Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ercelf,jollyy .superisive karakedi kusura bakmayın kızlar benim alınganlığım üstümde bu aralar.tedaviye başladım ama uzun protokol olacak benimkisi.iyiki varsınız sizlerlede paylaşmazsam altından kalkamam bu sürecin ama benim teknolojiyle pek aram yok çoğu zaman okuyup çıkıyorum sizin haberlerinizi her zaman yazamıyorum ama durumumdan haberdar ederim sizi .dualarınızı bekliyorum kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.

Son düzenleme:

dualarımız seninle canım..hersey çok güzel olucak..sende meleğine kavusucaksın..

kızlar yavas yavas mide bulantılarım başladı..bana tavsiye edebileceğiniz bişiler var mı?tecrübelilerden yardım bekliyorum..seviyorum hepinizi

karakedi inan çok sevindim inşallah sağ sağlim kavuşursun ikizlerine...
hasretimsin seni tabi hatırlıyoruz yeni tedavi,n hayırlı olsun...
ercelf doğumuna günler kalmış inşallah sağ sağlim bitirirsin hamileliğini...
bu arada mda dan haberi olan varmı ben geçmişi okuyamadım doğum yaptımı?

sağol cnm cok teşekkür ederim..rabbim onları sağsalim kucagıma almayı nasip etsin inşallah..

cnm mda en son dogum yapmamıştı ama son durumu bilmiyoruz...

evet cnm hatırlamaz olmazmıyım ilk sen söylemiştin cnm..sağol bitanem allah razı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip eder rabbim...

slm karakedi öncelikle hayırlı olsun ikizlerin.benim sana sormak istediğim şeyler var.tüp bebeği nerede yaptırdın ne kadar mal oldu ve 2 tane embriyo koymayı senmi söyledin yani öncesinde konuştunuzmu

slm karakedi öncelikle hayırlı olsun ikizlerin.benim sana sormak istediğim şeyler var.tüp bebeği nerede yaptırdın ne kadar mal oldu ve 2 tane embriyo koymayı senmi söyledin yani öncesinde konuştunuzmu

teşekkür ederim canım benim allah razı olsun..

canım ben ilk tüp bebeğimi eurofertilde yaptırdım tutmadı..tumayınca donmuş olan 2 embriyomu oradan aldım istanbul tüp bebege getirdim transferimi orda yaptırdım aret bey doktorum..ben hep 2 si birden konsun istiyordum sansın biraz daha artması için eurpfertil biz koymuyoruz dedi istanbul tüp bebek koyarız dedi öyle alınca ordan aldım istanbul tüp bebeğe getirdim..transfer için toplamda 2000 tl ödedim ilaçlar hariç..ilaçlarım hala devam ediyor hamile kaldıgım için..aklına takılan bişey olursa sor yine cnm

teşekkürler canım cevabın için.bu tek embriyo meselesi benim çok canımı sıkıyor açıkçası ben ankarada yaşıyorum.çift embriyo koymayı kabul eden yerler nereler acaba

karakedi tekrardan hayırlı olsun cnm bebişlerin:)
mide bulantıları konusunda, benim 7. haftada başlamıştı, ama bir anda neye uğradığımı şaşırıp direkt serum yemiştim.
Ondan sonra ara ara serum aldığım oldu, ama o da çok çok 1 gün idare ediyor, inşallah o derece sıkıntı yaşamazsın, biliyorsun 2 ay işe gidemedim ben çünkü yataktan çıkamıyordum.
hal boyle olunca mide bulantısı ilacı kullandım. zofer ya da zofran. hala da sabahları 2 mg. olacak şekilde alıyorum. tabi mecbur kalırsan içersin. çevremde kullanan çok oldu, o zamanlar gittiğim doktor verdi,zamanında o da kullanmış. bunun dışında ne yaparsan yap o kusma hissi geldi mi ne yapsan çözüm değil ben hep kendime ii gelecek şeyler bulmaya çalıştım. su hiç içemiyordum, ve ciddi hararet çekiyordum. sabah ilk kalkışım sulu meyve oluyordu, bir süre sonra onu da yiyemiyorsun başka bir şey buluyorsun. inşallah normal bulantı olarak atlatırsın. kuru şeyler yersen sanırım daha iyi gelecektir.

