jolly ben hep burdayım.kimse yazmayınca bende yazmıyorum bişey.ben işlemden 18 gün sonra adet oldum ama hemen adet olmak için estrofem içip iğne yaptırdım sonrada başladık sürece.yarında aşılamam var inşallah. sonra gene gün saymaya başlayacağım.sen ne kullanıyordun adet olmamak için.histeroskopide birşey çıkdı mı bende polip varmış haberimiz yoktu o alındı yani bir işe yaradı.sen şimdi ne yapacaksın doktor ne diyor...
canım aşılamam bugün yapıldı çok şükür.2 yumurta var işe yarayacak. çoğul olmaması için çok özenle takip ettik zaten.aslında bu defa bende biraz daha umutluyum. kimyasalda olsa bir gebelik oluştu, polip gitti, dr histeroskopide çizik atmadı ama onla eş başka bir şey yaptı. süreç iyi geçti ,adetin 15.günü aşılama oldu vs yani anlayacağın bir öncekine göre artılarım oldu.inşallah bundan sonrada hayırlısıyla pozitif gelir. sende adet için iğne yaptırsaydın keşke ben21 gün cyclo kullanmak istemedim o yüzden hızlandırılmış şekilde adet olmak için progestan kullandım.aklında olsun seninde...Bende dün Dr a gittim 1 ay daha beklemedeyiz. Çok erken olduğu için iyileşme sürecini bekleyelim dedi . Benim rahim üst kısmına çentikler atıldı . 2 yan duvarıda biraz yontuldu. Hücreler yenilenirken Kan akımını hızlanacağı için tutunma ihtimalini arttırıyormuş . Şu 21 günlük hap var ya onu kullanıyordum cyclo. Dün sıfırdan tekrar başladım ben geriden geliyorum Senin kaç yumurta oldu Çoğul ihtimali var mı? işlemden sonra tutma ihtimali yüksek oluyor senden umutluyum bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
mcan hadi bakalım bu sefer güzel haberlerini almak nasip olur inşallah. jolly darısı sana inşallah.canım aşılamam bugün yapıldı çok şükür.2 yumurta var işe yarayacak. çoğul olmaması için çok özenle takip ettik zaten.aslında bu defa bende biraz daha umutluyum. kimyasalda olsa bir gebelik oluştu, polip gitti, dr histeroskopide çizik atmadı ama onla eş başka bir şey yaptı. süreç iyi geçti ,adetin 15.günü aşılama oldu vs yani anlayacağın bir öncekine göre artılarım oldu.inşallah bundan sonrada hayırlısıyla pozitif gelir. sende adet için iğne yaptırsaydın keşke ben21 gün cyclo kullanmak istemedim o yüzden hızlandırılmış şekilde adet olmak için progestan kullandım.aklında olsun seninde...
teşekkürler cy inşallah Allah bu defa nasip eder .bu arada sen nasılsın napıyorsun. epeydir yoktun...mcan hadi bakalım bu sefer güzel haberlerini almak nasip olur inşallah. jolly darısı sana inşallah.
amin cnm inşallah. ben aynı iş,ev, bakıcıi çocuklar yoğun tempo içinde ayakta kalmaya çalışıyorum işte:) maalesef geçen hafta çok ağır grip geçirdim. test yapıldı domuz gribi virüsü çıktı. zaten hastanelerde çok hasta var. 3 gün serum yedim. bir de çocuklar bir yandan. büyüğü yine az çok anlıyor bulaşmıyor fazla ama küçüğü anlamıyor işte. annemde kaldık bu süre zarfında. neyseki geçti gitti sayılır. işten ayrılma durumum var , yaşadığım şeyler çok canımı sıkıyor 10 yıldır çalıştığım kurumdan çıkarılırsam çok sevinecek durumdayım artık. bu ay sonu itibariyle bekliyorum. sonrasında da yurtdışı planı var yaşamak için. bakalım herşey bir kaos. böyle yani mcan cnm. ben sizi okuyorum aslında ama şimdi ben de tedavi falan yok yaaa o nedenle okuyup iyi dleklerde bulunuyorum, duacınızım.teşekkürler cy inşallah Allah bu defa nasip eder .bu arada sen nasılsın napıyorsun. epeydir yoktun...
