nabersiniz kızlar....ben bu ay beklemedeyim 10-11 haziran adet tarihim bakalım belki beklerken olurkim bilir
sorma canım..inan pişman oldum bende...bi sürü masraf can sıkıntısı da yanıma kaldı...dün trabzona gittim..katü de bi prof varmış..tüp bebekte trbzonda 1 nurama dediler..üşenmedim gittim ..yorumlattım...ofis için günün geçmiş ama ultrosonda bakalım dedi..canım 7mm lik bir et parçası imiş...hamile kalmana kesinlikle engel değil dedi...sperm akışını etkilemezmiş...bence hiç gerek yok ofis e dedi...içim rahatladı...yalnız eğer tüp bebek e karar verimsem alması gerekiyormuş..yumurtalıkları alırken aletlerin geçişisin engelleyebilir dedi..ama aşılama için hiç gerek yok dedi...canım haklısın..artık tüp bebek aşamasına geldim bende..bu ay ilaç kullanmadım biliyorsun geçen ayda...yumartalıklarıma baktı fena değil dedi..yani yeterince büyümüyorlar ilaçsız..bir kez daha belli oldu...doktorum istersen önümüzdeki ay aşılama yapalım..olmassa tüp e geçeriz dedi...bende öyle yapacağım..yalnız haziranda izine cıkıyoruz..aşılama işi ni nasıl yapacağım düşünüyorum şimdi..eylül ayına kadar dinlensem mi.billmiyorum,,rahatlamana ve huzurlu birlikteliğin için cok sevindim..keşke moralimizi bozmamayı öğrenebilseydik..
kızlar selam herkese doktordan geliyorum ilaç yazdırdım yani yazılmıştı zaten ben başka bi doktordan rapor çıkardım ilaçlar için . çok fazla söyledi eczane 600-700 ödersiniz dedi .bi de 2 kez hakkımız varmış rapor için . siz nasıl aldınız ilaçlarınızı?
merhaba canım dostum .
iyi geçti ama gene aksilikler oldu malesef
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
birde sizlere sormak istedim bişey var
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.
slm herkese bende yarin 3 te oluyorum asilama Allah nasip ederse hayirlisiyla listeniz mi var benide eklermisiniz ilk asilamam olacak ve pkoyum
kızlar hepinize günaydın
dün aşılamam 2 de yapılıcaktı ama daha gec yapıldı saat 16:00 fln dı yapıldıgında.çok rahat gecti aşılamam hiçbişey hissetmedim ilk aşılamamda cok canım yanmıştı ve kanamam olmuştu çok bunda hiç hissetmedim ve kanamam flnda olmadı aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni.sonrada cıktık hastaneden doktor bana jeli salı günü kullanmaya başla dedi.
mda cım sanada öyle dedi mi?ben ilk aşılamada hemen ertesi gün kullanmaya başlamıştım.bunda pazar pazartesi ilişki verdi salıdan itibaren yasagımız yok size kalmış dedi ve salı günü başla dedi jele.eger kanaman olmazsa jelden 13. yü yaptıgında jeli yap sonrada git kan testi yaptır dedi.yani bende seninle aynı gün ayın 11 inde yaptıracagım canım testi.
kızlar birde bana çok su içirdiler ve ultrasyonla hemşire karnıma bastırırken doktor yumurtaları görerek bıraktı spremleri içeri.ilk aşılamamda su fln içirmemişlerdi ve karnımdanda bakmamışlardı yani rastgele yolladılar sanırım ilk sefer sanki bunda daha bilinçli yaptılar gibi geldi bana
kızlar hastaneden çıktıktan sonra da sol yumurtamda bişey hissettim bilmiyorum ama sanki bu sefer olucak gibi hissediyorum inşallah mda da bende tüm sonuç bekleyenlerde buraya hayırlı haberlerimizi yazarız en kısa sürede
hepimizinolması dileğiyle ..
