- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
Çalışabiliyorsan ne güzel bebeğinle daha çok vakit geçirirsin. Ama alışverişi a artmışsın:) umarım hepsini kullanabilirsin. Ben daha elimi atamıyorum alışverişe sanırım 6. Aydan sonra falan başlarım. Dün ikili test için ölçüm yapıldı kan bereim haftaya belli olacak sonucu ikisi birlikte değerlendirilecek umarım temiz çıkar. Cinsiyet için de 11+5 ken gittiğimde aormuştum erken demişti bu sefer de sorup ısrarcı olmak istemedim. Önce testlerimiz temiz çıksın da gerisi önemli değil.
testi dün yapamadım ama bugün kesin yaparım zaten testi yapmadan şeffaf akıntım geliyordur cuma ve cumartesi
cuma yapamadım tek çizgi çıkacak nasıl olsa diye sonra cumarteside gelince yapmaya karar verdim ve sonuç bu canım
perşembe gecesi ve cumartesi gecesi ilişki oldu inş birinden birinde yakalayabilmişizdir.
bugünde yapıcam testi bakalım sonuçbu defa ne olacak
bir de cumartesi kasıklarımda haifif hafif sancılar oluyordu herhalde bu yumurtladığımın habercisiydi değil mi????
superim senin araciliginla bir guzel haber veriyim herkese de umut olsun. Onca basarisiz tedaviden sonra kendi istedi ve geldi bebek karnima kondu:))
cok mutluyum bi o kadar da korkuyorum. Riskli gunler bitene kadaar da yuregim agzimda olucak. Ilk burdan paylasmak istedim cunku gecen yaz ilk asilamalara basladigimda harf harf herseyi bu topicten ogrenmistim,paylasmistim.
Bir de kimse umudunu yitirmesin allahin mucizeleri bitmiyor. Umarim bu mucizeyi kucagima almak ve sizlerden de duymak nasip olur
herkese selam.öncelikle ilk aşılamamdan itibaren tanıdığım eski arkadaşlarıma kocamanArdından yeni umut ve beklentilerle bu zorlu yolda savaş veren tüm anne ve adaylarına
Kısaca 2 olumsuz aşılamadan sonra hepinizin yaşadığı gergin günlerden birinde annem yeter artık git bir tüp bebek dene sözleriyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum.:44:bu arada bu topiği hiç bırakmadım hep okudum,sizlerle güldüm,ağladım.bazılarının bebek alışverişyle mutlu oldum,rahim yetmezliği sorunu yaşayan serklaj ihtimali olan hamile arkadaşların endişelerini en derinden yaşadım... 4 yumurta gelişti hepsi de toplanabildi ikisi döllendi ve 3. Gün transferi yapıldı... Sıra geldi beklemeye.bu aşamada 3 gün transfer sonrası ufak gezinmeler dışında hiç bir iş yapmadım annem yanımdaydı.3 günden sonra dışarıya bile çıktım.hiç ümitli değildim.o bakımdan inanılmaz rahattım.ta ki doktorumun '' hayırlı olsun'' cümlesine kadar.
Ilk 4 hafta çok güzel geçti keseyi görmeyi gittğimizde çift kese vardıLakin bir gece kanamam oldu ve birini kaybettim bu arada iğne ve jele halen devam ederken.sonra elimizde kalan bir tane ile şu an 8+4 deyim ve halen kanamalarım şiddetli olmasada oluyor. Ultrasonda rahim içinde kanamalı bölgeler var ve üzücü biir miktarda kese içinde de mevcut
Ilk tüp denemem de tutmuş olması çok sevindirici elbette lakin gebeliği devam ettirebilmekte bir o kadar zorlu ve sıkıntılı.benim nedenlerime gelince rahim açıklığım var.yani servikal yetmezlik 3. Ayda serklaj olacağım o zamana kadar bebeğim benimle olursa şayetAllahım evlatlarınızı kucağınız almayı nasip etsin...
keşke dünde tekrarlasaydın canım testi dün ilişkiye girdiniz mi peki?akıntının gelmesi yumurtladığın anlamına gelir canım..yumurta 24 saat yaşar ve cumartesi çatladaysa pazar gününr kadar şansın vardır çünkü..bugün tekrar yap bakalım nasıl çıkıcak..gerçi hamile kalabilmek için tek sperm yetiyo ama biz işimizi şansa bırakmayalım zaten çok zor sahip oluyoruz..inşallah hamile kalırsın tatlım..
iş yerinde kalmıştı testler o yüzden yapamadım :)
nasipte varsa olur artık ne diyeyim cumartesi ilişki oldu ama cuma ve cumartesi zaten akıntı vardı pazar günü gelmedi belkide cuma çatlamıştır o zamanda perşembe ve cumartesi ilişki olduğu için belki de tutmuştur ne dersin :))))
bu arada senin sonucunu öğrenmenede az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...
teşekkür ederim yorumladığın için bu testten öncesini ve sonrasını değerlendirdik inş tutturabilmişizdir canım.
senin hamilelik nasıl gidiyor hep takipteyim ama insanın yazacak birşeyi olmadı mı sadece okumakla yetiniyor ama burayı takip etmeden de yapamıyorum o kadar alışmışızki ailemize bile sormaya çekindiğimiz konuları burdan rahatlıkla sorabiliyoruz....
Evet evde dursam daha çok sağa sola sarıcam :) Artık kullanamadığımı kardeşi kullanır 2.de bende bu kadar özenmem :) Güzel çıkar merak etme 1 hafta diyorlar ama tam 1 haftayı bulmuyor bile çıkması 3-4 gün gün içinde sonuç çıkıyor. Artık bir dahakine söyler kesin olarak cinsiyeti :) Küçükken bacaklar serbest olduğu için daha net belli oluyor . Büyüyünce bu sefer göstermemeye başlıyorlar. Benimki biraz edepsiz gerçi kocaman oldu hala rahat rahat oturuyo :))
aynen canım nasipte varsa olur zaten takılma..biz üstümüze düşeni yapalım gerisi beklemek artık..adetime 1 hafta var ama ben sanmıyorum olmadı gibi geliyo bakalım bekleyip görücez birlikte..
hadi bakalım ilk güzel haber senden sonrada allah nasip ederse benden artık bakalım bekleyeip göreceğiz benim adetler iyice dengesizleşti bazen 30 günde bazende 40-45 günde geliyo aslına bakaran bugünlerde adet olmam gerekiyordu ama nerdeeeee hiç gelecek gibi durmuyor gene 40 lı günlere saldı kendini benim adet bakalım ne zaman gelecek.
Eki Görüntüle 722018
buda bugünkü yaptığım arkadaşlar zannedersem yumurtlama bitmiş artık...
bitmiş artık canım ama sen yinede günaşırı ilişkiye girmeye devam et belki arkadan gelen minik yumurtaların vardır geç döllenmeden hamile kalırsın..hiç umudunu kaybetme..bu işler hiç belli olmuyo valla..
evet canım bence de bitmiş ama durdukça biraz daha koyulaştı artık yarında son kez yapmalı yine silik çıkarsa bi dahaki ay denemeye devam ederiz.
evet düşündükçe gelmiyor bence de ama düşünmemekte elde değil ki
işte neyse de eve gidince illaki aklına geliyor insanın.
Eki Görüntüle 722018
buda bugünkü yaptığım arkadaşlar zannedersem yumurtlama bitmiş artık...
evet bu ay deneme yanılma ile geçti inş bi dahaki aya gerek kalmaz ama şayet kalırsada bu ay tecrübe edinmiş olduk
hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?