Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bayagı bişeyler atlatmışsın canım yeni tedavin hayılrı olsun umarım çok bekletmeden gelsin meleğin sana

tunamert bende bugün gazi üniversitesinde aşılama oldum. doktorum mehmet erdem. Allah bebeklerimizi bize versin niş.

topikteki diğer arkadaşlara da allahım bebeklerini nasip etsin inş.
amin canım bilgilerini ver hep beraber gün sayalım seniinle

hoşgeldin kuzu ,hadi bakalım yeniden macera başlasın
herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.gün hayırlısıysa inş bu sefer tutsun

inşallah canım tutsunda bir daha aramak zorunda kalma

hadi anammm ne mutlu oldum peki söyle bakalım nasıl biriyim ben tarif et bakalım tutacakmı?

işte mucize bu yani, umarım bizlerin mucizeside gecikmeden gelir

yaaaa niye bu kadar geç çıkıyorki bize yazık degilmi
kuzuum dikkat etmedin kendine diye kızcam ama kızamıyorum işte koşuşturmadan dikkat edememişsindir. Bu hafta bol bol dinlen meyve vitamin tüket bakamıcaklarsa gelirim hemen bakarım ben sana
şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

canım çok sevindim umarım allah kucagınıza almak nasip etsin.

şimdi aldım sonucumu.çok mutluyum.darısı jolly'nin başına inşallah...Rabblm bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip et inşallah.

çok sevindim ne mutlu sana ,böyle güzel bir duyguyu yaşamayı Allahım bizede nasip etsin inşallah....

çok sevindim ne mutlu sana ,böyle güzel bir duyguyu yaşamayı Allahım bizede nasip etsin inşallah....

selam kızlar bende ilk aşılamamı cuma günü oldum inş rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize...

inşallah tutar aşılaman
bence yaptır .bende 3. aşılamada hamile kaldım.
herkese günaydın dün aşılamam yapıldı bugün 1.gün hayırlısıysa inş bu sefer tutsun
dimple Allah gönlüne göre versin inşallah
jolly değerin artmıştır inşallah.merakla bekliyorum bende sonucunu
pelikan gözünaydın.umarım sağ salim kucağına alırsın...

mrb arkadaslar benimde asilamamin 4.gunu ama hic belirti yok bende yaa sadece acayip gaz gidiyo alttan birde benide listeye eklermisiniz asilama tarihim 28 mayis pkoyum ve ilk asilamam

canım tam hatırlamıyorum ama
saçların kumraldı sanırım balık etliydin boyun uzundu sanırımmm aslında tam olarak dikkat etmedim tekrar görürsem incelerim seni

mrb arkadaslar benimde asilamamin 4.gunu ama hic belirti yok bende yaa sadece acayip gaz gidiyo alttan birde benide listeye eklermisiniz asilama tarihim 28 mayis pkoyum ve ilk asilamam

tabikide eklseriz canım hangi şehir hangi merkezde yaptırdın onuda yazarmısın

canım tam hatırlamıyorum ama
saçların kumraldı sanırım balık etliydin boyun uzundu sanırımmm aslında tam olarak dikkat etmedim tekrar görürsem incelerim seni

hehe tam tersi hem esmerim hemde boyun 165 cm balık etine gelince evet artık balık etli gibi oldum önceden 45 kg dım ama şimdi 65 oldum bu kadar igneden sonra iyi bile istersen face den görebilirsin

kuzum bebişi göbüşüne alınca eskisi gibi ugramaz oldun buralara arkadaşım nerelerdesin özledim seni

saol canım deniycem koç yumurtasını mangaldamı yapıyorsunuz :)) nasıl yapıcam

canım közdede olur ama hergün köz yapamazsın ben tavada soteliyor soğan ve biber ekliyordum.eşimin tadı pek hoşuna gitmediği için bol baharatlıyordum.sen istediğin gibi yapabilirsin.

ayy kuzum canım benimm maşallah çok sevindim ben yaa süperr bak ne güzel katlamışş darisi jolly inş.. katlamıştır onunda

ay kızlar adetimin 33. günü ve aşılamanında 17. günü ve ben 15. günü test verdim sonuç negatif ama hala adet olmadım ben yaaa anlamadım bu işi benim gibi olan varmı kuzular yardımcı olurmusunuz

ay kızlar adetimin 33. günü ve aşılamanında 17. günü ve ben 15. günü test verdim sonuç negatif ama hala adet olmadım ben yaaa anlamadım bu işi benim gibi olan varmı kuzular yardımcı olurmusunuz

canım benim progestan kullanıyormuydun, kullanıyorsan egerki bırakmadan adet olmazsın

Masalcım rahat bir yolculuk geçirirsin inşallah :)) izmir iyi hoşta yağmur çamur devam :)) yaz gelemedi bi türlü :))) İzmir de deniz havası almadan olmaz tabii :)))

canım,,bak ben ayak bastım İzmir 'e...... güneş çıktı :)) hadi iyisin:))))))öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…