Karakedi,seninde hayirli olsun asilaman..ins sende diger arkadaslar gibi guzel mutlu haberler verirsin...tabii Mda yi da unutmuyoruzzz
slm herkese bende yarin 3 te oluyorum asilama Allah nasip ederse hayirlisiyla listeniz mi var benide eklermisiniz ilk asilamam olacak ve pkoyum
kızlar hepinize günaydın
dün aşılamam 2 de yapılıcaktı ama daha gec yapıldı saat 16:00 fln dı yapıldıgında.çok rahat gecti aşılamam hiçbişey hissetmedim ilk aşılamamda cok canım yanmıştı ve kanamam olmuştu çok bunda hiç hissetmedim ve kanamam flnda olmadı aşılamadan sonra 15 dk yatırdılar beni.sonrada cıktık hastaneden doktor bana jeli salı günü kullanmaya başla dedi.
mda cım sanada öyle dedi mi?ben ilk aşılamada hemen ertesi gün kullanmaya başlamıştım.bunda pazar pazartesi ilişki verdi salıdan itibaren yasagımız yok size kalmış dedi ve salı günü başla dedi jele.eger kanaman olmazsa jelden 13. yü yaptıgında jeli yap sonrada git kan testi yaptır dedi.yani bende seninle aynı gün ayın 11 inde yaptıracagım canım testi.
kızlar birde bana çok su içirdiler ve ultrasyonla hemşire karnıma bastırırken doktor yumurtaları görerek bıraktı spremleri içeri.ilk aşılamamda su fln içirmemişlerdi ve karnımdanda bakmamışlardı yani rastgele yolladılar sanırım ilk sefer sanki bunda daha bilinçli yaptılar gibi geldi bana
kızlar hastaneden çıktıktan sonra da sol yumurtamda bişey hissettim bilmiyorum ama sanki bu sefer olucak gibi hissediyorum inşallah mda da bende tüm sonuç bekleyenlerde buraya hayırlı haberlerimizi yazarız en kısa sürede
hepimizinolması dileğiyle ..
canım aşılaman hayırlı olsun evet sıkışık olarak nereye gittiğini görebiliyorlar inş ordada sımsıkı tutunur. o jelide ihmal etmeyin tüp bebekte veriyorlar nasıl bişeyse tutmasını sağlıyor .
merhaba canım dostum .
saat 9 da eşim sperm verecekti ama merkez o kadar yogundu ki saat 10 da alabildiler bende sorun yapmadım zaten çatlatma ignesini perşembe gecesi 12 yapmıştım zamanım rahattı doktorla 11 de randevumuz vardı ama spermi yetiştiremediler 12:30 a kaldı haklı olarak doktorda muayenehanesine gitti çünkü hastaları bekliyor bizde bu sefer akıllandıgımız için hemen çıkar çıkmaz aldık hiç beklemeden koşa koşa gittik doktora 10-15 dk içinde yapıldı bu sefer hiç kasmadım kendimi başıma gelecekleri biliyordum.:)) Yolda giderken anem meryem suresini okudu bende aşılama süresince 21 tefrice ve ayetel kürsi okudum allah dualarımızı kabul etsin saat 13:05 te bitmişti aşılamam 1 saat yatırdı beni bu sefer .
daha öneki aşılamada da yumiler sağ daydı gene sagda ama geçen sefer katateri sağ tüpe tam yerşetirememiş bu sefer tüm kanalı geçip enjekte ettim dedi. Progestan bugün 1 yarın sabahta 1 ad agızdan sonrada fitil olarak alacagım. 24 saat içindede ilişki önerdi .Eşim yavaş yavaş geldi bu sefer yolda sıcaktı klima falan fayda etmedi 34 dereceydi geldim hemen progestan içtim belim yatmaktan çok agrımıştı azıcık yatakta uzanayım demiştim progestandan herhalde uyuyuvermişim oysaki biraz dinlenip sizlere yazacaktım şimdi kalktım ilk defa wc ye gittim .bu sefer hiç sperm geri gelmedi diyebilirim o kadar az geldiki.Bugün merkezde benimle beraber tup bebege başlayan bizim doktorun hastaları vardı onlara opu yapıldı oysa hep beraber yapılacaktık, kısmetimizden fazlası olmuyor.Bu arada eşimin ileri hızlısı 6 milyondu geçen sefer bu sefer 10 milyon çıktı :)
daha önce şırınga ile bize verdikleri sperm bildiginiz su gibiydi ancak bu seferki saç jölesi kıvamındaydı gene şeffaf ama sertti sizlerinkilere dikkat etmişmiydiniz.
evet hayatım doktor 11 haziran test dedi biz koşuşturmadan ona hiç dikkat etmemişiz bile egerki tüp olsaydı 15/05 e falan gelecekti ona bakmıştık ama buna bakmamıştık biz doktor söyleyince birbirimize bakakaldık doktorda sordu hayırdır diye evlilik yıldönümümüz deyince oda bize iyi tesadüfler yaşadın bu süreçte umarım sonuçta bizi şaşırtsın hep beraber sevinelim dedi.
