Ayyyy Süper haber rabbim bizede bu duyguyu yaşatsın adetine kaç gün var bence değerin iyi birde bu değerler kişiye göre değişiyor önemli olan iki gün sonra tekrar kan verdiğinde çıkacak olan değerSizce iyi bir değermi 17 temmuz aşılamaya g
Kızlarrr beta testim çıktı 114ayyy
Merhaba kaç yumurtanız büyümüş aşılama yapılırken söylenmiştirSelamlarr kızlar 17 temmuzda aşılama oldu letu kullanımı sonrasında ovitrella çatlatma iğnesi vurundum 1.5 senedir çocuk istiyoruz eşimde bir problem yok hsg çekildim gayet iyi doktorumuz bu ay yumurtan gayet iyi rahim içinde çok güzel dedi aşılama yapabiliriz dedi yaptırdık yıkama sonrası 98 milyon ileri hızlı sperm gönderildi ilk aşılamam tutar mı çok merak ediyorum aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi çok heyecanlıyım ay sonunda belli olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum RABBİM ÇOCUK İSTEYEN BÜTÜN BACILARIMA NASİP EYLESİN HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH
1 yumurtaMerhaba kaç yumurtanız büyümüş aşılama yapılırken söylenmiştir
Amin aminn tamamına sağlıyıyla erdirsin mevlam 2 temmuzda olmuştum en son yarın için doktoruma randevu aldım bakalım o ne dicelAyyyy Süper haber rabbim bizede bu duyguyu yaşatsın adetine kaç gün var bence değerin iyi birde bu değerler kişiye göre değişiyor önemli olan iki gün sonra tekrar kan verdiğinde çıkacak olan değer
Nasip tamamen öncelıkle bunu bilin. Bir veya 4 tane büyüse bile kalite yumurta ise tuttuysa tutuyor1 yumurta
Nasip tabiki rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin inşallahNasip tamamen öncelıkle bunu bilin. Bir veya 4 tane büyüse bile kalite yumurta ise tuttuysa tutuyor
Siz test yaptınız mı
İnan bilemiyorum iyi mi kötü mü tek merak ettiğim o zaten şuanSizce iyi bir değermi 17 temmuz aşılamaya göre
Yarın mı gideceksin doktoraİnan bilemiyorum iyi mi kötü mü tek merak ettiğim o zaten şuan
Evet yarın gideceğimYarın mı gideceksin doktora
Bize de haber ver bugün bana umut oldum bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu daha çok heyecanlıyım sürekli buradan bana umut olacak mesajları okuyorum ve olacağına inanıyorum sen kaçıncı gün kan verdin birde belirtin var mıydıEvet yarın gideceğim
İnşallah sende kavuşursun bebeğine sağlıklaBize de haber ver bugün bana umut oldum bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu daha çok heyecanlıyım sürekli buradan bana umut olacak mesajları okuyorum ve olacağına inanıyorum sen kaçıncı gün kan verdin birde belirtin var mıydı
Bende bu ay klomen ve obitrella ile deniyorum düm iğne vurundum bakalım bugünü ve 3 günü değerlendirecemSelamlarr kızlar 17 temmuzda aşılama oldu letu kullanımı sonrasında ovitrella çatlatma iğnesi vurundum 1.5 senedir çocuk istiyoruz eşimde bir problem yok hsg çekildim gayet iyi doktorumuz bu ay yumurtan gayet iyi rahim içinde çok güzel dedi aşılama yapabiliriz dedi yaptırdık yıkama sonrası 98 milyon ileri hızlı sperm gönderildi ilk aşılamam tutar mı çok merak ediyorum aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi çok heyecanlıyım ay sonunda belli olcak nasıl geçer zaman bilmiyorum RABBİM ÇOCUK İSTEYEN BÜTÜN BACILARIMA NASİP EYLESİN HİÇ BİRİMİZİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN İNŞALLAH
İnşaallah şimdi kimyasal gebelik değildir bana 15 gün sonra ver dedi bende erken vermek istiyorum dayanamamİnşallah sende kavuşursun bebeğine sağlıkla
17 temmuzda verdim 12 gün sonrası tam bugün doktorum öyle demişti
Şöyle göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda ağrı vardı hafif kramp tarzı girip çıkıyordu bi kere kimyasal gebelik geçirdim o zamnda böyleydi
3 günden sonra da bir gün dur bir gün değerlendir dedi doktorum bana 10 gün böyleBende bu ay klomen ve obitrella ile deniyorum düm iğne vurundum bakalım bugünü ve 3 günü değerlendirecem
Kaçırmayın değerlendirin tabikiBende bu ay klomen ve obitrella ile deniyorum düm iğne vurundum bakalım bugünü ve 3 günü değerlendirecem
Doktora gittiniz mi ne dedi doktorKaçırmayın değerlendirin tabiki
Teşekkürler inşallah güzel haberlerle döneriz buraya3 günden sonra da bir gün dur bir gün değerlendir dedi doktorum bana 10 gün böyle
Teşekkürler inşallah güzel haberlerle dönerizKaçırmayın değerlendirin tabiki
Doktor beni arayacak bilgi veririmDoktora gittiniz mi ne dedi doktor
İnşaallahTeşekkürler inşallah güzel haberlerle döneriz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?