kısaca anlatayım 2 mayısta regl olmam lazımdı olmadım bu zamana kadar...beni tanıyanlar bilir klomen tedavısı goruyorum..NİSANDA doktorum ızınlı oldugu ıcın baska doktora gorunmustum ve bana cok kısa baktı yumurtan cok gelısmemıss dedıı catlatmaya gerek yok dedı pas dedıı..... bızde pas olmasın dıye denedıkkk calısmalara bende 2 mayısta regl olmadım diyee vakit gecsin istedim 3 hafta gectii!!!! dedim kesin pkodann!!
bugun test yaptık 5 cıktı !! neye yormam lazım bunu... primolut bile almıstım ezcaneden......
superisiii sanırım seninde 5 cıkmıstıııı ????
Arkadaslar benim leke olarak pembe akinti geliyor gecen asilamada olmamisti normaldir degilmi
cnm ya sendede ne şans var ama olsun hayırlısıyla olmuşsun aşılamanı ve bu defa daha iyi geçmiş sevindim. inş. 15 gün sonra hamile haberini alıcaz merakla bekliycem. haftaya doktorda olucam nasipse sen sonuca kadar gitmezsin yine karşılaşamıycaz. ben bugün kötüyüm kasıklarım ağrıyor başım ağrıyor ve ateşim var hiç iyi bir durum değil benim için allahım hayırlısını nasip etsin.
cnm dikkat et kendine dinlen mutlaka ağır iş falan yapma sakın..bebişinede kendinede iyi bak..geçmiş olsun çok..
doacım canım naptın yazını şuan görüyorum..benimde aynı çıkmıştı değerim ama hamile değilim..birde 3 hafta geçtiyse eğer bu değer üzgünüm ama hamile olman için çok düşük..inşallah ben yanılıyorumdur..2 gün sonra tekrar yaptır testi bakalım ne çıkıcak..biz pcolu olduğumuz için normal bu durumlar ama belki bir sürpriz vardır ne dersin..inşallah hamilesindir cnm..
Bu arada aşılamaya iki ay ara vermek doğrumu sizce
cnm yapmıyorum zaten birşey eşim sağolsun temizliği yapıyor ben bir yemek yapıyorum evden çıktığımda yok neden bu kadar sancım var bilmiyorum inş. sabaha geçmiş olur. inş. ablana yardıma bebişinle gidersin içime öyle doğdu
ilkkkez bukadar gecikiyor ..zaten ihtimal vermemistim ama allahtan umıt kesilmez ne diyim superiiiimmm:)
ptesi gitcem doktora bakayım ne dicek..ama yani takıldı kafama neden peki 5 cıktı canım senin doktor birsey dedimi???
herzaman 1 yada 2 cıkardıı negatif derdim..acaba regl olmama cok yakın zamanda tutmus ve oyuzden dusuk cıkmıs olabılırmı sence :)))
ay canım inşallah içine doğan çıkar dua et benim için senin duan kabul olur..sancın geçer inşallah cnm haberdar et merak ederim seni
ben 2 ay ara verdim hiç belli olmuyo ne zaman tutacağı..ara versende vermesende rabbim ne zaman verirse o zaman oluyo cnm biliyosun..
23:15 de iğnem var onu bekliyorum çok uykum geldi inş. uyuyup uyanınca sancılarım geçmiş olur. sabah yazarım. hepiniz için dua ediyorum cnm bu derdi çekmeyen anlamıyor bizi allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.
kesilmez tabi canım benim inşallah geç döllenme olmuştur ve hamilesindir..ay ne çok sevinirim senin adınavalla olabilir tatlım regl olmana yakın zamanda tutmuştur bizim yumurtlama zamanlarımız belli değil ya ondandır belkide..heyecan yaptım valla yaa bu 2 gün dikkat et kendine ağır bişey yapma..pazartesi güzel haberlerle gel bana inşallah
sonu hayırlı olsun ınsallahh su perimm:)
sen nasılsın ne durumdasın ? gittin demi doktoruna gelismelerden bahsetsene canım
kafa dagıtmak icin eurovision u izliyorummm cok heyecanlı guzel sarkılarda var kızlarrr... bize cok az sıra kaldı 2 ulke sonra..... izleyenler var mı ????
mda canım benim öncelikle geldi geçti çok şükür bu aşılamada..inşallah 15 gün sonra o mutlu haberi alıcaz senden ve hayatının en büyük evlilik hediyesine sahip olacaksın inşallah..bugün aklım hep sendeydi ne yaptı nasıl geçti diye..sen aksilikler oldu demişsin ama bence bir aksilik yok herşey çok yolunda gitmiş..artık beraber gün sayıcaz..eninde sonunda senide anne yapıcaz bu topicteben çok inanıyorum o güzel duyguyu tadacaksın birgün..
bende onu izliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?