Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım değerim yükselmiş yine.dr bugün gebelik kesin var dedi.inşallah hep böyle artar değerim

Süperr çok sevindimm :)Kaç çıktı bir daha test istedi mi :) Senin zaten asıl test günün bugün değil miydi. 15. gün olmuyormuydu aşılamada :)

Süperr çok sevindimm :)Kaç çıktı bir daha test istedi mi :) Senin zaten asıl test günün bugün değil miydi. 15. gün olmuyormuydu aşılamada :)
evet canım asıl test gününde 45 çıktı sonuç. 12.günden itibaren hep arttı değerim dr kesin var diyor.hafta ii gene gideceğim

evet canım asıl test gününde 45 çıktı sonuç. 12.günden itibaren hep arttı değerim dr kesin var diyor.hafta ii gene gideceğim

Mc'cım nasıl durumlar senin kanama olmuştu geçti mi ? Benimde kontrolüm vardı . Muayne sonrası önce az sonra oldukça yoğun kanama oldu neye uğradığımı şaşırdım . Boşaldı resmen foş diye.Ben normalde o kadar adet görmüyorum. Dr progestan iğne verdi günde 2 tane sonrasında kesildi şu an bir şey yok. Kalp atışına kadar beklemece yapacak bir şey yok. Birde dr sanki 2 kese görünüyor dedi. İkiz gibi dedi hatta. Onunda şoku ayrı tabi. Acaba biri gitti diğeri kaldı mı diyorum şimdi. Bende durumlar böyle :)

yeni mi oldu cnm bu. yani muayane öncesi mi kanaman oldu? kanama sonrası kontrolun oldu değil mi? ya da kontrol sonrası mı kanaman oldu? inşallah bir önceki gibi olmaz sağlıkla geçirirsin şu riskli günleri. tabi ikizse de allah verdi diyeceksin hayırlısı inşallah. rapor al yat dinlen. işe falan gitme bence.

Yok cnm ya muayne olana kadar hiç sıkıntı yoktu. Dr'dan çıktık eve geldik zaten baktım kanama başlamış. 1-2 saat içinde birden boşaldı sonra kesildi. Şimdi 3-4 gündür çok çok az koyu kahve renkli olarak geliyor. Oda sanırım içerde kalan kan kahverengiye dönmüş diye düşünüyorum. Dr 'u aradım hemen panik yapma muayne gününe kadar iğne ol hafta sonu gel dedi. Çalışıyorum şimdilik bakalım oturduğum yerde zaten. Eğer kal atışından sonrada bir sıkıntı olursa o zaman rapor alırım. Biri gitmiş olabilir belkide kanamayla. Bakalım hayırlısı artık. Tek olsun bizim olsun :)

hayırlısı olsun inş cnm. tabi bir tane olsun bizim olsun.benim de ilkinde iki tane vardı daha 5 haftalıktı. ama o gelişememişti hiç, kanama falan olmamıştı, eridi gitti. haftasonuna kadar dikkat et bakalım. inşallah güzel haberlerinin devamı gelir.

Valla cnm o kadar şok oldum ki ilk başta fikiri bile kötü geldi. İlahi bir olay herhalde çok şiddetli kanama oldu. Şimdi ister istemez kendimi alıştırmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye :) Hayırlısı bakalım tek derdimiz sağlıklı bir doğum şu anda .

Hastaneden aradılar az önce tekrr tüp bebek yapalım dediler tedavi olmayı ben istemiştim ama çok ağladım korkyrm tekrr aynı şeyleri yaşamaktan ;-( enfeksiyon kaptım transfer sırasında bayıldım hastan de yattım 1 hafta fln snra negatf olunca sonuçta yıkılmıştım Rabbim böyle yazmış ama korkyrm gene aynı şeyleri yaşamaktan ;-(

3 aşılama , 3 tüp, 1 kez ileri derece OHSS, 2 kez kimyasal, dolayısı ile 4 negatif .1 kez kürtaj oldum. Hiç biri ne sosyal hayatımı etkilemedi. Şu andada kanamalı bir gebelik geçiriyorum ve yine hayırlısı diyorum. Bence kendini rahatlatacak birşeyler bul ve onlarla uğraş . Bebek olayınıda dünyanın merkezine koyma. Nacizhane tavsiyem :)

Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cok zor şeyler yaşamışın ama çok güçlü birisin helal olsun sana bende öyle olmaya calisyorum istiyorum ama elimde olmuyor dediğin gbi oyalançak bişeyler bulmam lazm kafama takmamam lazm cnku naparsak yapalım kaderimizi yaşıyoruz biz elimizden geleni yapıp dua etmekten başka çaremiz yok kendimizi yipratmamalyz

mrb jolly benimde durumlar karışık. ben resmen adet olmuştum. üstüne görme gibi bişey oldu yani .dün akıntımda bitmişti ama bugün tekrar kanama oldu. zaten hastanedeydim dr serum yaptırmıştı grip için. serum sonrası bi baktım kanama başlamış.takip edeceğiz diyor dr. iğne yaptırdım bide acilde .şimdi şaşkın ve perişan bir şekilde cumayı bekleyeceğim.inşallah ikimizde sağ sağlim atlatırız bu kanamaları.

geçmiş olsun. kolay olmamış yaşadıkların, enfeksiyon kapman falan. normalde hiç duymadım transfer sırasında böyle bir durum yaşayan, çok geçmiş olsun.
diğer arkadaşımızın dediği gibi güçlü olmak zorundasın, negatif olmanın senin için hiçbir faydası yok. polyannacılık oynayalım demiyorum ama çocuk olmazsa olmaz olmamalı. tabi ki çevre faktörleri yeri geliyor çok can sıkıcı olabiliyor ama onları da duymamaya çalışacaksın, tedaviyi reddedeceğine sağlığın ve de maddiyatın elverdiği sürece üzerinde düş derim.
benim 1 aşılama oldu, tutmadı, bir merkezde bir tüp denedim tutmadı, o işlemden kalan dondurulmuşlarım vardı iki kez de bunun üzerinde dondurulmuş tedavisi gördüm yine olmadı. üstelik bir problem görülmemesine rağmen. negatif sonuçları aldığımda hiç ağlamadım, tabi ki üzülüyor insan ama akşamına gidip düğünde oynamışlığım bile var. sonra başka bir yerde 2. tüp denemesini yaptırdım. çok şükür tuttu. geride 9 tane de dondurulmuşum kaldı. oğlum 5 aylıkken hamile kalmışım kendiliğinden. çok şükür ikisi de büyüyorlar. bizim çektiklerimizi çekmek zorunda kalma tabi ki ve de kalmazsın umuyorum. yine de yıpratıcı bir süreç. ama herkes hemen hamile kalmıyor işte. tedaviyi dene doğru olduğuna inandığın bir merkez ve doktor ile. hakkında hayırlısı olsun, kucağının dolması dileğiyle.

Çok sağol cnm doktor da çok nadir bi yaşanan bi durumu yaşadın demişti o günleri hatırlayıp kendimi üzmek bi fayda vermicek dediğin gbi sende zor günler yaşamışsın ama çok şükür sonunda mucizene kavuşmuşsun. Herşeyin bi zamanı var zamanı gelince gelicek benm bebeğimde diye avutuyorum kendimi hep bu ikinci tüp bebek denemem olucak hayrlsiysa bu sefer son olur inşallah

jolly senin durumun nasıl. ben bugün gebeliğime veda ettim inşallah sen atlatırsın bu kanamayı

jolly senin durumun nasıl. ben bugün gebeliğime veda ettim inşallah sen atlatırsın bu kanamayı

Selam Mcan'cım . Benimde keselerden biri düşmüş diğeri bozulmuş. Bu kadar kanamaya normal zaten . Hafta sonuna kadar düşmesini bekleyeceğiz ama kanamada kesildi. Eğer kendi gitmezse ilaçla düşüğü başlatacaklar kürtaj istemiyor Dr. Sonrasındada histeroskopi öneriyor. 2 tane arka arkaya düşük olduğu için riske atmak istemiyor. Dondurulmuşlarda var belki direk onlarla denerim sonrasında yada doğal. Bu seferde hamile kalabiliyorum ama sonrası sıkıntı oluyor anlamadım ben bu işi :) Hayırlısı hepimiz için . Senin kimyasal olarak sonuçlandı o zaman . Her hangi bir işlem yada operasyon yapılmayacak değil mi ?

kızlar ikinize de çok geçmiş olsun, üzüldüm jolly kurtaja gerek kalmaz umuyorum. kapalı kutu işte ne oluyor içeride bilemiyoruz ki. dediğin gibi hamilelik oluyor ama sağlıklı bir gebelik olmuyor. ama çok şükür yine de elimizde sevgimizi verebileceğimiz bir yavrumuz var. allah onlara sağlık versin. olmayanlarında bir an evvel kucağını doldursun.
doktorun ne diyorsa ona göre devam edersin inşallah.
bu arada şimdi aklıma geldi. bu malum darbe olayından sonra taksimdeki senin dondiriklerin bulunduğu merkez kapatıldı demişti. embriyolarda başka hastanelere transfer edildi demişti. var mı öyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…