Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım bu batma ve agrılarla hamile kalan çok arkadaşımız var burada belki sende onlara dahil olursun demişsin ya rabbim ol dedikten sonra gerisi boş benim içinse bu bir hayal kadar uzak ama denedik şansımızı bir kere

olsun bebeğim öyle deme hayatta hayal dediğimiz ne kadar cok sey geliyor basımıza aslındada bazen fark bile edemiyoruz.canım birde seninde karnın şişmi benim karnım çok şiş ve sert sanki kocaman bir gaz balonu varda içimde cıkmıyor gibi?

olsun bebeğim öyle deme hayatta hayal dediğimiz ne kadar cok sey geliyor basımıza aslındada bazen fark bile edemiyoruz.canım birde seninde karnın şişmi benim karnım çok şiş ve sert sanki kocaman bir gaz balonu varda içimde cıkmıyor gibi?

canım saol allah razı olsun evet çok az bir şans % 20 bile değil % 10 dedi dr ama işte umut dünyası ya tutarsa diye ümitlenmiştim ama olsun kısmet sabretcem rabbim bir gün nasip edecek bende hamileyimmmmmmmm diye yazıcam buraya inş.... inanıyorumm bakalım hayırlısı olsun balım yaaaa offffff sen nasılsın kuzum

canım MDA incir kür tarifini sormuşsun bi kaba zeytinyağını koydum ben içine her gün 4 tane incir attım günlük 1 tane sabah 1 tane gece yatarken yağın içinden çıkarıp yedim bu kadar diğer 2 tenesini de eşime yedirdim faydası olsun onada

Son düzenleme:
arkadaslar bırsey sorcam... bu e2 testı kac kez yapılıyor asılama surecınde? benımkı asılamadan 2 gun once yapılmıstı tamda anlamadan yaptırdım ozaman..
2 kere yaptırmıştı doktor bana
sağol cnm eğer doktorun aşılamadan sonra çatlatma iğnesi verdiyse vurul benim gibi kiste çevirmesin. 14 günü rahat geçirmeye çalış ben hep olmayacak gözüyle bakmıştım sonuç beni şaşırttı.

sağol cnm eğer doktorun aşılamadan sonra çatlatma iğnesi verdiyse vurul benim gibi kiste çevirmesin. 14 günü rahat geçirmeye çalış ben hep olmayacak gözüyle bakmıştım sonuç beni şaşırttı.

hayırlısıysa inş benimde tutar sadece 1 tane çatlatma iğnesi verdi henüz başka bişey vermedi yarın bi gideyim belli olur

canlarrrrr test yaptırdımmmm.sonuç 90.26 hamileyimmmmmmmmmm.Allah olmayan bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh.sabah kan verdimmm.size ve esime süpriz olsun diye söylemedimmm.umudumda yoktuuu.şoktayımmmm.

ne güzel bi haber bu bizlerden sonra sen umut oldun bekleyenler sabah idarar testi yaptım çıkmadı demiştin demekki çıkmaya biliyo bunuda ögrenmiş olduk bidaha :))))

sonucunu almış olması lazım çok merak ettim gelmedimi halenn.inşallah oda pozitifle gelirrr aminnn

kızlar selam yeni girdim daha sayfalar çok ilerlemiş Jolly nin bugün test günüysü sanırım nolur bana iyi haberler verin :))

sorunu mda 'ya sormuşsun onun karnı şiş mi bilemiyorum ama dikkatimi çekince bende bişiler yazayım dedim,,benim ilk aşılamada karnım şiş ve gergindi hep hafif kilo alımı oldu zaten hormon dan patlayacak gibi dolaştım hatta elbise dışında hiçbirşey giyememiştim pantolonlarım kapanmadığından özellikle akşama doğru iyice şişip gerildim..progestan alıyorsan hazneden yan etkisi oluyor bu şekilde bilgine..

sagol cnm cevabın için ben vitamina alıyorum birde jel var kullandıgım işte ama jeli daha ilk bu sabah yaptım bugün başladım jeli yapmaya ama dünde böyleydi hafif yanmalarımda var bakalım hakkımızda hayırlısı

Canlarım ben geldimmm beni sormuşsunuz merak etmişsiniz hepiniz sağolun varoğlun iyiki varsınızz
Pelikancım hayırlı uğurlu olsunnn inş. bebişine sağlıkla kavuşursunn çokkk sevindimmmm :)
Tgbesr'cim seninle konuştuk zaten hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı varmış :/ Aşılamana üzüldük Annenlerin durumuyla sevindikk. Bi yerden güldrüyor Rabbim :)

Kızlar benim durumuma gelince az önce aradı hemşire gözünüz aydın pozitif felann. Ben hemen atıldım tabiki değer kaç diye. 26,6 dedi. Bana tabikiside düşük geldi. Dedim 12.güne göre değer düşük değil mi ? Önemli olan 2 'ye katlanması bizim için felnadı falandı. Perşembe tekrardan kan vericem aynı yerde bakalım ne olucak.Onlara göre pozitif olsada şu an bence ne pozitif ne negatif :18:

cnm ya öldük meraktan noldu diye 12.gün için bence değerin güzel canım niye kötü düşünüyosunki..hamişsin işte perşembe kesin 2ye katlanır sonucun merak etme..çok sevindim canım yaa sende kötü düşünme sakın

tatlım inşallah pozitiftir bence pozitif gibi duruyor ama bakalım gec döllenme varsa belki ondan düşüktür değerin ne bileyim ayyy canım inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…