28 yaşındayım 4 yıl olacak bu yaz çocuğum yokkk kimsenin mutluluğuyla mutsuz olmak istemiyorum ama etrafımda benden sonra evlenen bütün kuzenleriimin çocukları oldu ve bir hafta öncede 7 yıl öncd evlenen teyzemin çocuğu oldu tüp bebek yap. 10 gün önce kuzenim doğum yaptı sanki ben oralarada kendimi hep yalnız bna acıyorlar öle bakıyıorlar gibi hissediyorummm allah herkese istediğini istediği zaman veriri biliyorum şükürler olsun galimize yüce yaradanım bunu istediği zaman veriri herkese o ol der olu veriri herşey geçen gün de dayım demiş teyzelerime işte gezeceğine çocuk yapsın şimdi biz bi araya geldik mi ben hep bunları düşünüyorum onlarla birlikte olmak istemiyorumm ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte sanki bana öyle geliyor vs bir sürü buna benzer şeyler
bu duyguları herkes yaşıyor tek sen değilsin.sadece sabretmek gerekiyor eğer rahat hisstetmiyorsan kendini mümkün olduğunca görüşmemeye çalış.umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine...
bende 8mayısta aşılıma yaptırdım tutmadı ama ben pazar günü adet olmam gereken günde oldum acaba neden olmadın acaba bir test daha mı yaptırsan doktora gitmedinmi
28 yaşındayım 4 yıl olacak bu yaz çocuğum yokkk kimsenin mutluluğuyla mutsuz olmak istemiyorum ama etrafımda benden sonra evlenen bütün kuzenleriimin çocukları oldu ve bir hafta öncede 7 yıl öncd evlenen teyzemin çocuğu oldu tüp bebek yap. 10 gün önce kuzenim doğum yaptı sanki ben oralarada kendimi hep yalnız bna acıyorlar öle bakıyıorlar gibi hissediyorummm allah herkese istediğini istediği zaman veriri biliyorum şükürler olsun galimize yüce yaradanım bunu istediği zaman veriri herkese o ol der olu veriri herşey geçen gün de dayım demiş teyzelerime işte gezeceğine çocuk yapsın şimdi biz bi araya geldik mi ben hep bunları düşünüyorum onlarla birlikte olmak istemiyorumm ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte sanki bana öyle geliyor vs bir sürü buna benzer şeyler
canım hepimiz sorunları farklı olsa da aynı şeyleri hissediyoruz biz böyle olsun istemedikRABBİM böyle uygun gördü bu bizim imtahanımız ben şahsen artık pek kulak asmıyorum ben çocugum yok diye üzülüyorum çevreye bakmıyorum ne yapa bilirim doktora gidiyorum gerisini MEVLAM bilir onlar günaha giriyolar bize düşen görevimizi yapıp sabretmek bende sana bunu tavsiye ederim insanları boş ver ALLAHA sıgın rahatlarsın28 yaşındayım 4 yıl olacak bu yaz çocuğum yokkk kimsenin mutluluğuyla mutsuz olmak istemiyorum ama etrafımda benden sonra evlenen bütün kuzenleriimin çocukları oldu ve bir hafta öncede 7 yıl öncd evlenen teyzemin çocuğu oldu tüp bebek yap. 10 gün önce kuzenim doğum yaptı sanki ben oralarada kendimi hep yalnız bna acıyorlar öle bakıyıorlar gibi hissediyorummm allah herkese istediğini istediği zaman veriri biliyorum şükürler olsun galimize yüce yaradanım bunu istediği zaman veriri herkese o ol der olu veriri herşey geçen gün de dayım demiş teyzelerime işte gezeceğine çocuk yapsın şimdi biz bi araya geldik mi ben hep bunları düşünüyorum onlarla birlikte olmak istemiyorumm ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte sanki bana öyle geliyor vs bir sürü buna benzer şeyler
Bende böyleydim herşeyin yaradandan geldiyini düşün asi olmaktansa sabredelim biliyorum hepimiz kazanacazbende öyleyim. çocuk görünce gözlerim doluyo.. kimseyle konuşmak istemiyorm evden çıkmak bile istemiyorum sanki herkes bana acıyarak bakıyomuş gibi geliyo.. bide yanmda bebeklerini sevenleri görünce okdadarrrr kötü oluyorumki diyorum bilerek mi yapıyolar.. iyice pskolojm bozuldu bnmde...
