Süt normalde bazılarının hamileyken bile geçebiliyormuş ama asıl süt üretimi için plasentanın rahimden ayrılması gerekiyormuş . Birde en önemlisi bebekle temasBirde şöyle birşey var sütü yapan beyin olduğu için neye inanırsan sütün gelmesini sağlıyor . Ben şimdi su içersem gelecek diye düşündüm emzirirken bile yanımda hep su şişesi vardı :) Eskiden emzirirken bişey yeme içme göğüse oturur gibi söylemler yapıyorlardı ama sakın inanma onlara :) sen emzirirken bol bol sıvı al o süt olup aksın bebişe buna İnan bak çok işe yarıyor :) Yarın haber et günü bizede hemenn . Bu arada bebişin ismi belli oldu mu bakem :)
Yok cnm kusura bakarmayız . Bu dönemde insan çok hassas ve alıngan oluyor sonuçta hepimiz geçtik ah o hormon iğneleri :) Kısa olsun uzun olsun hemen geçiyor günler inş. Bu kez sağlıkla gelsin bebişş yada bebişlerinizi :) Gelişmelerinden haberdar et bizi :)
amiiin valla 27. haftadan beri dogurucam diye bekledim insallah gorurum ben de 38i. erkek benimki ve hala bir ismi yoksanirim dogunca isim bulucaz boyuna posuna bakip:)
haklısın canım pozitif düşüncenin gücüne ben de inanıyorum suyu zaten çok severim bol bol şuanda da tüketiyorum. ya bu akşam ben rüyamda sağ göğsümden süt geldiğini gördüm emziriyordum bebişimi ve emerken rüyamda bile acı hisseettim kalktığımda da gece göğsümün ağrıdığını farkettim. neden olmuş olabilir sence? lansinoh kullanıyorum 3 haftadır beslesin diye uçları da var ama baktım sağ tarafa tomurcuklanmış sanki ucu delinmiş gibi. sanırım bişeyler oluyor umarım süt işaretleridir.
bebişimizin ismi BERİL olacak Allahın izni ile joly teyzesi :)
yüzünü görünce karar verirsin sende biz de yeni bulduk sayılır. insanın içine zamanı gelince Allah birtane ismi sindiriyor canım. merak etme.
canım sen nidilat falan kullanıyormusun ?
oyle olucak gibi sen hangi isme karar verdin?
yok ben kasilmalar icin hic bisey kullanmadim sana yazmistim ilk basladiginda da iki ayri doktora gittim ikisi de ilac vermedi. neden gerekli gormediler bilmiyorum cunku oyle anlar oldu ki kasilmalar duzenli olarak 8 dk da bire indi. rahim agzin cok uzun demislerdi acilma da yok ilac onermiyoruz. sadece kontrolleri siklastirdilar haftalar boyle akti gitti cok sukur simdiye kadar da sorun olmadi
aaa simdi gordum beril olucakmis ismiyle yasasin:)
evet canım Beril olacak inşallah. rahimağzını kontrol ediyolar ya gerek görmediyseler kullanmaman da iyi olmuş ama benim rahim anatomimden dolayı zaten erken doğum riskim vardı doktorum riske atamadı o yüzden nidilatı 29. haftadan beri hep kullandım hatta 36. haftanın sonunda bıraktırdı 1 gün içmedim ertesi gün hemen pembe lekelenme geldi doktorum rahim yumuşuyor artık doğum belirtileri dedi sonra da 38 i dolduralım diye yine başladık nidilata ama en düşük dozda kullanıyorum. bugün belli olacak sezeryan günüm 37+6 yız bugün 38 de yarın doluyor :)
kızlar yavas yavas mide bulantılarım başladı..bana tavsiye edebileceğiniz bişiler var mı?tecrübelilerden yardım bekliyorum..seviyorum hepinizi
Günaydinn
Karakedii canim tebrik ederim cok guzel bi haber insAllah daha guzel haberleri de alcaz :)
Allah kucagina almayida nasip etsin canim
Ben dun oglen 12 de 2. asilamayi oldum..
Bu seferki rahim filminden sonraydi, ilkinde film cektirmemistim..
Bakalim neler olcak Rabbim yaratacaksa olur bu ay..
Herkese gonlundekini nasip etsin Rabbim..
