Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin. inşallah ikimizde güzel haberler alırız. göğüslerin acıması ilaçlardan oluyor. özellikle çok ilaç aldıysan göğüs uçları dokunulmaz hale geliyor.
5 gün boyunca puregon 75 doz günlük bir de çatlatma iğnesi

Mcan'cım durumlar nasıl bakalım :) Son 2 gün mü? Var mı farklı bir his yada belirti vs. Gerçi ben tüm hamileliklerimde belirti yaşamadım. Tek belirtim hepsinde karnımın sağ tarafında çıkan yoğun damarlar oldu. O yüzden hamile kalsam bi ondan direk anlarım :)

merhaba jolly bugün son gün yarın test yaptıracağım öğleden sonra inşallah. hiçbir belirti yok. tek sevindirici gelişme adet olmadım bu kez. inşallah yarına kadar da olmam. inşallah hakkımda hayırlısı olur bu kez fazla beklentimde yok fazla karamsarda değilim. olursa olur olmazsa alıştık zaten...
sen ne yapıyorsun ne aşamadasın şimdi. adet için ilaç falan başladın mı. ne zaman gideceksin bir daha doktora

Ay hadi bakalım yarın inşşallah güzel haberler verirsin. Adetin kendiliğinden gelmesini bekliyorum normal şartlarda 3-5 güne gelmesi lazım eğer gelmezse 27 'side gel dedi Dr. Bide şu an taşınma durumlarımız vs. var o yüzden hem zihnen hemde bedenen yorgunum hiç yoğunlaşamıyorum bu işe. Bakalım haraketli günler beni bekler :)

inşallah bir an önce adet olursun ve senin maratonda başlar böylece . bu arada taşınma işinde de Allah yardımcın olsun çok zor ve yorucu bir süreç. nerdeyse sevineceğim iyi ki bu arada hamile değilsin diye. ay şuna bak ya kafa gitti iyice bende.

Bende aynısını söylüyorum bu durumda imkansızmış hatta hayırlı zaman değilmiş diyorum :) Sen ne yaptın asıl onu söyleee. Bi haber vardır diye açtım ama birşey yazmamışsın. Merakta bırakma :)

jolly ben her zaman olduğu gibi 0.1 aldım oturuyorum öyle.

jolly ben her zaman olduğu gibi 0.1 aldım oturuyorum öyle.

Yaa Bu nasıl iştir ben anlamadım. Her şey yolunda giderken neden böyle oluyor ki. Neden olduğunu bilsek bir sıkıntı olsa ona yoğunlaşsak ama oda yok işte Bakalım Dr bu sefer ne diyecek. Ama bence sanada tüp yolları görünüyor. Benim eski Dr'un dediği gibi demekki yumurta ve sperm bu işi kendi başına beceremiyor. Çünkü sende rahimsel kaynaklı hiçbir sıkıntı yok. Hayırlısı böyleymiş diyelim sürekli başa sarıyoruz

of jolly hiç sorma darma duman oldum. doktorda şaşırdı bende şaşırdım. eksik olan neydi dedim hiçbir şey eksik değildi dedi. sadece bundan sonra kromozom taraması düşünülebilir dedi .yani anlayacağın ufukta bir kromozom taraması yaptırma görünüyor. zaten o da bozuk çıkarsa tüpe yönlendirilmesi gerekiyormuş.

Sen daha önce hiç genetik kromozon taraması yaptırmışmıydın ?Ben ilk tedaviye başlamadan önce yaptırdım birşey çıkmadı. Özel hastaneler yapmıyordu ama sadece ünv. hastanesinde yapılıyor.Hem eşim hem ben yaptırdım . Sonuçta 2-3 haftada çıkıyordu. Bence hiç beklemene gerek yok direk randevu al git yaptır. Ama dr yazmak istemiyor. Mutlaka başarısız tüp ve aşılama denemelerim ve düşüklerim var diye söylemen gerekli. Pahalı testler olduğu için yanaşmıyorlar. Eğer sıkıntı çıksaydı tüp bebekte PGT yapılacaktı. Sonuçta bir teşhis konulsun ona göre vakit kaybetmessin sende

hayır jolly daha önce hiç yaptırmadım.2 gündür araştırıyorum bende. devlette sıra 2-3 ayda geliyormuş. fakülteyle görüştüm salı günü gideceğiz eğer doktor tamam derse aynı gün kan veriliyormuş. orda yaptıramazsam eğer mecburen dışarda ücretli yaptıracağız. bu defada bu sorun çıktı. kimbilir başıma daha neler gelecek.

hayır jolly daha önce hiç yaptırmadım.2 gündür araştırıyorum bende. devlette sıra 2-3 ayda geliyormuş. fakülteyle görüştüm salı günü gideceğiz eğer doktor tamam derse aynı gün kan veriliyormuş. orda yaptıramazsam eğer mecburen dışarda ücretli yaptıracağız. bu defada bu sorun çıktı. kimbilir başıma daha neler gelecek.

Mcan'cım çıktı mı tahlil sonuçların. Arada bir kontrollerini sağla 2 haftada çıkmıştı benimde

Kızlar ne güzel paylaşıyorsunuz, birazını okudum. Doktorlarınız kim istanbuldaysanız eğer paylaşmanızı isterim. Ben bir kere ilaçlı aşılama yaptırdım , doktor direkt tüp bebeğe yönlendirdi beni, ne yapacağımı bilmiyorum.

Buyrunuz efenim istanbul Avrupa yakası ise yardımcı olayım . Bizde 2. bebeler için 2. turu dönüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…