hayırlısı olsu canım evet canımcm aynı gün olduk hatta bir saat arayla :) umarım güzel olurkızlar selam ,
doktordan geldim çatlatma iğnemi yaptılar yarın öğleden sonra aşılamam olucak.2. aşılamam olucak biliyorsunuz hepinizin dualarına ihtiyacım var pazar pazarteside evde olucam işten izin aldım yatıcam 3 gün boyunca hiç iş yapmayayımki bişey olmasın diyorum.
rabbim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder melegimi bana gönderir hepinizi çok seviyorummm lutfen dualarınızı esirgemeyin
canım benim aşılamamda yarın olacak beni listeye 2. aşılama olarak eklersin.senin aynı gün oluyor aşılamamız hadi bakalım hayırlısı inşallah ikimizde hayırlı sonuc alacagız bugün yumurtalarımı gördüm içime güzel birşey dogdu.rabbim hayılrısı ne ise bize onu nasip eyler inşallah..
canımsın bebegim aminHadi bakalimm ins. 2 yumostan bir tanesi bebis olmak icin hazır ve nazır seni bekliyodur
inşallah hayatımbugünkü aşılamalarınız inşallah bebeiş olarak döner size
dualarımız sizinle
evet bitti ama bu sefer inanılmaz yorgun düştüm benMdacimm yaklasik son bir saatin kaldihersey guzel olur insallah..
sen o kadar cansın ki anlatamam canımın içi seninde az kaldı bak geçti bitti bile
amin canım allah razı olsun inşallah sende benim gibi 3.yaptırıcan inşallah meleklerimiz 3.aşılamada gelir bize aminnn.....
canımmm dualarımız senle inşallah 2.aşılamadnda gelcek meleğin sana aminnn.bende 3.aşılamad 3 gün izin aldım yattım evde hiç bişe yapmadım valla allah razı olsun kayın valdem baktı :))))) sende yapma bırak kalsın meleğinden dahamı önemli sanki :)
mda canımmmm inşallah allahında izniyle meleğin sana aşılam ile gelcek 15 gün sonra buraha hamileyimmmmmmm kızlar diye yqazcan bu defa mutluluktan alıcazzz seni seviyoruzzz kuzzuuuuuuu
MDA VE KARAKEDİ aşılamanıız hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar bebişlerinizzzzz.
amin canım teşekkürler
teşekkürlerbugün aşılama yaptıracak arkadaşlarımıza ALLAH yardım etsin aşılamaları tutar inşallah dualarım sizinle
ah bebegim dün seninle konuştuktan sonra o kadar rahatladımki anlatamam herşeye yeniden başlamış gibi oldum umarım seninde bundan sonraki tedavin güzel geçerAllah yardımcın olsun herşey yolunda gitmiş olsun canım benim ...bekliyorum seni....sesin hala kulaklarımda:).....
hoşgeldin canım, ama 10. gün erken bence bekle azıcık daha sonra kan testi yaptırmrb kızlar nasılsınız uzun zamandır takip ediyorum hepinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de aşılama sonucu bekliyorum bugün 10.günüm.daha önce 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım olmadı.daha yeni farkedildi pıhtılaşma sorunum varmış nasip değilmiş demek ki dedik 5 yıllık evliyim zor bi süreç bi defa daha aşılama deneyelim dedik bakalım nasipse olur ama ben hiç bişey hissetmiyorum.Artık negatiflerde beni etkilemiyo çünkü hiç pozitif görmedim.dayanamadım evde bi tane testim vardı yaptım ve yine negatif sizce 10. günde çıkar mı daha önce yapan var mı aranızda merak ettim caevaplarsanız sevinirim Allah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inş
ah canım ah güzelim malesef hepimiz aynıyız ama elden bişey gelmez sen anladıgım kadarıyla henüz tedavi olmamışsın sorununuz neydi.28 yaşındayım 4 yıl olacak bu yaz çocuğum yokkk kimsenin mutluluğuyla mutsuz olmak istemiyorum ama etrafımda benden sonra evlenen bütün kuzenleriimin çocukları oldu ve bir hafta öncede 7 yıl öncd evlenen teyzemin çocuğu oldu tüp bebek yap. 10 gün önce kuzenim doğum yaptı sanki ben oralarada kendimi hep yalnız bna acıyorlar öle bakıyıorlar gibi hissediyorummm allah herkese istediğini istediği zaman veriri biliyorum şükürler olsun galimize yüce yaradanım bunu istediği zaman veriri herkese o ol der olu veriri herşey geçen gün de dayım demiş teyzelerime işte gezeceğine çocuk yapsın şimdi biz bi araya geldik mi ben hep bunları düşünüyorum onlarla birlikte olmak istemiyorumm ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte sanki bana öyle geliyor vs bir sürü buna benzer şeyler
eniyisi sen birdaha test yap rahatlaman için bence hamile degilsin stresten adet olamaya bilirsingitmedim yaa okadar moralim bozulduki negatifi görünce doktorun adını anmak istemedim... yrnda olmazsam ptesi gitcem ama sizce nie olmamış olabilirim gebelik olabilir mi.. olsaydı çıkardı die düşünüyorumm.. he bide işin kötüsü ben negatifi görünce fenalaştım başım çookkk ağtıdı doktora gittik hamilelik yoksa film çekelim dedi yok dedim çekildim eşim eve gelince kızdı nie çekildin die.. öle işte korkuyorumda şimdi..
