Tabi canim sen yee domates salatalik marul iyidir diye dusundum yiyelimm harbiden cig kofte i giderdii ama yasakkk:-süper benimde canım çiğköfet istedi.Yeşillikten kastım söktürücü özelliği olanlar mesala hastalığı geciken bayanların soğan kabuğuı ve maydonoz kaynatıp içmeleri veya ısrgan otu felan dikka etmende fayda var.Ama salatalık domates ye bence tutunana kadar dikkat etsen yeter ben artık yiyorum
Topik ne kadar sessiz ve sakin tedavi süresinde az olan arkadaş olunca sessizleşiyo kimse yazcak bişe bulamıyo tabi .bende dün eşimle dr gittik eşim siperm verdi ve morfoloji istedi dr normal yolla çaba göstercez ya o yüzden bu testleri tekrar yapalım dedi sipermler normal yolla gebe kalmaya azsa ona göre ilaç vercekti dün siperm sonucu çıkmış telefonla ögrendik beklemedik morfolojide bugün 3 te çıkacakmış toplam 75.000.00 çıkmış bunun %12 si yani 9.000,00 milyonu hızlı hareketli imiş kalanlar yavaş haraketli ve yerinde haraketli imiş önemli olan hızlı hareketli sayısı imiş normal gebelik için hemşire 9.000,00 milyon hızlı harektli çok iyi dedi bide yarın morfplojiye bakalım dedi ona göre ilaç yazmayız dedi morfolojide iyi çıkarsa dedi rabbim inşalalh bana normal yolla hamile kalmayı nasip edecekVe hepimiz tez zamanda annne olcaz inşallah
canım nasılsın ileri hızlı hareket 9 milyon olunca yeterlimi dedi hemşire eğer birde morfoloji sonucunuz çıkınca bi sorarmısın normal morfoloji kaç olması gerekiyomuş
iyim canım sen nasılsınn toplam 75 milyon ama ileri hızlısı 9 milyon diğerleri yavaş olan ama dedi normal gebeliği ileri hızlı siperm belirler oda çok iyi 9 milyon saat 3 de morfoloji çıkacak bakalım o nasıl çıkacak .şimdi beiizm yanımızda çalışan abi geldi eşi zekariya tahir burakta tüp bebek yaptırmış bugün transferiolmuş ama 1 gün yatırıyolarmış hastanede çıkarmıyolarmış hatta yumurtanın toplandığı günde 1 gün hastanede yatırıyolarmış ben bunu pınardanda duymuştum 1 gün yatıryılarmış çıkarmıyolarmış diye hatta tarnferden sonra odasına getitirken diyo incitmeden getiriyolar sedye ile diyo bakarmısın ankara üniversiteside 1 saat sonra çık git evine diyo ben kesin kara verdim eğer 4 ay içinde normal yolla olmazsa bende zekariya tahir buraga gidecem
birde o sperm tahlil sonuçlarında referans değerler yazıyoya hani sen bi bak ileri hızle en az yüzde 25 yazıyo hamile kalmak için en az yüzde 25 olması gerekiyomuş bizim hemşire niye öyle dediki .amaaaaaaanbunlarında ne dediği belli değil bunların.benim eşimin tahlil sonuçlarına baktım şimdi 2010 haziranda yaptırmışız o zama trentalve parmaton kullanıyodu ileri hızlı yüzde 47 olmuştu ozmzn ben niye hamile kalamadım allah ol derse oluyo işte.hatta kaan aydos eşimin ilaçlarını bile kesmişti durumu çok iyi normal yolla bile olabilir demişti ama sonra ileri hızlı yeniden düşüşe geçt.
