Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yarın allahın izni ile alcan meleğini yanına hep senle kalcak bu defa inşalalhh dualrım seninle canım

Bebeskoo anlattiklarin banada cok mantikli geldii sizin cok yuksek o zaman sansiniz yuksek..dogal yolla kalabilirsinn.gitte yaxdir ilacini cnm ben hala ankara tip fakultesinde diye biliyodum kagan beyi ne ara ibnisina gecmiss;-);-)CNM PİHTİLASMA VE GENETİK TESTLERİNİZDE YAPİLDİMİ.BAK BENDE PİHTİLASMA CİKTİ TRANSFER SONRASİ VE HAMİLE KALİRSAM SUREKLİ İGNE KULLANİCAM.BİDE YAPMİYOLARDİ DOKTOLAR

Yarin bi kelebek karnina konucak umarim cok hareketli bi kizin olur son aylarinda sana kanatlariyla ucar gelir rabbim yarfimcin olsun elcefim sende kurtulirsun bu derteenn..sende 2013annelerii arasina girersinnn

evet canım banada mantıklı geldiği için daha umutluyum normal yolla gebe kalmacama inanıyorum inşalalhh .testler yapılmadı canımm

sevde öncelikle çok geçmiş olsun.benimde kanamam olmuşt doktorum bana proluton depot vermişti taoplam 5 kez vuruldum.çok etkili bir ilaç sanırım sende onu kullanıyorsun sakın ihmal etme.inşallah sağ sağlimkucağına alırsınsende bebeğini...

ercelf canım yarın transferin varmış.umarım çok rahat geçer ve sonucunda da yüzün güer.dualarım seninle olacak...

Teşekkürler hepinize canım arkadaşlarım...proluton deport vermedi , iki gün progestan iğnesi vurdular hastanede bugün eve çıktım tabi istirahat şartıyla 10 gün rapor verdi , evdede progestan hapından günde 2 kez alacağım , bol bol serum verdiler çok şükür kanama yok şimdilik umarım olmaz yine..
Ercelfiim canım hayırlısıyla al bebeğini inşallah , sıkı sıkı tutunsun kıymetlimiz , hiçde ayrılmasın umarım .. Gönlüm dualarım seninle öpüyorum..

Son düzenleme:
İnsallah gorursun cnm.bu aralikta bu testleride dewlet hastanesinde yaptir derimm...

günaydın canım nasıl gidiyo hamişlik inşalalh görrüz canımm benim istememle yaparmı devlet hastanesi canımmm

arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün saat 16.30 da transferim var. korkuyorum. şuan sadece hayırlısıyla transferim yapılsın istiyorum. benim için dua edin. bu benim yeni opu lu deneme öncesi son şansım umarım annesini daha fazla uğraştırmaz....

canım içini ferah tut rabbime bol bol dua et verecek tek kişi o bunu unutma dualarımız senle

günaydın canım nasıl gidiyo hamişlik inşalalh görrüz canımm benim istememle yaparmı devlet hastanesi canımmm

Bildim kadariyla bi dondurulmus bide dondurmadan drek birinci kalite embrio transferin oldu tutmadi bunu one surebilirsin bide kardeslerimde pihtilasma nedeniyle dusuk oldu de.. ben oyle dedimde yaptilarr..diasardada genetik testleri yapturdik..

Bildim kadariyla bi dondurulmus bide dondurmadan drek birinci kalite embrio transferin oldu tutmadi bunu one surebilirsin bide kardeslerimde pihtilasma nedeniyle dusuk oldu de.. ben oyle dedimde yaptilarr..diasardada genetik testleri yapturdik..
.

Senin dondurulmusta birinci kalitemiydi.guzelim 5adet ikinci kalite embriomu dondurmadilarr..sinir oldum kolaydi sanki onlari bu hale getirmekk...ikinci kalite olsa bile..sonucta Allah bilir onun tutup tutmuycani..neymis illa birinci kalite olcakmiss:--(

bildim kadariyla bi dondurulmus bide dondurmadan drek birinci kalite embrio transferin oldu tutmadi bunu one surebilirsin bide kardeslerimde pihtilasma nedeniyle dusuk oldu de.. Ben oyle dedimde yaptilarr..diasardada genetik testleri yapturdik..

canım benim ilk 15 yumurtam toplandı bunlarda 12 si döllendi 7 si 1.kalite 5 gün beriyosu oldu kalan 5 de 3.gün embriyosu idi onlarıda çöp etmişler mesala ilkinde 3.gün beryolarını bana trasfer edebilirlerdi 7 ad kalan 5.gün beriyosu yani 1.kalite olanlarıda dondururlardı benim en son 6ad 1.kalite emriyomun hepsini çözdürdüler 3nü tranfer ettiler diğer 3 de çöp oldu demekki 1.kalitede olsa çözülürken zarar görüyo .o dediğin terleri nasıl yapıyolar canım kanlamı bakıyolar dışarda yaptırdığın geneteik test nasıl onu nerde yaptırdın ne kadar verdin

Ewet cnmm senden bi tup kan aliniyo hastanenin genetik bolumunde inceleniyo.hastanedeki doktor uc sonra cikar genetik test dedi en iyisi disarda yaptir dedi duzen labartuvarda tunalida yaptirdik turkiyedeki en guvenilir labarotuvar aklinda bulunsun. 150kusur verdim sanirim.sonra hastanedekizla konustuk kiz bebegini bi aylikken kaybetmiss..ve pihtilasmaymis banada o akil verdi iykide verdi bende kardeslerimde hep pihtilasma var bende kaybetmek istemem simdiden yapalim dedim oda yine uzun surer disarda yaptir dedi bende uzun sursun beklerim dedim.tabi mahsus dedi uxun surer diye on besgunde ciktini biliyodum ve bingo pihtilas.ma varmiss igne kullaniyorum suann yani bilincli olcaksin yoksa doktorlardan fayda yok olsa dusucekti..boyle inanabilcem sirtimi dayabilcem bi doktorum olmasini cok isterdimm..cok sanssisiz;-);-)

Bebeskoo resmen senin embriolarda. Cope gitmiss be guzel kaliteli .kismet
.bu arada karakedii yokkkk ortalarda napiyoo acabaa

kızlar transferim yapıldı çok şükür sorunsuz bir şekilde herşey yolunda gitti. artık göbeğimde bebeciğim :) 28 mart test günüm. benim için dua edin.

kızlar transferim yapıldı çok şükür sorunsuz bir şekilde herşey yolunda gitti. artık göbeğimde bebeciğim :) 28 mart test günüm. benim için dua edin.

Hayırlı olsun ercelf, Allah pozitif sonucu göstersin inşallah.Kendine çok dikkat et bu süreçte.sanırım 27-28 i gibi benim oğlum doğmuş olur.O yüzden güzel haberlerini biraz gecikmeli alırım:) Hamileliğimin son günlerinde dualarım seninle.Allah sanada sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…