Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabi canim sen yee domates salatalik marul iyidir diye dusundum yiyelimm harbiden cig kofte i giderdii ama yasakkk:--(

Topik ne kadar sessiz ve sakin tedavi süresinde az olan arkadaş olunca sessizleşiyo kimse yazcak bişe bulamıyo tabi .bende dün eşimle dr gittik eşim siperm verdi ve morfoloji istedi dr normal yolla çaba göstercez ya o yüzden bu testleri tekrar yapalım dedi sipermler normal yolla gebe kalmaya azsa ona göre ilaç vercekti dün siperm sonucu çıkmış telefonla ögrendik beklemedik morfolojide bugün 3 te çıkacakmış toplam 75.000.00 çıkmış bunun %12 si yani 9.000,00 milyonu hızlı hareketli imiş kalanlar yavaş haraketli ve yerinde haraketli imiş önemli olan hızlı hareketli sayısı imiş normal gebelik için hemşire 9.000,00 milyon hızlı harektli çok iyi dedi bide yarın morfplojiye bakalım dedi ona göre ilaç yazmayız dedi morfolojide iyi çıkarsa dedi rabbim inşalalh bana normal yolla hamile kalmayı nasip edecek Ve hepimiz tez zamanda annne olcaz inşallah

canım nasılsın ileri hızlı hareket 9 milyon olunca yeterlimi dedi hemşire eğer birde morfoloji sonucunuz çıkınca bi sorarmısın normal morfoloji kaç olması gerekiyomuş

canım nasılsın ileri hızlı hareket 9 milyon olunca yeterlimi dedi hemşire eğer birde morfoloji sonucunuz çıkınca bi sorarmısın normal morfoloji kaç olması gerekiyomuş

iyim canım sen nasılsınn toplam 75 milyon ama ileri hızlısı 9 milyon diğerleri yavaş olan ama dedi normal gebeliği ileri hızlı siperm belirler oda çok iyi 9 milyon saat 3 de morfoloji çıkacak bakalım o nasıl çıkacak .şimdi beiizm yanımızda çalışan abi geldi eşi zekariya tahir burakta tüp bebek yaptırmış bugün transferiolmuş ama 1 gün yatırıyolarmış hastanede çıkarmıyolarmış hatta yumurtanın toplandığı günde 1 gün hastanede yatırıyolarmış ben bunu pınardanda duymuştum 1 gün yatıryılarmış çıkarmıyolarmış diye hatta tarnferden sonra odasına getitirken diyo incitmeden getiriyolar sedye ile diyo bakarmısın ankara üniversiteside 1 saat sonra çık git evine diyo ben kesin kara verdim eğer 4 ay içinde normal yolla olmazsa bende zekariya tahir buraga gidecem

canım ben zekeriya tahir burak hastanesinede gittim ama bence bizim hastane iyi zaten sen transferden sonra 1 gün kalmak istediğini söylrsen birgün yatırıyolarmış bizim hastanedede.zonguldaktan gelenler vardı onlar bir gün yatacaz demişlerdi transfer edildikten sonra.

birde o sperm tahlil sonuçlarında referans değerler yazıyoya hani sen bi bak ileri hızle en az yüzde 25 yazıyo hamile kalmak için en az yüzde 25 olması gerekiyomuş bizim hemşire niye öyle dediki .amaaaaaaanbunlarında ne dediği belli değil bunların.benim eşimin tahlil sonuçlarına baktım şimdi 2010 haziranda yaptırmışız o zama trentalve parmaton kullanıyodu ileri hızlı yüzde 47 olmuştu ozmzn ben niye hamile kalamadım allah ol derse oluyo işte.hatta kaan aydos eşimin ilaçlarını bile kesmişti durumu çok iyi normal yolla bile olabilir demişti ama sonra ileri hızlı yeniden düşüşe geçt.