canım benim çok geçmiş olsun.inşallah şimdi iyisindir.iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun bazen yeni adımlar için son lar gerekiyor.bu kaos dönemleri zaten çok yıpratır insanı sende ilgini biraz farklı alanlara dağıtarak rahatlamaya çalış.inşallah her şey gönlünce olur.okuyup bırakma bu arada en azından jolly ile bana katıl .çünkü bu aralar çok zor geçecek zaman benim içinamin cnm inşallah. ben aynı iş,ev, bakıcıi çocuklar yoğun tempo içinde ayakta kalmaya çalışıyorum işte:) maalesef geçen hafta çok ağır grip geçirdim. test yapıldı domuz gribi virüsü çıktı. zaten hastanelerde çok hasta var. 3 gün serum yedim. bir de çocuklar bir yandan. büyüğü yine az çok anlıyor bulaşmıyor fazla ama küçüğü anlamıyor işte. annemde kaldık bu süre zarfında. neyseki geçti gitti sayılır. işten ayrılma durumum var , yaşadığım şeyler çok canımı sıkıyor 10 yıldır çalıştığım kurumdan çıkarılırsam çok sevinecek durumdayım artık. bu ay sonu itibariyle bekliyorum. sonrasında da yurtdışı planı var yaşamak için. bakalım herşey bir kaos. böyle yani mcan cnm. ben sizi okuyorum aslında ama şimdi ben de tedavi falan yok yaaa o nedenle okuyup iyi dleklerde bulunuyorum, duacınızım.
çok sağol cnm. bugünüme şükür diyeyim. böyle bir hastalık daha önceden hiç yaşamamıştım, neyse ki geçti.canım benim çok geçmiş olsun.inşallah şimdi iyisindir.iş konusunda da hakkında hayırlısı olsun bazen yeni adımlar için son lar gerekiyor.bu kaos dönemleri zaten çok yıpratır insanı sende ilgini biraz farklı alanlara dağıtarak rahatlamaya çalış.inşallah her şey gönlünce olur.okuyup bırakma bu arada en azından jolly ile bana katıl .çünkü bu aralar çok zor geçecek zaman benim için
hoşgeldin cnm. ne güzel gir arada yaz mutlaka.Selam kızlar epeydir giremiyodum ben yokken neler neler olmuş jolly ve mcan neler yaşamışsınız öyle..ama şükür hepsi geçmiş bitmiş Yeni heyecanlar başlamış..
Mcan aşılaman inşallah son olur emeklerinin karşılığını alırsın bu sefer..bundan sonda bende buralardayım birlikte sayarız günleri..
Jolly darısı seninde başına canım sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın sende inşallah..
Cy çok geçmiş olsun canım bende domuz gribine yakalanmıştım hatta kızım önce oldu ondan bana geçmişti..serumlarla toparlandım bende..geçti gitti şükür..allah beterinden korusun hepimizi..
Bende koşuşturup duruyorum geçen hafta kızım 3 yaşını doldurdu zaman ne çabuk geçiyo..2.çocuk fikrinden her geçen gün uzaklaşıyorum çünkü kızım çok zor bir çocuk canıma okuyor benim hiçbir şekilde lafımı dinlemiyo,uyku uyumuyo geceleri uyutmuyo..bebekken bunları yaşamamıştık halbuki..sürekli yorgun uyanıyorum sabahları gözaltlarım morarmaya başladı uykusuzluktan..bide bağımlılığı var benden başkasında uyumaz beni görmedimi çıldırırbenim işim zor valla..bir dokun bin ah işit oldu benim durumum :)
Bundan sonra daha sık giricem gruba daha sık görüşücez kendinize iyi bakın:)
superisi hoş geldin vallahi artık senden umudu kesmiştim ben.sen yokken çok şey oldu gerçekten.gene aynı yollardan geçiyoruz jolly ile ben. 2. çocuktan vazgeçtim demişin kızının bir kardeşi olsa çok iyi olur aslında ama belkide hiç bulaşmamak daha iyi.aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor çünkü.bu arada kızının yeni yaşı ktlu olsun inşallah mutlu ve sağlıklı uzun bir ömrü olur.Selam kızlar epeydir giremiyodum ben yokken neler neler olmuş jolly ve mcan neler yaşamışsınız öyle..ama şükür hepsi geçmiş bitmiş Yeni heyecanlar başlamış..
