Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evetttt canım kusura bakma ya kafam gittiii:) hatta sana yazı bıle yazmıstımmm:)

bu arada suan sıra bızdeeee ... biraz neselenelimmm yahu :)

olsun canım önemli değil..valla izlerken tüylerim diken diken oldu çok eğlenceli şarkı inşallah 1.olur

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,........................

Kızlarrr çok kafama takıldı sabahtan beri araştırıyorummm.
Grip oldum aşılamamın 10. gününde. sizce bu zarar verirmi aşılamaya????

mrb pelıkancım evet gorusemedık .. ıyı olmaya calısıyorum sagol ıyı dıleklerın ıcın :)
bu kanama olayı kafamı karıstırdı hala da lekelenme oluyo google de benzer durum arıyorum hala yok

Gunaydinlar iyi pazarlar herkese suan hepiniz misil misil uyuyorsunuz opuyorum sizi

Gunaydinlar iyi pazarlar herkese suan hepiniz misil misil uyuyorsunuz opuyorum sizi

günaydın mda cım.pazar pazar uyku tutmayan tek ben değilmişim:)) aşılaman hayırlı olsun bu arada inşallah aşılamanın sürpriz olduğu gibi sonucu da güzel bir sürpriz olur senin için.kanamaya gelince benim 2 asılamamda da aynı sey oldu 2gün devam etti sadece.hakkımızda hayırlısı olur inşallah:))

Gunaydinnnn kizlarrrrrrr

Hepinize iyi pazarlar diliyorummm
Bol bol dinlenin ,ev isi temizlik yapmayin yemek yapmayinn bugun kocaciklarla gezin dolasin
Hepinize selam ve sevgiler

hayırlı olsun canım aşılaman..inşallah 2. de mutlu sona aslında başa varırsın...:)) herşey gönlünce olsun duaların kabul olsun..

amin canım benim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir

inşallah canım inşallah hayırlı haberleri alırız

inşallah ikimizde buraya hamileyiz diye yazarız canımm..

canım banda eşimin spermini gösterdiler bir yanlışlık olmasın diye bizimkide koyuydu ilkide böyleydi ama benimkinin

Arkadaslar benim leke olarak pembe akinti geliyor gecen asilamada olmamisti normaldir degilmi

canım benim ilk aşılamamda kanamam olmuştu bunda hiçbişey olmadı zedelenme olduysa ondan olmuştur meraklanma hiç sen kalbini ferah tut canım

Sanada gunaydin kuzucum bugun kocis calistigi icin erken kalkip ona kahvalti hazirliyorum,benim ilkinde kanama olmamisti demek bu sefer tahris oldu
Gunaydinnnn kizlarrrrrrr

Hepinize iyi pazarlar diliyorummm
Bol bol dinlenin ,ev isi temizlik yapmayin yemek yapmayinn bugun kocaciklarla gezin dolasin
Hepinize selam ve sevgiler

Gunaydin nimesay kocacim calisiyo malesef sen bizim yerimizede gez toz bakalim

Sanada gunaydin kuzucum bugun kocis calistigi icin erken kalkip ona kahvalti hazirliyorum,benim ilkinde kanama olmamisti demek bu sefer tahris oldu

Gunaydin nimesay kocacim calisiyo malesef sen bizim yerimizede gez toz bakalim

Gezememmm ki :-( kocacik calisiyor benim de...o yuzden siz yapin diye yazmistim :-(

kızlar hepinize günaydın

dün aşılamam 2 de yapılıcaktı ama daha gec yapıldı saat 16:00 fln dı yapıldıgında.çok rahat gecti aşılamam hiçbişey hissetmedim ilk aşılamamda cok canım yanmıştı ve kanamam olmuştu çok bunda hiç hissetmedim ve kanamam flnda olmadı aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni.sonrada cıktık hastaneden doktor bana jeli salı günü kullanmaya başla dedi.

mda cım sanada öyle dedi mi?ben ilk aşılamada hemen ertesi gün kullanmaya başlamıştım.bunda pazar pazartesi ilişki verdi salıdan itibaren yasagımız yok size kalmış dedi ve salı günü başla dedi jele.eger kanaman olmazsa jelden 13. yü yaptıgında jeli yap sonrada git kan testi yaptır dedi.yani bende seninle aynı gün ayın 11 inde yaptıracagım canım testi.

kızlar birde bana çok su içirdiler ve ultrasyonla hemşire karnıma bastırırken doktor yumurtaları görerek bıraktı spremleri içeri.ilk aşılamamda su fln içirmemişlerdi ve karnımdanda bakmamışlardı yani rastgele yolladılar sanırım ilk sefer sanki bunda daha bilinçli yaptılar gibi geldi bana

kızlar hastaneden çıktıktan sonra da sol yumurtamda bişey hissettim bilmiyorum ama sanki bu sefer olucak gibi hissediyorum inşallah mda da bende tüm sonuç bekleyenlerde buraya hayırlı haberlerimizi yazarız en kısa sürede

hepimizin olması dileğiyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…