Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun canım,,mayıs ayı hastalık ayı resmen çok kişi hasta,,en kısa zamanda toparlanman dileği ile kendini koru ve iyi bak..çok ağır geçirmedikçe ki bundan kastım yüksek ateş hiç korkma ilaç kullanımına da dikkat et doktoruna danışarak ilaç al..umarım şiddetlenmeden atlatırsın

Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitmiş olsun canım benim ...bekliyorum seni....sesin hala kulaklarımda:).....

samimiyetinden hiç şüphem yok...seninle aynı duyguları yaşadım bir an olsun yılmadım asla ağlamadım kızlar bilir o gün sonucumu aldığımdaki tavrımı halimi ..seni çok iyi anlıyorum herşeyin olacaksa eğer bir zamanı var Allah büyük hakkımızda hayırlısı geçmiş olsun canım

hayırlı olsun canım aşılaman..inşallah 2. de mutlu sona aslında başa varırsın...:)) herşey gönlünce olsun duaların kabul olsun..

çok geçmiş olsun canımm dikkat et bebişlere :) benim arkadaşım var 4 aylık hamile şuna kadar hiç belirtim yok diyor biz kendimiiz rahtlatmak için belirtli arıyozzz.salı günü herşey belli olcak inşallahh ...ben giderken idrar testi alcam yapcam ilk 2 sinde yapmadım test bunda yapcam çıkmasada yapcam :))))

kızlar günaydın

eşim spermini verdi saat 14:00 da hastanede olacagım aşılama için.çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuş gibi..rabbim hepimizin yar ve yardımcı olsun..

hadi hayırlısı olsun inşlalah canım 15 gün sonra güzel haberlerini alırız aminnn

günaydın kızlar nasılsınız bugün..salı gününe az kaldı güzel sonuçları almak için..valla bende çok heyecanlıyım şimdiden sizler için

supericimm ya ben bu 3.cü bundada negatif olursa daha çok üzülücem eminim buna ama inancımı yitirmicem olana kadar devam edecem inşalla gerek kalmazda allahımm

canım sen nerde yaptırıyosun aşılamanı bana 2. Aşılamadan sonra hemen tüp bebek dediler 3. Denemediler iyide oldu aşılamada tutmuycağı belliydi zaten benim

canım ben ankara üniversitesinde yaptırıyorum biizm yumurta ve sipermlerde sorun yok ya o yüzden 3.yapıyolar ama ben deseydim direk tüpe geçelim geçiyolardı ama dr 3.yü yapalım dedi inşallah meleğim 3cü ile gelcek canımm

inşallahh canımm inşallahh 4ümüzde alacaz meleklerimizin haberlerini allahın izniyle

bebeskoo bende tam onu düşünüyodummm pazar yada pazartesi test yapsammı acaba diyodummm sen yazmışsın canımmm.
Ama negatifi görünce çöküyorummm buna rağmen yapıcammmm.

bende alcam pazar sabahı yapcam negatif çıksa bile salı kana gidicem en azından hazırlıklı giderim kanda çıkarsada büyük süpriz olur canımm :)))) çok merak ediyorum çünkü anlatamammmmmm

kızlar selam herkese doktordan geliyorum ilaç yazdırdım yani yazılmıştı zaten ben başka bi doktordan rapor çıkardım ilaçlar için . çok fazla söyledi eczane 600-700 ödersiniz dedi .bi de 2 kez hakkımız varmış rapor için . siz nasıl aldınız ilaçlarınızı?

mrb kızlar nasılsınız uzun zamandır takip ediyorum hepinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de aşılama sonucu bekliyorum bugün 10.günüm.daha önce 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım olmadı.daha yeni farkedildi pıhtılaşma sorunum varmış nasip değilmiş demek ki dedik 5 yıllık evliyim zor bi süreç bi defa daha aşılama deneyelim dedik bakalım nasipse olur ama ben hiç bişey hissetmiyorum.Artık negatiflerde beni etkilemiyo çünkü hiç pozitif görmedim.dayanamadım evde bi tane testim vardı yaptım ve yine negatif sizce 10. günde çıkar mı daha önce yapan var mı aranızda merak ettim caevaplarsanız sevinirim Allah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inş

bebeskom bu son olucak inşallah ben inanıyorum salı günü güzel haberinle mutlu olcaz hepimiz..olmazsada anne oluncaya kadar devam pes etmek yok..bizim şubat grubundan hamile kalmayan sen ve ben varız sanırım..bizde hamiş olalım bir an önce

hoşgeldin kardelen sonucun 10günde idrar testinde çıkması mümkün değil kan testinde bile 12.günden sonra kesin çıkıyo..zaten 10 günü geride bırakmışsın biraz daha dayan ve kan testi yaptır en kesin sonuç o çünkü..inşallah hamilesindir..

