Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Büyüyor bebişin bak gördün müü :) Yok cnm yaa bende 12. haftaya kadar kullandım. Dr hiç bir zararı yok dedi. Gebelik sırasında rahimin giderek kalınlaşması gerekiyor
muş. Bizimkisi tüp olduğu için hormonlarımıza ek takviye yapılması gerekirmiş. Sonuçta müdahale ile olan bebek. Bünye ancak farkına varabiliyor. Diğer gebelik takibi yaptığım dr 'da 12. haftada bırakabilirsin demişti bana.

jollycım ne guzelll cok az kalmışş bebişine kavusuyorsunnn darısı elcefın ve bız bebek ısteyenlere dıyelım...
hazırlıklar tamamlandımı herseyını aldınızmı

Dün devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırdım herşey normal ilaç yazdıracaktım kullanma artık onu dedi :) içime sinmedi merkezi aradım doktorumla konuştum hem iğneden fitile geçtiğim için bir sakınca olur mu diye sordum hayır olmaz dedi artık 12. Haftaya kadar böyle devam edicem hap için de bırak diyo bi doktor dedim bir sakıncası yok bebeğe bir zararı yok dedi tüp bebek de önlem amaçlı kullandırıyoruz dedi ben de tabiki onu dinlicem:) içmeye devam müthiş uyuyorum ya. Artık 10 gün doktor yok :) büyüsün biraz daha minik.

canım hersey yolunda gıtmesıne çok sevındım ıns boyle de devam eder ..
su an kaç haftalıksın canım

canım hersey yolunda gıtmesıne çok sevındım ıns boyle de devam eder ..
su an kaç haftalıksın canım

8 haftalığım canım çok şükür rabbime devamı da gelir inşallah. Senin de büyümüş bebiş maşallah kız mı olacaktı ? Nasıl gidiyor hamîlelik?

slm kızlar herşey yolundadır işallah işlerin yoğunluğpundan giremiyorum.Umarım herkes iyidir.Bol hamişli bir ay diliyorum.

Böyle 2 dr'a gidince işte kafamıza yatanı dinleme şansımız oluyorr :)) Ah o uyku yok muu. İlk 3 ay akşamları 8'de uyuttu beni :) 4 ve 6. ay arası biraz daha iyidi 9 buçuğa kadar dayanabliyordum. Şimdi yine başa döndüm Doğum sonrası için enerji depoluyor herhalde bünyemiz sonra uykusuz gecelerr . :)

jollycım ne guzelll cok az kalmışş bebişine kavusuyorsunnn darısı elcefın ve bız bebek ısteyenlere dıyelım...
hazırlıklar tamamlandımı herseyını aldınızmı

Evet cnm yaa az kaldı artıkk herşey hazır ama daha kıyafetleri yıkama işlemlerine başlamadık. Evde 1 boş oda vardı öyle bir abartmışız ki artık 20 m2'lik boş oda dolu oda kıvamına gelmiş Tam bir görmemişin çocuğu olmuş modundayım ne görsem gerekli gereksiz alıyorum. Sonrada diyorumki ee bu güne kadar çocuk mu görmüşüz zaten bir görmemişlik var boşverrr :)) Aminn inş. önce ercelf alıcak bebişini kucağına arkamızdanda seni bekliyoruzz

Son düzenleme:
8 haftalığım canım çok şükür rabbime devamı da gelir inşallah. Senin de büyümüş bebiş maşallah kız mı olacaktı ? Nasıl gidiyor hamîlelik?

canım bıde gosterse kendını bıseyler almaya baslasam
malesef daha kızmı erkek mı bılmıyoruz ama ıcımden kız gıbı gelıyo
bugun rahatsızım belım çok agrıyor daha 5, aydan basladı agrılarım rabbım cumle hamılelere yardım etsn ıns

hafta sonları genelde kapalı olur tlf :))) sen çaldır beni ben seni ararım sabahları tlf söylicem sana murat beyle bende görüştüm

hafta sonları genelde kapalı olur tlf :))) sen çaldır beni ben seni ararım sabahları tlf söylicem sana murat beyle bende görüştüm

Mrh arkadaslar ben.murat sonmezer in hastasiydim....kendisini kelimelerle anlatamam....gerci herkesin beklentisine bagli...ben kendisini bi arkadasimdan duymustum ve gecen mart ayinda kafamdaki soru isaretlerini atmak icin gittim ...benim hikayem cok karisik 1 yil bebek istedim bu 1 yil icin de acele edip asilama ve tup yaptirdim malesef sonuc negatif...rahim filmime bursa acibademde bakan sahin hoca uterus unicornus yani dogustan yarim rahim olabilecegimi dusundu o gun musait degildim.muayene olamadim evimize donduk ...sonra bu olay kafamda yer etti bu supheyle murat beye gittik tabi oncesinde int uzerinden kendisini cok inceledim...tum testlerimi gosterdim kendi muayene etmek istedi ve gercekten yarim rahimliymisim...ama isin asil garip tarafi rahim filmimde sag tarafimin tikali oldugu belirtilmis halbuku benim sag tarafimda tupum var sol tarafimda ne tup ne rahim var yani rahim sag tarafa yatik...neyse ben sok agla agla..
Murat beye nasil bagriyorum olamaz filmde sag yok derken nasil sol yok dersin...sokun etkisiyle bana herseyi gayet soguk kanlilikla anlatti hamile kalabilecegimi ama bunun surec alacagini erken dogum ve dusuk riskimin cok oldugunu soyledi
.ve tup bebek onerdi ben beklemek istedim cok acele etmistim cunku daha once...ve asil beni uzen ne tup bebekte ne asilamada nede rahim filmimde yarim rahim oldugumu anladilar en cok buna yikildim ben tup bebegi gercekten cok iyi bir hastanede gen artta yaptirdim....oradaki dr okadar cok seviyordum ki arayip bu durumu nasil anlamadiniz diye hesap bile soramadim...ve ben o ay hamileymisim inanamadim sevinemeden...bebegimi gecen sali gelisim bozuklugundan aldirdim...ama artik cok daha umutluyum ve bir.kac ay sonra murat beye asilama yaptiricam olmazsa...ve sunu unutmayin allah ne derse o benim tupumun teki yok ve esimde morfoloji sorunu vardi ama rabbim en umutsuz zamanimda kostu geldi o verdi o aldi
..inaniyorum yine vericek ama gebeligim suresince her soruma aninda cevap verdi..ve yine hamile kalirsam ona gidip dogumu yapicam
Ama sunu cok iyi bilin drlara hemen tup bebege yonlendiriyorlar ama cok.zor ve olmadiginda yikimi cok agir bir tedavi eger ciddi sorununuz yoksa biraz sabir edin dua edin cunku ne yaparsaniz yapin rabbim ol demezse tup asilama dogal hepsi yalan...eger ankaraya uzak iseniz.
.bursa acibademde sahin zeteroglu var en az murat bey kadar harika her animda yanimda...allah ikisinden de razi olsun
.