Amin..
haklısın canım pozitif düşüncenin gücüne ben de inanıyorum suyu zaten çok severim bol bol şuanda da tüketiyorum. ya bu akşam ben rüyamda sağ göğsümden süt geldiğini gördüm emziriyordum bebişimi ve emerken rüyamda bile acı hisseettim kalktığımda da gece göğsümün ağrıdığını farkettim. neden olmuş olabilir sence? lansinoh kullanıyorum 3 haftadır beslesin diye uçları da var ama baktım sağ tarafa tomurcuklanmış sanki ucu delinmiş gibi. sanırım bişeyler oluyor umarım süt işaretleridir.
yüzünü görünce karar verirsin sende biz de yeni bulduk sayılır. insanın içine zamanı gelince Allah birtane ismi sindiriyor canım. merak etme.
Günaydinn
Karakedii canim tebrik ederim cok guzel bi haber insAllah daha guzel haberleri de alcaz :)
Allah kucagina almayida nasip etsin canim
Ben dun oglen 12 de 2. asilamayi oldum..
Bu seferki rahim filminden sonraydi, ilkinde film cektirmemistim..
Bakalim neler olcak Rabbim yaratacaksa olur bu ay..
Herkese gonlundekini nasip etsin Rabbim..
Amin..
canım benim hiç bulantım olmadı ama çubuk kraker,leblebi ve sodanın iyi geldiğini duymuştum dene istersen..
leblebi ve cubuk kraker ile yasıyorum canım 2 gündür..inşallah bu bulantı olayı cabuk geçer..ne güzel senin hiç olmamış daha rahat gecmiştir
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
Kızlar günümüz Cumartesi netleşecek şuna herşey yolunda 2700 olmuş kızım
Karalerinin herşeyler Allah'tan hangisi hayırlısında o olsun nebilerde ilgili canım.
çok rahat bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum canım sağolsun kızım hiç üzmedi beni..inşallah seninde yakın zamanda geçer bulantıların çok zordur eminim..bebişlerin için üzülme canım allahın izniyle inşallah ikiside sağlıklı bir şekilde gelişeceklerdir inşallah seni bırakmaz..düşünüp moralini bozma hakkında hayırlısı neyse o olsun..hayırlı haberlerle inşallah..
Çok geçmiş olsun cnm yaa . Dr'unda dediği gibi gerekli ilaçlarıda alıyorsun zaten . Bol bol dinlenmeye bak. Mümkünse rapor al Muayne gününe kadar hiç bir iş yapma . İnş. 9 ay boyunca ikiside bırakmaz annelerini
cok teşekkür ederim canım allah razı olsun binlerce kez..canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun..rabbim inşallah seninde meleğine kavuşmanı nasip eyleyecektir canım benim..
Tesekkur ederim canim Allah senden de razi olsun,aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun..rahim filminin etkisi çok oluyo diyolar hamile kalmak daha kolaylaşıyomuş..inşallah 14 güne güzel haberini alırız..
Normal cnm son ay oluyor öyle o yerlerden süt geliyor zaten . Ben ilk hamile kaldığımda düşünüyordum nerden süt gelecek öyle bir yer yok diye :)) Bebek emmeye başladıkça resmen genişliyor o delikler . Kremini mutlaka yanına al ilk günler ihtiyacın olucak her emzirmeden sonraÇok severim Beril ismini . Kuzenim hamile hatta geçen gün ona dedim Beril koysanıza diye :) Adıyla yaşasın kuzucuk . Bana sanki sen Pazartesi doğurursun gibi geliyo cnm yaa :) Bu arada ablamın bebişinede en son 2.750 gr demişlerdi . Düşük kilolu diye 38+5'e kadar beklediler . 3.150 gr doğdu . Ultroson hesaplama yaparken boy,kafa çapı ve karın çapına göre kiloyu hesaplıyorya bizim bebek biraz minik kafalı ve göbek bölgesi yuvarlak olmadığı için ultroson tam hesaplama yapamamış :) Birde ters gelişli bebeklerdede tam hesaplayamıyormuş . Sen küçük olacak diye beklerken sürpriz yapabilir sana minik haberin ola :)
Canim Allah yardimcin olsun yorma kendini dinlen..
Dua edicem senin için..
InsAllah yavrularin senin beraber olacak 9 ay boyunca ve kucagina alacaksin..
Guzel dusun guzel olsun.. Herseyin en iyisini Allah bilir.. Sen icini ferah tut
Allah razi olsun canim insAllah hayirlisi olsun..
Tesekkur ederim canim Allah senden de razi olsun,
Allah sanada yavrunu kucagina almayi nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?