kızlar ikinize de çok geçmiş olsun, üzüldümjolly kurtaja gerek kalmaz umuyorum. kapalı kutu işte ne oluyor içeride bilemiyoruz ki. dediğin gibi hamilelik oluyor ama sağlıklı bir gebelik olmuyor. ama çok şükür yine de elimizde sevgimizi verebileceğimiz bir yavrumuz var. allah onlara sağlık versin. olmayanlarında bir an evvel kucağını doldursun.
doktorun ne diyorsa ona göre devam edersin inşallah.
bu arada şimdi aklıma geldi. bu malum darbe olayından sonra taksimdeki senin dondiriklerin bulunduğu merkez kapatıldı demişti. embriyolarda başka hastanelere transfer edildi demişti. var mı öyle bir durum?
canım benim sanada çok geçmiş olsun. inşallah kürtaja gerek kalmaz. dr bana da histeroskopi dedi. gebelik olduğuna göre yumurtalıklarda sıkıntı yoktur rahime bakılmalı diyor.on gün falan sonra gel yapalım dedi ama kanamam bitti. bu cuma falan bu işide halletmeyi düşünüyorum. senin en azından dondurulmuş var şansın yüksek öyle düşün.Selam Mcan'cım . Benimde keselerden biri düşmüş diğeri bozulmuş. Bu kadar kanamaya normal zaten . Hafta sonuna kadar düşmesini bekleyeceğiz ama kanamada kesildi. Eğer kendi gitmezse ilaçla düşüğü başlatacaklar kürtaj istemiyor Dr. Sonrasındada histeroskopi öneriyor. 2 tane arka arkaya düşük olduğu için riske atmak istemiyor. Dondurulmuşlarda var belki direk onlarla denerim sonrasında yada doğal. Bu seferde hamile kalabiliyorum ama sonrası sıkıntı oluyor anlamadım ben bu işi :) Hayırlısı hepimiz için . Senin kimyasal olarak sonuçlandı o zaman . Her hangi bir işlem yada operasyon yapılmayacak değil mi ?
evet valla çok gezdi seninkiler. artık bir dur demek lazım:) hayırlısı olsun inşallah. çekilen dertler geride kalsın.Aynen öyle cnm valla vakti zamanı var demekki. Ay sorma o olayı tam bir macera :) Bebeler Koç ünv. hastanesine taşınmış bir msj geldi şok olduk:). Benim dr'um zaten ayrı muaynehanede olduğu için alalım ordan dedik . Kendi dr'uma taşıdım. Şimdi ordalar. Gerçi Taksimde açılmış sıkıntı yokmuş şu an . Bizimkiler şimdiden çok gezenti sorma :)
canım benim sanada çok geçmiş olsun. inşallah kürtaja gerek kalmaz. dr bana da histeroskopi dedi. gebelik olduğuna göre yumurtalıklarda sıkıntı yoktur rahime bakılmalı diyor.on gün falan sonra gel yapalım dedi ama kanamam bitti. bu cuma falan bu işide halletmeyi düşünüyorum. senin en azından dondurulmuş var şansın yüksek öyle düşün.
evet valla çok gezdi seninkiler. artık bir dur demek lazım:) hayırlısı olsun inşallah. çekilen dertler geride kalsın.
İş yerinde siteyi engellemişler bende genel sorun zannediyordum . telefondan yazdım oda gitmemiş anlamadım . Hadi geçmiş olsun bende Dr kontrol günümde 2. Bebeyide düşürdüm . Şükür valla yoksa uğraşacaktım diyorum . Bende histeroskopi yaptıracam haftaya olur sanırım . Senin işlem nasıl geçti . Polip olduğunu biliyormuydun işlem sırasında mı çıktı ? Şimdiki planın ne ? Ben işlem sonrası sanırım tek bebek transfer deneyeceğimgene kimseler yok burda.benim histeroskopide polip alındı.jolly sen yaptırdınmı.ne durumdasın
geçmiş olsun jolly kendiliğinden düşmesi iyi olmuş en azından bide öyle skıntı çekecektin.benim işlem çok rahattı lokal oldum zaten. polip işlem sırasında belli oldu ve alındı.temiz çıktı sonuçlarda.şimdi adet için ilaç kullanıyorum 10-12 güne falan olurum galiba sonra aşılamaya başlıyoruz.İş yerinde siteyi engellemişler bende genel sorun zannediyordum . telefondan yazdım oda gitmemiş anlamadım . Hadi geçmiş olsun bende Dr kontrol günümde 2. Bebeyide düşürdüm . Şükür valla yoksa uğraşacaktım diyorum . Bende histeroskopi yaptıracam haftaya olur sanırım . Senin işlem nasıl geçti . Polip olduğunu biliyormuydun işlem sırasında mı çıktı ? Şimdiki planın ne ? Ben işlem sonrası sanırım tek bebek transfer deneyeceğim
Bende izin felan uğraşmıyayım diye hafta sonu olsun istedim . Bu hafta sonuda şehir dışında Olacağım mecbur haftaya kalacak o Yüzden .Sonrasında ilaç verecek adet için sonra hemen başlayacağız tabi bakalım aksi bir durum olmazsa . Bu sefer doğal transfer yapacağım dedi . Deneme yanılma olacak bu sefer .benimde doğal rahim kalınlaşmıyor gerçi ama kalkmlaşmasa doğal gebelik olmazdı . Bakalım durumlar karışıksen ne zaman yaptırıyorsun histeroskopiyi.ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar iyi olur.zaten adamı en çok mahveden şey beklemek...
canım ya hayırlısı olsun.gene aynı uğraşlara aynı kabuslara döndük. Allah yardımcımız olsun...Bende izin felan uğraşmıyayım diye hafta sonu olsun istedim . Bu hafta sonuda şehir dışında Olacağım mecbur haftaya kalacak o Yüzden .Sonrasında ilaç verecek adet için sonra hemen başlayacağız tabi bakalım aksi bir durum olmazsa . Bu sefer doğal transfer yapacağım dedi . Deneme yanılma olacak bu sefer .benimde doğal rahim kalınlaşmıyor gerçi ama kalkmlaşmasa doğal gebelik olmazdı . Bakalım durumlar karışık
canım ya hayırlısı olsun.gene aynı uğraşlara aynı kabuslara döndük. Allah yardımcımız olsun...
jolly nerelerdesin histeroskopi oldun mu ne çıktı sonuç.ben aşılama sürecine girdim.bakalım sonuç ne olacak...
Kadınlar klübünde yazışmam 2013 yılında o yıldan beri ilk defa giriyorum 6 sene çocuk için uğraştım görmediğim tedavi kalmadı rabbim sonunda kendiliğinden verdi siteye girmedigim 3 yıllık süre zarfında minnacık oğlumu büyütmeye uğraşıyorum rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
jolly nerelerdesin histeroskopi oldun mu ne çıktı sonuç.ben aşılama sürecine girdim.bakalım sonuç ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?