Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aynen öyle cnm valla vakti zamanı var demekki. Ay sorma o olayı tam bir macera :) Bebeler Koç ünv. hastanesine taşınmış bir msj geldi şok olduk:). Benim dr'um zaten ayrı muaynehanede olduğu için alalım ordan dedik . Kendi dr'uma taşıdım. Şimdi ordalar. Gerçi Taksimde açılmış sıkıntı yokmuş şu an . Bizimkiler şimdiden çok gezenti sorma :)

canım benim sanada çok geçmiş olsun. inşallah kürtaja gerek kalmaz. dr bana da histeroskopi dedi. gebelik olduğuna göre yumurtalıklarda sıkıntı yoktur rahime bakılmalı diyor.on gün falan sonra gel yapalım dedi ama kanamam bitti. bu cuma falan bu işide halletmeyi düşünüyorum. senin en azından dondurulmuş var şansın yüksek öyle düşün.

evet valla çok gezdi seninkiler. artık bir dur demek lazım:) hayırlısı olsun inşallah. çekilen dertler geride kalsın.

Valla canım kanama felan hiç birşey yok bende. cuma günü gideceğim bakalım düşürme işlemini başlatacaklar. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. Bundan önce kürtaj olduğumda o çok konforluydu. Kürtajdan çıkıp gezmeye gitmiştim :) İnşallah uzun sürmezde bunuda böylece atlatırım. Sonrasında histeroskopi yaptırırım . Sende hiç düşünme. Hatta dr rahime yaralama işlemide yaparız dedi. Kanlanma fazla olunca bebeğin beslenmesi daha iyi olabiliyormuş. Ben tüp bebek önceside histereskopi olmuştum. Bu 2. olacak zaten . Sonrasında hem hamile kalmıştım hemde sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmiştim. Birde bunu deneyelim yine bakalım. :)

evet valla çok gezdi seninkiler. artık bir dur demek lazım:) hayırlısı olsun inşallah. çekilen dertler geride kalsın.

Valla cnm belki bu gezentileri deneriz diyorum bakalım Dr nasıl yönlendirecek. Artık bu işler bana grip olmuşum gibi geliyor hayatımızın parçası oldu :)

yarın sabah histeroskopiye gidiyorum kızlar. inşallah ilk ve son histeroskopim olur.

gene kimseler yok burda.benim histeroskopide polip alındı.jolly sen yaptırdınmı.ne durumdasın

gene kimseler yok burda.benim histeroskopide polip alındı.jolly sen yaptırdınmı.ne durumdasın
İş yerinde siteyi engellemişler bende genel sorun zannediyordum . telefondan yazdım oda gitmemiş anlamadım . Hadi geçmiş olsun bende Dr kontrol günümde 2. Bebeyide düşürdüm . Şükür valla yoksa uğraşacaktım diyorum . Bende histeroskopi yaptıracam haftaya olur sanırım . Senin işlem nasıl geçti . Polip olduğunu biliyormuydun işlem sırasında mı çıktı ? Şimdiki planın ne ? Ben işlem sonrası sanırım tek bebek transfer deneyeceğim

geçmiş olsun jolly kendiliğinden düşmesi iyi olmuş en azından bide öyle skıntı çekecektin.benim işlem çok rahattı lokal oldum zaten. polip işlem sırasında belli oldu ve alındı.temiz çıktı sonuçlarda.şimdi adet için ilaç kullanıyorum 10-12 güne falan olurum galiba sonra aşılamaya başlıyoruz.

sen ne zaman yaptırıyorsun histeroskopiyi.ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar iyi olur.zaten adamı en çok mahveden şey beklemek...

sen ne zaman yaptırıyorsun histeroskopiyi.ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar iyi olur.zaten adamı en çok mahveden şey beklemek...
Bende izin felan uğraşmıyayım diye hafta sonu olsun istedim . Bu hafta sonuda şehir dışında Olacağım mecbur haftaya kalacak o Yüzden .Sonrasında ilaç verecek adet için sonra hemen başlayacağız tabi bakalım aksi bir durum olmazsa . Bu sefer doğal transfer yapacağım dedi . Deneme yanılma olacak bu sefer .benimde doğal rahim kalınlaşmıyor gerçi ama kalkmlaşmasa doğal gebelik olmazdı . Bakalım durumlar karışık

canım ya hayırlısı olsun.gene aynı uğraşlara aynı kabuslara döndük. Allah yardımcımız olsun...

Kadınlar klübünde yazışmam 2013 yılında o yıldan beri ilk defa giriyorum 6 sene çocuk için uğraştım görmediğim tedavi kalmadı rabbim sonunda kendiliğinden verdi siteye girmedigim 3 yıllık süre zarfında minnacık oğlumu büyütmeye uğraşıyorum rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

s akgun hoş geldin topiğe.iyi günlerde büyüt kuzunu yazıkki ben hiç kendiliğimden hamile kalamadım

jolly nerelerdesin histeroskopi oldun mu ne çıktı sonuç.ben aşılama sürecine girdim.bakalım sonuç ne olacak...

canım ya hayırlısı olsun.gene aynı uğraşlara aynı kabuslara döndük. Allah yardımcımız olsun...

Mcan'cım nedir sende durumlar bende hafta sonu histeroskopi oldum. Şimdi 21 gün ilaç adet olmamak için ilaç kullanacağım sonrasında adetin 2. Günü çağırdı.

jolly nerelerdesin histeroskopi oldun mu ne çıktı sonuç.ben aşılama sürecine girdim.bakalım sonuç ne olacak...

Hayırlı olsun bakalım bakalım ilk yada 2. Adetle başlarız ama bu kez doğal rahim kalınlaştırma deneyeceğiz dedi . Benim rahim geç kalınlaşıyorRahim için çizilme işlemide yapıldı . Artık kısmet bundan sonrası bakalım neler olacak

Hoşgeldin. Bizde 1.leri büyüttük 2 . Için Uğraşa başladık

Mcan cım nerelerdesin :) Ben histeroskopiden 1 hafta sonra adet oldunm. Adet olmamak için ilaç alıyordum oysaki. Şimdi ne olacak bende bilmiyorum :) Sende durumlar nedir. Sen işlemden ne kadar sonra adet oldun ?

jolly ben hep burdayım.kimse yazmayınca bende yazmıyorum bişey.ben işlemden 18 gün sonra adet oldum ama hemen adet olmak için estrofem içip iğne yaptırdım sonrada başladık sürece.yarında aşılamam var inşallah. sonra gene gün saymaya başlayacağım.sen ne kullanıyordun adet olmamak için.histeroskopide birşey çıkdı mı bende polip varmış haberimiz yoktu o alındı yani bir işe yaradı.sen şimdi ne yapacaksın doktor ne diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…