Superimmm Günaydınn tatlımmm,
Günaydın anneler, anne adayları, anne aday adayları,
Mutluluk, huzur, sağlık ve bol hamiş haberleri olan bir hafta diliyorum hepimiz için.
Rabbim sesimizi duysun, bebişlerimizi kucaklarımıza versin inşallah...
Bakalım bu hafta kaç kişi pozitidlerle bizlere umut olacak, kaç kişi negatiflerle yola devam edecek?
Çok heycanlıyım sadece 2 günüm kaldı. Çarşamba sabahı gidip kan vericem.
İnşallah gelmiştir bebeğim, inşallah gelmiştir gelecektir bebişleriniz.
İyi haftalar hepimize canlarrrrr.
günaydın canımm inşallah pozitifi görüp hem kendini hemde bizi mutlu edeceksin hayırlısıyla..nerde kan vercen fulyaya mı gidiceksin?
arkadaşlar merhaba sizi hep takip ediyorum fakat yazıcak birşeyim yoktu,ege ünüversitesinde hayırlısıyla tedavime başlıyacağım bu sabah hastaneden aradılar aşılama yapılacağını söyledi yarın saat 9.00 da gelin dediler,bugün reglimin ilk günü çok mutlu oldum ,inşallah hayılısı olur benim ve benim gibi bebek hasreti çeken bütün arkadaşlaım için...
arkadaşlar merhaba sizi hep takip ediyorum fakat yazıcak birşeyim yoktu,ege ünüversitesinde hayırlısıyla tedavime başlıyacağım bu sabah hastaneden aradılar aşılama yapılacağını söyledi yarın saat 9.00 da gelin dediler,bugün reglimin ilk günü çok mutlu oldum ,inşallah hayılısı olur benim ve benim gibi bebek hasreti çeken bütün arkadaşlaım için...
canım bilmiyorum normalde fulyaya gitmem gerekiyo ama şeytan dürtüklüyo git bu 12. gün kan ver gel diye.
acaba gidip versemmi. çıkarmı 12.günde?
verme canım beklemişsin bugüne kadar 2 gün daha dayan kanda 12.günde çıkar diyolar mesela mavi58 arkadaşımızın 12.gün çıkmıştı ama ben olsam beklerim..sen bilirsin yinede..
canım bu gün 12. günüm benim.
sen 14'üne kadar beklemi diyosun tatlım?
evet canım bekle diyorum şunun şurasında bugünüde saymazsan 1,5 gün kaldı dayan bence..düşünme odaklanma öğrencilerinle ilgilen oyala kendini
tamam canım bekleyeyim ben biraz daha...
yine negatifi görücem gibi geliyo bana yaaaa.
Çok moralim bozulacak((((((((((
kızlar çok fena grip oldum hep yatasım var ve üşüyorum..sizlerden ne haber nasılsınız? ben çok fazla nete giremiyorum işler çok yoğun bu aralar topikde günden güne bayağı ilerliyor.. maşşallah diyelim bol hamişli günler diliyorum...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebeğine..salgın var sanırım herkes grip oluyo..
kızlar ilk defa tüp bebek merkezi araştırması yaptım şuan ruhum bile yorgun düşmüş durumda çok moralim bozuldu ben ikinci aşılamam da daha olmadan hiç umutlu değilim nedense. sonrasında yeni bir koşturmaca başlicak bizim için. tüp bebek raporu merkez araştırması vs.. işin bir de ticari yönü var çok korkuyorum. sanırım ben tüp bebekde de devlete güvenebilicem ilk etapta.
adetime 10 gün var daha. bu arada 2. aşılama raporum çıktı yarın gidip ilaçlarımı alıcam. sonra adetimi beklicem.
günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz
inşallah bol pozitifli bir hafta olur çarşamba günü sende pozitif sonucunu yazarsın.Superimmm Günaydınn tatlımmm,
Günaydın anneler, anne adayları, anne aday adayları,
Mutluluk, huzur, sağlık ve bol hamiş haberleri olan bir hafta diliyorum hepimiz için.
Rabbim sesimizi duysun, bebişlerimizi kucaklarımıza versin inşallah...
Bakalım bu hafta kaç kişi pozitidlerle bizlere umut olacak, kaç kişi negatiflerle yola devam edecek?
Çok heycanlıyım sadece 2 günüm kaldı. Çarşamba sabahı gidip kan vericem.
İnşallah gelmiştir bebeğim, inşallah gelmiştir gelecektir bebişleriniz.
İyi haftalar hepimize canlarrrrr.
kızlar çok fena grip oldum hep yatasım var ve üşüyorum..sizlerden ne haber nasılsınız? ben çok fazla nete giremiyorum işler çok yoğun bu aralar topikde günden güne bayağı ilerliyor.. maşşallah diyelim bol hamişli günler diliyorum...
ay canım bende yapmadın idrar testi cesaret edemedim ki evdede 50 tane test var yaniiOhhh en güzelini yapmissinn:) Cok az kaldı Yaff salı ins. Guzel haberlerle donerizz. Bende idrarda bakmadım. Bebesko yapacaktı sanırım bugun test ne oldu acabaa:18:
bende merak ediyorummm Jolly:) girmedi sanırım bugun hic denk gelmedimm hayırlısı olsun insallah zaten salı beta baktırcaktı
ayyy kuzum valla geçen ay pozitif patlaması olmuştu ama bu ay öyle olmadı kime sorsak negatif cvp aldık benimde ümidim gitti açıkcası valla yarın kan vercem ama bakalım pozitif olursa süpriz olucak inangünaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum..inşallah salı ve çarşamba günü hamile haberleriyle bayram ederiz
günaydın kızlar, müjdeli haberlerle dolu bir hafta olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?