük yarabbim o büyük hazinenden nasip et meleklerimiz bizlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok şükür iyi gidiyo arada midemle ilgili sorun yaşasamda geçici olduğundan aldırmıyorum.valla göbeğim büyüyo gerçekten artık kıyafetlerim daralmaya başladı.inşallah seninde tutmuştur aşılaman canım olumsuz düşünme sakın...herşeyin zamanı varmış ben onu anladım gördüm rabbim ol dedikten sonra engel yok dua etmeye devam....
benim bu 3.de tutmadı galiba 3 ay sonra tüp yollarrı gözükecek gibi bize.sende varmı canım bi belirti içimden bi ses paaar sabahi idarar testi yap diyo ne dersin canımm
benim bu 3.de tutmadı galiba 3 ay sonra tüp yollarrı gözükecek gibi bize.sende varmı canım bi belirti içimden bi ses paaar sabahi idarar testi yap diyo ne dersin canımm
tatlım aşılaman şimdiden hayırlı olsun inşallah son olur ve sonunda meleğine kavuşursun hayırlısıyla..dualarımız seninle..
Benim 6.000 civarında tuttu. Ama cok fazla ilaç kullanmadım ben.
Oyyy gecmis olsunn bende dün fena grip oldum.Belirti takip edemiyorum o yüzden iyi oldu belkide:)Salı gunu sonuc alıcım bende:)
Hadi bakalimm hayirli olsun simdidennn ins. Gelir bebisinn:)
bugünkü aşılamalarınız inşallah bebeiş olarak döner size
dualarımız sizinle
amin canım allah razı olsun inşallah sende benim gibi 3.yaptırıcan inşallah meleklerimiz 3.aşılamada gelir bize aminnn.....
canımmm dualarımız senle inşallah 2.aşılamadnda gelcek meleğin sana aminnn.bende 3.aşılamad 3 gün izin aldım yattım evde hiç bişe yapmadım valla allah razı olsun kayın valdem baktı :))))) sende yapma bırak kalsın meleğinden dahamı önemli sanki :)
mda canımmmm inşallah allahında izniyle meleğin sana aşılam ile gelcek 15 gün sonra buraha hamileyimmmmmmm kızlar diye yqazcan bu defa mutluluktan alıcazzz seni seviyoruzzz kuzzuuuuuuu
Günaydın kızlar aşılamanın 10. günü ve grip oldum boğazlarım şiş! Çok üzgünüm.Grip aşılamaya zarar verirmi sizce?
Sorumu sorduktan sonraaaaa;
MDA VE KARAKEDİ aşılamanıız hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar bebişlerinizzzzz.
Sevgili Jolyy'cimmmm yaaaa tam zamanını buldu bu grippp doktorumu aramatı düşünüyorum huzursuz oldummm
Senin aşılamadan sonraki grip süreciyle ilgili bilgin varmı zarar verirmi acabaaaa... Çok geçmiş olsun canımcımmm.
kızlar günaydın
eşim spermini verdi saat 14:00 da hastanede olacagım aşılama için.çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuş gibi..rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun..
canım bende çok heyecanlıydım kalbim duracak gibiydi çok fenaydım kalbim pırpır ediyordu, insan öyle oluyor inşallah bu heyecanın benimki gibi gebelikle sonuçlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?