Mcan aşılaman inşallah son olur emeklerinin karşılığını alırsın bu sefer..bundan sonda bende buralardayım birlikte sayarız günleri..
Jolly darısı seninde başına canım sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın sende inşallah..
Cy çok geçmiş olsun canım bende domuz gribine yakalanmıştım hatta kızım önce oldu ondan bana geçmişti..serumlarla toparlandım bende..geçti gitti şükür..allah beterinden korusun hepimizi..
Bende koşuşturup duruyorum geçen hafta kızım 3 yaşını doldurdu zaman ne çabuk geçiyo..2.çocuk fikrinden her geçen gün uzaklaşıyorum çünkü kızım çok zor bir çocuk canıma okuyor benim hiçbir şekilde lafımı dinlemiyo,uyku uyumuyo geceleri uyutmuyo..bebekken bunları yaşamamıştık halbuki..sürekli yorgun uyanıyorum sabahları gözaltlarım morarmaya başladı uykusuzluktan..bide bağımlılığı var benden başkasında uyumaz beni görmedimi çıldırırbenim işim zor valla..bir dokun bin ah işit oldu benim durumum :)
canım aşılamam bugün yapıldı çok şükür.2 yumurta var işe yarayacak. çoğul olmaması için çok özenle takip ettik zaten.aslında bu defa bende biraz daha umutluyum. kimyasalda olsa bir gebelik oluştu, polip gitti, dr histeroskopide çizik atmadı ama onla eş başka bir şey yaptı. süreç iyi geçti ,adetin 15.günü aşılama oldu vs yani anlayacağın bir öncekine göre artılarım oldu.inşallah bundan sonrada hayırlısıyla pozitif gelir. sende adet için iğne yaptırsaydın keşke ben21 gün cyclo kullanmak istemedim o yüzden hızlandırılmış şekilde adet olmak için progestan kullandım.aklında olsun seninde...
Çok geçmiş olsun Cy'cim ya şu yaz gelsede artık hastalıklardan kurtulsakamin cnm inşallah. ben aynı iş,ev, bakıcıi çocuklar yoğun tempo içinde ayakta kalmaya çalışıyorum işte:) maalesef geçen hafta çok ağır grip geçirdim. test yapıldı domuz gribi virüsü çıktı. zaten hastanelerde çok hasta var. 3 gün serum yedim. bir de çocuklar bir yandan. büyüğü yine az çok anlıyor bulaşmıyor fazla ama küçüğü anlamıyor işte. annemde kaldık bu süre zarfında. neyseki geçti gitti sayılır. işten ayrılma durumum var , yaşadığım şeyler çok canımı sıkıyor 10 yıldır çalıştığım kurumdan çıkarılırsam çok sevinecek durumdayım artık. bu ay sonu itibariyle bekliyorum. sonrasında da yurtdışı planı var yaşamak için. bakalım herşey bir kaos. böyle yani mcan cnm. ben sizi okuyorum aslında ama şimdi ben de tedavi falan yok yaaa o nedenle okuyup iyi dleklerde bulunuyorum, duacınızım.
Selam kızlar epeydir giremiyodum ben yokken neler neler olmuş jolly ve mcan neler yaşamışsınız öyle..ama şükür hepsi geçmiş bitmiş Yeni heyecanlar başlamış..
hoşgeldin cnm. ne güzel gir arada yaz mutlaka.
sana da çok geçmiş olsun, biz neyse de çocuklar hasta oldu mu durum kötü oluyor iştebir daha olmaz inşallah.
kızın evet söylemiştin sana çok bağımlı bir çocuk diye, eminim öylesi çok zordur, allah kolaylık versin, insanın bazen nefes almaya ihtiyacı oluyor. benim de ufaklık biraz yaramaz büyüğünün de huyunu değiştirdi valla. uyku biz de de problem,ve biz sabahın 6.30 unda kalkıp işe gitmek durumunda kalıyoruz. her türlü hepimizin canına okunuyor sanırım:) kızının da yeni yaşı kutlu mutlu olsun, nice sağlıklı uzun yaşları olsun prensesinin inşallah:)
superisi hoş geldin vallahi artık senden umudu kesmiştim ben.sen yokken çok şey oldu gerçekten.gene aynı yollardan geçiyoruz jolly ile ben. 2. çocuktan vazgeçtim demişin kızının bir kardeşi olsa çok iyi olur aslında ama belkide hiç bulaşmamak daha iyi.aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor çünkü.bu arada kızının yeni yaşı ktlu olsun inşallah mutlu ve sağlıklı uzun bir ömrü olur.