şimdi hastaneyi aradım morfoloji sonucu %12 çıkmış yarın dr ile görüşücez nasıl sizce %12

canım bi sorsaydın iyimi diye bizim morfoloji yüzde 4

canım normali 4 ve üzeri imiş o iyi dedi fakat dün ben yanlış anlamışım toplam 75.000,00 çıkmış bunun %12 yavaş ileri hızlı imiş %5 yerinde hareketli %83 haraketsiz ileri haraketlisi 0 imiş yarın ibni sinaya kaan aydosa gidecem o ilaç yazar galiba

kaan aydon saat 3te bizim hastaneyede geliyo du yanlış hatırlamıyosam

Biraz geç oldu biliyorum ama cansucum transferin hayırlı olsun .. moralini yüksek tut ve rahat olmaya çalış canım .. Güzel haberlerini bekliyorum .. Ercelfim cumartesi transferin umarım son kez olur.. Çok çektin sende ama umuyorum ki her zahmette bir rahmet var .. Sonu güzel olacak inş. beni hiç sorma önce ağır grip ve sinüzitten yattım evde sonrası daha kötü geçen gece kanamam oldu apar topar hastaneye yatırdılar .. Şimdilik bebeğimde sorun yok ama korkuyorum , bebeğin eşi rahim ağzındaymış o da kanama yaparmış (( kontrol altındayım ...3 ayı bitirdik derin bi nefes alayım derken bu oldu şimdide .. Bi şeyi ne kadar istersen o kadar zor oluyor (

Son düzenleme:

Bebeskocum bu morfoloji sonuclarindan hic cakmam artik o kadar dolduki kafam biliyosun pihtilasmam var bende onlari arastiriyorumm..ztb gelince ewet yatiriyorlar yumurta toplamadada transferdede yAttim cok sukur iki islemide nafiyee hoca yaptii docent. ve cokk bilgili doktorr ama herseyi sorup ogrenemiyosunn bu yumurta buyutme isleminde her gidiste baska doktor bakiyo..bi doktorun yok ve surekli degisiyo yani oranin duzenide pek i dgll..

Sewdecimm inanmiyorummm uc aymi zaman ne cabuk geciyoo..Allahima bebeklerimiz gelsinnn zaman geciyoo ve anne olamamak yakiyoo icimi.cok sagoll canim insallahh elcefinde benimde son olurr...kendine cokkkk dikkatt ettt canimmm zor buldun kiymetini bil agir is yapma karda kista gide gele ne zor gunler gecirdinnn.durumlardan haber verr cnmm

transferden sonra yatmak onemli olsaydi bunu once ozel hastaneler yapardi bir de yatak parasi alirlardi. ben ilk tup bebek arastirmalarina basladigimda transferden kalkip ise giden ya da evde kayinvalidesi vs olup dinlenmeden yemek yapan bulasik yikayani ve hamile kalanlari okumustum. eger dogru anladiysam yani bir gece hastanede kalmanin sansi arttirdigini dusunduysen diye yazdim bunlari. insallah bir daha gerek kalmaz bu arada hamile kalirsin ben senden umutluyum. hatta esinin durumu ne olursa olsun bu sureci iyi degerlendir mucizeler bizler icin allahim yardimcimiz olsun

kizlar tedavi doneminde her gun giriyordum yaziyordum gun icinde zaman ayiriyordum ne fena oldu boyle hic sebebim kalmadi arada girip sonuclanan arkadaslara bakip cikiyorum ama bir eksiklik oldu alismisim aylardir:)))
agustostan beri hamile kalmaya calisiyorum artik tum heyecanim bitti daha dogrusu bu fikirden uzaklasip rahat etme ihtiyaci duydum. istedigimi yeme icme hoplama ziplama her turlu ozgurlugumu sonuna kadar kullaniyorum bi ara testler icin kollari sivicam gerci doktor cok gereksiz gorse de ben yaptirmak istiyorum insllah becerebilirim devlette. operim hepinizi huzurunuz sagliginiz askiniz eksik olmasin

canımm aslında herşey bahane rabbim nasip edecek hepsi boş rabbim ol desin siperme bile gerek kalmaz ben innaıyorum ki benim bebeğim normal yolla olcak ve senin bebeğinde şuan senle beraber inan acaba yatmak dahamı iyiolur dedim ama ben hiç yatmadım son bebeğim bana tutunduğunda diğerlerinde hep yatmıştım

haklısın canımmm çünkü ben son tüp bebeğimde hiç yatmadım eve dahi dolmuşla gittim ama tutmuştu.insan kuruyo işte bazen kafasında .nedense bende normal yolla hamile kalcagıma çok inanıyorum inşalalhh .az önce hastaneye gittim eşimin daha önceki değerlerine baktım çok güzel deemkki her ay değişiyo dediğin gibi benimde mucizem gelcek ve sizlerinde hep dualarımdasınız allaha emanet olun canım öpüldün