canım benim çok teşekkür ederim..ikiz oldukları için biraz daha agır gecmesinden korkuyorum açıkcası hamileliğimin..inşallah seninki kadar agır gecmez sen gercekten cok agır gecirdin cnm ama şükürler olsun atlattın şimdi daha iyisin..bende sarı leblebi fln yiyorum biraz iyi geliyor ama bakalım benimde daha 6. hafta ama erken başladı galiba benimde..inşallah bir sıkıntı olmadan yavrularımızı kucagımıza alırız canım benim..

sen daha sık yaz biz seni unutmayız canım :) dualarım evlat bekleyen herkesle. uzun kısa farketmez bu iş sabır gerektiriyor canım. benim tedavim de kısa protokol başladı ama yumurta toplama işleminden sonra yumurtalıklarım su topladı ve transferim tam 2 ay ertelendi. elim avcum boş karnım boş evime döndüm transfere gitmişken. doktorum koymadı embriyomu. ama sonra ne oldu sabrımızın karşılığını aldık.
sen yalnızca dua et hakkında hayırlısını nasip et bu yola girmişsin artık Allah bu tedavilerden birisini sana vesile edecektir ve yavrunu sana gönderecektir.

ercelf sona geldin bir aksilik cikmadan ne cok korktuk oysaki erken gelicek diye hadi sen once op kokla evladini sonra sira bende:)))

ercelf sona geldin bir aksilik cikmadan ne cok korktuk oysaki erken gelicek diye hadi sen once op kokla evladini sonra sira bende:)))

sorma canım bir korkuttu şimdi de inat edip gelmezmiş bebecik :)
yarın sezeryan günüm belli olacak. sanırım 1 hafta içerisinde alacağım yavrumu kucağıma Allahın izni ile. senin de 35 bitiyor çok şükür 36 dan sonra korkma zaten. darısı senin başına inşallah. 40 larımız karışacak. kızmıydı senin de ismi ne olcak pıtırcığın?

Süt normalde bazılarının hamileyken bile geçebiliyormuş ama asıl süt üretimi için plasentanın rahimden ayrılması gerekiyormuş . Birde en önemlisi bebekle temas Birde şöyle birşey var sütü yapan beyin olduğu için neye inanırsan sütün gelmesini sağlıyor . Ben şimdi su içersem gelecek diye düşündüm emzirirken bile yanımda hep su şişesi vardı :) Eskiden emzirirken bişey yeme içme göğüse oturur gibi söylemler yapıyorlardı ama sakın inanma onlara :) sen emzirirken bol bol sıvı al o süt olup aksın bebişe buna İnan bak çok işe yarıyor :) Yarın haber et günü bizede hemenn . Bu arada bebişin ismi belli oldu mu bakem :)

Yok cnm kusura bakarmayız . Bu dönemde insan çok hassas ve alıngan oluyor sonuçta hepimiz geçtik ah o hormon iğneleri :) Kısa olsun uzun olsun hemen geçiyor günler inş. Bu kez sağlıkla gelsin bebişş yada bebişlerinizi :) Gelişmelerinden haberdar et bizi :)

dualarımız seninle canım..hersey çok güzel olucak..sende meleğine kavusucaksın..
inş.canım bekleyen tüm arkadaşlarım kavuşur biran önce kavuşur meleklerine. ALLAH sanada rahat bir gebelik dönemi nasip etsin inş.
çok sağol ercelfcim rabbim senide sağlıklı bir şekilde meleğine kavuştursun inş.

canım inş. ben haberdar ederim sizleri sen dualarını eksik etme.

amiiin valla 27. haftadan beri dogurucam diye bekledim insallah gorurum ben de 38i. erkek benimki ve hala bir ismi yok sanirim dogunca isim bulucaz boyuna posuna bakip:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…