evetttt canım kusura bakma ya kafam gittiii:) hatta sana yazı bıle yazmıstımmm:)
bu arada suan sıra bızdeeee ... biraz neselenelimmm yahu :)
Olmaz canim ya bu tamamen politik bir yarisma benceolsun canım önemli değil..valla izlerken tüylerim diken diken oldu çok eğlenceli şarkı inşallah 1.olur
Canim benim tup iptal oldu bizde yabana gitmesin diye asilama yaptik
Olmaz canim ya bu tamamen politik bir yarisma bence
kızlarrrr hadi iyi geceler sizleree:) optum yarın gorusuruzzz
Arkadaslar benim leke olarak pembe akinti geliyor gecen asilamada olmamisti normaldir degilmi
Canımmm nasılsınnnn.görüşemiyoruzzzz? bi türlü karşılaşamadık topicde.
Öncelikle hayırlısı olsun şimdiden.
Umarım mutlu sona ulaşırsın Allah emeklerinin karşılığını verir.
Canım bende1.aşılamamda klomen kullanmıştım klomen yumurtalarımızın gelişmesini sağlayan bi hap.
Kanama yapacağını sanmıyorum.bence dr'unla konuş.
Yok bebegim sadece saskinim hala tup dderken asilandim geldim gecede telden girdim ve sarjim bittimda cnm buarada sanki senin keyfin yok gibi..
Anladim canim demekki benimkide tahris olducanım benim ilk aşılamamdada gelmişti leke. biraz tahriş ettiler sanırım. çok zor geçmişti zaten aşılamam.
Gunaydinlar iyi pazarlar herkese suan hepiniz misil misil uyuyorsunuz opuyorum sizi
hayırlı olsun canım aşılaman..inşallah 2. de mutlu sona aslında başa varırsın...:)) herşey gönlünce olsun duaların kabul olsun..
çok geçmiş olsun canımm dikkat et bebişlere :) benim arkadaşım var 4 aylık hamile şuna kadar hiç belirtim yok diyor biz kendimiiz rahtlatmak için belirtli arıyozzz.salı günü herşey belli olcak inşallahh ...ben giderken idrar testi alcam yapcam ilk 2 sinde yapmadım test bunda yapcam çıkmasada yapcam :))))
hadi hayırlısı olsun inşlalah canım 15 gün sonra güzel haberlerini alırız aminnn
supericimm ya ben bu 3.cü bundada negatif olursa daha çok üzülücem eminim buna ama inancımı yitirmicem olana kadar devam edecem inşalla gerek kalmazda allahımm
canım ben ankara üniversitesinde yaptırıyorum biizm yumurta ve sipermlerde sorun yok ya o yüzden 3.yapıyolar ama ben deseydim direk tüpe geçelim geçiyolardı ama dr 3.yü yapalım dedi inşallah meleğim 3cü ile gelcek canımm
inşallahh canımm inşallahh 4ümüzde alacaz meleklerimizin haberlerini allahın izniyle
bende alcam pazar sabahı yapcam negatif çıksa bile salı kana gidicem en azından hazırlıklı giderim kanda çıkarsada büyük süpriz olur canımm :)))) çok merak ediyorum çünkü anlatamammmmmm
hayırlısı olsu canım evet canımcm aynı gün olduk hatta bir saat arayla :) umarım güzel olur
canımsın bebegim amin
inşallah hayatım
evet bitti ama bu sefer inanılmaz yorgun düştüm ben
sen o kadar cansın ki anlatamam canımın içi seninde az kaldı bak geçti bitti bile
teşekkürler
ah bebegim dün seninle konuştuktan sonra o kadar rahatladımki anlatamam herşeye yeniden başlamış gibi oldum umarım seninde bundan sonraki tedavin güzel geçer
hoşgeldin canım, ama 10. gün erken bence bekle azıcık daha sonra kan testi yaptır
ah canım ah güzelim malesef hepimiz aynıyız ama elden bişey gelmez sen anladıgım kadarıyla henüz tedavi olmamışsın sorununuz neydi.
merhaba canım dostum .
iyi geçti ama gene aksilikler oldu malesef
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
birde sizlere sormak istedim bişey var
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.
Arkadaslar benim leke olarak pembe akinti geliyor gecen asilamada olmamisti normaldir degilmi
Sanada gunaydin kuzucum bugun kocis calistigi icin erken kalkip ona kahvalti hazirliyorum,benim ilkinde kanama olmamisti demek bu sefer tahris oldugünaydın mda cım.pazar pazar uyku tutmayan tek ben değilmişim:)) aşılaman hayırlı olsun bu arada inşallah aşılamanın sürpriz olduğu gibi sonucu da güzel bir sürpriz olur senin için.kanamaya gelince benim 2 asılamamda da aynı sey oldu 2gün devam etti sadece.hakkımızda hayırlısı olur inşallah:))
Gunaydinnnn kizlarrrrrrr
Hepinize iyi pazarlar diliyorummm
Bol bol dinlenin ,ev isi temizlik yapmayinyemek yapmayinn bugun kocaciklarla gezin dolasin
Hepinize selam ve sevgiler
Sanada gunaydin kuzucum bugun kocis calistigi icin erken kalkip ona kahvalti hazirliyorum,benim ilkinde kanama olmamisti demek bu sefer tahris oldu
Gunaydin nimesay kocacim calisiyo malesef sen bizim yerimizede gez toz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?