Ahh cnm insan kendi gibi insanlar görünce ne kadarda mutlu oluyor :)Benimkide öyle o kadar inatçı ve huysuz bir çocuk ki . Ağlamayı çok seviyorum diyor . Öyle böyle değil sabah 6 akşam 8 arası günün yarısı zaten ağlayarak geçiyor. Kocaman oldular ya ne zaman geçecek bilmiyorum. Her sabah evden binayı inlete inlete çıkıyoruz bi gün kovulacağız :)Gece desen ayrı . Dün gece 10 ile 1 arasında 7 kere uyandı. Resmen bir yenidoğan misali. 2 .çocuk hiç mantıklı değil ama zora alışınca bundan daha beteride olmaz diyorum Allah sağlıklı versin sadece :) Bende belki evde bir bebek olunca aklı başına gelir diyorum. Bu arada benimkisi 3 buçuğu geçti. Düzeelcek diye bekleme ben umudumu yitirdim :)
canım benim ben işlemden sonra 19.gün adet oldum. ilaç ve iğne kullandım hemen adet olayım diye .adetimde diğerlerine göre çok daha az oldu.aşılama adetin 15.günü yapıldı .test içinde 14.veya15.gün dedi dr ama ben kesin 14.gün gidceğim.inşallah zaman hızla geçer bir an önce o tarih gelir. cyclo neden verdiki doktor sana o adet düzenleyicisi bir ilaç ben aylarca o niyetle kullandım yani. inşallah sende öbür adette toparlarsın olayı ve hamile kalırsın.bu arada bana çok dua et olur mu.Hadi bakalım umarım tek olsun bizim olsun :) Dr yapılan işlemden dolayı rahimin toparlanması için hemen adet olma dedi . Ama 1 haftaya oldum işte. Boşuna 1 ay attı şmdi. Çok yoğun birde 8 gün oldu ala devam ediyor. Senin işlemden sonra adet nasıldı ? Aşılamada test 15. gün sonraydı değil mi ?
canım benim seni çok iyi anlıyorum aslında ama içinde bir yerlerde 2.çocuk isteği varsa bence çokta zaman kaybetme.çünkü olsun deyince olmuyor işte .belki seninki bu defa hemen olur belki benim gibi gene çok uzun zaman alır belli olmuyor bu işler.bu arada benimkide 4 oldu çok şükür.kardeşi olmasın çok istiyor ama o yüzden 2 kat daha çok üzülüyorum bende.Haklısın mcan epey ara verdim ama artık burdayım..2.çocupu hep istedim kesinlikle kardeş şart diye düşünüyorum ama kızım çok zorluyo gerçekten..tek başıma bakıyorum birde onunda zorluğu var..belki 1-2 yıl sonra tekrar düşünebilirim 2.yi..eşimde çok istiyordu o bile ses etmiyo artık gördü kızının cadılığını :) aynı yollardan geçsende olsun hayırlısıyla tekrar hamile kalacaksın bak kalabiliyorsun demek kolayca..güzel dileklerin için çok sağol kızım için ayrıca..senin kuzun kaç yaşına girdi 4 olmuştu sanırım dimi
canım benim seni çok iyi anlıyorum aslında ama içinde bir yerlerde 2.çocuk isteği varsa bence çokta zaman kaybetme.çünkü olsun deyince olmuyor işte .belki seninki bu defa hemen olur belki benim gibi gene çok uzun zaman alır belli olmuyor bu işler.bu arada benimkide 4 oldu çok şükür.kardeşi olmasın çok istiyor ama o yüzden 2 kat daha çok üzülüyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?