hayırlısı olsu canım evet canımcm aynı gün olduk hatta bir saat arayla :) umarım güzel olur
canımsın bebegim amin
inşallah hayatım
evet bitti ama bu sefer inanılmaz yorgun düştüm ben
sen o kadar cansın ki anlatamam canımın içi seninde az kaldı bak geçti bitti bile
teşekkürler
ah bebegim dün seninle konuştuktan sonra o kadar rahatladımki anlatamam herşeye yeniden başlamış gibi oldum umarım seninde bundan sonraki tedavin güzel geçer
hoşgeldin canım, ama 10. gün erken bence bekle azıcık daha sonra kan testi yaptır
ah canım ah güzelim malesef hepimiz aynıyız ama elden bişey gelmez sen anladıgım kadarıyla henüz tedavi olmamışsın sorununuz neydi.
eniyisi sen birdaha test yap rahatlaman için bence hamile degilsin stresten adet olamaya bilirsin
mda kuzum gelmişsin.anlat hemen nasıl geçti aşılaman.inşallah herşey yolunda gitmiştir.
bende böyle hissediyorum zaman zaman ben de o insanlardan bebeklerinden uzak duruyorum o insanların yanında yalanda olsa çok neşeli davranıyorum unutma yanlız degilsin bende aynı şeyleri yaşıyorum ama artık biraz aştımcanım olmam mı hiç korunmadık biz bi sorun yok ama dr tüp bebek öneriyorlar hayırlısı bizde düşünüyoruz napalım bende kimseye kulak asmıyorum ama kendim öyle hissediyorum sanki bana acıyrak bakıyolar teyzemin bebeği oldu ilgilenmek istiyorum ama herkes bana acemi gzöüyle bqakıyor o yüzden güvenmiyor benim bebeğim yok ben anlamam ne olsaa
merhaba canım dostum .
iyi geçti ama gene aksilikler oldu malesef
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
birde sizlere sormak istedim bişey var
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.
canım bende sana 707 tane ya varis çektim kanamam olmasaydı yasin okuyacaktım ALLAH kabul etsin umarım hamile kalırsınmerhaba canım dostum .
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.
merhaba canım dostum .
Aksilikler oldu diye yazmışsın ama bence çok iyi geçmiş geçen seferkine göre. Sen hep iyi düşün, Allah büyük hiç belli olmaz , o kadar çok mucizevi şeyler duydumki insanlardan bir mucizede size verir inşallah ve bu defa tutar aşılaman.
canım bende sana 707 tane ya varis çektim kanamam olmasaydı yasin okuyacaktım ALLAH kabul etsin umarım hamile kalırsın
öncelikle tekrardan hayırlı olsun mdacım aşılaman...inşallahhhhhhhh 14 gün sonra buraya güzzel güzel haberler verirsin...Rabbim sana da bizlere de sağlıklı bebişler versin :)
ben dikkat etmmemiştim spermin sıvı mı daha yoğun kıvamlı mı diye o kadar heyecanlıydım ki...belki bu 10 milyondan kaynaklıdır ne dersin :)
s.a kızlar ben pcoluyum 4 yıllık evliyim.. bu ay ilk defa aşılama yaptırdım 8 mayısta 14. gün kanda baktırdım 1. küsür çıktı yani negatif( progestanda kullandımm biteli 6 gün olcak aşılamamında bgn 19. günü.. araştrdm biraz bnm şimdiye adet olmam lazımdı ama olmadım bugün adet günüm ama hçç belirti fln yok hem her ay önce olurdum bu ay daha olmadım... sizce neden olabilirr
merhaba canım dostum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?