Arkadaslar benim leke olarak pembe akinti geliyor gecen asilamada olmamisti normaldir degilmi
Bu arada aşılamaya iki ay ara vermek doğrumu sizce
ben maalesef 2. aşılamda grip oldum tutmadı ama grible ilgisi var mı yokmu tam bilmiyorum.Kızlarrr çok kafama takıldı sabahtan beri araştırıyorummm.
Grip oldum aşılamamın 10. gününde. sizce bu zarar verirmi aşılamaya????
karakedi inşallah iki güzel haberi aynı gün alırız.canım listeye benide 2. aşılama olarak ekler msn senin altına..aynı gün olduk biliyorsun inşallah aynı günde hamile haberimizi yazarız beraber canım benim.
hasretimsin şimdiden hayırlı olsun aşılaman inşallah başarılı bir aşılama olur ve hamile kalırsın.slm herkese bende yarin 3 te oluyorum asilama Allah nasip ederse hayirlisiyla listeniz mi var benide eklermisiniz ilk asilamam olacak ve pkoyum
mda canım benim herşeye rağmen bak ne kadar başarılı geçmiş aşılaman.spermde geri gelmemiş.lütfen hep olumlu bakki sonucunda olumlu olsun.ayrıca sonuç günü gerçekten çok büyük tesadüf.inşallah bebeğin anne ve babasına evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir.bu rada benim sadece 2.aşılamada biraz almıştı o da dinlenirken hastanede.doktor normol dedi.3.de de çok az geldi galibaki doktor kalkmadan peçete istedi hemşi,reden sildi bi güzel.ay ne rezillik aslında.her neyse kıvamlar konundada ne jöle kıvamındaydı ne su ama 3.yü doğru düzgün göremedim bile doktorun odasına girer girmez ben daha hazırlanmadan hemşire geldi hadi hemen yat diye.ay inanamıyorum süreçte aşılamada çok acayip hızlıydı.inşallah seninde güzel haberini alacağız.akıntınada kafayı takma bende hiç olmadı ama hep okuyorum hemen herkeste görülen bir şey.
doktor ara verelim demidiyse bence ara verme.
ben maalesef 2. aşılamda grip oldum tutmadı ama grible ilgisi var mı yokmu tam bilmiyorum.
karakedi inşallah iki güzel haberi aynı gün alırız.
hasretimsin şimdiden hayırlı olsun aşılaman inşallah başarılı bir aşılama olur ve hamile kalırsın.
Kızlarrr çok kafama takıldı sabahtan beri araştırıyorummm.
Grip oldum aşılamamın 10. gününde. sizce bu zarar verirmi aşılamaya????
merhaba canım dostum .
canım hadi hayırlı uğurlu olsun inş. pozitif sonuç alırsın
ben bugün kuzenimin nişnına gittim ve bir güzel oynadımm valla esirgemedim kendimi napayım tuttumu tutmadımı bilmiyom bende aşılama yapmamış gibi davrandım ve bir güzel kurtlarımı döktüm bakalım salı günü test günüm korkumdan idrarda bakmıyom hayırlısı olsun inş. pozitifi görürüm
Ohhh en güzelini yapmissinn:) Cok az kaldı Yaff salı ins. Guzel haberlerle donerizz. Bende idrarda bakmadım. Bebesko yapacaktı sanırım bugun test ne oldu acabaa:18:
canım bende aşılamadan hemen sonra grip oldum ve çok ağır geçirdim.gribin bir sakıncası olmuyo zarar verse ben şimdi hamile olmazdım canım endişelenme sakın ilaç falan kullanma bol bol c vitamini al dinlen....
günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz
günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?