canım benim o pko zaten bizi mahveden aslında benimde var kilo problemim ama onu beklemek zaman kaybı.zaten tedaviye başlayınca gene alınıyor insanın ruhu bedeni kendinden geçiyor .bugün 7.günüm inşallah su gibi akıp gider kalan günlerde sonucu öğreniriz bir an önce...O istek hep var canım ama korkuyorum işte..kızımda çok yıprandım az çok biliyorsun sahip olana kadar ayrı bitane kaybettim üstüne kızım geldi falan bide zor çocuk olunca insan bidaha düşünüyo..birde kilo vermem lazım yine aldım çünkü baya kilo..bu pko başımızın derdi çektiriyor bize..bak bugün 6.günün bitti inşallah sonunda kuzuna kardeşi olacağı müjdesinide vereceksin..birlikte gün sayıyoruz hayırlısıyla
yarıladın günleri cnm. dualarım seninle inş.kızlar bugün itibariyle 5.günüm dualarınızı bekliyorum...
evet canım inşallah haftaya bugün gidip test yaptıracağım.yarıladın günleri cnm. dualarım seninle inş.
ben de burdayım da bri şeyler sorup doğrusu seni strese sokmak istemiyorum. ben pozitif aldığım denememde 9. gün gidip test yapmıştım bu arada, ama tabi aşılama sürecei daha farklı olduğu için beklemen gerekiyor. hadi inşallah hayırlısı.gene kimse gelmez olmuş buraya. hani birlikte gün sayacaktık. bugün 9.günüm kızlar...
canım bugün 10.günüm.zaten salı günü test yaptıracağım tabi o zamana kadar adet falan olmazsam. gerçi olsam bile doktor gene emin olmak için isteyecektir.inşallah zaman çok hızlı geçer şu son 3-4 gün...ben de burdayım da bri şeyler sorup doğrusu seni strese sokmak istemiyorum. ben pozitif aldığım denememde 9. gün gidip test yapmıştım bu arada, ama tabi aşılama sürecei daha farklı olduğu için beklemen gerekiyor. hadi inşallah hayırlısı.
herkes galiba birbirinden bekliyor ilk o yazsın diye. kimse yazmasada yaz su perisi. belirti falan yok sadece bel ağrısı var kasık ağrısı var başka bir şey yok. bunlarda hayra mı şerre mi alamet bilemiyorum inan.Ben buralardayım mcan kimse bişey yazmayınca bende yazmadım..gün saymaya devam tabi..bişeyler hissediyormusun belirti falan varmı
canım bugün 10.günüm.zaten salı günü test yaptıracağım tabi o zamana kadar adet falan olmazsam. gerçi olsam bile doktor gene emin olmak için isteyecektir.inşallah zaman çok hızlı geçer şu son 3-4 gün...
jolluy gerçekten heyecan mı gerilim mi bilmiyorum.çok karışık kafam.bi gelse şu salı ne olacaksa olsa.ama açıkçası en büyük korkum gene geçen defaki gibi hüsrana uğramak.bu arada senn adet niye bitmedi.yeniyle birleşmez merak etme.doktorla konuştun mu peki.ne yapacaksınız...Ay hadi bakalım Mcan . Çok heyecanlı. İnsan gerçekten unutuyor o günleri .Bende 2 haftadır hala adetim . Korkarım yeni dönemle birleşecek ve ben anlamayacağım :)
su perisi onca aradan sonra aynı şeyleri yaşamak gerçekten çok zor ve çok ağır geliyor insana. ilkinde o kadar acı çekmişken bu defa kendiliğinden olsaydı bari diyor insan.dur bakalım bugün 11.gün.salı günü gidip test yaptıracağım sonra ne olacak bende bilmiyorum.Aşılama yaptırdığım zamanları unutmuşum belirti falan varmıydı hatırlamıyorum bile..zaman gerçekten herşeyi unutturuyo sanki onca sıkıntıyı hayal kırıklığını yaşayan ben değilmişim gibi geliyo şimdi..ama Yen'i heyecanlar hissetmek güzeldir o test gününü beklemek falan..inşallah gönlüne göre olur..ben sanırım aynı şeyleri tekrar yaşayamam yani aşılama süreçleri falan..
bence çok bile beklemişsin test için bir an önce yaptır.maalesef daha adet olmamak sonuç pozitif demek değil.o yüzden öğrenip kurtul bir an önce...kızlar bir şey sormak istiyorum ben 24 ocakta aşılama oldum 7 şubat adet günümdü hemde 15. günümdü adaet olmadım testte yapmadım bir iki gün beklim belli pregostanın etkisidir falan dedim ilacımda bitti bugün 19.günüm ve hala adet olmadım ve test yapmaya korkuyorum sizde de böyle bir durum oldu mu adetin geçmesi normal mi testi pztesi yaptırıcam cesaretimi toplayıp(
Test Gününe kadar bekleyecek misin çok az kaldı gerçibenim tüpte 7.gün testte çıkmıştı ama yinede insan inanamıyor tam Günü'nde kan testini görmeden. Bence oldu senin oldu benim adet bitti nihayet artık yenisini bekleme zamanı bakalım o vaktinde gelecek mikızlar 11.günüm...
jolly aslında biraz belli oldu gibi yani negatif gibi hafif kanama oldu bugün zaten ağrım vardı ama genede belli olmaz. doktorda panik yapma salı günü gel dedi. bilmiyorum ne olacak. eskiden olsa kesin bitti derdim ama geçen ay yaşadıklarımdan sonra bende bilmiyorum kafam allak bullak inan. şuan duaya her zamankinden daha çok ihtiyacım var lütfen çok dua et bana...Test Gününe kadar bekleyecek misin çok az kaldı gerçibenim tüpte 7.gün testte çıkmıştı ama yinede insan inanamıyor tam Günü'nde kan testini görmeden. Bence oldu senin oldu benim adet bitti nihayet artık yenisini bekleme zamanı bakalım o vaktinde gelecek mi
bu aşılamada hüsranla bitti. sonuç 0.1
Geçmiş olsun canım çok zor bu süreç ama beklentimiz Allah'tan kabul etmek zor olsa da sabredeceğiz. Tekrarlamayı düşünüyor musun yoksa tüp bebekle mi devam edeceksin?bu aşılamada hüsranla bitti. sonuç 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?