Yatmakla hic alakasi yok cnm yaa..en guzelli dogal yoll tabii insallah dpgal yolla olur..esinin spermlerini niye kontrol ettirdiniz yani nerden geldi akliniza..kaan aydos cok super bi hoca ankara disindan bi arkadasim geldi ona gozuktuler ozeline gittiler ucyuz lira verdiler.baya ilgilenmis.hastanede ilgilenirmi bilmemm cogunun gozu paradan baska bisi gormuyo..bana gelince hic hamile hissetmiyorumm cnm sikkin ama yapcak bisi yokk buda bizim sinavimizz

geçmiş olsun sevde cim kendine çok dikkat et yine tüp ile hamile kalan bir arkadaşımın da 4.5 aylıkken böyle kanaması oldu ona da doktor bebeğin plesentası rahim ağzına yakın o kanama yapar demiş. ara sıra doğuma kadar olabilir kanama korkma demiş. pruloton depot sanırım öyle bir iğne verdi haftada 1 vuruluyor düşüğe karşı çok etkiliymiş. sana ilaç verdiler mi?

bebeğin seninle kendine dikkat et bu tüp bebekler böyle hassas oluyor işte. bakalım benim başıma neler gelicek? yarın transferim var sevde cim benim için dua et. bu seferki bebeğim bana sıkı sıkı tutunsun. ben de progestan iğnesine başladım 3 gündür vuruluyorum test gününe kadar da kullanıcam.

canım biz 3 yıl önce bir dr tavsiyesi üzerine kaan aydosa gittik o zaman kaan bey ankara üni idi bizde o zaman 200 tl para yatırdık muane olmak için eşim muan oldu muane sonrası eşimde hiç siperm çıkmadı bunun üzerine kaan hoca eşime sudafet diye bi ilaç yazdı bu ilaç normalde soğuk algınlığı için ama yan etkisi eşiminde şöyle oldu eşime dedi bunu kullan 7 gün sonra gel gittik eşim siperm verdi 230.000,00 milyon çıktı bunun %24 de ileri hızlı çıktı eşim o ilacı içmezse sipermleri idrar yolu ile dışarı atıyo çok ilginç demi çok şaşırmıştık bunu öğrendiğimizde yani biizm normal yolla çocuk sahibi olmamız için eşimin o ilacı ayda en az 15 gün içmesi lazım bende vucuduna zarer veriri diye istedim çok içsin hani 1 ay içse hemen hamile olsam iç derim normal çiftlerin bile 1 yıl içinde olurmuş o yüzden bizde aşılamaya karar verdik olmadı sonra tüp derken en son gittiğimde hemşireler dediki çok ilgililer benide çok seviyolar saolsunlar siz resmen korunuyosunuz eşin ilacı içmezse bizde bi taraftan aşılama bi taraftan tüp bebk yapıyoz size oysaki senin son tüp bebeğinde hamile kalabildiğini gördük siz noral yolla çocuk sahibi daha kolay olursunuz dedi o yüzden bundan sonra eşin ayda 15 gün yumurlamadan 5 gün önce içsin sudafeti siz çalışmalra başlayın olur dediler bizede çok mantıklı geldi o yüzden eşimden siperm istediler eğerki değerleri iyi çıkmaz ise ilaç yazarız dediler çünkü her ay değişirmiş erkeğin siprm değerleri dün çıkmış sonucumuz toplamde 75.000,00 milyon ama ileri hızlısı 0 yerinde ileri hızlısı 9.000,00 milyon bende bugün kaan hocayı aradım ibni sinada şuan oda gel ilaç yazalım dedi değerler iyi ama hızlı haretliside olsun ki doğal yolla daha kolay hamile kalırsın dedi şuan işteyim öğleden sonra gidecem ilaç yazacak kaan hoca bizde çalışmara başlıcaz allahın izni ile biizm hikayemiz bu canımm Sende belirtilere takılma canım bendede hiç belirti yoktu hatta biliyosun test günümde gitmedim kan vermeye ben inannıyorum allahın izni ile senin meleğin şaun senle annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…