Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim yorumladığın için bu testten öncesini ve sonrasını değerlendirdik inş tutturabilmişizdir canım.
senin hamilelik nasıl gidiyor hep takipteyim ama insanın yazacak birşeyi olmadı mı sadece okumakla yetiniyor ama burayı takip etmeden de yapamıyorum o kadar alışmışızki ailemize bile sormaya çekindiğimiz konuları burdan rahatlıkla sorabiliyoruz....

Evet evde dursam daha çok sağa sola sarıcam :) Artık kullanamadığımı kardeşi kullanır 2.de bende bu kadar özenmem :) Güzel çıkar merak etme 1 hafta diyorlar ama tam 1 haftayı bulmuyor bile çıkması 3-4 gün gün içinde sonuç çıkıyor. Artık bir dahakine söyler kesin olarak cinsiyeti :) Küçükken bacaklar serbest olduğu için daha net belli oluyor . Büyüyünce bu sefer göstermemeye başlıyorlar. Benimki biraz edepsiz gerçi kocaman oldu hala rahat rahat oturuyo :))

keşke dünde tekrarlasaydın canım testi dün ilişkiye girdiniz mi peki?akıntının gelmesi yumurtladığın anlamına gelir canım..yumurta 24 saat yaşar ve cumartesi çatladaysa pazar gününr kadar şansın vardır çünkü..bugün tekrar yap bakalım nasıl çıkıcak..gerçi hamile kalabilmek için tek sperm yetiyo ama biz işimizi şansa bırakmayalım zaten çok zor sahip oluyoruz..inşallah hamile kalırsın tatlım..

canlarımmm ikinizin adınada çok sevindimmm inanınnn Darısı bekleyen bizlerin başına inşallahh rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizler içinde dua edin lütfenn

iş yerinde kalmıştı testler o yüzden yapamadım :)
nasipte varsa olur artık ne diyeyim cumartesi ilişki oldu ama cuma ve cumartesi zaten akıntı vardı pazar günü gelmedi belkide cuma çatlamıştır o zamanda perşembe ve cumartesi ilişki olduğu için belki de tutmuştur ne dersin :))))
bu arada senin sonucunu öğrenmenede az kaldı sabırsızlıkla bekliyorum...

aynen canım nasipte varsa olur zaten takılma..biz üstümüze düşeni yapalım gerisi beklemek artık..adetime 1 hafta var ama ben sanmıyorum olmadı gibi geliyo bakalım bekleyip görücez birlikte..

gün aşırı ilişki olduysa ve cumartesi günü çatladıysa öncesi ve sonrası çalışmışsınız okudum :) inşallah tutar canım hakkında hayırlısı olsun ben hiç ovulasyon testi yapmamıştım o yüzden pek bişey bilmiyorum superisi ikinci çizginin daha koyu olması gerekli diyor. sen yine tedbiri elden bırakma gün aşırı olmasa da 2 günde bir çalış birkaç gün daha. biz de gün geçiriyoruz işte canım inan tedavi görmek daha kolaydı içinde yaşadığını bildikçe endişelerin artıyor karnına düştüğünü öğrendiğin andan sonrası bambaşka bir hayat.size tez zamanda hamileliği tattırsın rabbim bizlere de kucağımıza almayı..

13+2 olacağız cumartesi artık söyleyeceğim doktora da önce testimizi değerlendirir sonra da meraktayım görterir mi bakalım mı derim :)
ikinci bebeler kendiliğinden gelir inşallah.

amin inş bize de allah nasip eder o duyguyu
evet öncesi ve sonrası çalışma olsu allah nasip ederse tutar etmezse de bi daha ki ay devam çalışmalara ara vermeden hiç..

aynen canım nasipte varsa olur zaten takılma..biz üstümüze düşeni yapalım gerisi beklemek artık..adetime 1 hafta var ama ben sanmıyorum olmadı gibi geliyo bakalım bekleyip görücez birlikte..

hadi bakalım ilk güzel haber senden sonrada allah nasip ederse benden artık bakalım bekleyeip göreceğiz benim adetler iyice dengesizleşti bazen 30 günde bazende 40-45 günde geliyo aslına bakaran bugünlerde adet olmam gerekiyordu ama nerdeeeee hiç gelecek gibi durmuyor gene 40 lı günlere saldı kendini benim adet bakalım ne zaman gelecek.

inşallah canım güzel haberleri arka arkaya vermek nasip olur..adetler havalardan dolayıda dengesizleşiyo normal yani takılma bu kadar çok düşünme..onu beklediğimiz için gelmiyo zaten düşünüyoruz ya..düşünmemek lazım ama nerdee..

Eki Görüntüle 722018
buda bugünkü yaptığım arkadaşlar zannedersem yumurtlama bitmiş artık...

bitmiş artık canım ama sen yinede günaşırı ilişkiye girmeye devam et belki arkadan gelen minik yumurtaların vardır geç döllenmeden hamile kalırsın..hiç umudunu kaybetme..bu işler hiç belli olmuyo valla..

evet canım bence de bitmiş ama durdukça biraz daha koyulaştı artık yarında son kez yapmalı yine silik çıkarsa bi dahaki ay denemeye devam ederiz.
evet düşündükçe gelmiyor bence de ama düşünmemekte elde değil ki
işte neyse de eve gidince illaki aklına geliyor insanın.

İnşallah bidahaki ay olmaz canım seninde mutlu haberini alırız..evet hiç aklımızdan çıkmıyoki çok kötü bir durum ama inşallah aşarız bizde bu düşünceyi..

Eki Görüntüle 722018
buda bugünkü yaptığım arkadaşlar zannedersem yumurtlama bitmiş artık...

evet canım bitmiş gibi gözüküyor ikinci çizgi kaybolmuş çok silik var sanırım. inşallah nasip olur. ama bu ay da tecrübelendin birdahaki ay daha sıkı takip edersin bu testleri inşallah nasip olur yakın zamanda.

evet bu ay deneme yanılma ile geçti inş bi dahaki aya gerek kalmaz ama şayet kalırsada bu ay tecrübe edinmiş olduk
hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

evet bu ay deneme yanılma ile geçti inş bi dahaki aya gerek kalmaz ama şayet kalırsada bu ay tecrübe edinmiş olduk
hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Sen elinden geleni yapmıssın bundan sonrası allaha kalmış bekleyip göreceğiz hayırlısı ne ise o olsun senin için

Hanımlar aranızda crinone jel kullanan var mı? Yan etkilerini öğrenmek istiyorum. Yardım eder misiniz? Bugün ilk defa kullandım. Ayıptır söylemesi vajinada sürekli bir dolgunluk hissediyorum. 27 Mayıs'ta aşılamam olmuştu.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bt0601 arkadaşım crinone jel ben kullanıyorum.Benim için tek yan etkisi akıntıları oldu.Ayrıca içeride birikenlerde ara ara dökülüyor çamaşırıma.O jel yardımla üremede kullanılıyor.Bebeğin tutunması için.Devam et sakın kesme jeli.Düşük riski ve tehlikesinde de o jeli veriyorlar.İnşaalah hamilesindir.

Buralar yine terkedilmiş. Huuu nerelerdesiniz yahu :)Yokmu yeni havadisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…