inş su perisi eşimde yapmayalım dedi ama ben dayanamadım inş dediğin gibi olur ne bileyim biraz sitede gezince 10. gündede çıkanlar olmuş ben de merak ettim umut işte sen de sonuç bekliyosun herhalde kaçıncı günün inş hayırlı haberler alırız

ben sonuç beklemiyorum ay sonunda 2.aşılamaya başlayacaktım ama erteledim 1 ay daha..idrar testine güvenip moralini bozma sakın iyi düşün iyi olsun..

küçük bi cevap istemiş tim ama canınız sağolsun ..herkese iyi günler!!!!!!?

canım benim bu 3.aşılalamamdı devlet karşılıyo 3e kadar ben sadece 145tl verdim toplam ilaçlara eskiden 2 imiş ama şuan 3 banada eczacı öyle dedi bende yok dedim sonra haklıymışın abla dedi 3.de karşılıyomuş dedi canımmm.inşalalh en kısa zamanda hayırlı bi evladın olur seninde aminnn

ahhh canımm supericim inşallah sıra bende ve sendedir bu ay ben gelecek ay sen hamiş olursun canımm :))) bugün 12.günüm yarın 13.günüm yarın sabah idrar testi yapcam yarın yazarım sizlere

:2: nasılsınız arkadaslar ben sıze bısey sorucam
ben klomen kullanıyorum, doktor adetın 3. gunu başlattı 5 gun boyunca her gun bır tablet alacagımı soyledı tamam kurallara uydum problem yok.
adetım bıtelı 2 gun oluyor. bugun ılıskı sonrası kan geldı bu konuda bısey bılenınız varmı ?
benım ılıskı sonrası hıc kanamam olmadı sımdıye kadar . klomenle mı alakalı acaba

Canımmm nasılsınnnn.görüşemiyoruzzzz? bi türlü karşılaşamadık topicde.
Öncelikle hayırlısı olsun şimdiden.
Umarım mutlu sona ulaşırsın Allah emeklerinin karşılığını verir.
Canım bende1.aşılamamda klomen kullanmıştım klomen yumurtalarımızın gelişmesini sağlayan bi hap.
Kanama yapacağını sanmıyorum.bence dr'unla konuş.

Kızlar bu ayın bayram gününü sizinle yaşayalım inşallah. arka arkasına müjdeli çoşsun buralar.

benim bu 3.de tutmadı galiba 3 ay sonra tüp yollarrı gözükecek gibi bize.sende varmı canım bi belirti içimden bi ses paaar sabahi idarar testi yap diyo ne dersin canımm
canım benim hiç bir belirtim olmadı. dümdüzdüm. hatta şimdi bile öyleyim arada midem bulanmasa korkacağım nerdeyse o kadar yani. hic dinleme kendini.

AMİİİİİİİİİİİN rabbim güzel gönlüne göre nasip etsin canmm

s.a kızlar ben pcoluyum 4 yıllık evliyim.. bu ay ilk defa aşılama yaptırdım 8 mayısta 14. gün kanda baktırdım 1. küsür çıktı yani negatif( progestanda kullandımm biteli 6 gün olcak aşılamamında bgn 19. günü.. araştrdm biraz bnm şimdiye adet olmam lazımdı ama olmadım bugün adet günüm ama hçç belirti fln yok hem her ay önce olurdum bu ay daha olmadım... sizce neden olabilirr

bende 3. aşılamada raporsuz aldım ilaçlarımı.

kardelen 10.günde kanda bile doğru çıkmaz idrar testine güvenme.14.gün kan testi yaptır inşallah pozitif olur.

şimdiye kadar çok az da olsa olman gerekirdi doktorunla konuş acil olarak.

bende 8mayısta aşılıma yaptırdım tutmadı ama ben pazar günü adet olmam gereken günde oldum acaba neden olmadın acaba bir test daha mı yaptırsan doktora gitmedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…