Aza
Ucakcim ben ankaradayim bebeskoda ankarada benimde uc asilama ve bi tup bebek basarisiz.bende bekliycem ama benim yumurta rezervim azaliyo yasim 27 yani sonra kendimi suclamak istemiyorum yoksa rabbim vermedikten sonraa ne yapsak bos.bak o kadar doktora gittinnn bi murat bey bilmis helal olsun belki bendede baska sorun var o yuzden hamile kalamiyorum yumurtalar olusuyoo esimde sorun yok ana bevekim tutunamiyo niyeee diye geceleri dusunmekten uyku girmiyoo bunu bi cvplasa belki hersey daha kolay plucak benim icinn.insallahh seninde bebisin olur canim olmus zaten arkasida gelicek ben uc yildir bi kere bile olmadi gebelik..haline sukrett benim rahimim varda ne oluyo tuplwr acikta ne oluyo olmuyo hersey Allahtan

Şimdi uyuyalım da sonra uykusuz her gece:) ya benim belim müthiş ağrıyor yeni yeni başladı 8. Haftadan sonra normal mi acaba? Valla korkudan 1 saatlik bir gezintiye bile çıkmak istemiyorum bişey olcak diye yürümiyim ayakta kalmayayım diyorum. Bel ağrısı illaki senin de olmuştur dimi?
Saklıyosa kızdır:) Allah gönlünüze göre versin canım. Benim de belim ağrıyor ya normalmir ilk aylarda?

Canım seninle durumlarımız birebir aynı çok geçmiş olsun unutma gebe kalabiliyosun yine olacaktır rabbime sığın dua et ben hep öyle yaptım ondan istedim ama çok da ısrarcı olmadım hayırlısını ver dedim zamanı ona kalmış. Ben de tüp bebekle kaldım ilk bebeğim kendiliğinden gelmişti ama hayırlısı böyleymiş. İnşallah kıcağıma alırım tüp bebişimi sen de çok vakit kaybetme unicorn ların hamile kalması daha zor zaman alıyor. Allah yardımcın olsun.

Ucakcim murat beyim ozel muayehanesinemi gittin

canım dr cınsıyetını gormedı ama oda gostermeyınce genelde kız oluyor ama emın olmak gerek dedı
bel agrısı bende hep vardı korkma canım bebıs yerını yapıyo ıcın genıslıyo o yuzdendır..
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns

Ucak peki tup yaptirirsan nerde yaptircaksin yani murat beyin dedigi hastanedemi..

Canim.ben acele etmicem bu sefer...hemen tup bebek diyorlar ama donusu insana cok agir oluyo ben dogal yoldan hamile kaldim o nedenle beklicem belki 5 6 ay sonra murat beye asilama yaptirmayi dusunuyorum...murat bey tup bebegi genart da ve bi hastane daha soylemisti ben unuttum o gun yasadigim uzuntuden...yapiyor ama ben ilk tup bebegimi genartta yaptirmistim ve benim yarim rahim oldugunu anlamamislardi o nedenle murat beye orda olmak istemesigimi soyledi ama dogal yoldan hamile kalinca tupden vaz gectim asilama denedin mi bence hemen gecme tup bebege drlara gore hersey cok basit..ama genart ve doger desigi hastanenin lab.begeniyordu genartta cok guzel temiz bir hastane ama cok kalabalik biri ayiliyo biri bayiliyo
..biri yatiyo digeri kalkiyo ben gen artta o kadar cok ilac vermislerdiki artik ilacdan vucudum hareket edemiyordu transfersen sonra bir auru kan ignesi oldum rahatsizligim yoktu sadece onlem amacli herkes ayni ilaci veriliyodu her vucut ayni degil ki..gerci murat bey ben de bi kac ilac vericem demisti...ama genart temiz hemsireleri guler yuzlu ve dr mu cok seviyorsum heran yanimdaydi...ayrica genart kimsenin yapmadigi genetik testleri yapiyo sperm dna hasar teati esli kromozom analizi...bi cok tup bebek.merkezi bunu yapmiyo baslamadn once...gerci bi cok dr bunlara gerek yok dedi..kime guvenicez bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…