şimdi hastaneyi aradım morfoloji sonucu %12 çıkmış yarın dr ile görüşücez nasıl sizce %12
canım bi sorsaydın iyimi diye bizim morfoloji yüzde 4
canım normali 4 ve üzeri imiş o iyi dedi fakat dün ben yanlış anlamışım toplam 75.000,00 çıkmış bunun %12 yavaş ileri hızlı imiş %5 yerinde hareketli %83 haraketsiz ileri haraketlisi 0 imişyarın ibni sinaya kaan aydosa gidecem o ilaç yazar galiba
iyim canım sen nasılsınn toplam 75 milyon ama ileri hızlısı 9 milyon diğerleri yavaş olan ama dedi normal gebeliği ileri hızlı siperm belirler oda çok iyi 9 milyon saat 3 de morfoloji çıkacak bakalım o nasıl çıkacak .şimdi beiizm yanımızda çalışan abi geldi eşi zekariya tahir burakta tüp bebek yaptırmış bugün transferiolmuş ama 1 gün yatırıyolarmış hastanede çıkarmıyolarmış hatta yumurtanın toplandığı günde 1 gün hastanede yatırıyolarmış ben bunu pınardanda duymuştum 1 gün yatıryılarmış çıkarmıyolarmış diye hatta tarnferden sonra odasına getitirken diyo incitmeden getiriyolar sedye ile diyo bakarmısın ankara üniversiteside 1 saat sonra çık git evine diyo ben kesin kara verdim eğer 4 ay içinde normal yolla olmazsa bende zekariya tahir buraga gidecem
Biraz geç oldu biliyorum ama cansızım transferin hayırlı olsun .. moralimi yüksek tut ve rahat olmaya çalış canım .. Güzel haberlerini bekliyorum .. Ercelfim cumartesi transferin umarım son kez olur.. Çok çektin sende ama umuyorum ki her zahmette bir rahmet var .. Sonu güzel olacak inş. beni hiç sorma önce ağır grip ve sinüzitten yattım evde sonrası daha kötü geçen gece kanamam oldu apar topar hastaneye yatırdılar .. Şimdilik bebeğimde sorun yok ama korkuyorum , bebeğin eşi rahim ağzındaymış o da kanama yaparmış(( kontrol altındayım ...3 ayı bitirdik derin bi nefes alayım derken bu oldu şimdide .. Bi şeyi ne kadar istersen o kadar zor oluyor (
Bebeskocum bu morfoloji sonuclarindan hic cakmam artik o kadar dolduki kafam biliyosun pihtilasmam var bende onlari arastiriyorumm..ztb gelince ewet yatiriyorlar yumurta toplamadada transferdede yAttim cok sukur iki islemide nafiyee hoca yaptii docent. ve cokk bilgili doktorr ama herseyi sorup ogrenemiyosunn bu yumurta buyutme isleminde her gidiste baska doktor bakiyo..bi doktorun yok ve surekli degisiyo yani oranin duzenide pek i dgll..
transferden sonra yatmak onemli olsaydi bunu once ozel hastaneler yapardi bir de yatak parasi alirlardi. ben ilk tup bebek arastirmalarina basladigimda transferden kalkip ise giden ya da evde kayinvalidesi vs olup dinlenmeden yemek yapan bulasik yikayani ve hamile kalanlari okumustum. eger dogru anladiysam yani bir gece hastanede kalmanin sansi arttirdigini dusunduysen diye yazdim bunlari. insallah bir daha gerek kalmaz bu arada hamile kalirsin ben senden umutluyum. hatta esinin durumu ne olursa olsun bu sureci iyi degerlendir mucizeler bizler icin allahim yardimcimiz olsun
canımm aslında herşey bahane rabbim nasip edecek hepsi boş rabbim ol desin siperme bile gerek kalmazben innaıyorum ki benim bebeğim normal yolla olcak ve senin bebeğinde şuan senle beraber inan acaba yatmak dahamı iyiolur dedim ama ben hiç yatmadım son bebeğim bana tutunduğunda diğerlerinde hep yatmıştım
Biraz geç oldu biliyorum ama cansucum transferin hayırlı olsun .. moralini yüksek tut ve rahat olmaya çalış canım .. Güzel haberlerini bekliyorum .. Ercelfim cumartesi transferin umarım son kez olur.. Çok çektin sende ama umuyorum ki her zahmette bir rahmet var .. Sonu güzel olacak inş. beni hiç sorma önce ağır grip ve sinüzitten yattım evde sonrası daha kötü geçen gece kanamam oldu apar topar hastaneye yatırdılar .. Şimdilik bebeğimde sorun yok ama korkuyorum , bebeğin eşi rahim ağzındaymış o da kanama yaparmış(( kontrol altındayım ...3 ayı bitirdik derin bi nefes alayım derken bu oldu şimdide .. Bi şeyi ne kadar istersen o kadar zor oluyor (
yatmakla hic alakasi yok cnm yaa..en guzelli dogal yoll tabii insallah dpgal yolla olur..esinin spermlerini niye kontrol ettirdiniz yani nerden geldi akliniza..kaan aydos cok super bi hoca ankara disindan bi arkadasim geldi ona gozuktuler ozeline gittiler ucyuz lira verdiler.baya ilgilenmis.hastanede ilgilenirmi bilmemm cogunun gozu paradan baska bisi gormuyo..bana gelince hic hamile hissetmiyorumm cnm sikkin ama yapcak bisi yokk buda bizim sinavimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?